dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
טקנו,
1.תגדיר בבקשה מה זה לדעתך שמאל?
2.האם לדעתך כל המפלגות הערביות הן שמאל?
1. כמה עצלן אפשר להיות? כתבתי בדיוק את זה בהודעה הראשונה שלי באשכול. מה הטעם להתדיין אם אף אחד לא קורא מה כתוב, ויותר מזה - למה אתה שואל מה דעתי אם זה לא מעניין אותך (וברור שזה לא מעניין אותך, אחרת היית זוכר מה כתבתי בנידון)?
2. האמת שלא התעמקתי ואין לי מושג. על פניו, קשה לי להאמין שהתנועה האיסלמית, למשל, משתייכת לשמאל כמו שהגדרתי אותו.
1. זאת ההודעה הראשונה שלך באשכול:
http://shedim.com/bb/viewtopic.php?p=2048037#p20480372. ובאמת סליחה אם אני לא קורא וזוכר כל הודעה והודעה בפורום.
3. נ.ב - תגובות כאלה באמת מוציאות את הטעם להתדיין.
1. נו? כתוב שם בדיוק מה ששאלת.
2. לא צריך לבקש סליחה, אבל אני מניח שאתה יכול להבין שאם אף אחד לא זוכר מה נאמר לפני יומיים הדיון קצת חסר טעם.
3. אם מראש אף אחד לא זוכר מה כל אחד כותב, אין טעם לדיון עוד לפני ההערה "הפוגענית" שלי.
עכשיו, לא צריך להגזים, זה לא שזה באמת מרגיז אותי, אבל קצת נמאס שכל עשרים הודעות בערך אני צריך להסביר מחדש "אז מה זה שמאל בשבילך" או "אז איזה פתרון אתה מציע", וזה נמאס כי אפשר להבין מזה שמי ששואל התעלם בהצלחה מעשרות הפעמים הקודמות שבהן נשאלתי את אותה שאלה ועניתי את אותה תשובה.
במקרה נפלתי דווקא עליך (אולי יש לי ממך ציפיות גבוהות כי אתה דוקטור). זה לא אישי, ואפילו לא ייחודי לך.