תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יוני 2025, 15:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
בכלל לא לעניין מה שהולך פה. 3 שנים אופיסר מחכה להשחיט את האשכול הזה, וככה אתם גונבים לו את אור הזרקורים?

אני?

היה לך ניסוח מוכן למוות של שולמית אלוני, אז אני מניח שפרס הוא איקון אפילו יותר מתאים?

1. זה היה כדי להוכיח נקודה אחרי מה שעשיתם באשכול על הרב עובדיה יוסף זצוק״ל.
2. הרב עובדיה זצוק״ל אמר שצריך לעשות משתה אחרי מותה, אז היה לי על מי להסתמך.
3. שולמית אלוני הייתה אפיקורסית להכעיס, שכל חייה הקדישה לעקירת תורת ה׳ מעמו ישראל, איך בדיוק פרס מתקרב לתיאור הזה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:26 
רגע רצינות, שמעתי אתמול בחדשות מילה על זה שפרסקי היה אבי הפטורים מהצבא לבני ישיבות.
זה נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שמעון פרס
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
ואם מישהו עדיין לא הבין עד כמה שולמית אלוני תרמה יותר לחברה הישראלית מאשר פרס - ברדלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:33 
Red Pride כתב:
הטבח בכפר כנא

בכפר קנא לא היה טבח. הייתה פגיעה לא מכוונת, תוך כדי ירי לחילוץ על לוחמי השייטת שהיו תחת התקפה.

אתה יכול אולי להאשים את פרס בהחלטה לצאת למבצע ענבי זעם.

מעבר לכך, אני לא חושב שבמדינה שלנו יכול אדם כלשהו לכהן כראש ממשלה בלי שיהיה מעורב, בעל כרחו, במבצעים צבאיים או בהחלטות שנויות במחלוקת. זה טבע החיים במדינה הזו ואין אחד יכול לעשות תפקיד כזה ולצאת נקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:34 
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
בכלל לא לעניין מה שהולך פה. 3 שנים אופיסר מחכה להשחיט את האשכול הזה, וככה אתם גונבים לו את אור הזרקורים?

אני?

היה לך ניסוח מוכן למוות של שולמית אלוני, אז אני מניח שפרס הוא איקון אפילו יותר מתאים?

3. שולמית אלוני הייתה אפיקורסית להכעיס, שכל חייה הקדישה לעקירת תורת ה׳ מעמו ישראל, איך בדיוק פרס מתקרב לתיאור הזה?

שטויות במיץ.

שולמית אלוני הייתה הנציגה של ציבור רחב מאד שאינו מאמין באלוהים ומאמין בהפרדת הדת מהמדינה. לא להכעיס, לא עקירה ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:
הטבח בכפר כנא

בכפר קנא לא היה טבח. הייתה פגיעה לא מכוונת, תוך כדי ירי לחילוץ על לוחמי השייטת שהיו תחת התקפה .

מעבר לכך, אני לא חושב שבמדינה שלנו יכול אדם כלשהו לכהן כראש ממשלה בלי שיהיה מעורב, בעל כרחו, במבצעים צבאיים או בהחלטות שנויות במחלוקת. זה טבע החיים במדינה הזו ואין אחד יכול לעשות תפקיד כזה ולצאת נקי.

זה לא היה כוח של שלדג*, תחת פיקודו של נפתלי בנט, שהסתבך בגלל שהמפקד בשטח (בנט, כאמור) החליט לחרוג מהפקודות?

*אני לא בטוח לגבי זהות היחידה, אבל את שאר הפרטים בנט פרסם בפוסט בפייסבוק (אם כי הניסוח מעט יותר עמום)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אני?

שטויות במיץ.

שולמית אלוני הייתה הנציגה של ציבור רחב מאד שאינו מאמין באלוהים ומאמין בהפרדת הדת מהמדינה. לא להכעיס, לא עקירה ולא נעליים.

איכשהו תמיד הנציגים של המאבק לחופש מדת נופלים הרבה פעמים לביטויים ודימויים שהיו נחשבים אנטישמיים אם היו נאמרים מפי גויים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:
[quote="החתול של שרדינגר"] בכלל לא לעניין מה שהולך פה. 3 שנים אופיסר מחכה להשחיט את האשכול הזה, וככה אתם גונבים לו את אור הזרקורים?

אני?

שטויות במיץ.

איכשהו תמיד הנציגים של המאבק לחופש מדת נופלים הרבה פעמים לביטויים ודימויים שהיו נחשבים אנטישמיים אם היו נאמרים מפי גויים.[/quote]
אני חושב שהבעיה שלך היא הקלות בה אתה מסמן אנטישמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אני?

1-לא היה לי ספק שעשית את זה כ"נקמה" על זה שגולשי הפורום לא הסכימו לקבל כקדוש אדם שהסביר איך ולמה כמעט כל אחד מהגולשים פה צריך למות.
2-אז בעצם הסיבה שלדעתך אדום נחמד הוא לא מוסרי היא כי אין לו אישור מהרבי? אם מבחינתו כמות מסויימת של דם על הידיים שלו כמוה כאישור מהרבי מבחינתך, אז הוא חוזר להיות מוסרי?
3-הנחתי ששולמית אלוני נתפסת כאיקון של כת חילונית קטנה וזניחה יחסית, בעוד שפרס נחשב לאיקון של כלל או רוב החילונים, ועל כן גם כאן מצפה לנו משהו דומה או קיצוני יותר. לא חשבתי שהתנאי זה אישור לערוך משתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:43 
טקנובוי - יש מצב.

לגבי הסיבות להסתבכות, יש מחלוקת. אבל בכל מקרה הירי היה ירי לחילוץ, מבלי לדעת שיש בקרבת מקום פליטים (היה מדובר בסככה שהוצבה בסמוך לאחד ממוצבי האו"ם בגזרה.

אני מכיר את פרטי התקרית היטב משום שהשתתפתי במבצע כמפקד סוללה, ישבתי בסמוך לסוללה שביצעה את הירי ומפקד הסוללה חבר שלי מימי התיכון. זה בקלות רבה יכול היה להיות הסוללה שלי שהייתה מבצעת את הירי.

עריכה - מדובר כנראה בכח של מגל"ן בכלל. מה שבטוח זה שהיה מדובר בירי לחילוץ (ובמקרה כזה יש הפחתה משמעותית של טווחי הבטיחות המקובלים לירי ארטילרי).

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 14 ספטמבר 2016, 10:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:44 
שוב רד פרייד כתב משהו שהוא לא נכון?
אני בשוק, אני בהלם, אני המומה :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:
הטבח בכפר כנא

בכפר קנא לא היה טבח. הייתה פגיעה לא מכוונת, תוך כדי ירי לחילוץ על לוחמי השייטת שהיו תחת התקפה.

פגיעה לא מכוונת של הצבא המוסרי ביותר בעולם שפעל מהגנה עצמית נגד טרוריסטים צמאי דם שמתחבאים בין אזרחים, זו המנטרה הקבועה - since 1948.
102 אזרחים הרוגים, זו המציאות המרה.
לא כל ההודעות המפוברקות של דובר צה"ל או משרד החוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
טקנובוי - יש מצב.

לגבי הסיבות להסתבכות, יש מחלוקת. אבל בכל מקרה הירי היה ירי לחילוץ, מבלי לדעת שיש בקרבת מקום פליטים (היה מדובר בסככה שהוצבה בסמוך לאחד ממוצבי האו"ם בגזרה.

אני מכיר את פרטי התקרית היטב משום שהשתתפתי במבצע כמפקד סוללה, ישבתי בסמוך לסוללה שביצעה את הירי ומפקד הסוללה חבר שלי מימי התיכון. זה בקלות רבה יכול היה להיות הסוללה שלי שהייתה מבצעת את הירי.

זה אמנם היה מזמן, ולא הייתי כל כך קרוב להתרחשות כמוך, אבל ממה שזכור לי צה"ל ידע שיש במחנה ההוא פליטים, אבל המידע הזה לא הגיע אל המפקדים (של התותחנים, ואולי גם למפקדי הגזרה, לא זוכר) בשטח.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:50 
Red Pride כתב:
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:
הטבח בכפר כנא

פגיעה לא מכוונת של הצבא המוסרי ביותר בעולם שפעל מהגנה עצמית נגד טרוריסטים צמאי דם שמתחבאים בין אזרחים, זו המנטרה הקבועה - since 1948.
102 אזרחים הרוגים, זו המציאות המרה.
לא כל ההודעות המפוברקות של דובר צה"ל או משרד החוץ.

על התוצאה האומללה אין ויכוח, אבל טבח זה מעשה מכוון ופגיעה מכוונת באזרחים, וזה ממש לא מה שהיה כאן. כפי שציינתי, אני מכיר היטב את עובדות המקרה מן הצד של הכח שביצע את הירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:51 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
טקנובוי - יש מצב.

זה אמנם היה מזמן, ולא הייתי כל כך קרוב להתרחשות כמוך, אבל ממה שזכור לי צה"ל ידע שיש במחנה ההוא פליטים, אבל המידע הזה לא הגיע אל המפקדים (של התותחנים, ואולי גם למפקדי הגזרה, לא זוכר) בשטח.

יכול להיות. אני גם יודע שמפקד הסוללה התריע שהירי הוא גבולי מבחינת טווחי בטיחות לבסיס או"ם אבל קיבל אישור לירי מאחר והיה מדובר בירי לחילוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אני?

1-לא היה לי ספק שעשית את זה כ"נקמה" על זה שגולשי הפורום לא הסכימו לקבל כקדוש אדם שהסביר איך ולמה כמעט כל אחד מהגולשים פה צריך למות.
2-אז בעצם הסיבה שלדעתך אדום נחמד הוא לא מוסרי היא כי אין לו אישור מהרבי? אם מבחינתו כמות מסויימת של דם על הידיים שלו כמוה כאישור מהרבי מבחינתך, אז הוא חוזר להיות מוסרי?
3-הנחתי ששולמית אלוני נתפסת כאיקון של כת חילונית קטנה וזניחה יחסית, בעוד שפרס נחשב לאיקון של כלל או רוב החילונים, ועל כן גם כאן מצפה לנו משהו דומה או קיצוני יותר. לא חשבתי שהתנאי זה אישור לערוך משתה.

יש 2 הגדרות ביהדות- אפיקורס לתאבון (רוב החילונים כאלה, כולל פרס והציבור שלו) ואפיקורסים להכעיס (שולמית אלוני והציבור שלה). רוב הדינים של אפיקורס להכעיס הם דינים של גויים. בכל מקרה, גם כאן אני מסרב לפגוע בכבוד של שלה, מה שהיה באשכול שלה זה היה ציטוטים אחד לאחד שמשתמשים רשמו כאן באשכול על הרב עובדיה. כשטומי לפיד נפטר, ynet יצאו לבני ברק לצלם תגובות של חרדים על המוות שלו. כולם חוץ מאחד הביעו צער ושפטו אותו לכף זכות (אף על פי שנראה לי שנסכים שהוא היה אחד האפיקורסים להכעיס הגדולים בהיסטוריה של מדינת ישראל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
טקנובוי - יש מצב.

יכול להיות. אני גם יודע שמפקד הסוללה התריע שהירי הוא גבולי מבחינת טווחי בטיחות לבסיס או"ם אבל קיבל אישור לירי מאחר והיה מדובר בירי לחילוץ.

משמח לשמוע שכך היה (כלומר זה משמח שכך נהג אותו מפקד).

עכשיו, בלי שום קשר לשאר הדיון, יש לי שאלה תיאורטית והיפוטטית (אם זה לא המקום תרגיש חופשי לענות לי בערוץ אחר): אם מי שאישר את הירי היה יודע שהסכנה היא לא לפגוע בסככה במוצב של האו"ם אלא במקלט לפליטים (על כל המשתמע מכך) - הירי היה מאושר, לדעתך?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 11:03 
קשה לומר, רק משום שהיה מדובר בירי לחילוץ ובמקרה שכזה יש למפקד האחראי שיקול דעת לאשר ירי גם מתחת לטווחי בטיחות. אבל זו לא החלטה שכל אחד יכול לקבל, זו החלטה ברמת אלוף פיקוד.

לצורך הענין, אם אני כמפקד סוללה מקבל הוראה לבצע ירי במצב כזה, גם אם מדובר בירי לחילוץ, אני מחוייב לוודא שיש לי אישור לחרוג מטווחי הבטיחות ולהתריע על החריגה ואני לא יורה לפני כן גם אם כל העולם עומד על הראש שלי. זה ברזל (וזה מה שמפקד הסוללה עשה לפני הירי).

יש כאן עוד נקודה מהותית בסיפור, והיא שהמטרה אליה בוצע הירי הייתה מרוחקת כ-250-300 מ' מסככת הפליטים. מה שקרה זה 3-4 פגזים ש"ברחו" (ענין של פיזור בליסטי) ונחתו ככל הנראה מאד קרוב לסככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
1. קשה לומר, רק משום שהיה מדובר בירי לחילוץ ובמקרה שכזה יש למפקד האחראי שיקול דעת לאשר ירי גם מתחת לטווחי בטיחות. אבל זו לא החלטה שכל אחד יכול לקבל, זו החלטה ברמת אלוף פיקוד.

2. לצורך הענין, אם אני כמפקד סוללה מקבל הוראה לבצע ירי במצב כזה, גם אם מדובר בירי לחילוץ, אני מחוייב לוודא שיש לי אישור לחרוג מטווחי הבטיחות ולהתריע על החריגה ואני לא יורה לפני כן גם אם כל העולם עומד על הראש שלי. זה ברזל (וזה מה שמפקד הסוללה עשה לפני הירי).

3. יש כאן עוד נקודה מהותית בסיפור, והיא שהמטרה אליה בוצע הירי הייתה מרוחקת כ-250-300 מ' מסככת הפליטים. מה שקרה זה 3-4 פגזים ש"ברחו" (ענין של פיזור בליסטי) ונחתו ככל הנראה מאד קרוב לסככה.

1+2. משמח מאוד לשמוע שהחלטות כאלה מתקבלות בדרגים שבהם סביר שנמצא פחות אנשים מז'אנר המוציאים להורג, ושלמפקדים בשטח יש מספיק שכל ישר ומידות טובות כדי להשתדל להימנע מהרג מיותר בהיקף כזה.
מה המקבילה של מפקד סוללה ביחידת חי"ר? מבחינת הדרגה והתפקיד.
מעניין להשוות לתרבות שהביאה מפקד בחי"ר לירות "מטח נקמה" על מרפאה בעזה.
3. בשביל זה יש טווחי בטיחות, לא? הרי ידוע מראש שאחוז מסוים מהפגזים ינחת במרחק מה מהמטרה, אי אפשר אחר כך להגיד "אה לא ידענו שפגז יכול לפספס קצת".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
קשה לומר, רק משום שהיה מדובר בירי לחילוץ ובמקרה שכזה יש למפקד האחראי שיקול דעת לאשר ירי גם מתחת לטווחי בטיחות. אבל זו לא החלטה שכל אחד יכול לקבל, זו החלטה ברמת אלוף פיקוד.

לצורך הענין, אם אני כמפקד סוללה מקבל הוראה לבצע ירי במצב כזה, גם אם מדובר בירי לחילוץ, אני מחוייב לוודא שיש לי אישור לחרוג מטווחי הבטיחות ולהתריע על החריגה ואני לא יורה לפני כן גם אם כל העולם עומד על הראש שלי. זה ברזל (וזה מה שמפקד הסוללה עשה לפני הירי).

יש כאן עוד נקודה מהותית בסיפור, והיא שהמטרה אליה בוצע הירי הייתה מרוחקת כ-250-300 מ' מסככת הפליטים. מה שקרה זה 3-4 פגזים ש"ברחו" (ענין של פיזור בליסטי) ונחתו ככל הנראה מאד קרוב לסככה.

רגע, גם אתה היית בגדוד קרן?
איזה סוללה? אני הייתי ב'אבי' ('סוללת המאה') אבל אחרי ענבי זעם.
אגב, למיטב ידיעתי, בעקבות המקרה שינו את טווחי הבטיחות.
אגב 2, הפגיעה בכפר כנא בעצם שינתה את המומנטום והתמיכה הבנ"ל ולמעשה כפתה את סיום המבצע (לכל חובבי ה'להיכנס בהם בלי רחמים...')
אגב 3, אם אני לא טועה, בנט היה מפקד הכוח שהסתבך וחולץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 11:14 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
1. קשה לומר, רק משום שהיה מדובר בירי לחילוץ ובמקרה שכזה יש למפקד האחראי שיקול דעת לאשר ירי גם מתחת לטווחי בטיחות. אבל זו לא החלטה שכל אחד יכול לקבל, זו החלטה ברמת אלוף פיקוד.

2. לצורך הענין, אם אני כמפקד סוללה מקבל הוראה לבצע ירי במצב כזה, גם אם מדובר בירי לחילוץ, אני מחוייב לוודא שיש לי אישור לחרוג מטווחי הבטיחות ולהתריע על החריגה ואני לא יורה לפני כן גם אם כל העולם עומד על הראש שלי. זה ברזל (וזה מה שמפקד הסוללה עשה לפני הירי).

3. יש כאן עוד נקודה מהותית בסיפור, והיא שהמטרה אליה בוצע הירי הייתה מרוחקת כ-250-300 מ' מסככת הפליטים. מה שקרה זה 3-4 פגזים ש"ברחו" (ענין של פיזור בליסטי) ונחתו ככל הנראה מאד קרוב לסככה.

1+2. משמח מאוד לשמוע שהחלטות כאלה מתקבלות בדרגים שבהם סביר שנמצא פחות אנשים מז'אנר המוציאים להורג, ושלמפקדים בשטח יש מספיק שכל ישר ומידות טובות כדי להשתדל להימנע מהרג מיותר בהיקף כזה.
מה המקבילה של מפקד סוללה ביחידת חי"ר? מבחינת הדרגה והתפקיד.
מעניין להשוות לתרבות שהביאה מפקד בחי"ר לירות "מטח נקמה" על מרפאה בעזה.
3. בשביל זה יש טווחי בטיחות, לא? הרי ידוע מראש שאחוז מסוים מהפגזים ינחת במרחק מה מהמטרה, אי אפשר אחר כך להגיד "אה לא ידענו שפגז יכול לפספס קצת".

מקביל למ"פ.

לגבי 3, אתה צודק, לכן ירי לחילוץ זה החריג. בירי מבצעי רגיל בשום אופן לא תהיה חריגה מטווחי בטיחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 11:15 
סומך כתב:
נועם שחם כתב:

רגע, גם אתה היית בגדוד קרן?
איזה סוללה? אני הייתי ב'אבי' ('סוללת המאה') אבל אחרי ענבי זעם.
אגב, למיטב ידיעתי, בעקבות המקרה שינו את טווחי הבטיחות.
אגב 2, הפגיעה בכפר כנא בעצם שינתה את המומנטום והתמיכה הבנ"ל ולמעשה כפתה את סיום המבצע (לכל חובבי ה'להיכנס בהם בלי רחמים...')
אגב 3, אם אני לא טועה, בנט היה מפקד הכוח שהסתבך וחולץ

הייתי מסו"ל ב404 בין ספטמבר 95 לדצמבר 96.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
מעניין היכן שהו כל טייסינו המהוללים באותו יום
אם כל טייסי האפאצ׳י עשו באותו זמן ברביקיו ביום גיבוש אז זו בוודאי הצדקה, לפי הדין הישראלי, לנקוט במתקפת ארטילריה פסיכוטית על איזור מאוכלס על אף הדיוק הירוד שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:
הטבח בכפר כנא

בכפר קנא לא היה טבח. הייתה פגיעה לא מכוונת, תוך כדי ירי לחילוץ על לוחמי השייטת שהיו תחת התקפה .

זה לא היה כוח של שלדג*, תחת פיקודו של נפתלי בנט, שהסתבך בגלל שהמפקד בשטח (בנט, כאמור) החליט לחרוג מהפקודות?

*אני לא בטוח לגבי זהות היחידה, אבל את שאר הפרטים בנט פרסם בפוסט בפייסבוק (אם כי הניסוח מעט יותר עמום)
בנט כתב מגלן
https://www.facebook.com/NaftaliBennett ... =3&theater

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ביבי הוא לא סתם יריב פוליטי. הוא אחד מפושעי המלחמה הגדולים של העת הזו.
רוב העם בישראל שואף לפשעי מלחמה הרבה יותר נרחבים. כמעט כל מנהיג אחר בימין היה עושה מעשים גרועים יותר.
פשעי המלחמה של ישראל לא זניחים כלל, אבל היה יכול להיות הרבה יותר גרוע. ביבי די רגיש למה שאומרים עליו בעולם, ולכן ישראל התקפלה בהרבה מקרים שבהם מנהיג ימני אחר היה אולי יוצא למסע הרג המוני (שוב, לא שכמות הנרצחים הפלסטינים כרגע נמוכה לטעמי. להיפך).

עיקר הנזק שביבי עושה הוא בהחלשת שלטון החוק והחלשת התקשורת, במטרה לבצר את שלטונו. ה"דמוקרטיה" הישראלית גם ככה בדעיכה, אבל היתה לו האופציה להילחם בדעיכתה במקום לתרום לה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שמעון פרס
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
כל ראש ממשלה יאלץ להתפשר אם הוא רוצה לקיים את השאיפות שלו.
לא בניטו ולא מרזל יעשו דברים שונים במהות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
לא רק פורום שדים השתגע , אלא גם אחד ממנהיגיו הבולטים
ציטוט:
ח"כ גטאס על פרס: "הדם שלנו מכסה אותו מכף רגל ועד ראש"

ח"כ באסל גטאס (הרשימה הערבית המשותפת) כתב בפייסבוק פוסט נגד נשיא המדינה לשעבר שמעון פרס שמאושפז בבית החולים במצב קשה.

"בואו נזכור", כתב חבר הכנסת, "לפחות במותו, את מהותו האמיתית כעריץ וכאחראי ישיר על פשעים ופשעי מלחמה שבוצעו נגדנו. הדם שלנו מכסה אותו מכף רגל ועד ראש". גאטס הוסיף וכתב: "אל לנו למהר בסיוע לפסטיבל העצב".

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 12:07 
הייתי מעדיף שיקראו לו ד"ר גטאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
מה זה כמה פאביו מטומטם תגידו לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
http://news.walla.co.il/item/2997295
ציטוט:

ח"כ גטאס השתלח בפרס: "רודן שמכוסה מכף רגל ועד ראש בדמנו"
בעוד שמכל קצות הקשת הפוליטית הגיעו ברכות להחלמת הנשיא לשעבר – ח"כ באסל גטאס מהרשימה המשותפת כתב פוסט קשה בפייסבוק נגד פרס. "הוא אכזר ונבזה", כתב - והבהיר: "לא נשתתף בפסטיבל ההתאבלות"

:

ולליצן מכפר עזה:
עריכה : אתה מתבייש בעצמך שאתה אידיוט.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: