תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 10:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 311 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פנטזי פוטבול 2017-2018
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 02:16 
סמל אישי של המשתמש
חסרים לי 0.3 נקודות חמש דקות לסוף, והסטילרס מורידים לספסל את ביג בן ואת בל. אסון.
ברור שההתקפה בלעדיהם לא זזה אבל הם מובילים בשלושים נקודות ולא אכפת להם.
נשאר לי לקוות שההגנה תחטוף מיוסטון מספיק קרוב, העיקר שהבועט יקבל הזדמנות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
הפסדתי בשלושה יארד. אני הלוזר הגדול בהיסטוריה של הליגה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 10:53 
יווו איזה הפסד כואב אני בהלם!
ראיתי כבר צמודים כאלה ואף יותר אבל לא במשחק הגמר...

בליגה אחרת שלי בל הספיק לי לניצחון (היה צריך איזה חמש נק' יותר מאשר הופקינס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 19:51 
הפסדת ב2.8 יארד, לא 3 - תדייק.

היה כבר תיקוני סטיטסטיקה? זה עוד יכול להתהפך, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
זה בדרך כלל אחרי כמה ימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פנטזי פוטבול 2017-2018
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2017, 00:55 
לי הורידו העונה 6 נקודות באחד המשחקים, זה היה אחרי כמה שעות בלבד, אבל שם נתנו לי td שלא היה ולא נברא, זה היה תיקון זועק לשמיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2017, 11:25 
הודעת המועדון לאחר זכייה באליפות ההיסטורית:
לאחר שעכלנו את האליפות ההירואית וחגגנו את האליפות במצעד של בדיקות של אנשים במאניה במיון באר יעקב. ברצון המועדון להודות למספר גורמים:
המועדון רוצה להודות תחילה לכל רבבות האוהדים המסורים אשר לא נטשו אותנו בתקופה הקשה והמשיכו לעודד למרות שהמנג'ר היה עסוק בימי ראשון ובאופן כללי לא עקב אחרי הוויברס השנה.
אנחנו רוצים להודות שוב למחלקת הסקאוט שכמו בכל שנה עשתה עבודה נהדרת ודאגה לכך ששוב למועדון היה את הדראפט הכי טוב. השנה בזזכות הספסל הרחב לא היה צורך בזריקת חלק מהסליפרים רק כדי לראותם פורחים בקבוצות אחרות. נודה לסקאוטר באזור המיד ווסט על הבחירה בקארים עבדול האנט, כמו כן ברסיברים שאפשרו להביא בטרייד את ג'ורדן הווארד. המועדון רוצה להודיע כי הוא לא נח על זרי הדפנה וכי כבר במהלך העונה התבצע התחקיר בנוגע לבחירת שחקן מקליבלנד בסיבוב השלישי. האחראים פוטרו , ואנחנו נוודא כי מחדלים כאלה לא ישנו.
וכמובן לבסוף אנחנו רוצים להודות לג'ה על ההשגחה האלוהית. ידענו שהחברה הדוסים לא צודקים ובעצם הוא לא רשע כמו בסיפורי התורה אלא בעל חוש צדק מפותח. ברור לכולם שלקבוצה שעשתה דראפט מחורבן כמו שאיציק עשה לא ראוי שתזכה וידענו כי על אף משבר האמונה שפקד אותנו בעת פציעתו של AB (החלמה מהירה נשמה!) וTD זבל +2 נקודות של אנדרסון בגמר בסוף הצדק ינצח!

במחשבה לשנה הבאה אני חושב שאין ספק שצריך להוסיף עוד עמדה של סקיל בהרכב כי כרגע יש יותר מדי משמעות להגנות וקיקרים.(רובי גולד נשמה!) וזה הופך את המשחק ליותר מדי רנדומלי. אם נשארים 10 הייתי מוסיף עוד עמדת פלקס ומשאיר את הספסל עם 5. אין שום מצב שאני שבוקשי השקעתי במהלך העונה ואיציק שעשה דראפט מזוויע היינו יכולים להיות בגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
ברכות ליאיר על האליפות!
ותנחומיי לאיציק על ההפסד הכואב :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פנטזי פוטבול 2017-2018
הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 08:21 
דראפט הלילה (האמיתי , לא פנטזי...) , לא זכור לי מתי היה דיבור על כל כך הרבה QBs , מצד שני , לא נראה לי שאף אחד מהם יהיה ממש רציני, ייתכן ואני טועה.
מי נראה לכם יהיה שווה לשים עליו עין/יד לשנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2018, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
אבי, יש לכם QB יהודי
https://www.timesofisrael.com/qb-josh-r ... ing-games/
QB Josh Rosen says he faces anti-Semitic slurs during games

A 2014 profile noted that Rosen became a bar mitzvah and attends seder every Passover, but he also celebrates Christmas and he called himself “kind of an atheist.”

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2018, 09:18 
האמת הפתיע אותי , חששתי שייקחו את ג'קסון בבחירה ה15 , לא חשבתי שהוא יהיה פנוי בבחירה העשירית ובטח שלא צפיתי טרייד שיעלה את אריזונה לבחירה העשירית (מניח שזה קרה רק כשרוזן עוד היה פנוי בעשירית).
מזל שיש את קליבלנד , שיוותרו על הQBs שיש להם יותר פוטנציאל להצליח בליגה וייקחו דוקא את הילד הבעייתי (שוב).

מצד שני , פעם שעברה שאריזונה הצליחו לקחת QB מבטיח בבחירה העשירית הוא היה bust מטורף.
מצד שלישי, באותה עונה הQB הווטרן שהיה בקבוצה סחב אותה לסופרבול , אז אולי זאת תיהיה השנה של סם ברדפורד?!? האם זאת תיהיה העונה הראשונה בקריירה שלו שאהיה בעדו? או שגם השנה אהיה נגדו ורק אחכה שיפנה את מקומו לרוזן...

לגבי הפנטזי, נראה לי שרק הרץ החדש של הג'ייאנטס יהיה שווה משהו מהיום הראשון של הדראפט , אבל יש עוד זמן לראות את החברה יתאקלמו בקבוצות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 311 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: