ערן כתב:
הוא לא היה הבונד הטוב ביותר אבל גם עלי היה האהוב ביותר. לדעתי ״האיש בעל אקדח הזהב״ הוא אחד משלושת הסרטים הטובים בסדרה, אך מנגד ״לעינייך בלבד״ הוא הגרוע בהם.
דווקא "לעינייך בלבד" אחד האהובים עלי... גם הוא כמובן לא נקי משטויות - הקשקוש עם כפילת מרגרט תאצ'ר בסיום, כוריאוגרפיית מכות גרוטסקית בסצינה של המכות בין חיים טופול וג'וליאן גלובר לקראת הסוף.
יורם כתב:
לדעתי "המרגל שאהב אותי" (מרגלת אחותכם, תקשיבו למלים בשיר) כמה רמות מעל כל האחרים שלו. פשוט סרט שהכל בו מצוין - הפתיח טוב מאוד, השיר שני רק ל"סקייפול", הנערה ודמות המשנה (Jaws) הם האהובים עלי, סצנות האקשן טובות, והבדיחות לא רעות. רק הקרב הסופי עם הנבל לא משהו. מבין 6 האחרים שלו מונרייקר טוב מהפתיח עד שמגיעים לחלל, ואז הוא נעשה מגוחך, באוקטופוסי יש הרבה סצנות טובות כמו הפתיח המעולה, אבל גם כמה גרועות, ו-4 האחרים לא משהו.
באמת ל"המרגל שאהב אותי" יש שיר טוב (ד.א- היה מועמד לאוסקר. לא קרלי סיימון עצמה - מועמדות לאוסקר על שיר מקורי היא על תמליל והלחנה - היא זכתה 11 שנים אח"כ כמחברת של שיר). גם סקייפול שיר ענק, אבל מבין השירים אני הכי אוהב את "אתה חי רק פעמיים" של ננסי סינטרה.
את הסרט עצמו פחות אהבתי - הרבה יותר מדי סצינות מתחת למים. רוסיוּת שמיוצגת ע"י אנגלית במבטא רוסי - לא יכול לסבול את זה...
דווקא הקטעים בחלל ב"מונרייקר" מאוד מצאו חן בעיני (אולי למעט האפקטים), כי יש בהם (ובסרט בכלל) משהו מעורר מחשבה שנדמה שמגיע קצת יותר עמוק מאשר בסרט ג'יימס בונד טיפוסי. אולי איזושהי תהיה ואמירה על היבט מסוים של טבע האדם והחברה האנושית. גם הנבל שם אדיר - היה מעולה גם ב"שם הורד".
מתעב (כללית בסדרה) - "יהלומים לנצח" ו"ספקטר". תסריטים מזעזעים באופן מחריד במיוחד.