גם אני חושב שיותר מ250 שח על המשחק הזה זה בדיחה, אבל אני מכור, מה לעשות? כבר מ2011 אני לא מפסיק לשחק בפיפ"א, פרו עלוב לדעתי לעומת הפיפ"א מאז, ובהחלט שיחקתי בפרו מ2008 עד 2011 שהיה טוב יותר בזמנו.... וגם אז פשוט עיצבן אותי שאין שם את כל הקבוצות והמשחק תמיד הרגיש לי "ארקיידי" כזה בהרבה יותר מהפיפ"א..
לגבי הפיפ"א החדש- בינתיים המנג'ר מוד מאוד קל(משחק על וורלד קלאס, אחרי כמה שנים עליתי רמה מפרופשנל שהיה לי סבבה ומאתגר) לדוגמה- ניצחתי עם הקבוצה שלי שאני משחק איתה מ2006- צ'לטנהאם טאון, את בורנמות' בגביע הליגה ברמה וורלד קלאס 3-0, הם אפילו לא שלטו במשחק, וזה גם היה בחוץ, הזוי משהו. יש הרבה גולים במשחק השנה, תוצאות כמו 7-0 ואו 6-3 אפשריות בהחלט, אני עדיין משחק בליגה הרביעית ככה שאני לא יודע איך זה כשעולים ליגות אף על פי ששיחקתי משחק נגד לוטון(ליגה שלישית) בגביע והיה קשה יותר, באמת הרגשתי שזה קשה, והתוצאה נגמרה 4-4 והלכנו לפנדלים שבסוף ניצחתי כי הצלחתי להביא שוער טוב. בכל מקרה, תמיד המנג'ר מרגש..
לגבי האונליין- שיחקתי בינתיים רק בסיזנס, אין לי כוח לאולטימייט בכלל, לא רוצה להכנס לזה אפילו, ומהמשחקים הבודדים ששיחקתי באונליין(עם ליברפול, סיטי, הקבוצה שאמורה להיות יובנטוס, ועם נבחרת אנגליה) הבנתי כמה הרמה הרבה יותר גבוהה שם, אפילו בליגה 9, למרות שחייב לציין שהשתפרתי מאוד בהגנה מלפני שנה, ובשמירה אישית קל לי הרבה יותר משנה שעברה, כולם באונליין כולל האחים שלי קרקסו אותי כל משחק פשוט במשחק הקודם...
בקיצור, חוויה טובה, אבל לא חושב שזה שווה יותר מהמחיר שציינתי למעלה. חכו שזה יירד בתקווה שישארו שחקנים באונליין(אני עם האקסבוקס).
|