תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 10:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הלוואה חברתית
הודעהפורסם: 02 מאי 2017, 10:32 
הרבה מאלו שקונים נכס בחול, הם כאלו שלא יכלו לרכוש נכס בארץ, שאינם מבינים גדולים בכלכלה
ומתפתים אחרי הבטחות שונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2017, 10:41 
לירון האדום כתב:
הרבה מאלו שקונים נכס בחול, הם כאלו שלא יכלו לרכוש נכס בארץ, שאינם מבינים גדולים בכלכלה
ומתפתים אחרי הבטחות שונות

מי שיש לו כסף לקנות נכס בחו״ל , משמע לרוב יש לו גם סכום התחלתי למשכנתא (במקרה הרע, במקרה הטוב כבר יש בבעלותו מספר דירות בארץ ונמאס לו לקבל אחוז אחד של תשואה) ,
בשני המקרים-בין אם זו הדירה המיליון ובין אם זה בן אדם שמעדיף דירה בלב בירה אירופאית על שמו בטאבו מאשר איזה התחייבות לבנק ל40 שנה , אנשים הם הרבה פחות טיפשים ממה שעושים מהם.

״מתפתים אחרי הבטחות שונות״

בית. בטאבו. על שמך.
אתה מדבר כמו ילד קטן, אם כי זכור לי במעורפל שאתה בערך בגילי,
אז פשוט נאחל אחד לשני - אתה תמשיך להמליץ לאנשיפ לעבוד קשה כדי שיוכלו אולי לקנות עוד 30 שנה דירה בבאר יעקב שתכניס להם 2,400 ש״ח בחודש ואני אמשיך להפיל אנשים ברשת הרמאויות המטורפת שרקחתי שבה אני גם עובד עבור אנשים וגם, רחמנא ליצלן, מרוויח מזה כסף שסוכם מראש ובהסכמה.

עכשיו בוא ננצל שנינו את האנרגיות להתפלל לניצחון מול אשקלון, אני לא יודע אם זה יעזור לנו אבל זה בטח יותר פרודקטיבי מהשיחה המטומטמת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2017, 10:52 
עומר אתה לוקח את זה למחוזות אישים, לא רמזתי ולו לרגע שאתה נוכל או רמאי.
הכל התחיל מכך שהזהרתי את פותח האשכול מפני השקעות פזיזות בחול.
אני מאמין שאמירה שכל כלב חזק במלונה שלו.
מאחל לך הרבה הצלחה ופרנסה טובה.
כמובן שביחד נתפלל שבשבת נצליח.
חג עצמאות שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הלוואה חברתית
הודעהפורסם: 05 מאי 2017, 10:39 
עומר19891 כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אני חושב שהבעיה העיקרית בכל פעם שעולה נושא של "השקעות" הדיון מהר מאוד הופך ללא רלוונטי בגלל הודעות מהסוג הזה. הפכתם את זה לדיון על הונגריה כשפותח האשכול, בוודאות, צריך להשקיע בהשקעות הרבה (אבל הרבה) יותר סולידיות.

א- הוספת תנודתיות של מטבע מקומי שאתה לא שולט עליו למשוואה. מה עוזר לך להרוויח 5% בפורינט (המטבע בו קנית את הדירה) אם הפורינט ירד ב 10% ואתה מוציא את הכסף שלך בשקלים?
ב- אתה יכול לחפש בגוגל Hungary population. אמנם אחוזים כאלה הם בדרף כלל לא בהלימה מול הערים הגדולות, אבל זה לא נתון מעודד במיוחד
ג- הונגריה מתמודדת חזקה בלהיות המדינה שתקבל בעיטה מהאיחוד האירופי (קרא שוב את סעיף א)

בקשר ל"תשואה מובטחת" - תשואה היא אלמנט הסיכון. מי שמבטיח תשואה הוא או מרוויח בוודאות יותר וגוזר את ההפרש, ואז אתה לא מקבל את הכסף שהולם את הסיכון שאתה באמת לוקח, או יעשה כבירי ברגע שהדברים לא ילכו כמו שהוא ממש ממש מקווה שהם ילכו, או שהוא לא באמת מבטיח תשואה.

אני לא יודע אם השקעה בהונגריה היא השקעה טובה או לא, או בכלל בנדל"ן בחו"ל דרך כל מיני מתווכים ישראלים, אבל לי זה מריח לא טוב. מצטער.

היי. עונה קצת באיחור מכיוון שהייתי בחו"ל מספר ימים.
ההודעה שלך מעט צולבת, אפילו קצת מאשימה (מצטער, זו ההרגשה שלי בכל אופן) , אבל אנסה לענות בצורה הכי כנה שאני יכול.
לגבי השקעה, ספציפית דרכי, ספציפית בבודפשט- אתחיל מהסבר קצר.
אני עברתי לבודפשט לפני שנה, בעקבות אבי שגר פה תקופה ארוכה ועוסק בנדל"ן.
נסעתי, עם שותפי, לשתי מטרות עיקריות- הקמת עסק של דירות AIRBNB וקניית נכסים באמצעות הון עצמי והשבחתם על ידי שיפוץ.
לאחר בדיקה מעמיקה של עניין דירות הAIRBNB ורכישת מספר דירות ביחד עם שותפי מהארץ , החלטנו בהחלטה משותפת לרדת מעניין הAIRBNB מכל מיני סיבות, בעיקר בעניין מיסוי של בעל חברת דירות נופש וחוקים מקומיים, שאותן אסביר אם אתבקש, כרגע לא רואה טעם.

בו בזמן, רכשנו מספר דירות בבודפשט והתחלנו "להקים מערך" הכולל עורך דין הונגרי דובר עברית, רו"ח , אדריכלית, מהנדס שעורך את כל הבדיקות, מתווכים , קבלנים, קבלני משנה, וכן הלאה וכן הלאה.
לאחר תקופת "התגלחות" (על חשבון הכסף שלי והזמן שלי, בנכסים שרכשתי בעצמי) , אני ושותפי החלטנו, שאם כבר מצד אחד אנחנו נמצאים וגרים בבודפשט, רואים עשרות דירות בשבוע, ונמצאים בקשר יום יומי עם מתווכים וקבלנים, ומצד שני יודעים על כמות גדולה של ישראלים ומשקיעים זרים שמעוניינים להשקיע בבודפשט, למה לא לשלב את השניים.

אולם- ככל שאני שמח לעזור לישראלים לגבי בודפשט, ואני מודיע כאן שכל מי שמגיע לכאן לביקור מוזמן להיוועץ איתי בפרטי לגבי הכל,
מדובר בעבודה, שאינני מעוניין לבצע בחינם.
משלב חיפוש הדירה דרך עשרות צינורות, דרך המשא ומתן להורדת המחיר, חתימת החוזה ורשימה בטאבו על ידי עורך דין, ביצוע תכנון אדריכלי לשיפוץ, מעקב אחרי הקבלן וקבלני המשנה במהלך השיפוץ באופן יום יומי, הוצאת הדירה לשוק המכירה או ההשכרה- כל אלה ועוד שלא ציינתי, הן עבודה לא קלה ועליה מגיע לי ולשותפי שכר.
לכן , ההסכם מול המשקיעים הוא ברור , ידוע בדיוק לאן הולך כל סכום כסף, וידוע מראש כמה אנחנו נרוויח מהעסקה- גם לנו וגם למשקיע, עובדים מסודר ולא נותנים מקום ל"חוסר הבנות" שיכולות לגרום , חס וחלילה, להרגשה לא נעימה - לי או למשקיע.

לא יודע איך שמו של כבירי הסתנן לעניין. מדובר על רכישת דירה בבודפשט, בסכום של כ-100 אלף יורו (ממוצע, יש ביותר ויש בפחות) , כולל שיפוץ וכולל השכר שלנו, והדירה נרשמת בטאבו על שם הרוכש.
אין פה באמת מקום אמיתי ל"עוקץ" או למעשה כבירי.
אני מרגיש מגוחך בכלל להרחיב בנושא הזה, כי אני יודע שכוונותיי ישרות (לעבוד קשה ולהרוויח כסף, מתוך הבנה שלא צריך דוקטורט עבורה- משקיע מרוצה יביא לי משקיעים נוספים כמו שקורה כעת, משקיע לא מרוצה סוגר לי דלתות של משקיעים פוטנציאליים) .

אינני שולט בתנודתיות המטבע, לא אתחייב ולא אנסה לנבא.
את חוזה השכירות ניתן לסגור במטבע היורו, או במקרים מסויימים גם בשקלים (בעיקר בדירות שנרכשות בסמוך לאוניברסיטאות ויתאימו לכמויות הסטודנטים הישראלים שחיים פה) , אך הדירה נרכשת במטבע המקומי (פורינט) ולכן ערך הדירה בשקלים, יכול לרדת/ לעלות בהתאם לירידת/ עליית ערך הפורינט מול השקל.

אם יש שאלות נוספות שלא עניתי עליהן אתה מוזמן להאיר את עיניי ואענה,
מבין את החששות (ההגיוניים) שיש כלפי העניין,
אבל להאשים אותי , באופן אוטומטי, על סמך רמאויות שמתבצעות- באופן יום יומי ובכל תחומי החיים- זה קצת לא הוגן.

אני אתחיל מהסוף, אף אחד לא מאשים אותך ברמאויות - וזה לא הכוונה של ההודעה. אני לא אומר שאתה לא עושה את הדברים בצורה מקצועית וישרה.
עכשיו מההתחלה, אמנם הגבת להודעה אבל לא התייחסת לשום דבר שכתוב בתוכה.
השוק הזה בנוי על מרווחי ענק. אין מרווח בלי סיכון, ובמוצר שיצרת כל הסיכון עובר ללקוח, שמראש קונה את המוצר במחיר גבוה ממחיר השוק כדי שתוכל להרוויח משהו.
אתה לא יכול "להבטיח" לו כלום חוץ משתתן לו את המוצר שיצרת בצורה הטובה ביותר שאתה יכול.

אני אישית חושב שהסיכון הוא גבוה יותר ממה שנוהגים לחשוב, ושמי שמתעסק בזה בתצורה של השקעה פאסיבית (בלי רגליים על הקרקע, בלי לדעת מתי השוק מתנדנד) נמצא בסיכון הרבה יותר גבוה ממה שהוא חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הלוואה חברתית
הודעהפורסם: 05 מאי 2017, 15:02 
לא תתפוס אותי כתב:
עומר19891 כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אני חושב שהבעיה העיקרית בכל פעם שעולה נושא של "השקעות" הדיון מהר מאוד הופך ללא רלוונטי בגלל הודעות מהסוג הזה. הפכתם את זה לדיון על הונגריה כשפותח האשכול, בוודאות, צריך להשקיע בהשקעות הרבה (אבל הרבה) יותר סולידיות.

א- הוספת תנודתיות של מטבע מקומי שאתה לא שולט עליו למשוואה. מה עוזר לך להרוויח 5% בפורינט (המטבע בו קנית את הדירה) אם הפורינט ירד ב 10% ואתה מוציא את הכסף שלך בשקלים?
ב- אתה יכול לחפש בגוגל Hungary population. אמנם אחוזים כאלה הם בדרף כלל לא בהלימה מול הערים הגדולות, אבל זה לא נתון מעודד במיוחד
ג- הונגריה מתמודדת חזקה בלהיות המדינה שתקבל בעיטה מהאיחוד האירופי (קרא שוב את סעיף א)

בקשר ל"תשואה מובטחת" - תשואה היא אלמנט הסיכון. מי שמבטיח תשואה הוא או מרוויח בוודאות יותר וגוזר את ההפרש, ואז אתה לא מקבל את הכסף שהולם את הסיכון שאתה באמת לוקח, או יעשה כבירי ברגע שהדברים לא ילכו כמו שהוא ממש ממש מקווה שהם ילכו, או שהוא לא באמת מבטיח תשואה.

אני לא יודע אם השקעה בהונגריה היא השקעה טובה או לא, או בכלל בנדל"ן בחו"ל דרך כל מיני מתווכים ישראלים, אבל לי זה מריח לא טוב. מצטער.

היי. עונה קצת באיחור מכיוון שהייתי בחו"ל מספר ימים.
ההודעה שלך מעט צולבת, אפילו קצת מאשימה (מצטער, זו ההרגשה שלי בכל אופן) , אבל אנסה לענות בצורה הכי כנה שאני יכול.
לגבי השקעה, ספציפית דרכי, ספציפית בבודפשט- אתחיל מהסבר קצר.
אני עברתי לבודפשט לפני שנה, בעקבות אבי שגר פה תקופה ארוכה ועוסק בנדל"ן.
נסעתי, עם שותפי, לשתי מטרות עיקריות- הקמת עסק של דירות AIRBNB וקניית נכסים באמצעות הון עצמי והשבחתם על ידי שיפוץ.
לאחר בדיקה מעמיקה של עניין דירות הAIRBNB ורכישת מספר דירות ביחד עם שותפי מהארץ , החלטנו בהחלטה משותפת לרדת מעניין הAIRBNB מכל מיני סיבות, בעיקר בעניין מיסוי של בעל חברת דירות נופש וחוקים מקומיים, שאותן אסביר אם אתבקש, כרגע לא רואה טעם.

בו בזמן, רכשנו מספר דירות בבודפשט והתחלנו "להקים מערך" הכולל עורך דין הונגרי דובר עברית, רו"ח , אדריכלית, מהנדס שעורך את כל הבדיקות, מתווכים , קבלנים, קבלני משנה, וכן הלאה וכן הלאה.
לאחר תקופת "התגלחות" (על חשבון הכסף שלי והזמן שלי, בנכסים שרכשתי בעצמי) , אני ושותפי החלטנו, שאם כבר מצד אחד אנחנו נמצאים וגרים בבודפשט, רואים עשרות דירות בשבוע, ונמצאים בקשר יום יומי עם מתווכים וקבלנים, ומצד שני יודעים על כמות גדולה של ישראלים ומשקיעים זרים שמעוניינים להשקיע בבודפשט, למה לא לשלב את השניים.

אולם- ככל שאני שמח לעזור לישראלים לגבי בודפשט, ואני מודיע כאן שכל מי שמגיע לכאן לביקור מוזמן להיוועץ איתי בפרטי לגבי הכל,
מדובר בעבודה, שאינני מעוניין לבצע בחינם.
משלב חיפוש הדירה דרך עשרות צינורות, דרך המשא ומתן להורדת המחיר, חתימת החוזה ורשימה בטאבו על ידי עורך דין, ביצוע תכנון אדריכלי לשיפוץ, מעקב אחרי הקבלן וקבלני המשנה במהלך השיפוץ באופן יום יומי, הוצאת הדירה לשוק המכירה או ההשכרה- כל אלה ועוד שלא ציינתי, הן עבודה לא קלה ועליה מגיע לי ולשותפי שכר.
לכן , ההסכם מול המשקיעים הוא ברור , ידוע בדיוק לאן הולך כל סכום כסף, וידוע מראש כמה אנחנו נרוויח מהעסקה- גם לנו וגם למשקיע, עובדים מסודר ולא נותנים מקום ל"חוסר הבנות" שיכולות לגרום , חס וחלילה, להרגשה לא נעימה - לי או למשקיע.

לא יודע איך שמו של כבירי הסתנן לעניין. מדובר על רכישת דירה בבודפשט, בסכום של כ-100 אלף יורו (ממוצע, יש ביותר ויש בפחות) , כולל שיפוץ וכולל השכר שלנו, והדירה נרשמת בטאבו על שם הרוכש.
אין פה באמת מקום אמיתי ל"עוקץ" או למעשה כבירי.
אני מרגיש מגוחך בכלל להרחיב בנושא הזה, כי אני יודע שכוונותיי ישרות (לעבוד קשה ולהרוויח כסף, מתוך הבנה שלא צריך דוקטורט עבורה- משקיע מרוצה יביא לי משקיעים נוספים כמו שקורה כעת, משקיע לא מרוצה סוגר לי דלתות של משקיעים פוטנציאליים) .

אינני שולט בתנודתיות המטבע, לא אתחייב ולא אנסה לנבא.
את חוזה השכירות ניתן לסגור במטבע היורו, או במקרים מסויימים גם בשקלים (בעיקר בדירות שנרכשות בסמוך לאוניברסיטאות ויתאימו לכמויות הסטודנטים הישראלים שחיים פה) , אך הדירה נרכשת במטבע המקומי (פורינט) ולכן ערך הדירה בשקלים, יכול לרדת/ לעלות בהתאם לירידת/ עליית ערך הפורינט מול השקל.

אם יש שאלות נוספות שלא עניתי עליהן אתה מוזמן להאיר את עיניי ואענה,
מבין את החששות (ההגיוניים) שיש כלפי העניין,
אבל להאשים אותי , באופן אוטומטי, על סמך רמאויות שמתבצעות- באופן יום יומי ובכל תחומי החיים- זה קצת לא הוגן.

אני אתחיל מהסוף, אף אחד לא מאשים אותך ברמאויות - וזה לא הכוונה של ההודעה. אני לא אומר שאתה לא עושה את הדברים בצורה מקצועית וישרה.
עכשיו מההתחלה, אמנם הגבת להודעה אבל לא התייחסת לשום דבר שכתוב בתוכה.
השוק הזה בנוי על מרווחי ענק. אין מרווח בלי סיכון, ובמוצר שיצרת כל הסיכון עובר ללקוח, שמראש קונה את המוצר במחיר גבוה ממחיר השוק כדי שתוכל להרוויח משהו.
אתה לא יכול "להבטיח" לו כלום חוץ משתתן לו את המוצר שיצרת בצורה הטובה ביותר שאתה יכול.

אני אישית חושב שהסיכון הוא גבוה יותר ממה שנוהגים לחשוב, ושמי שמתעסק בזה בתצורה של השקעה פאסיבית (בלי רגליים על הקרקע, בלי לדעת מתי השוק מתנדנד) נמצא בסיכון הרבה יותר גבוה ממה שהוא חושב.

המשפט המודגש מאוד מאוד לא נכון.
א- הרווח שלי הוא באמת לא בשמיים. הגעתי לכאן לעשות עסקאות נדל"ן בעצמי ובכספי וכך עושה. רק לאחר מספר חודשים שראיתי שנותר לי זמן פנוי, אבל לא מספיק כסף כדי להמשיך ולקנות נכסים לעד, החלטתי להתחיל לגייס משקיעים מהארץ. בעבודה עם משקיעים יש הרבה למידה מצידי וגם יתרונות שהם לאו דווקא כספיים- כמו קשרים בשוק הנדל"ן המקומי וכו', שקל יותר ליצור כשאתה קונה 30 דירות ולא 5 (סתם לדוגמא) .
"השלמת ההכנסה" היא יתרון משני עבורי, תודה לאל, ועל כן יכול להרשות לעצמי, לפחות כרגע בשלב הראשוני, לעבוד עבור רווח יחסית קטן, שברור ונכתב ומסוכם מראש.
בעבור זה- מקבל המשקיע ליווי צמוד בכל הליך הרכישה וההשכרה, ומקבל דירות במחיר נמוך ממחיר השוק גם בתוספת השכר שלנו.
אני מסתובב על בסיס יום יומי ורואה עשרות דירות ביום (!) דרך עשרות צינורות, ממשרדי תיווך דרך פרסומים באינטרנט ועוד כאלה שפחות נגישים לקהל הרחב, נאמר כך.
הרווח שלי הוא (במקרה של שיפוץ ומכירה) אחוז מסוים מהרווח לכן האינטרס שלי הוא למצוא את הדירות הטובות ביותר עבור המשקיעים , אחרת אין מספיק רווח- לא בשבילם וגם לא בשבילי.

בשביל למצוא דירה במחיר שוק אף אחד לא צריך אותי. יש עשרות אתרים באינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: