תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 06:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעיות תוכנה חמורות בטלפון
הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 23:26 
טוב, זה הולך להיות אשכול קצת אמורפי. אני לא רוצה התייעצות לגבי טלפונים מצד אחד, וגם לא פתרון לתקלה ספציפית מצד שני. משהו באמצע בערך.
יש לי HTC ONE M8 בן קצת פחות משנתיים, ולאחרונה אני חווה בתדירות גבוהה מדי תקלות תוכנה שגורמות לי לבזבז המון זמן ואנרגיה על התעסקות בשטויות. לפני בערך שלושה חודשים הטענתי את הטלפון כשהוא מכובה, וכשהדלקתי אותו מוטען הוא נכנס למין תהליך של חצי שעה של עדכון כל מיני אפליקציות וסיים כשכל האפליקציות קיימות, אבל המידע בהן נמחק (ז"א שהיה צריך להתחבר מחדש לכל הפייסבוק/ווטסאפ/טאפאטוק, שנמחקו כל האנשי קשר, כל ההגדרות של אפליקציות וכו'). הדבר היחיד שנשאר על הטלפון הוא האפליקציות עצמן והמדיה (מוזיקה, תמונות, הורדות).
היום קרה לי בערך אותו דבר, רק יותר חמור. לפני כמה שעות, כשהטלפון היה על 20 אחוז סוללה, הוא פתאום קרס ונכבה. הגעתי הביתה אחרי שעתיים וחיברתי אותו למטען, ושוב קיבלתי את התהליך המפגר הזה של העדכון, רק שבסוף התהליך קיבלתי טלפון בלתי שמיש עם לופ בלתי נגמר של הודעות שגיאה ושמתחמם עד רמה שכבר קשה להחזיק אותו ביד. אז תיקנתי את התקלה אחרי חצי שעה של חיפושים בפורומי אנדרואיד, ושוב נתקעתי עם טלפון נטול מידע והגדרות, רק שבניגוד לפעם שעברה שבה הוא הרגיש לי יותר מהיר והביצועים שלו די השתפרו, הפעם הוא נשאר בדיוק אותו דבר כמו קודם, רק ששוב מחר אני אצטרך לשרוף 3 שעות על לסדר מחדש את כל האפליקציות. חוץ מזה, בתקופה שבין המגה-תקלה הקודמת למגה-תקלה הזאת, היו מדי פעם כמה תקלות קצת יותר קטנות אבל גם כאלה שמביאות עצבים (ג'יפיאס/קליטת 3g שנעלמים וחוזרים כשמבטלים ומחזירים את האפשרות בהגדרות, כיבוי פתאומי של הטלפון וכל מיני שטויות בסגנון), ובאופן כללי מרגיש לי שאני מקדיש יותר מדי זמן להתעסקות עם הטלפון, ובעיקר מרגיש, כרגיל, שאני משרת את הטכנולוגיה במקום שהיא תשרת אותי.
אז התהיות שלי הן כאלה:
קודם כל, האם יש משהו פרקטי שאפשר לעשות (פירמוט/תיקון בחברה/אנערף), בכסף או בחינם, שיכול לשפר את המצב? ואם לא, אז זה מצב סביר שטלפון שנקנה בחו"ל ב2000 שקל, ובישראל עלה כמעט 4000 באותה תקופה, מגיע לכזה מצב אחרי שנה וחצי? כי אם כן אני באמת לא רואה סיבה להשקיע כל כך הרבה בטלפון והבא שאקנה יהיה הרבה יותר זול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2016, 14:13 
אפ?
:(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעיות תוכנה חמורות בטלפון
הודעהפורסם: 22 יולי 2016, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
1. אתה צודק, להשקיע אלפי שקלים בטלפון שבכל מקרה הופך לגרוטאה תוך שנה-שנתיים זה באמת לא הכי חכם שיש.
2. עם איזה רום אתה? הוא מעודכן?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2016, 14:29 
ניסית להחליף סוללה?

Sent from my HM 1S using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
1. אתה צודק, להשקיע אלפי שקלים בטלפון שבכל מקרה הופך לגרוטאה תוך שנה-שנתיים זה באמת לא הכי חכם שיש.

אז מה אתה ממליץ לעשות לגבי סעיף 1?
אני שואל ברצינות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:24 
Original 5" Xiaomi Mi4 Mi 4 M4 Telecom 4G LTE Cell Phone Snapdragon 801 Quad Core 2GB RAM 16GB ROM 1920x1080 13.0MP Camera GPS
http://s.aliexpress.com/IVJzuaam
(from AliExpress Android)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:
teknoboy כתב:

אז מה אתה ממליץ לעשות לגבי סעיף 1?
אני שואל ברצינות..

אני החלטתי לא להשקיע יותר מאלף שקל בטלפון.
אפשר לחשוב מה אני עושה איתו שאני צריך את ההכי טוב, הכי חדש והכי יקר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Original 5" Xiaomi Mi4 Mi 4 M4 Telecom 4G LTE Cell Phone Snapdragon 801 Quad Core 2GB RAM 16GB ROM 1920x1080 13.0MP Camera GPS

זה mi4 עם מפרט של mi4c...
mi4 זה 3 ו-32 בהתאמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

זה mi4 עם מפרט של mi4c...
mi4 זה 3 ו-32 בהתאמה.

mi4c הוא דואל סים. זה עם סים יחיד.
כנראה דגם מעוכן של mi4.
בגדול, האמת, ה-mi4c אמור להיות יותר טוב, אולי יש להם דגם מעודכן עוד יותר נוצץ.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 22:16 
Mi4 lte ct
יש כל מיני דגמים. כולם סבבה ביחס למחיר. כולל C I.
מ יש גם s שהוא מצויין אבל יקר מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 00:19 
חקרתי בימים האחרונים את הבעיות בטלפון שלי לעומק, והגעתי למסקנות מרחיקות לכת.
מחר, אם ירצה השם, אפרט על ההתפתחויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:25 
אז ככה.
אני בטוח שכולכם חיכיתם בנשימה עצורה, הגיע הזמן לפרט על העניין.
אחרי ימים ארוכים של מחקר אמפירי מעמיק (חיפוש בגוגל) ואינטנסיבי (12 שעות שינה בלילה), הגעתי למסקנה מרתקת. כמו אצל מרקס, כמו אצל הציונות, גם בטלפון שלי כל הבעיות הן אחת.
והבעיה להלן:
יש לי כרטיס פנימי של 16GB, שהמערכת של אנדרואיד וכל האפליקציות והמידע שלהן אמור להיות מותקן רק עליו.
אחרי בדיקה בעזרת שלל תוכנות, מסתבר שמתוך ה16 האלה, מערכת ההפעלה של האנדרואיד תופסת 10 ג'יגה על הנייר (שזה הרבה), ו13 בפועל (שזה המון). ה13 האלה משאירים לי מקום למשהו כמו 30 אפליקציות, כשהתחלתי מאז האירוע האחרון לקבל כל הזמן התראות שהמקום בכרטיס עומד להיגמר וצריך למחוק דברים. כבר אין לי יותר מה למחוק, כל פעם אני מפעיל את clean master, מפנה עוד 200 מגה ואת ההודעה המעצבנת מהמסך שלי, אבל היא תמיד חוזרת.
לכן נדרש פתרון דרסטי. אני לא מתכוון למחוק עוד אפליקציות, כי לא קניתי את הטלפון בתור מקום אכלוס לקבצי הפעלה של אנדרואיד, ולכן פניתי לחפש פתרונות להשתלטות הסרטנים של המערכת על הדיסק שלי.
פתרון אחד שחלק מהמשתמשים באינטרנט מציעים נקרא factory reset, וחלק אחר מהאנשים אומרים שfactory reset לא עוזר וצריך לעשות משהו אחר שנקרא root, ואז כותבים כל מיני ביטויים מוזרים שהם יודעים את המשמעות שלהם ואני לא.
עכשיו, הידע שלי בעניין מסתכם בזה שfactory זה מפעל, ריסט זה מה שעושים כשהטלפון נתקע ושיש בירה מגעילה שנקראת root beer.
אני נורא לא רוצה לדעת מה זה root, ובטח שלא לעשות אותו, כי גם ככה אני משקיע יותר מדי זמן בתופעה הדבילית הזאת, ואני שונא לבזבז זמן על התעסקות עם טכנולוגיות. אני לא יודע אם יש בכלל אנשים שמתעסקים בHTC, אבל אין לי בעיה לתת למישהו את הטלפון ולשלם לו כסף בשביל שיעשה מה שצריך.
אבל אם זה באמת מוצא אחרון ואין ברירה, אז אני מוכן ללמוד מה זה root ולהתחיל להתעסק בזה. כי חוץ מהבעיה הזאת הטלפון פגז. הוא מהיר, יחסית נוח, הסוללה מספיקה לי ל14-15 שעות של שימוש יחסית כבד, וחבל לי מאוד לבזבז עוד כסף על טלפון חדש במקום אחד שבסה"כ מספק את הסחורה.
אז איך מתקדמים מכאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:29 
אין אפשרות לכרטיס הרחבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
אם לא אכפת לך לפרמט את הטלפון, תעשה factory reset. בעיקרון הוא יחזור להיות "כמו חדש" (אתה כביכול מחזיר אותו למצב שבו הוא יצא מהמפעל).
אם אתה רוצה לעשות את זה ולשמור על כל התוכנות, תעשה קודם גיבוי עם אחת מתוכנות הגיבוי ששומרות את האפליקציות, את המידע שלהן, את החשבונות שלך וכו' וכו'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 22:34 
השאלה היא מה קורה אם זה לא עובד, כמו שחלק מהמגיבים טוענים.
מה זה root?
ורדנקו, יש לי כרטיס של 64 ג'יגה שכל המדיה שמורה עליו. זה עדיין לא עוזר לי כשהמערכת הפעלה אוכלת לי את כל הכרטיס הפנימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
1. השאלה היא מה קורה אם זה לא עובד, כמו שחלק מהמגיבים טוענים.
2. מה זה root?

1. מה זאת אומרת "לא עובד"? הטלפון יישאר כמו שהוא? אז מה הבעיה?
או שהם אומרים שזה ימחק לך את כל המידע אבל לא יתקן את הבעיה?
כי יש מצב שזה נכון, עושה רושם שנדפק משהו במערכת הפעלה, ולא בטוח ששחזור הגדרות יצרן ידרוס את זה.
2. רוט זה בעצם לתת לעצמך גישה מלאה לכל האפשרויות שמערכת ההפעלה נותנת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
ניסית להעביר אפליקציות ל-SD CARD?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 23:28 
אי אפשר. הדבר היחיד שהבנתי שקשור לroot זה שאם אני עושה root אז אני יכול להעביר אפליקציות לsd.
כנראה שאין מנוס מהפקטורי ריסט הזה. למישהו יש תוכנת גיבוי טובה?
וטקנו, כן. הם אומרים שההגדרות של הטלפון יתאפסו, אבל המערכת הפעלה עדיין תתפוס כמעט את כל הכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
וטקנו, כן. הם אומרים שההגדרות של הטלפון יתאפסו, אבל המערכת הפעלה עדיין תתפוס כמעט את כל הכרטיס.

נראה לי שבגדול הפתרון שלך הוא לצרוב את מערכת ההפעלה מחדש. אם זה נשמע כמו סינית לך לאיזה מעבדה שיסדרו לך את זה (נראה לי שכל מקום שמתעסק עם טלפונים אמור להיות מסוגל להתמודד עם זה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 08:14 
אני לא מבין כלום בצריבות רומים או ברוט, אבל היו לי כבר שלוש HTC , כך שהצלחתי לרוב לפתור בעיות .
בקשר לסוללה- זה קרה לי ב M-7 , הייתי צריך לעשות פעמיים ,עד היום מכשיר פעיל במשפחה (היום אני עם M9) .
תנסה את הסרטון הזה , אמנם ל M-7, אבל אמור להתאים גם לך, זה ממש פשוט. אם לא הצליח , תנסה שוב . שב מול מחשב עם כוס שתייה וסבלנות.
קישור- https://www.youtube.com/watch?v=LRaG0u8PwDA

סיכוי נמוך אבל קיים שמחכה לך עדכון מערכת , תמיד כדאי לבדוק כי יש בדר"כ תיקון של שטויות: הגדרות -אודות- עדכוני תוכנה.

לפני טכנאי,פרמוט והחלפות רומים, אספר כי תופעת העדכון של האפליקציות לפני שהמכשיר עולה מוכרת גם לי , אלא שתיארת מצב שבו זה לוקח יותר מדי זמן. יכול להיות שהאפליקציה של HTC תעזור, : https://play.google.com/store/apps/deta ... tc.pitroad

אחרי תקופה יש הרבה זבל על המכשיר , אתה יכול לנסות גם האפליקציה הזאת -בתפריט שלה TOOLS ->SYSTEM CLEAR ובנוסף באותו תפריט תלחץ גם CACHE CLEAR,
יש באפליקציה הזאת - APP TO SD בלי רוט, לא הכל עובר , אבל זה עוזר.

https://play.google.com/store/apps/deta ... essmanager

אל תפחד מכל זה , הכי גרוע תפרמט(הכל נמחק מהמכשיר ) הגדרות->גיבוי> איפוס.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 11:46 
יניב כתב:
אני לא מבין כלום בצריבות רומים או ברוט, אבל היו לי כבר שלוש HTC , כך שהצלחתי לרוב לפתור בעיות .
בקשר לסוללה- זה קרה לי ב M-7 , הייתי צריך לעשות פעמיים ,עד היום מכשיר פעיל במשפחה (היום אני עם M9) .
תנסה את הסרטון הזה , אמנם ל M-7, אבל אמור להתאים גם לך, זה ממש פשוט. אם לא הצליח , תנסה שוב . שב מול מחשב עם כוס שתייה וסבלנות.
קישור- https://www.youtube.com/watch?v=LRaG0u8PwDA

סיכוי נמוך אבל קיים שמחכה לך עדכון מערכת , תמיד כדאי לבדוק כי יש בדר"כ תיקון של שטויות: הגדרות -אודות- עדכוני תוכנה.

לפני טכנאי,פרמוט והחלפות רומים, אספר כי תופעת העדכון של האפליקציות לפני שהמכשיר עולה מוכרת גם לי , אלא שתיארת מצב שבו זה לוקח יותר מדי זמן. יכול להיות שהאפליקציה של HTC תעזור, : https://play.google.com/store/apps/deta ... tc.pitroad

אחרי תקופה יש הרבה זבל על המכשיר , אתה יכול לנסות גם האפליקציה הזאת -בתפריט שלה TOOLS ->SYSTEM CLEAR ובנוסף באותו תפריט תלחץ גם CACHE CLEAR,
יש באפליקציה הזאת - APP TO SD בלי רוט, לא הכל עובר , אבל זה עוזר.

https://play.google.com/store/apps/deta ... essmanager

אל תפחד מכל זה , הכי גרוע תפרמט(הכל נמחק מהמכשיר ) הגדרות->גיבוי> איפוס.
בהצלחה.

המון תודה!
אני אנסה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: