תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Xbox one
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2016, 20:25 
בדקתי היום מחירים לXBOX ONE בחנות שנקראת ITECHSTORE והבנתי מהם שאמור בסוף החודש או תחילת חודש הבא לצאת Slim ואז המחיר של החדש יקפוץ בבערך 400 שקל ושMicrosoft יספיקו לייצר את הגירסה הראשונה ובגלל זה לא יהיה יותר למכירה ואז חבל על ה400 שקל האלה.
הציעו לי Xbox 500gb (לדעתי מספיק מעל ומעבר תקנו אותי אם אני טועה) שני שלטים ומשחק ב1759 שח.
יש חנות אחרת gamestation שבה לא הייתי אבל ראיתי באתר שהם מציעים אותו הדבר באותו המחיר. כמובן ששתי החבליות עם אחריות לשנה.
עכשיו ראיתי שיש תוספת של של מטען לשני השלטים ב200 שקל בגיימסטישן ובהייטקסטור מציעים מטען קיר ב130 (זה אותו דבר נכון?) יש לי מטען ל360 אבל זה לא אותו שלט אז זה יתאים?
בסה"כ ממה שמצאתי באינטרנט מדובר במחיר טוב יחסית. אם מישהו מכיר חנות אחרת שמציעה מחירים יותר טובים אני יותר מאשמח לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Xbox one
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2016, 21:41 
בדיוק החודש קניתי PS4 דרך אמאזון. זה קצת כאב ראש, אבל בסופו של דבר המחיר היה שווה את זה בגדול, במיוחד עכשיו כשהפאונד נמוך. אתה יכול לקנות דרך אמאזון UK את האקסבוקס סלים + פיפא 17 ב-270 פאונד כולל משלוח ומיסים. אם אתה מחפש לחסוך זו אופציה טובה.

https://www.amazon.co.uk/Xbox-One-FIFA- ... xbox+one+s

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2016, 21:50 
מה שקצת תקלה זה שזה מגיע עם שלט אחד. ומה היה הכאב ראש ואיך פתרת אותו? ותוך כמה זמן זה מגיע? והכי חשוב בחיים לא הזמנתי דרך האתרים האלה אבל אמזון זה אתר ששמעתי עליו אז אני מבין שהוא בטוח. כי האמת שזה משמעותית יותר זול ממה שמצאתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2016, 22:26 
שלט אמור לעלות 250 שקל בארץ לדעתי. זה מגיע או במשלוח הבסיסי שהוא בין 6-11 ימי עסקים, או במהיר שהוא 2-4 ימי עסקים. גם בשבילי זו הייתה פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל, אבל עבר בסדר בסופו של דבר.
הכאב ראש שלי היה שהזמנתי את הPS4 SLIM עם פיפא 17 בהזמנה מוקדמת, ויומיים אחרי שכבר היו אמורים לשלוח ביטלו לי את ההזמנה. כשרציתי להזמין מחדש, זה היה חסום למשלוח לארץ. חיכיתי יומיים והצלחתי להזמין שוב - דיברתי איתם והם שידרגו לי את המשלוח למשלוח מהיר והביאו לי קופון של 10 פאונד הנחה. בסופו של דבר, יצא 1160 שקל, שזה משהו כמו 700 שקל פחות מאותה חבילה בארץ. אז עם כל הבלאגן, החיסכון שווה את זה.
דיברתי איתם הרבה בצ'אט והרמת שירות היא די גבוהה, בטח ביחס למה שהולך בארץ. חוץ מזה, נראה לי שאם אתה מזמין פריט שנמצא במלאי, הסיכוי שיהיה לך את אותו בלאגן כמוני הוא אפסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2016, 22:38 
הסיפור שהם חירטטו לך זה כדי למכור לך עכשיו.

הדרך הכי טובה שאני מכיר לרכוש היא לחכות שמישהו יטוס לאירופה, יקנה לך שם את הבאנדל של ה xbox העדכני ויעשה זיכוי מע"מ בשדה התעופה.
אם אין לך דרך קלילה לעשות את זה, נראה לי שלהזמין מאמזון עם AmazonGlobal זה לא רע (אני הזמנתי בזמנו PS4 עם משלוח רגיל והיה קצת טרטור)

בנוסף, אני לא יודע כמה אתה משחק, אבל אני לא קונה משחקים פיזיים אלא רק מהחנות ולי ה500 ג'יגה לא ממש הספיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2016, 23:27 
לא תתפוס אותי כתב:
הסיפור שהם חירטטו לך זה כדי למכור לך עכשיו.

הדרך הכי טובה שאני מכיר לרכוש היא לחכות שמישהו יטוס לאירופה, יקנה לך שם את הבאנדל של ה xbox העדכני ויעשה זיכוי מע"מ בשדה התעופה.
אם אין לך דרך קלילה לעשות את זה, נראה לי שלהזמין מאמזון עם AmazonGlobal זה לא רע (אני הזמנתי בזמנו PS4 עם משלוח רגיל והיה קצת טרטור)

בנוסף, אני לא יודע כמה אתה משחק, אבל אני לא קונה משחקים פיזיים אלא רק מהחנות ולי ה500 ג'יגה לא ממש הספיקו.

העניין הוא שהוא מכר מול העיניים שלי סוני 4 סלים ב400 שקל יותר מהסוני הרגיל בטענה שסוני הפסיקו לייצר ולו נגמר. כמה זה מסוכן ומסובך להזמין דרך אמזון? בחיים לא הזמנתי משם נניח הזמנתי והגיע המכשיר לא עובד יש למי לפנות או שזה אבוד?
ובקשר ל500 ג'יגה יש אפשרות לכונן חיצוני עד כמה שאני יודע במקרה הצורך לא? ככה שאם אפשר אז אני יכול להתחיל ב500 ואם אני אראה שזה לא מספיק אז נוסיף. בכל מקרה מאמזון אני יכול גם להזמין משחקים במחיר נורמלי?
הרעיון הוא לקנות את הקונסולה לאח שלי לבר מצווה בסוף ינואר אם אני מזמין מאמזון ומחכה לדצמבר ינואר יש את כל המבצעים של השנה החדשה לא?
ליברפול בקשר לאמזון אתה אומר שיש עם מי לדבר שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2016, 23:40 
כן, ההתנהלות מולם היא או בצ'אט או במיילים. מהבירורים שעשיתי גם מבחינת אחריות הם אחלה. הם נותנים שנה אחריות על האקסבוקס לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 11:06 
המס כלול במחיר? ואם לא אז כמה המס תוספת? (בכל מקרה זה כנראה יצא יותר זול מלקנות בארץ אם אני מוסיף עוד שלט מטען ומשחקים)
ואם אני קונה שלט בנוסף יש הבדל בין שלטים של הסלים לרגיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 12:51 
red_man כתב:
המס כלול במחיר? ואם לא אז כמה המס תוספת? (בכל מקרה זה כנראה יצא יותר זול מלקנות בארץ אם אני מוסיף עוד שלט מטען ומשחקים)
ואם אני קונה שלט בנוסף יש הבדל בין שלטים של הסלים לרגיל?

אם אתה קונה דרך AMAZON GLOBAL המס כלול, במידה והמס בפועל נמוך יותר הם מזכים אותך על ההפרש אחרי 60 יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 14:06 
ליברפול, עם איזה כבל מתח זה מגיע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 18:00 
טוב אם אני מזמין דרך שם Xbox one 500 gb מוסיף שלט מטען WWE 17 NBA 17 והFIFA כלולה בבנדל זה יוצא 1786. ושוב זה אקסבוקס סלים אין הבדל בין שלט של הוואן הרגיל לסלים נכון?
וואלה זה אחלה מחיר, באותו מחיר בארץ הציעו לי רק את הקונסולה עם שני שלטים ופיפא בלי מטען ועד שני משחקים.
ובאמת עם איזה כבל מתח זה מגיע והתקע הרי מן הסתם לא מתאים לארץ אז מה עושים עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 22:29 
אני בעד לקנות בחו"ל, באופן כללי. מלפטופ דרך שואב רובוטי וטלפון נייד ועד בגדים, קניתי לא מעט מחו"ל. אבל שים לב שיש גם חסרונות שהגדול ביניהם הוא האחריות. אם משהו לא עובד כמו שצריך במכשיר שקיבלת, ואין עליו אחריות בינ"ל שכוללת גם את ישראל, אתה בבעיה. לך תרדוף אחרי היבואן בחו"ל. הסיכון הזה חוסך בכסף רב, אבל הוא עדיין סיכון.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 22:53 
מושקוביץ כתב:
ליברפול, עם איזה כבל מתח זה מגיע ?

AC שמתאים לחשמל באנגליה. קניתי בארץ, עלה עשרה שקלים.
לגבי האקסבוקס אין לי מושג, אבל זה שווה בדיקה כדי לחסוך הפתעות אח"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 11:16 
לגבי הכבל או לגבי השלטים אין לך מושג? אני מניח שהכבל מתח יבוא מתאים לאנגליה גם כמו שהוא הגיע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 13:08 
לא ממש יודע. אתה יכול לשאול באמאזון כדי להיות בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: