תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 10:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: yes / partner / סלקום טיוי
הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 10:36 
היי,

מכיוון שיש אלטרנטיבות זולות יותר ואיכותיות לא פחות מהמצב הנוכחי שלי ב YES (לפחות כמו שזה נראה), תהיתי מה החוויות עם סלקום TV / פרטנר (יחד עם נטפליקס וכו') -
ספציפית מעניין אותי האם באמת יש בעיית delay בשידורי ספורט ישירים ואם כן כמה היא קשה.

תודה מראש לעוזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: yes / partner / סלקום טיוי
הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 10:41 
a voice from the past

לי אמנם יש את YES אבל פורסם אתמול שהם יצאו במבצע חדש של 200 ש"ח לחודש כולל את כל החבילות (מניח שללא צ'רלטון) + VOD + כל חבילות ה-VOD לילדים פתוחות
לקוחות קיימים צריכים לבקש את זה (לא מועברים לזה אוטומטית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
הייתי עובר אתמול לפרטנר אם הם היו מוכרים את החבילה של ספורט 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 11:54 
אני בסלקום, ומתחיל להסתגל.

יש דיליי קל בשידורי ספורט אבל לא משהו שהפריע לי עד היום.

עדין מבחינת רציפות השידור יש שם מדי פעם בעיות נקודתיות בממירים, אבל לא שום דבר שמצריך טכנאי או שלוקח יותר מדקה לפתור. זו לא איכות השידור של הוט ויס אבל פערי המחיר מטים את הכף משמעותית לטובת סלקום.

מבחינת תוכן, יחד עם נטפליקס זה פתרון סבבה לגמרי. יש לי הרבה יותר תוכן ממה שאני מסוגל לראות.

אין צורך להקליט כלום או לזכור להקליט כי הכל מוקלט לך שבועיים אחורה וכל מה ספספת אתה יכול לראות מתי שאתה רוצה. ספריית וי או די ענקית כולל רוב הסדרות הטובות. ספריית HBO מדוגמת. המון תוכן לילדים. אני מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
a voice from the past

לי אמנם יש את YES אבל פורסם אתמול שהם יצאו במבצע חדש של 200 ש"ח לחודש כולל את כל החבילות (מניח שללא צ'רלטון) + VOD + כל חבילות ה-VOD לילדים פתוחות

ללא צ'רלטון, ללא ספורט 5 לייב וגולד ועם ממיר אחד מקליט (ממיר נוסף HD לא מקליט בתוספת 10 ש"ח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
בני12 כתב:
a voice from the past

ללא צ'רלטון, ללא ספורט 5 לייב וגולד ועם ממיר אחד מקליט (ממיר נוסף HD לא מקליט בתוספת 10 ש"ח)

בסיס טוב להתמקחות...

אני סגרתי לפני שבוע טריפל של הוט כולל ספורט 5 לייב ( בכל זאת הפועל) 2 ממירי hd כשאחד מקליט עם vod וכל החבילותו 200 מגה ב 264 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
יהלום אדום כתב:
בני12 כתב:
a voice from the past

בסיס טוב להתמקחות...

אני סגרתי לפני שבוע טריפל של הוט כולל ספורט 5 לייב ( בכל זאת הפועל) 2 ממירי hd כשאחד מקליט עם vod וכל החבילותו 200 מגה ב 264 שקל.

ניסיתי להתמקח עם יס, לא רצו להוסיף את הלייב, אם היו מוסיפים אותו בחינם הייתי עובר אליהם למרות שהם היו עולים לי מעט יותר מהוט
אגב 264 טלוויזיה+טלפון+אינטרנט תשתית וספק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
el dudernio כתב:
יהלום אדום כתב:
בני12 כתב:
a voice from the past

בסיס טוב להתמקחות...

ניסיתי להתמקח עם יס, לא רצו להוסיף את הלייב, אם היו מוסיפים אותו בחינם הייתי עובר אליהם למרות שהם היו עולים לי מעט יותר מהוט
אגב 264 טלוויזיה+טלפון+אינטרנט תשתית וספק?

לדעתי לערוץ 5 ולהוט יש בעלים משותפים לכן הוט יכולים לתת אותם בחינם ויס לא. הכוונה בהלתמכך זה על מספר ממימירים וסוג ממירים מאחר ועכשיו כבר יש לך כאלו.

לא כולל ספק. אבל ספק היום עולה 20 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 14:30 
אני משלם 69 ש"ח לחודש לפרטנר, ארבעת הערוצים של ספורט 5 (כולל לייב שמשדר את הפועל) + נטפליקס לחצי שנה , עם VOD סה"כ מאוד מרוצה.
בגלל שזה שידורי סרטימינג יש דיליי של 40 שניות, אבל לא ברור למה זה צריך להפריע לך אם אתה מבטל כל מיני התראות בטלפון בזמן השידור הישיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 19:19 
אני איתם כבר כמה חודשים (פרטנר). בלי סוף תקלות. נטפליקס כל הזמן קורס. בעיקר בימים האחרונים. כל הזמן השידורים נתקעים ואי אפשר לעבור ערוץ. בקיצור חוויה מפקפקת מאד. קניתי סטרימר של שיומי כי חשבתי שאוכל להשתמש בו במקום הממירים הנוראים של פרטנר, אבל מסתבר שהאפליקציה שלהם לא עובדת עליו כמו שצריך. בקרוב אנסה את סלקום. ברגע שתסתיים ההנחה של חצי השנה הראשונה על ערוצי הספורט ונטפליקס.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 15:43 
רדנקו כתב:
אני איתם כבר כמה חודשים (פרטנר). בלי סוף תקלות. נטפליקס כל הזמן קורס. בעיקר בימים האחרונים. כל הזמן השידורים נתקעים ואי אפשר לעבור ערוץ. בקיצור חוויה מפקפקת מאד. קניתי סטרימר של שיומי כי חשבתי שאוכל להשתמש בו במקום הממירים הנוראים של פרטנר, אבל מסתבר שהאפליקציה שלהם לא עובדת עליו כמו שצריך. בקרוב אנסה את סלקום. ברגע שתסתיים ההנחה של חצי השנה הראשונה על ערוצי הספורט ונטפליקס.

אני יכול להגיד לך שלאחרונה סלקום התחילו עם אפשרות להשכיר מהם את הסטרימר של שיאומי במקום ממיר
חבר שלי שהלך על זה אמר שבגדול הוא מרוצה. האפליקציה עובדת נהדר ומהירה מאוד וזה נותן לו את האפשרות להתקנת קודי בנוסף לסלקום
חיסרון קטן זה האיכות שלטענתו קצת יותר נמוכה מהממיר אבל לא משמעותי
חיסרון גדול זה שבסטרימר של שיאומי אין יציאת שמע אופטית אבל את זה אתה בטח יודע....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2018, 19:28 
שוקל לעבור לפרטנר / סלקום.
למישהו יצא לראות כדורגל עם שער בדיליי כשכל השכונה קופצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 22:32 
מה עם קודי ? עבר זמנו ?
אין כמעט מקורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 23:16 
אל. תתקרב לפרטנר. אפס תכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: