20 כתב:
המסקנה שלי מהדיון הזה הוא שהימין, אביר הבטחון, צה"ל, ו"לפרק להם את הצורה", הוא בעצם
פחדן, חסר ביצים, בלי טיפת אומץ, לא גבר.
חוטובלי ואקוניס חושבים שהשטחים הם חלק בלתי אינטגרלי מישראל? קדימה, שיספחו אותם. עלאק ימין אידיאולוגי. שפנים קטנים בלי עמוד שדרה.
ביבי, תהיה גבר, תספח את השטחים
בעיקרון, כבר כמה פעמים הושמעה הדיעה הזאת (צריך לספח את השטחים עם זכויות לערבים שגרים שם) מקרב דמויות שמשתייכות לימין המתון.
וד"א, זה שאתה אידיאולוגי לא אומר שאתה לא צריך להיות מודע לבעיות שקיימות בשטח ככה שאני לא מבין מה הסתירה.
החתול של שרדינגר כתב:
20 כתב:
המסקנה שלי מהדיון הזה הוא שהימין, אביר הבטחון, צה"ל, ו"לפרק להם את הצורה", הוא בעצם
פחדן, חסר ביצים, בלי טיפת אומץ, לא גבר.
חוטובלי ואקוניס חושבים שהשטחים הם חלק בלתי אינטגרלי מישראל? קדימה, שיספחו אותם. עלאק ימין אידיאולוגי. שפנים קטנים בלי עמוד שדרה.
ביבי, תהיה גבר, תספח את השטחים
בגדול, מבחינת הימין הקיצוני המשיחי הפסיכופטי, לספח מחר את שטחי הרשות, ולגרש את הפלסטינים/להחזיק אותם בתור אזרחים סוג ז/להרוג אותם, ושיזדיין העולם ואפשר לצאת למלחמת גוג ומגוג.
הימין ה"מתון" בעיקר רוצה לשמור על המצב הקיים שבו הוא בשלטון, מעשיר את הטייקונים שבתורם מעשירים אותו, ולאזרחים לא אכפת להדפק מהשלטון כל עוד השלטון דופק את הערבים יותר.
לפי איך שאני מבין, הימין הקיצוני היה נותן בכיף זכויות לפלסטינים אם לא הבעיה הבטחונית שהייתה נוצרת. (על זה שהם היו מעדיפים להרוג אותם, אני לא רוצה לדבר בכלל, זה כ"כ הזוי הדיעות שאתה משליך עליהם).