תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 20:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תנועת ישראל שלי נגד חוק גלי צהל
הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 06:31 
סמל אישי של המשתמש
http://b.walla.co.il/?w=/3050/1834453

אסור לראיין את רנטיסי כי הוא מייצג את הצד השני?! ? ! ? !
כמה טמטום אפשר לרכז במדינה אחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תנועת ישראל שלי נגד חוק גלי צהל
הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 07:08 
תחנה צבאית לא אמורה להביא את "דעתם" של מחבלים רוצחים.
ישראל שלי :HEART2:
איילת שקד :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
ואו,כמה טמטום
בואו לא נכיר את האויב שלנו,לא נשמע מה יש לו לומר. הכי בריא

קומוניסים,לפעמים כדאי לצאת מהאוטומט בדיוק כמו שלשמאל הקיצוני כדאי לצאת מאותו אוטומט ולתמוך ישר במי שכביכול מייצג את הצד שלו. לפעמים גם הצד "שלכם" יוצא מטומטם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:08 
בואו נזכור שהתחנה המואזנת ביותר בישראל היום היא תחנה של צבא הגנה לישראל. צבא. כאלה עם רובים. אותם אלה שיש להם אינטרס להנציח את הסכסוך כדי לתת לגיטימציה להמשך קיומם. לזכותם ייאמר שהם לא המציאו את זה.
צבא שיש לו מדינה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:35 
אני מכיר את איילת והיא מייצגת בצורה מופלאה את הצד שלי, הצד של ישראל.
להכיר את האוייב שלנו זו חובה, "דע את האוייב" להקשיב לכל מילה שלו ולעקוב אחרי כל צעד שלו, זה הכרחי כדי שנוכל לפגוע בו בצורה הטובה ביותר. זה לא צריך להיות על גלי הרדיו אלא במודיעין..
אסור וחמור מאוד שבשם "חופש הביטוי" וה"דמוקרטיה" יתנו במה למחבלים אוצחים כאילו הם מייצגים דיעה שמגיע לה להישמע. מי שמקדיש את חיוו לברבריות, לרצח חפים מפשע, לאלימות, אינו ראוי לכבוד הבסיסי הזה. אין לי בעיה ואני תומך באיזון ובמתן במה גם לדיעות הפוכות לדיעותיי. אבל זה לא אותו דבר, זו לא דיעה שונה, זו מפלצת שרוצה שנתייחס אליה כבן אדם, נקשיב לה.לכן צריך להפסיק את הברדק הזה בוודאי כשמדובר בתחנת צבא ההגנה לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:37 
מה זה מייצגת נפלא
ראיתי אותה בתיק תקשורת
אהבלה טוקבקיסטית כזו לא ראיתי בחיים שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
שמת לב שאתה אומר פה דבר והיפוכו...

מצד אחד חשוב להקשיב לכל מילה שלו ,מצד שני לא לשמוע אותו

ברור שהוא לא יסית בשידור אבל לדעת האם הוא מקבל את מדינת ישראל כאויב הבכיר שלנו זה דבר חשוב מאד לטעמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:42 
מי שמצפה מתחנה צבאית שכל מטרת היא לשרת את הצבא ומטרותיו לאיזון , הבעיה היא אצלו .
זאת תחנה שמתאימה למדינות פאשיסטיות , ואסור לצפות שהיא אובייקטיבית אפילו למראית עין , כי זו לא מטרתה .
מי שזה באמת מפריע לו שלא יאזין לתחנות של הצבא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
גלי צה"ל :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:00 
ישראל שלי נשמע כמו מקום מושלם בשביל יאיר לפיד, תנועה מבדחת.
גלי צה'' די דוחים, אבל זה לא יגרום לי לתמוך ב''ישראל שלי''.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:42 
צור ש. כתב:

זה ארגון שממומן די בשושו על ידי מועצת ישע.
ולאן הגענו שארגון ימין מסית בצורה בוטה כל כך נגד יחידה שכפופה לצה״ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
מה זה מייצגת נפלא
ראיתי אותה בתיק תקשורת

עושה רושם שהיא מיצגת את הציבור שלה אחד לאחד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
איילת שקד כוסית אש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
מה זה מייצגת נפלא
ראיתי אותה בתיק תקשורת

אשכרה יצאה מתוך טוקבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 11:22 
אורנה אוסטפלד כתב:
שמת לב שאתה אומר פה דבר והיפוכו...

מצד אחד חשוב להקשיב לכל מילה שלו ,מצד שני לא לשמוע אותו

ברור שהוא לא יסית בשידור אבל לדעת האם הוא מקבל את מדינת ישראל כאויב הבכיר שלנו זה דבר חשוב מאד לטעמי

חשוב שגורמי הביטחון יקשיבו לכל מילה וכל אות שלו.
כמו שאילת אמרה, לתת לדובר חמאס (תנועה שמצעה ההיטלריסטי הוא רצח יהודים לשם רצח יהודים) זה לתת לו פרס. לצפות מכם להבין את זה זה קצת יומרני מבחינתי. אתם הרי מדברים עם ארגון שמחזיק כמה אגפים, אחת מהם למשל נקראת "הלשכה המדינית של חמאס" לכאורה, סוף סוף מצאנו מקום שפוי, "מדיני", אז ככה: ראש הלשכה הוא חאלד משעל ימח שמו וזכרו, אומר בראיון שפורסם בתחנת הטלוויזיה אלג'זירה בסוף יוני 02'.

"אני סבור כי הרוב הגדול ברחוב הפלשתיני והערבי מבין כי המתאבדים, ה'איסתשהאדיין', הם שמציעים את עצמם, הם שמציגים את יכולותיהם בפני הזרועות הצבאיות של הארגונים השונים המנהלים את המאבק.

לפני חודשים אחדים אתם שמעתם כי במקומות מסוימים הייתה פנייה גדולה [של מועמדים לפיגועי התאבדות], פנייה שהגיעה אף מילדים בגיל צעיר... התופעה הניעה את הזרועות הצבאיות להפנות את אלה [המתנדבים] לבצע פיגועי התאבדות" עוד אמר משעל כי צריך להעבירם "הכשרה אידיאולוגית, דתית ונפשית, לעבור אימונים צבאיים כדי שהשתתפותם [בפעולות המאבק] תהיה מועילה, נושאת פירות ומשפיעה על האויב הציוני. בקיצור... המתאבדים הם תוצר של העם הזה [הפלסטיני] ולא [תוצר] של הזרועות הצבאיות המוליכות אותם".

רנטיסי עצמו, שאתה מסכים לתת לו במה בתחנת גלי צבא ההגנה לישראל, הוא ארכי מחבל, רוצח יהודים, מכחיש שואה - "זיוף ציוני", וכך כותב ליבסקינד בוואיינט ב- 11.09, מוקדש ולכולן:

גלי צה"ל בשירות החמאס

בשבוע שעבר פירסם עיתון 'הארץ' תוצאות סקר שהזמין ולפיו למעלה ממחציתם של אזרחי ישראל מוכנים לדבר עם החמאס. לו הייתי צריך לנתח לעצמי את התוצאות הללו הייתי מעריך שאת החבורה הנכבדה הזו אפשר לחלק לשלושה: אנשי שמאל קיצוני שלא למדו לקח, אנשים שלא הבינו מה שואלים אותם ומאזיני גלי צה"ל.

אסביר לכם את התזה שלי לגבי הקבוצה השלישית. אני, כמו רוב אזרחי ישראל, לא מכיר באופן אישי אף אחד מהחמאס. אני יודע טוב מאד שמדובר בארגון טרור, שיש בו מחבלים ושאם היו יכולים היו מטביעים אותי בים ובכל זאת אני לא מכיר שם איש. במחשבה שניה, כשאני מהרהר בכך קצת יותר לעומק, יש אחד שבכל זאת יצא לי להכיר. קוראים לו ריבחי רנטיסי ומי שעושה לי איתו הכרות בכל פעם מחדש הוא איש גלי צה"ל רזי ברקאי. ברקאי, שמראיין את רנטיסי אחת לכמה ימים, מגדיר אותו "פעיל חמאס". "פעיל", כאילו היה רשג"ד בצופים או קומונר בבני עקיבא. לא מחבל, לא טרוריסט, סתם "פעיל". ברקאי מקפיד להגיש את החמאסניק הזה בכריכה רכה ומצליח בכך במידה לגמרי לא מועטה.

רנטיסי, נודה על האמת, נשמע ממש כמו אחד מהחבר'ה. הוא מדבר עברית ואפילו לגמרי לא רע, יש לו לפעמים חוש הומור קל והוא די מנומס. "בוקר טוב ריבחי", "בוקר טוב רזי". כששואלים אותי האם אני מוכן לדבר עם החמאס, אני חושב מייד על רנטיסי. הוא היחיד בארגון שאני מכיר. אם רזי ברקאי היה מזכיר לו פעם אחת בכל עשרה ראיונות שהוא חבר בארגון טרור, שהוא שותף לעדת רוצחי ילדים, שהוא ועמיתיו זרקו מגגות עזה אל מותם גם את יריביהם מהפת"ח, יכול להיות שהייתי מרגיש לא נוח איתו. אבל רזי, פולני מנומס שכמותו, לא מזכיר. אפילו כשרנטיסי מאשים את ישראל ואת צה"ל, זה שמשלם לרזי את המשכורת, בכל הצרות במזרח התיכון, רזי מעדיף להקשיב בהכנעה.

אחרי כל ראיון כזה אני חושב מחדש שאם אלה אנשי החמאס אולי באמת עדיף לראיין אותם במקום להלחם. ברור לי שאם מחמוד אחמדינג'אד היה מתראיין בכל כמה ימים בגלי צה"ל גם איתו היה מוכן הציבור הישראלי לדבר. ואם אדולף אייכמן, לו היינו חוזרים כמה עשרות שנים לאחור, היה בן בית ב"בית של החיילים" ("בוקר טוב אדולף", "בוקר טוב רזי"), גם אז היינו חושבים שאמנם נאצים זה נורא אבל כששומעים אותו כזה נחמד ועם עברית בכלל לא רעה, אולי כדאי להיכנס למו"מ גם איתו. בגלי צה"ל של היום, אגב, אין לי שום ספק שלא היו מטילים וטו על ראיון איתו. אני מגזים, נכון?

למה, בעצם? למה את החמאס כן ואת הנאצים לא? הרי חשוב לדעת מה חושב עלינו האויב, וחשוב גם חופש הביטוי, וצריך לזכור שאנחנו לא כמוהם ושאר כל הבלה-בלה הזה. וכך הופך לו צה"ל, יום אחר יום, את הגרועים שבאויביו, טובחי נשים וילדים, לבני אדם מן הישוב. "בוקר טוב ריבחי", "בוקר טוב רזי". "האנשה" קוראים לזה. ובפעם הבאה שאתם רואים בסקרים שציבור ישראלי גדול מוכן לדבר עם מי שלא הפסיקו לבקש להשמיד אותנו ולו לרגע אחד, תזכרו שלצה"ל יש מניות יסוד בעניין הזה.

רזי ברקאי מדקלם בזמן האחרון, כמו מנטרה, שגלי צה"ל לא נועד להיות הדאודורנט של צה"ל. זה כבר מזמן לא דאודורנט, רזי. זה סנו 500K. "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
רזי ברקאי מדקלם בזמן האחרון, כמו מנטרה, שגלי צה"ל לא נועד להיות הדאודורנט של צה"ל. זה כבר מזמן לא דאודורנט, רזי. זה סנו 500K. "

אתה טוען שגלי צה"ל מדבירים את השרצים שיש בצבא?
קשה לי להאמין שזה מה שעושים שם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 11:32 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

אם אתה שואל על המשפט האחרון, אני מניח שקראת את הכל...
מה דעתך טכנובוי, האם חופש הביטוי מצדיק פתחון פה לחיות-נאציות-מפלצות-תתי אדם רוצחים שפלים מטונפים שדם ילדים תמימים על ידיהם, ובין השאר גם של חללי צה"ל בכל תחנה ישראלית שהיא, ובפרט בגלי צה"ל, שאמור להיות רדיו "ישראלי" לכל הפחות? האם בשם הדמוקרטיה, לו היה חי היום, היה מגיע גם להיטלר לקבל במה? לכאורה, לדברי אורנה, חשוב להקשיב לו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

מה דעתך טכנובוי, האם חופש הביטוי מצדיק פתחון פה לחיות-נאציות-מפלצות-תתי אדם רוצחים שפלים מטונפים שדם ילדים תמימים על ידיהם, ובין השאר גם של חללי צה"ל בכל תחנה ישראלית שהיא, ובפרט בגלי צה"ל, שאמור להיות רדיו "ישראלי" לכל הפחות? האם בשם הדמוקרטיה, לו היה חי היום, היה מגיע גם להיטלר לקבל במה? לכאורה, לדברי אורנה, חשוב להקשיב לו!

אתה מתכוון לשאול אם בשם הדמוקרטיה צריך לתת למישהו כמו מיכאל בן ארי במה?
אז אמנם ההתלבטות קשה, אבל בסופו של דבר אני חושב שכן, ולו כדי שלא נוכל אחר כך להגיד שלא ידענו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 11:46 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

אתה מתכוון לשאול אם בשם הדמוקרטיה צריך לתת למישהו כמו מיכאל בן ארי במה?
אז אמנם ההתלבטות קשה, אבל בסופו של דבר אני חושב שכן, ולו כדי שלא נוכל אחר כך להגיד שלא ידענו.

אתה עושה הנחות לעצמך ואתה יודע את זה נהדר.
כל נציג רשמי של ישראל, ויהיה אפילו, תומך טרור מוצהר כמו זועבי וטיבי ראוי שתינתן לו במה. בניגוד גמור לכך, דובר חמאס מדברר את האוייב, הוא אוייב לכל דבר. צריך לאתר אותו ולחסלו מייד!! לא להסתחבק איתו, לא לתת לו את הזכות והאפשרות להשמיע את קולו מעל גלי האתר. הוא אינו ח"כ, אינו נבחר ציבור בישראל, הדוגמא שלך פשוט לא נכונה!!
אגב,
פרסום מהיום

האגודה לזכות הציבור לדעת" שמחה לבשר על תוצאות הסקר הציבורי שערכה, לבחירת "העיתונאי המעצבן ביותר- ברדיו" לשנת התשע”א 2011.

במקום הראשון זכה עיתונאי גלי צה"ל, רזי ברקאי. אחריו בהפרש קולות קטן יחסית גבי גזית מתחנת הרדיו האזורית 103FM ובמקום השלישי בהפרש ניכר יעל דן, גם היא מגלי צה"ל.

באגודה מציינים כי ברקאי הוביל בראש לכל אורך הסקר, אשר לקחו בו חלק למעלה מ- 2,600 מצביעים.

זוהי השנה הראשונה בה נערך סקר מעין זה ובכוונת האגודה לערוך סקרים דומים גם בטלוויזיה, בעיתונות הכתובה ועיתונות האינטרנט.

פרופ' אלי פולק, יו"ר האגודה: "הסקר, אשר שם דגש על החובה למלא את כללי האתיקה העיתונאית, מבטא את חוסר שביעות רצונו של הציבור מהתנהלותם של אותם עיתונאים. אנו תקווה כי תוצאות הסקר יהוו פתח לשינוי אצל המועמדים ומאחלים למר ברקאי כי בשנה הבאה יזכה בפרס הישראלי לביקורת התקשורת שאנו מעניקים מדי שנה".

האגודה הזמינה את ברקאי לקחת חלק באסיפה השנתית שלה הערב, אשר תתקיים במרכז מורשת בגין בירושלים, ואשר יוענק בה תעודה לזוכה וכן שי- עותק של מסמך נקדי.

ההודעה על הזכייה נמסרה לעורכת התכנית של רזי ברקאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל אני רוצה להתנצל, לא התכוונתי להפריע לך לשפוך ארס על רזי ברקאי.

לנושא: אם לא נשמע את חסן נסאראללה\מחמוד אחמדיניג'אד\שקרכלשהו מאיים להשמיד אותנו, איך נפחד ממנו? ואם לא נפחד ממנו, איך נסכים שהממשלה ו-18 המשפחות ימשיכו לזיין אותנו בתחת?
הרי אם לא נפחד אנחנו עלולים להפסיק לעסוק כל היום בסכנות הסכסוך ולראות בטעות את הסכנות האמיתיות שמרחפות מעל המדינה הזו.
וגם לשיטתך אתה טועה, שהרי "רחוק מהעין רחוק מהלב", ואם לא נראה את נסאראללה\אחמדיניג'אד\שקרכלשהו, איך נשנא אותו? ואם לא נשנא אותו, איך תרגיש שייך?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אני מכיר את איילת והיא מייצגת בצורה מופלאה את הצד שלי, הצד של ישראל.
להכיר את האוייב שלנו זו חובה, "דע את האוייב" להקשיב לכל מילה שלו ולעקוב אחרי כל צעד שלו, זה הכרחי כדי שנוכל לפגוע בו בצורה הטובה ביותר. זה לא צריך להיות על גלי הרדיו אלא במודיעין..
אסור וחמור מאוד שבשם "חופש הביטוי" וה"דמוקרטיה" יתנו במה למחבלים אוצחים כאילו הם מייצגים דיעה שמגיע לה להישמע. מי שמקדיש את חיוו לברבריות, לרצח חפים מפשע, לאלימות, אינו ראוי לכבוד הבסיסי הזה. אין לי בעיה ואני תומך באיזון ובמתן במה גם לדיעות הפוכות לדיעותיי. אבל זה לא אותו דבר, זו לא דיעה שונה, זו מפלצת שרוצה שנתייחס אליה כבן אדם, נקשיב לה.לכן צריך להפסיק את הברדק הזה בוודאי כשמדובר בתחנת צבא ההגנה לישראל.

הכרתי את איילת טוב בזמנו ותמיד היא הייתה קיצונית, נגד השלום בכל מחיר (קצת כמו החמאס). אסור וחמור מאוד שבשם "חופש הביטוי" וה"דמוקרטיה" יתנו במה למי שמקדיש את חייו להרוס כל סיכוי לעתיד טוב למדינת ישראל...אין לי בעיה ואני תומך באיזון ובמתן במה גם לדיעות הפוכות לדיעותיי. אבל זה לא אותו דבר, זו לא דיעה שונה, זו מפלצת שרוצה שנתייחס אליה כבן אדם, נקשיב לה.לכן צריך להפסיק את הברדק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
בואו נזכור שהתחנה המואזנת ביותר בישראל היום היא תחנה של צבא הגנה לישראל. צבא. כאלה עם רובים. אותם אלה שיש להם אינטרס להנציח את הסכסוך כדי לתת לגיטימציה להמשך קיומם. לזכותם ייאמר שהם לא המציאו את זה.
צבא שיש לו מדינה :HEART2:

מראה את מצבו העגום של הרדיו ("דידי, מה קורה דידי?! דידי תן לי דידי תן לי דידי מה קורה??") ולא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 16:03 
קומוניסים, קוראים לזה תודעת אויב.
לומדים את זה כשמתגייסים לצה"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 21:58 
צור ש. כתב:

ישראל שלי זה גוף דמה של מועצת יש"ע. יש סיכוי כלשהו שתתמוך במועצת יש"ע?
http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=2431

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: