תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 אוגוסט 2025, 23:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סגירת השמים מעל החתונה של בר רפאלי
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 06:38 
אין לי מילים לתאר כמה טיפש השר כץ
הוא מתעקש לפתוח את השמים מעל החתונה של בר רפאלי רק כדי להרוויח הון פוליטי
אז מבחינתו לסכן את שלום הציבור זה לא בעיה העיקר לצאת הגבר שפתח את השמים.
מה שהוא לא יספר זה שמי שביקש לסגור את השמים (כאילו שמישהו טס שם) זאת המשטרה אשר מפריחה בלון תצפית כדי לאבטח את האירוע .
אני בטוח שיהיו שם עשרות סקרנים שיטיסו רחפנים כדי להוציא תמונה, כזה דבר בטעות נשאב למנוע של מטוס והוא ב 90 אחוז מתרסק

ככה נראת הממשלה ככה נראת המדינה
ולא שאני בעד בר רפאלי או משהו כזה חלילה וכל הפסטיבר הזה מחליא מאוד אבל רבאק אתה שר התחבורה (אם תשאלו מי הבן אדם השנוא ביותר על התעופה האזרחית בארץ יענו לכם שזה הוא)
קצת אחריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סגירת השמים מעל החתונה של בר רפאלי
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 08:12 
אין שום מנועים של מטוסים בגובה כזה, מספיק עם הפופוליזם לשני הכיוונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
ואם יעלו ארבעה מסוקי פאפרצי (והמסוק שהרב מגיע איתו) על שטח כזה קטן .. לא יכול להיגמר באסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
שיתרסק מטוס על החתונה ויסתמו כולם את הפה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
יש נהלי בטיחות כלליים שצריך לשמור עליהם, אבל סגירת השמיים היא שערוריה, חלאס כבר.
לא רוצים שיצלמו אותם מהאוויר, יש מיליון מקומות שהם יכולים לבחור, רוצים בשטח פתוח, שיתמודדו.
לדעתי כל טיעוני הבטיחות זה בולשיט (וכל מי שראה שדה תעופה של מטוסים קלים יודע שזו לא בעיה בלתי פתירה) אבל אפילו אם כן, זו לא סיבה מספיק טובה לסגור מרחב אווירי, אם אני אנסה לעשות משהו שהוא מסוכן אלא אם סוגרים שטח ציבורי לכניסה היו אומרים לחפש את החברים שלי, ובצדק.

ובאופן יותר כללי, אין דבר שיותר מביא לי את הסעיף מסלבס שמתבכיינים על זה שרוצים לצלם אותם, יאללה יאללה, הפרנסה שלכם תלויה בעניין הציבורי שיש בחיים המשעממים שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סגירת השמים מעל החתונה של בר רפאלי
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
היא מכרה את צילומי החתונה שלה לאיזה עיתון בריטי במיליון שקל. וואלה ומאקו תכננו/מתכננים לשלוח מסוקים שלהם כדי לצלם בעצמם. אם ידלפו תמונות שהן לא ממנה, היא לא תראה שקל. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
יש נהלי בטיחות כלליים שצריך לשמור עליהם, אבל סגירת השמיים היא שערוריה, חלאס כבר.
לא רוצים שיצלמו אותם מהאוויר, יש מיליון מקומות שהם יכולים לבחור, רוצים בשטח פתוח, שיתמודדו.
לדעתי כל טיעוני הבטיחות זה בולשיט (וכל מי שראה שדה תעופה של מטוסים קלים יודע שזו לא בעיה בלתי פתירה) אבל אפילו אם כן, זו לא סיבה מספיק טובה לסגור מרחב אווירי, אם אני אנסה לעשות משהו שהוא מסוכן אלא אם סוגרים שטח ציבורי לכניסה היו אומרים לחפש את החברים שלי, ובצדק.

ובאופן יותר כללי, אין דבר שיותר מביא לי את הסעיף מסלבס שמתבכיינים על זה שרוצים לצלם אותם, יאללה יאללה, הפרנסה שלכם תלויה בעניין הציבורי שיש בחיים המשעממים שלכם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 08:56 
מה לא ברור שהמשטרה ביקשה אישור להפרחת בלון תצפית ? , כשאומרים "סגירת שמים" המשמעות היא שחיל האוויר ורת"א שמים פוליגון עם רדיוס בטיחות בגבהים מסויימים שבו הטיסה אסורה
סתם להשכלה כללית בלון תצפית מוגדר כמכשול אווירי והמשמעות לכך היא רבה בהיבט הבטיחותי
בהקשר הרחפנים לא הבנתי את האמירה שלא יהיו שם מנועים ?
תוכל להסביר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מה לא ברור שהמשטרה ביקשה אישור להפרחת בלון תצפית ? , כשאומרים "סגירת שמים" המשמעות היא שחיל האוויר ורת"א שמים פוליגון עם רדיוס בטיחות בגבהים מסויימים שבו הטיסה אסורה
סתם להשכלה כללית בלון תצפית מוגדר כמכשול אווירי והמשמעות לכך היא רבה בהיבט הבטיחותי
תוכל להסביר ?

לא שאני קונה את הסיפור הזה (לדעתי הפוסט של ערן הרבה הרבה יותר סביר) אבל עוד פעם, אם אתה תרצה לעשות חתונה שתחייב סגירה של מרחב ציבורי לכניסת הציבור היו אומרים לך ללכת לחפש, במיוחד אם זה היה נעשה בגלל שזה מסכן את הציבור.
יעני אם היא היתה רוצה להתחתן על גשר באיילון היה נראה לך סביר שסוגרים את הכבישים כי אנשים היו מסתכלים עליה והיו יכולות להיות תאונות?
אם אני הייתי רוצה בחתונה שלי לירות טילים לאוויר היו סוגרים את המקום לטיסה או אומרים לי לא לירות טילים?

עריכה: אה, ולמה בכלל המשטרה צריכה בלון תצפית שם?
במיוחד אם מתברר שזה משהו כזה מסוכן שאוטמטי כל מטוס שעובר בסביבה מתרסק על זה.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 24 ספטמבר 2015, 09:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שיתרסק מטוס על החתונה ויסתמו כולם את הפה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 09:03 
ערן כתב:
היא מכרה את צילומי החתונה שלה לאיזה עיתון בריטי במיליון שקל. וואלה ומאקו תכננו/מתכננים לשלוח מסוקים שלהם כדי לצלם בעצמם. אם ידלפו תמונות שהן לא ממנה, היא לא תראה שקל. זה הכל.

שכחתי לציין שהיא הודיעה שאת התמורה תמורת התצלומים, היא תתרום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 09:08 
הדיונים סביב בר רפאלי היו מעצבנים עוד כשהתחתנה בשביל להשתמט מהצבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 09:15 
אמיר כתב:
סימרוטיץ כתב:
תוכל להסביר ?

לא שאני קונה את הסיפור הזה (לדעתי הפוסט של ערן הרבה הרבה יותר סביר) אבל עוד פעם, אם אתה תרצה לעשות חתונה שתחייב סגירה של מרחב ציבורי לכניסת הציבור היו אומרים לך ללכת לחפש, במיוחד אם זה היה נעשה בגלל שזה מסכן את הציבור.
יעני אם היא היתה רוצה להתחתן על גשר באיילון היה נראה לך סביר שסוגרים את הכבישים כי אנשים היו מסתכלים עליה והיו יכולות להיות תאונות?
אם אני הייתי רוצה בחתונה שלי לירות טילים לאוויר היו סוגרים את המקום לטיסה או אומרים לי לא לירות טילים?

עריכה: אה, ולמה בכלל המשטרה צריכה בלון תצפית שם?
במיוחד אם מתברר שזה משהו כזה מסוכן שאוטמטי כל מטוס שעובר בסביבה מתרסק על זה.

לרגע שלא תחשוב שאני בעד כל הסיפור הזה
מצדי שיאסרו עליהם להתחתן בכלל
אבל מה שאני מנסה להצביע עליו זה הפופוליזים של שר התחבורה שבכלל לא היה מתעסק עם זה אם זה לא היה כזה תקשורתי ( אתה יודע כמה פוליגונים כאלו יש כל יום בשמי ישראל שהשר בכלל לא מכיר על קיומם או מישהו בכלל מבקש את אישורו ?)
אין מה לעשות האירוע הזה הפך לעניין ציבורי וככזה המשטרה מאבטחת אותו בדומה למשחקי כדורגל או מצעד הגאווה הבחירה שלהם להפריח בלון תצפית במקום היא נכונה מאוד (לא מאמין שהחמאתי למשטרה) הסכנה בבלון תצפית זה הכבלים שמחזיקים אותו שהם כמעט בלתי נראים בטח בלילה
ולכן מגדירים אותו כמכשול אווירי ואוסרים טיסה לידו כדי לא לקחת שום סיכון
סתם לידיעה לא פעם נכנס מטוס ריסוס בבלון תצפית (בדר"כ הנזק לבלון ולא למטוס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 09:19 
ממה שהבנתי כל שנה מעל עשרות חתונות סוגרים את המרחב האווירי, גם לחתונות של אזרחים פשוטים שמשלמים כדי לצלם מהאוויר/להגיע במסוק וכל מיני שטויות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 09:36 
שוב הביטוי "סגירת השמים" הוא ביטוי מטעה
סגירה אווירית מוגבלת בזמן בגובה וברדיוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 09:45 
הוא לא כתב "סגירת שמיים", הוא כתב "סוגרים את המרחב האווירי" ביטוי שדיי מזכיר את הביטוי שאתה השתמשת בו.
נראה שהנושא הזה גורם לך להרבה לחץ, סימרוטיץ. אתה רוצה לספר לנו משהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 09:46 
כן יש לנו חרא של שר תחבורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 09:53 
תקן אותי אם אני טועה, לא ראיתי אף אחד באשכול הזה עם ידע מקצועי אמיתי רלוונטי שיכול לתת לנו קצת יותר פרטים מה שיש ליועצים של שר התחבורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 10:06 
לא יודע אם אתה טועה אבל אין פה החלטה מקצועית
זה או 0 או 100 או שיש סגירה אווירית ואז או שיש בלון תצפית רחפנים (שלהם אין עדיין התיחסות בחוק)
וכו או שאין
לפי מה שאני מכיר מהחברה של הבלון תצפית המשטרה מפעילה את הבלון באירוע הזה מהסיבות שלה , אישור להפרחת בלון ניתן על ידי רת"א בתיאום עם חיל אוויר
אז אם המשטרה תפריח בלון תהיה סגירה אווירית זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
לא יודע אם אתה טועה אבל אין פה החלטה מקצועית
זה או 0 או 100 או שיש סגירה אווירית ואז או שיש בלון תצפית רחפנים (שלהם אין עדיין התיחסות בחוק)
וכו או שאין
לפי מה שאני מכיר מהחברה של הבלון תצפית המשטרה מפעילה את הבלון באירוע הזה מהסיבות שלה , אישור להפרחת בלון ניתן על ידי רת"א בתיאום עם חיל אוויר
אז אם המשטרה תפריח בלון תהיה סגירה אווירית זה הכל

עוד פעם, אין לי מושג למה המשטרה בדיוק מפריחה שם בלון או אפילו למה היא מאבטחת את החתונה הזו, רבאק, יש לה כל כך הרבה כסף שהיא יכולה לשכור את כל יוצאי סיירת מטכ"ל לדורותיהם שיחזיקו ידיים ויעשו לה חומת ילדים מסביב לחתונה.
יכול להיות שהבזיון פה הוא של המשטרה ולא של מי שאירגן את החתונה, זה לא ממש משנה את העובדה שזה בזיון.

ויאללה כבר, בכל חתונה של סלבס בעולם יש לך עשרות הליקופטרים שמצלמים אותה, ואיכשהו מסתדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
המשטרה אמורה לאבטח אירוע פרטי? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: