תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 06:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טיול ברומא ומרכז איטליה
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 23:15 
הולכים ומסתיימת תקופת המועדי ב', ועבדכם הנאמן צריך המלצות לטיול.
המסגרת היא כזאת, אני נוסע ב1.9, מעביר יום אחד בקונקשן בבריסל (בלי לילה), נוחת ברומא בערב וממריא ב11.9 מרומא לארה"ב (תאריך סופר מרגש לטיסה), שם פוגש את המשפחה לטיול - וושינגטון, ניו יורק, ניאגרה פולס ועוד כל מיני דברים שהם מתכננים.
מה שמשאיר לי מסגרת של 11 ימים לבד באיטליה לתכנן.
שתי המגבלות הגדולות הן מגבלות תנועה (אני כפוף לאוטובוסים\רכבות לכן מן הסתם את רוב הטיול אני אמור להעביר בערים גדולות) והעיקרית היא מגבלת הכסף - צריך טיול כמה שיותר זול.
נבחרת איטליה משחקת פעמיים בבית בתקופה שלי, אחד המשחקים בארטמיו פרנקי (האצטדיון של פיורנטינה) והשני בפאלרמו. סיציליה פחות רלוונטית לי כרגע, לכן חשבתי להעביר את הימים הראשונים של הטיול בפירנצה (אולי עם קפיצה של יום לסיינה), לראות את המשחק, ולחזור לרומא ואולי לעוד קפיצה באזור המרכז.
צפון איטליה (ורונה-מילאנו-ונציה) פחות רלוונטי כי כבר הייתי, והדרום הרחוק גם נראה לי יורד מהפרק בהנחה ואני מעביר שליש טיול בטוסקנה.
בקיצור, אם מישהו מכיר מסעדות, מלונות, אתרים, אטרקציות, ערים וכו' שמתאימים לתפרנים, אני אשמח לשמוע.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 12:01 
אפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 12:05 
אני יותר אהבתי את פירנצה מאשר את רומא. רומא יפה והכל, אבל במרכז מרגיש שכולם או תיירים או עובדים בתיירות, ואני פחות אוהב את זה. מרגיש לי פלסטיק קצת. אני מעדיף עיר רגילה.

אוכל טעים בשתיהן מאד, הצמחוני לפחות, מאמין שגם הבשר בסדר.

הייתי בארטמיו פרנקי. רואים אחלה גם מאחורי השער, לא חובה לקנות כרטיסים ליציעים יקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 22:39 
הבנתי. איך האצטדיון ביחס לעיר? בתוך העיר או שצריך תחבורה ציבורית מיוחדת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 23:22 
לנו זה היה 20 דקות הליכה מהמלון. הוא בעיר, לא בחוץ. מבחוץ הוא נראה מעפן, אבל בפנים כיף ממש. במשחקים של פיורנטינה מוכרים בירה בפנים, ואנשים מתלהבים שאתה מישראל ובאת דווקא למגרש שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טיול ברומא ומרכז איטליה
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 23:50 
טוב, שינוי כיוון קל לנושא.
סגרתי כיוון כללי למסלול הטיול, וכרגע אני מנסה לסגור את עניין התחבורה.
קודם כל בנושא הרכבת רומא-פירנצה וחזרה. הסתכלתי באתר של trenitalia ויש שם סקאלות של מחירים לפי כל מיני פרמטרים, ויש אתר אחר שנקרא loco2 שמצאתי בו כרטיסים לאותן רכבות בהנחות די משמעותיות. מישהו מכיר את האתר הזה? אני יכול להזמין ממנו או שיש כאן איזה קאץ'?
וחוץ מזה יש לי עוד שני מסלולי תחב"צ שאני צריך להתעסק בהם בטיול, זה פירנצה-פיזה שהבנתי שזה רכבת אזורית עם מחירים יותר זולים מהבינעירוניות המהירות, ופירנצה-סיינה ששמעתי שהכי נוח לנסוע באוטובוס, ככה שאני מאמין שאפשר יהיה לקנות כרטיס במקום.
בתוך רומא זה די פשוט עם הכרטיס התלת-יומי ובפירנצה אלך ברגל, זה נשמע לי שטויות.
אם יש מישהו כאן שהתנסה בנושא הזה, אני אשמח לשמוע את דברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טיול ברומא ומרכז איטליה
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 06:08 
סמל אישי של המשתמש
פירנצה במקום טוב למעלה ברשימת המקומות הכי מיותרים שהייתי בהם. כולה גשר אחד מעניין. באמת עיר רגילה שלא קשורה לתיירות.
רק שאם אתה רוצה קודם כל זול, קשה לי לתת לך המלצות, כל המקומות המעניינים יותר יקרים כי התיירים זורמים אליהם. המקום הכי יפה הוא גם הכי יקר- ונציה.
כשעשינו טיול רכבות לפני המון שנים אז בין פירנצה לרומא עצרנו באסיזי ללילה אחד. עיירה קטנה ויפהפיה ולא יקרה עם כנסיה אחת מאד מפורסמת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: