תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תאילנד לשבוע
הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
ניסיתי לחפש בפורום ולא ממש הצלחתי למצוא, אני טס בקרוב לשבוע לתאילנד, ואין דעה חד משמעית על חיסונים.
מניסיון של אנשים, האם באמת כדאי לעשות או שבגלל שזה רק שבוע אפשר לוותר?

ואם יש טיפים לפאטייה/בנגקוק אני אשמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תאילנד לשבוע
הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא יודע בקשר לחיסונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 10:24 
ממש ממש אין לך טעם לעשות שום חיסונים, אתה נוסע רק לשבוע ותהייה במקומות המתויירים זה לא שאתה הולך לטייל בג'ונגלים ובהודו לאוס וכל מיני מקומות כאלה
ממש מיותר, לפני הטיול הראשון שלי לתאילנד עשיתי ובטיול השני גם אמרתי לחבר שלי לא לעשות. סע בלי שום דאגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 03:43 
סמל אישי של המשתמש
סמיילית כתב:
ממש ממש אין לך טעם לעשות שום חיסונים, אתה נוסע רק לשבוע ותהייה במקומות המתויירים זה לא שאתה הולך לטייל בג'ונגלים ובהודו לאוס וכל מיני מקומות כאלה
ממש מיותר, לפני הטיול הראשון שלי לתאילנד עשיתי ובטיול השני גם אמרתי לחבר שלי לא לעשות. סע בלי שום דאגה.

עם כל הכבוד, ויש כבוד, אני חושב שזאת דוגמא לכך שאין לשאול שאלות רפואיות באינטרנט.

אין לי מושג אם צריך חיסונים או לא, אבל מה שכתבת לא מבוסס על שום דבר מדעי. או שיש שם סכנה של מחלות מסויימות או שאין. לא קשור ל"מקומות מתויירים" לעומת "ג'ונגלים". ובטח שלא קשור ל"לפני הטיול הראשון שלי עשיתי" ו"בטיול השני גם אמרתי לחבר שלי לא לעשות".

כמובן שיתכן שאת כן מבססת את זה על מידע מדעי, אבל זה לא מוצג כך.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
האמת שהדעות די חלוקות לפי מה שבדקתי, בכל מקרה החלטתי בסוף לא לעשות, תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 23:06 
bloodbrother כתב:
סמיילית כתב:

עם כל הכבוד, ויש כבוד, אני חושב שזאת דוגמא לכך שאין לשאול שאלות רפואיות באינטרנט.

אין לי מושג אם צריך חיסונים או לא, אבל מה שכתבת לא מבוסס על שום דבר מדעי. או שיש שם סכנה של מחלות מסויימות או שאין. לא קשור ל"מקומות מתויירים" לעומת "ג'ונגלים". ובטח שלא קשור ל"לפני הטיול הראשון שלי עשיתי" ו"בטיול השני גם אמרתי לחבר שלי לא לעשות".

כמובן שיתכן שאת כן מבססת את זה על מידע מדעי, אבל זה לא מוצג כך.

תודה על הכבוד, מצטערת שזה לא נוסח בצורה הברורה , אבל רק רציתי להסביר - יש קשר רב למקומות מתויירים ומקומות פחות מתוירים מכיוון שצורת ההעברה משתנה, לדוגמא חיסון לד.מח יפנית שחלק עושים ניתן להדבק רק בעונה גשומה ורק באזור הצפון. טיפוס הבטן מועבר במזון\שתיה מזוהמים ולכן באזורים מתויירים זה מאוד מערבי ויש חשיבות להיגיינה של המזן והשתייה בעוד באזורים הנידחים זה פחות חשוב, וכנ"ל לגבי צהבת A. שזה החיסונים המומלצים.

לגבי לפני הטיול הראשון עשיתי הכוונה שהייתי מושפעת מדעות של אחרים והמלצות מכסתחות של משרד הבריאות, לטיול השני הכוונה שעשיתי תחקיר מעמיק ואם אמרתי לחבר שלי לא לעשות הכוונה שהייתה בטוחה ב100% שאין סיבה לדאגה .

אמנם יש לי עוד שנה וחצי עד הד"ר אבל אלו המלצות שלא הייתי נותנת בקלות אם לא הייתי בודקת את הנושא היטב מראש.

בכל מקרה טיסה נעימה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: