תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה הפרוצדורה של מעבר זמני/לתמיד מהארץ?
הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
כשהייתי קטן, תמיד היה כל כמה שנים את הילד הזה בכיתה שעובר עם המשפחה וההורים ל"שליחות" באיזה קנדה או ארה''ב.
כיום שנתיים אחרי צבא מבינים כמה האזרחות פה על הפנים במיוחד שכבר חושבים לעבור לגור לבד וללמוד ומה ההשלכות אחר כך (לגבי שניהם).
סתם להתעניינות,
מה הפרוצדורה של מעבר לחו''ל ? אני יודע שארה''ב זה נורא קשה יחסית במיוחד עם העניין של הויזות, אבל אם המשפחה זורמת לעבור בצורה חוקית (שיש להם לימודים, ילדים, ונכסים כמו רכבים ובית במרכז) , מה התנאים של זה? איך עושים את זה בדרך חוקית?
ואיפה היום הכי כדאי לנסות לעבור? הבנתי שבגרמניה זה יותר קל קצת כנ''ל קנדה (שדורשים רק שתהיה בעל מקצוע לפי מה שהבנתי).
והאם יש חברות שעוזרות לך לגבי עבודה/פתיחת עסק או אפילו ישראלים שעוזרים לאחרים שבאים..
אשמח אם מישהו שהתעניין/עבר את זה/עכשיו שם, ישפוך אור על כל מה שכתבתי.
תודה! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה הפרוצדורה של מעבר זמני/לתמיד מהארץ?
הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
לגבי ארה"ב -

דבר ראשון, אם אתה אפילו שוקל את זה תתחיל למלא את ההגרלת גרין קארד שלהם, זה נפתח בחודש אוקטובר ואפשר לעשות את זה פה.
לא הסיכוי לא גדול אבל אין לך מה להפסיד, זה לא עולה כסף (באמת זה לא עולה כסף, יש חברות שלוקחות כסף על זה אבל מדובר בגנבים).
מעבר לזה אם אתה לא חושב להתחתן עם אמריקאית הסיכוי הוא דרך עבודה, דבר ראשון תקבל ויזה, אחרי כמה שנים גרין כארד ואחרי עוד כמה שנים אזרחות.
זה תהליך ארוך ומסובך שמצריך עורכי דין וטפסים ובלגנים, אבל מעצור ראשון תמצא חברה שמוכנה לשכור אותך על ויזה שאפשר להגיע ממנה לגרין קארד אח"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 07:54 
לימודים בארה״ב זה גם לא רעיון רע לראות אם זה מתאים לך. זה גם בדרכ עוזר במציאת עבודה ו/או כלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 08:37 
לאוסטרליה אפשר לקבל PR מהארץ. ברגע שיש לך את זה ואתה באוסטרליה, שום דבר לא יכול לעצור לך את האזרחות. אבל לא פשוט כנראה לקבל PR. דרכים נוספות הן למצוא חברה אוסטרלית שתעסיק אותך תעשה לך ויזה, ואז להתקדם משם כמו שאמיר כתב, או להיות סטודנט באוסטרליה ולהתקדם משם כמו שגיא כתב.
בכל מקרה, הייתי מעדיף באופן אישי את כוון אוסטרליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 09:50 
מצטרף לשאלה אבל אני ללא אזרחות זרה או מקצוע מסויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
לגבי ארה"ב -

דבר ראשון, אם אתה אפילו שוקל את זה תתחיל למלא את ההגרלת גרין קארד שלהם, זה נפתח בחודש אוקטובר ואפשר לעשות את זה פה .
לא הסיכוי לא גדול אבל אין לך מה להפסיד, זה לא עולה כסף (באמת זה לא עולה כסף, יש חברות שלוקחות כסף על זה אבל מדובר בגנבים).
מעבר לזה אם אתה לא חושב להתחתן עם אמריקאית הסיכוי הוא דרך עבודה, דבר ראשון תקבל ויזה, אחרי כמה שנים גרין כארד ואחרי עוד כמה שנים אזרחות.
זה תהליך ארוך ומסובך שמצריך עורכי דין וטפסים ובלגנים, אבל מעצור ראשון תמצא חברה שמוכנה לשכור אותך על ויזה שאפשר להגיע ממנה לגרין קארד אח"כ.

באמת? וואי אני הייתי בטוח שזה עולה כסף וכמעט עשיתי את זה.
ומה לגבי קנדה?
ומה לגבי לעבור משפחה שלמה ממי מבקשים אישור לכך?
תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 23:17 
לגבי הגרלת גרין קארד (שכאמור, היא בחינם. זה טרוף לשלם על זה), הזוכה רשאי לבקר גרין קארד לבני משפחתו הקרובים ולכן בני זוג למשל צריכים להרשם כל אחד בנפרד ואז הסיכויים מוכפלים.
באופן כללי, חוקי ההגירה האמריקאים די ליברלים (עד כמה שהאמריקאים יכולים להיות) באשר לבני-בנות זוג (נשואים) ולגבי ילדים. אותם כמעט תמיד אפשר להביא בתנאים סבירים. אבל כאן זה נגמר.

לעבור לקנדה בדר"כ יותר קל, בעיקר אם יש לך נסיון ו/או השכלה בתחום שהם מגדירים כרצוי (בעבר זה היה הי טק, רפואה (כולל אחים-אחיות), חלק מההנדסה, ועוד כמה תחומים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2015, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
בקשר לעצה שנתנו לך לגבי ארה"ב.

קח בחשבון שאם אתה נרשם להגרלה ולא תיזכה בה סיכוייך לקבל בעתיד (10 שנים) ויזת תייר לארה"ב יותר קטנים ביחס למצב שבו תבקש וויזת תייר ( שגם אותה לא קל לקבל)
הרבה ישראלים נכנסים לארה"ב עם ויזת תייר (יעני לטיול) נשארים שם (שזה כבר דבר לא חוקי) ובמקביל פועלים באמצעות עו"ד לקבלת גריין קארד כשהם שם. תהליך כזה אינו אמנם חוקי אולם רבים מהישראלים (לא כתבתי רוב) שיש להם גרינקארד ובהמשך אזרחות פעלו בתהליך שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2015, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
זה לא משפיע על הסיכוי לקבל ויזת תייר (או כל ויזה אחרת) ולנסות לקבל אזרחות בארה"ב כאשר אתה בסטטוס בלתי חוקי זה על גבול הבלתי אפשרי (ומדובר פה ברמה הטכנית לחלוטין, יש המון צעדים שדורשים ממך לצאת מהמדינה ואם אתה בסטטוס לא חוקי יעלו על זה ביציאה ולא תוכל לחזור). אני אישית לא פגשתי בחיים שלי אף אדם שהצליח לקבל גרין קארד בשיטה הזו.
הסיכוייים שלך זה או להתחתן, או לבקש מקלט מדיני (בלתי אפשרי לישראלים למיטב ידיעתי) או לקוות שייתנו חנינה לכל הבלתי חוקיים.
עו"ד שממליץ ללכת בכיוון הזה הוא נוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2015, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אם אני מתחתן עם אזרחית אמריקה, הלאה מה עושים כדי ללכת לשם לעבוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2015, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:
אם אני מתחתן עם אזרחית אמריקה, הלאה מה עושים כדי ללכת לשם לעבוד?

אם אתה מתחתן עם אזרחית אמריקאית אז מדובר בפורצדורה יחסית פשוטה ומהירה לקבלת גרין קארד, ומשם אתה יכול להכנס חופשי לארה"ב ולעבוד במה ואיפה שאתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2015, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
זה לא משפיע על הסיכוי לקבל ויזת תייר (או כל ויזה אחרת) ולנסות לקבל אזרחות בארה"ב

כתבתי קודם משפט מנוגד לציטוט הנ"ל. את מה שכתבתי כתבתי מידיעה ולא השערה.
אני בקשר יומי עם עובדי השגרירות הקנדית בישראל ושוחחנו על כך כמה פעמים. זה מה שהבנתי לגבי ארה"ב מהם.

כמו כן אני בקשר ( אמנם לא יומי) עם שני משרדים המטפלים בהגירה לקנדה וגם לארה"ב, יותר לקנדה.
אני זוכר שבדיון שהישתתפתי רק כשומע עם שני הבעלים של שני המשרדים זה מה שהם טענו.

לכן אני מאוד ממליץ לך לבדוק נושא זה . זוהי ד"א ההמלצה היחידה שלי. אם הובן שממליץ לך לסוע לשם כתייר ומישם לטפל בהשגת אישור שהייה ועבודה ( גרינקארד) הרי שהובנתי לא נכון למרות שאני מכיר כמה שעשו זאת בין השאר שניים שהם חברים מאוד מאוד טובים שלי. כמובן שהם הסתייעו בעו"ד וזה עלה להם לא מעט כסף. לאחד יותר מ-15,000 $ עבור 2 בני זוג. והשני יותר מ-25000$ עבור משפחה של 5 נפשות. שניהם אחרי שהייה של כמה שנים קיבלו אזרחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2015, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע למה אתה חושב שהשגרירות הקנדית היא מקור סמכות בנושא.
בכל מקרה, אני עברתי את כל תהליכי ההגירה לארה"ב ואני מכיר אותם באופן די אישי, כמו כן, עבדתי אם משרדי העורכי דין פחות או יותר הכי רציניים שקיימים בארה"ב וכולם אומרים לך מעצור ראשון למלא את הלוטו כי אין מה להפסיד.

ויש הבדל בין לבוא על ויזת תייר ואח"כ לקבל ויזת עבודה, זה גם מה שאני עישיתי (רוב האנשים מגיעים לראיון עבודה על ויזת תייר) לבין להיות לא חוקי ומשם לקבל ויזת עבודה, שזה מאד מסובך (על גבול הבלתי אפשרי היום), ובכל מקרה דורש יציאה מארה"ב, ככה שזה שהיית לא חוקי לא עוזר לך בשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2015, 17:13 
ברמת התיאוריה אופטימי צודק. כמעט כל הויזות לארצות הברית דורשות מהמבקש להראות שאין לו כוונה להשתקע בארה"ב (והנטל על המבקש) והשתתפות בהגרלת הגרין קארד אינה מתיישבת עם העדר הכוונה הזאת.
מבחינה פרקטית אמיר צודק. עד כמה שזה מפתיע, הגורמים המעניקים ויזה לא מחוברים עם אלו שמארגנים את ההגרלה הזאת. אלו שתי מערכות נפרדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2015, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
מישהו אשכרה זכה פעם בהגרלה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2015, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
מישהו בעבודה של אשתי זכה. הוא כבר כמה שנים משחק איתם בהארכות על גבי הארכות ומסתבך כל פעם שהוא נוסע לשם מהעבודה.
נשארה לו שנה אחרונה להחליט סופית אם לעבור.
הוא טוען שהם בטוח עוברים, לי זה נראה חשוד שזה עוד לא קרה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2015, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
איפה נרשמים ואיך אני מגדיל את הסיכוי??????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2015, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול לשלם לי מאתיים דולר ואני ארשום אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2015, 19:50 
אני ארשום אותך ב180$.
בנוסף, אני מבטיח לך שאין אף אחד אחר, כולל לא המשתמש הנלוז its-sick, שאיתו הסיכויים שלך יהיו גבוהים יותר מאשר הם יהיו איתי. אני רק אציין שמעולם לא רשמתי מישהו להגרלה הזאת שלא זכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2015, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
נלוז זה מי שמוריד מחירים רק בשביל לדפוק אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2015, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
אני ארשום אותך תמורת 500$.
הם מציעים מחיר יותר נמוך רק כי הם יודעים שהם סתם חאפרים שאף אחד אצלם מעולם לא זכה בגרין קארד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2015, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לוקח אלף, אבל זה רק בגלל שעוד לא קרה שמישהו שלח דרכי ולא זכה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2015, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אם הובן שממליץ לך לסוע לשם כתייר ומישם לטפל בהשגת אישור שהייה ועבודה ( גרינקארד) הרי שהובנתי לא נכון למרות שאני מכיר כמה שעשו זאת בין השאר שניים שהם חברים מאוד מאוד טובים שלי. כמובן שהם הסתייעו בעו"ד וזה עלה להם לא מעט כסף. לאחד יותר מ-15,000 $ עבור 2 בני זוג. והשני יותר מ-25000$ עבור משפחה של 5 נפשות. שניהם אחרי שהייה של כמה שנים קיבלו אזרחות.

הם קבלו גרין קארד על בסיס עבודה? או משהו אחר?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: