תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 20:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחאת יוצאי אתיופיה
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 22:41 
20 כתב:
מעניין מאוד לגבי אוסטרליה.
אגב, בהתחשב בפתיחות לאחר שאתה מתאר, למה נושא עצירת המהגרים מאסיה כל כך מרכזי בפוליטיקה שם?

לא ממש יודע. הייתי מאד מנותק שם מהפוליטיקה. אתה מדבר וודאי על עצירת מחפשי מקלט, לא מהגרים (אוסטרליה מלאה במהגרים מאסיה, ברחובות הערים הראשיות אתה לפעמים רואה יותר אסייתים מאירופאים).

יש מדיניות הגירה, זה לא שיש שם שערים פתוחים, אז לא כל אחד שרוצה לברוח ממדינות בעייתיות באסיה יכול להיכנס חופשי. לגבי פליטים ממש, אני יודע למשל שיש לא מעט פליטים סודנים במלבורן - גם ראיתי וגם אשתי טיפלה בכאלה - והם מטופלים מאד יפה.
אני חושב שהדיון הוא תמיד האם האוניות פליטים שמגיעות לחופים הם פליטים ממש, או אנשים שמחפשים הזדמנות לגנוב את הגבול. אבל מודה שאני לא מכיר את זה. היות והנושאים הבוערים שם הם ספורט, מזג אוויר ומס-פחמן, אז זה נושא
דינמי יותר שתמיד אפשר לעסוק בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מקווה שרק יחריפו את זה.

...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 16:58 
נגמר כאילו לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: