תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הגיע הזמן לתת לזה אשכול, נוע תנוע - שבוס-תחבורה ציבורית בשבת
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

נוע תנוע :
מי אנחנו?
"נוע תנוע" הוא שירות היסעים בימי שבת לחברי האגודה השיתופית "ואף על פי כן"- בע"מ שיביא אתכם מרמת גן דרך גבעתיים לחופי תל אביב - ובחזרה!

מה זו אגודה שיתופית?
קבוצת אנשים שחברו יחד כדי לקדם מטרה משותפת. במקרה שלנו אנחנו פועלים להפעלת תחבורה שיתופית בימי שבת.

מה צריך לעשות בכדי לנסוע באוטובוס בימי שבת?
1. להצטרף לאגודה.
2. להוריד את אפליקציית HopOn לסמארטפון. ניתן להוריד את האפליקציה במערכות Android, IOS ו- Windows Phone.
3. להמתין באחת מנקודות האיסוף של הקו, לעלות לאוטובוס ולסרוק את הQR Code מהאפליקציה.

איך מצטרפים לאגודה?
על מנת להיות חבר באגודה יש ללחוץ על "הרשמה", למלא טופס הצטרפות ולשלם דמי חבר חד פעמיים על סך 20 ש"ח המקנים שתי נסיעות חינם לנרשמים.

מי יכול להצטרף לאגודה?
לפי החוק, ניתן להצטרף לאגודה שיתופית רק החל מגיל 18.
עם זאת, זכויות החבר מוקנות לתא המשפחתי ולכן אם את/ה מתחת לגיל 18 וההורה או האפוטרופוס שלך ירשמו כחברים באגודה ויזינו את מספר הפלאפון שלך, תוכל/י גם את/ה לנסוע באוטובוס שלנו בימי שבת!

אחרי שנרשמתי, כמה עולה לי נסיעה?
במהלך חודש יוני הנסיעות יהיו בחינם.
לאחר מכן כל נסיעה תעלה 9 ש"ח.
שימו לב! כל חברי האגודה מקבלים שתי נסיעות חינם החל מחודש יולי ואילך (הזכאות לשתי נסיעות חינם תינתן רק לחבר הרשום ולא לבני משפחתו).

מאיפה הכסף?
האגודה השיתופית שלנו הינה גוף ללא מטרת רווח.
המימון הראשוני הועבר כהלוואה ללא ריבית, על ידי רועי שוורץ תיכון, מנהל האגודה. בהמשך חברי האגודה ישלמו 9 ש"ח עבור כל נסיעה שיממשו.

דף הפייסבוק:
https://www.facebook.com/veaf.noat/info?tab=page_info

שבוס:
מה זה שבוס?
שבוס הוא הסעה שיתופית שמחברת ירושלמים למוקדי הבילוי בסופי השבוע.
זהו מיזם של האגודה לתחבורה ירושלמית שיתופית. האגודה היא קואופרטיב - התארגנות של חברים להסעות שיתופיות בסופי השבוע, במחירים שווים לכל נפש. שבוס יפעל בשעות קבועות על פי דרישות החברים ובתחנות איסוף שנקבעו מראש.
האגודה פועלת כמוסד ללא מטרות רווח. היא הוקמה על ידי פעילים חברתיים שגרים בעיר, אוהבים אותה ורוצים להפוך אותה למקום טוב יותר לחיות בו. הרעיון שלנו נולד כתוצאה מהפער הגדל והולך בין שפע מקומות הבילוי המשגשגים בשנים האחרונות בירושלים, לבין חוסר הנגישות שלנו אליהם בסופי השבוע. אנחנו רוצים לשנות את המצב הנוכחי שבו רק בעלי אמצעים יכולים ליהנות מניידות חופשית בסוף השבוע. אנחנו רוצים לשנות את המצב הנוכחי בו צעירים לוקחים את ההגה לידיים אחרי ששתו כי אין אלטרנטיבה במחירים סבירים. אנחנו רוצים להפוך את התרבות בעיר לשוויונית יותר, נגישה יותר ובטוחה יותר. אנחנו רוצים ליצור קהילה שנוסעת ביחד ולהפוך את התחבורה הפרטית בשבת לשיתופית יותר.

ההסעות נועדו לחברים בלבד. אנו מציעים לכם להצטרף כחברים בקואופרטיב וליהנות מההסעות. המסלולים, התדירויות, עלויות התפעול ודרך ההתנהלות ייקבעו כולם בהתאם לצרכים של החברים וליכולות של הקואופרטיב – על ידי החברים בו. הצטרפו לקואופרטיב והשפיעו!

דף הפייסבוק של שבוס:
https://www.facebook.com/shabus.jer/info?tab=page_info

ובנתיים בחולון:
חולון לא מחכה לישראל כץ: עיריית חולון תפעיל קו אוטובוס לילי חינם בשישי בערב אל מוקדי הבילוי בתל אביב ובחזרה

החל מיום שישי הקרוב תפעיל עיריית חולון קו אוטובוס עירוני שיפעל בחינם בלילות במסלול קו 489, לרווחת צעירי העיר המעוניינים לצאת ולבלות בחולון ובתל אביב. זאת, בשל החלטת משרד התחבורה שלא להפעיל קו לילה בערבי שבת.
בכך תימשך גם השנה מדיניות ראש עיריית חולון, מוטי ששון - Moti Sasson, לאפשר לצעירי העיר לבלות מחוצה לה בשעות הלילה הקטנות, בבטחה וללא צורך בנהג תורן וללא הוצאות מיותרות על דלק ועל מוניות.

הקו יפעל בחודשי הקיץ, בכל יום שישי בלילה, בתאריכים 28.8.15-26.6.15, בין השעות 01:00-23:00, ייצא מחולון ויעצור במקומות הבילוי בעיר ובתל אביב. בחזרה יפעל הקו מהשעה 01:00 ועד לשעה 04:00, בכל כחצי שעה. במידה שייווצר צורך, תתגבר העירייה את תדירויות האוטובוסים.
https://www.facebook.com/haifa247/photo ... age_bubble

הדף למען תחבורה ציבורית בשבת:
https://www.facebook.com/tranport.in.shabat?fref=ts

תהנו וסעו לים גם בשבת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הגיע הזמן לתת לזה אשכול, נוע תנוע - שבוס-תחבורה ציבורית בשבת
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
יוזמה נהדרת,
אבל לצערי זה לא פיתרון אמיתי להזיה שיש במדינה שלנו, זו דרך נחמדה מאוד לעקוף חוק עקום, אבל הפיתרון האמיתי נעוץ בחקיקה.

אבל ח"ח ליזמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע על שבוס, אבל בתל אביב בינתיים הם נכנסו בעיקר למקומות שגם ככה יש בהם מוניות שירות. מקווה שבהמשך הם יכנסו לאיזורים שמנותקים לגמרי מתחבורה בשבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
ברמת גן ובגעתיים הם עוברים באזורים שאין בהם מוניות שירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
זאת תחבורה פרטית, וזה פתרון טוב לפולמוס התחבורה בשבת.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 03:05 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
זאת תחבורה פרטית, וזה פתרון טוב לפולמוס התחבורה בשבת.

זה לא פתרון טוב
פתרון טוב זאת תחבורה ציבורית בשבת על ידי הממשלה
אבל בנתיים כי אין שום כיוון מהמשלה
זה דבר נחמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: