תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 יולי 2025, 20:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ברי סחרוף
הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
עכשיו אתם סתם מתווכחים על אבא של מי יותר חזק כמו ילדים קטנים.
הפואנטה פה נאבדה לגמרי... כולה אמרתי שאין לו פיל והוא נשמע גרוע כגיטריסט נטו (ואני עדיין עומד מאחורי זה. פיל של אוגר).
אנשים פה עפו מהחלון :D

על זה בדיוק דיברנו
על זה שהוא גיטריסט לא משהו
אני הוספתי קצת מעבר
מותר לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 15:39 
ברי :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 16:49 
Jugband כתב:
metal כתב:
Jugband כתב:
כפי שהעדת על עצמך- אתה לא מבין במוזיקה. למה להיכנס למקומות שאתה לא מבין בהם?
ויוסי סאסי הוא הגיטריסט של orphaned land. עליהם שמעת?
אני אשמח אם תכיר לי את חברייך הגיטריסטים שעולים ביכולתם הטכנית על מאסטיין
והייתי יותר משמח אם להיות גיטריסט טוב לוקח רק שנתיים עם מורה צמוד!!11 (צמוד גם בשירותים כאילו? כי ללמוד לנגן באמת בכלל לא קשורה ללמוד לנגן עם מורה)
עזוב
נשבע לך שאני מכבד אותך אבל אין לי כוח להגיב לך כי אתה לא מפסיק לכתוב שטויות בכל הודעה שלך. אתה פשוט לא מבין מוזיקה
לא בושה.

אתה מחזיק מאורפנד לנד להקה טובה? יותר מברי? חחחח ואני חסר מושג? אני לא יודע בן כמה אתה, אבל מטאל זאת מוזיקה של ילדים בני 16, ולמעט דרים ת׳יאתר שבאמת מקצוענים ברמות מטורפות, הרוב הם חבר׳ה שמנגנים ריפים פשוטים אך מהירים. בקשר לדייב המלך, הוא העיד על עצמו שיש לו בערך שתי טכניקות בסולואים, אם אתה לא מזהה את זה אז אתה מבין אפילו פחות ממני. אבל מה אני מצפה מאחד שמתלהב מאורפנד לנד, למרות שקובי פרחי בחור טוב.

אמרתי לך אחי
מכבד אותך בגלל שאני לא מכיר אותך
אל תיכנס לפינות שאתה לא מבין בהן בקיצור. כל הודעה שלך פשוט יותר שטותית מהקודמת.
אני אסביר לך את זה ככה- הדיון פה התחיל בגלל שמישהו (כנראה אתה לא זוכר כבר) השווה את מאסטיין לברי סחרוף כגיטריסט. מאז נכתבו פה הרבה שטויות שאל חלקן התייחסתי ואל חלקן לא
אין לי מושג למה נועם שחם בחר להיעלב ובוחר להתייחס אליי אישית בכל הודעה שלו
אני לא דיברתי איתו מילה רק כתבתי שברי גיטריסט מחורבן במקרה הטוב. אני אמרתי שברי סחרוף לא מוזיקאי טוב? הוא בסדר
רק לא איזה עילוי כמה שעשו ממנו פה.
סתם אמן סבבה שאם לא היה ישראלי ספק אם היה מצליח לעבוד בתור במוזיקאי במשך 30 שנה.

אני מתלהב מאורפנד לנד? אני גם לא אוהב אותם. אתה פשוט אמרת שברי סחרוף גיטריסט ענק שמסוגל לעבור בין מטאל למזרחית,
אז הבאתי לך דוגמה לגיטריסט אחר מהארץ שעושה את זה בצורה הרבה הרבה הרבה יותר טובה.
מטאל זו מוזיקה לילדים בני 16? טוב...מה אני מצפה מאחד שחושב שרק דרים ת'יאטר מקצועניים בעולם המטאל ושכל המטאל בנוי על ריפים פשוטים ומהירים.
אם רק היית יודע מה זה מטאל וכמה יש במטאל מבחינה מוזיקלית אני לא חושב שהיית מרשה לעצמך לעשות לעצמך כאלה פדיחות ולהגיד דבר כזה.
ושתי טכניקות בסולואים? מה זה אומר? ולמה אתה חושב שככה מודדים טכניקה? אלוהים ישמור אתה באמת לא מבין בזה.

בבקשה...תן לברי לנגן רק את האינטרו של השיר הזה ותראה איך נשברות לו האצבעות

וזה לא כזה מסובך.

לא אמרתי שהוא גיטריסט ענק, כי הוא גיטריסט בינוני מאוד, אמרתי שהוא יוצר ענק. אורפנד לנד לא עוברים ממזרחית למטאל, הם עושים מטאל-מזרחית, סגנון ספציפי ודי מעאפן בעיני. מטאליקה, סלייר, איירון מיידן, מגהמוות, מנאוור, ונום, ג'ודס פריסט, דת', ספולטורה (אחלה להקות שאני מכיר בעל-פה) מנגנים מוזיקה מעולה אך פשוטה, זה שאתה מתרשם מסולואים על 180 bpm מוכיח שאין לך שמץ. מאסטיין יוצר ענק! הוא עשה את מטאליקה, עשה את סלייר, החזיק לבדו להקה 30 שנה כשחצי מהזמן הוא מכור לסמים קשים ואלכוהול, אבל בתור גיטריסט הוא בינוני מאוד, כמו שברי בינוני מאוד.
כמו שאמרתי, אני לא ממש מבין, אבל אתה מבין אפילו פחות ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 17:27 
החדש של ברי הוא טוב
לא כמו אלבומים קודמים שלו אבל אני אהבתי
ואם כבר לקנות דיסק לחג הזה רוצו לקנות את האלבום של נועם רותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
Jugband כתב:
metal כתב:
Jugband כתב:
כפי שהעדת על עצמך- אתה לא מבין במוזיקה. למה להיכנס למקומות שאתה לא מבין בהם?
ויוסי סאסי הוא הגיטריסט של orphaned land. עליהם שמעת?
אני אשמח אם תכיר לי את חברייך הגיטריסטים שעולים ביכולתם הטכנית על מאסטיין
והייתי יותר משמח אם להיות גיטריסט טוב לוקח רק שנתיים עם מורה צמוד!!11 (צמוד גם בשירותים כאילו? כי ללמוד לנגן באמת בכלל לא קשורה ללמוד לנגן עם מורה)
עזוב
נשבע לך שאני מכבד אותך אבל אין לי כוח להגיב לך כי אתה לא מפסיק לכתוב שטויות בכל הודעה שלך. אתה פשוט לא מבין מוזיקה
לא בושה.

אתה מחזיק מאורפנד לנד להקה טובה? יותר מברי? חחחח ואני חסר מושג? אני לא יודע בן כמה אתה, אבל מטאל זאת מוזיקה של ילדים בני 16, ולמעט דרים ת׳יאתר שבאמת מקצוענים ברמות מטורפות, הרוב הם חבר׳ה שמנגנים ריפים פשוטים אך מהירים. בקשר לדייב המלך, הוא העיד על עצמו שיש לו בערך שתי טכניקות בסולואים, אם אתה לא מזהה את זה אז אתה מבין אפילו פחות ממני. אבל מה אני מצפה מאחד שמתלהב מאורפנד לנד, למרות שקובי פרחי בחור טוב.

אמרתי לך אחי
מכבד אותך בגלל שאני לא מכיר אותך
אל תיכנס לפינות שאתה לא מבין בהן בקיצור. כל הודעה שלך פשוט יותר שטותית מהקודמת.
אני אסביר לך את זה ככה- הדיון פה התחיל בגלל שמישהו (כנראה אתה לא זוכר כבר) השווה את מאסטיין לברי סחרוף כגיטריסט. מאז נכתבו פה הרבה שטויות שאל חלקן התייחסתי ואל חלקן לא
אין לי מושג למה נועם שחם בחר להיעלב ובוחר להתייחס אליי אישית בכל הודעה שלו
אני לא דיברתי איתו מילה רק כתבתי שברי גיטריסט מחורבן במקרה הטוב. אני אמרתי שברי סחרוף לא מוזיקאי טוב? הוא בסדר
רק לא איזה עילוי כמה שעשו ממנו פה.
סתם אמן סבבה שאם לא היה ישראלי ספק אם היה מצליח לעבוד בתור במוזיקאי במשך 30 שנה.

אני מתלהב מאורפנד לנד? אני גם לא אוהב אותם. אתה פשוט אמרת שברי סחרוף גיטריסט ענק שמסוגל לעבור בין מטאל למזרחית,
אז הבאתי לך דוגמה לגיטריסט אחר מהארץ שעושה את זה בצורה הרבה הרבה הרבה יותר טובה.
מטאל זו מוזיקה לילדים בני 16? טוב...מה אני מצפה מאחד שחושב שרק דרים ת'יאטר מקצועניים בעולם המטאל ושכל המטאל בנוי על ריפים פשוטים ומהירים.
אם רק היית יודע מה זה מטאל וכמה יש במטאל מבחינה מוזיקלית אני לא חושב שהיית מרשה לעצמך לעשות לעצמך כאלה פדיחות ולהגיד דבר כזה.
ושתי טכניקות בסולואים? מה זה אומר? ולמה אתה חושב שככה מודדים טכניקה? אלוהים ישמור אתה באמת לא מבין בזה.

בבקשה...תן לברי לנגן רק את האינטרו של השיר הזה ותראה איך נשברות לו האצבעות

וזה לא כזה מסובך.

זה שאתה מתרשם מסולואים על 180 bpm מוכיח שאין לך שמץ.
יפה שסוף סוף הצלחת לצטט. אני מתלהב מסולואים ב180 BPM? בואנה אתה משגע אותי
אני לא שומע את המוזיקה הזאת! איך אני צריך לאיית לך את זה בשביל שתבין? וזה שיש אנשים שמתלהבים מסולואים ב180 BPM לא מוכיוח שהם לא מבינים כלום. מכירים אחלה מוזיקאים שעדיין מתלהבים כמו ילדים בכל סולו של מיכאלאנג'לו באטיו למשל.

ציטוט:
אבל בתור גיטריסט הוא בינוני מאוד, כמו שברי בינוני מאוד.
כמו שאמרתי, אני לא ממש מבין, אבל אתה מבין אפילו פחות ממני.
בטח שיחסית לנגנים במטאל הוא גיטריסט בינוני מאוד, אני מעולם לא אמרתי אחרת
אבל מה הקשר לברי סחרוף?!! ברי לא נחשב גיטריסט אם אתה משווה את היכולות הטכניות שלו לגיטריסט מטאל.
זה כמו שתגיד שרמי אבו לאבן שחקן בינוני, אבל גם רוביניו שחקן בינוני
שני המשפטים נכונים
רק הפרספקטיבה שונה, ועל זה אתה משחק פה כמו ילד קטן במשך כל הדיון.

ובכלל אבל בכלל לא קל לנגן מטאל. אולי הריפים של רוב הלהקות שהבאת הם פשוטים בתיאוריה, אבל לעשות את זה בצורה מקצועית וממש לנגן מטאל לפי הספר זה לא דבר פשוט בכלל.
ועזוב את זה שאני לא דיברתי על הלהקות האלה
זה כמו להגיד אממ רדיוהד,רד הוט צ'ילי פפרס,לד זפלין ואירוסמית' מנגנות מוזיקה לא מסובכת בכלל ולכן רוק הוא ז'אנר שקל לנגן אותו.
לי אין מושג? אתה מביא לי כמה ענקיות בעולם המטאל וחושב שאתה מבין גדול במוזיקה...אני לא רואה אפילו טעם לנסות להסביר לך שיש עוד במטאל חוץ מהבי,דת' ות'ראש. על קלאסיקל מטאל שמעת? סימפוניק מטאל? פוסט מטאל? סלאדג'? על כל אלו שמעת?
עזוב אותך שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: