תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טיסה למרכז אמריקה-איפה כדאי להזמין טיסה?(וגם המלצות ללונדון)
הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 18:34 
אהלן, בעוד חודשים פלוס מינוס אני טס למרכז אמריקה, ואני לא כ"כ יודע מאיפה כדאי להזמין טיסה. סוכנויות בארץ רוצות באיזור 1500$ ויצא לי לראות אתרים זולים בהרבה בחו"ל. כרגע ההצעה הכי זולה שראיתי היא ב-CHEAPOAIR שרוצים 1070$, הבדל מטורף מהמחיר בארץ. השאלה היא האם שווה לקח סיכון ולהזמין מאתרים באינטרנט? יש בכלל סיכון בזה? ולגבי CHEAPOAIR, מישהו מכיר ויצא לו להזמין מהם? ואם יש לכם המלצות על אתרים זולים אחרים זה גם יהיה מעולה.
אגב חשוב לציין שאין לי ויזה לארה"ב ככה שכל טיסה שעוברת שם לא רלוונטית לגבי.

נערך לאחרונה על ידי ליברפול בתאריך 12 פברואר 2015, 16:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טיסה למרכז אמריקה - איפה כדאי להזמין טיסה?
הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 18:57 
חפש ב www.travelist.coil

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 19:18 
לירון האדום כתב:

כל הטיסות שמוצעות שם הם דרך ארה"ב ככה שזה לא אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
ככל שאני יודע , ותצליב מידע, אתה לא צריך ויזה לארה"ב כל עוד יש לך טיסת המשך מאותו שדה תעופה בו אתה נוחת.
בכל שדה תעופה בינלאומי יש אזור הנקרא " נוסעים במעבר" שהוא בעצם מיחוץ למדינה בה מצוי שדה התעופה. ויזה נידרשת רק כשאתה רוצה להיכנס למדינה.
כך זה בכל מדינות העולם. קשה לי להאמין שבארה"ב זה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 20:17 
אדום אופטימי כתב:
ככל שאני יודע , ותצליב מידע, אתה לא צריך ויזה לארה"ב כל עוד יש לך טיסת המשך מאותו שדה תעופה בו אתה נוחת.
בכל שדה תעופה בינלאומי יש אזור הנקרא " נוסעים במעבר" שהוא בעצם מיחוץ למדינה בה מצוי שדה התעופה. ויזה נידרשת רק כשאתה רוצה להיכנס למדינה.

זה לא המצב לצערי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 21:19 
אדום אופטימי כתב:

בארה"ב דורשים ויזה גם אם זה רק "קונקשן"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
יש לך זמן מוגדר לטיול?
כל עוד אין לך בדיוק, תזמין מסוכן אנושי.
חבל על ההתעסקות בשינויים ולחץ אם אתה יכול לפטור את זה עם סוכן.
אני מאמין שאתה יכול למצוא במחיר זול יותר. שאל בפייסבוק בקבוצה של מרכז/דרום אמריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
תשאל את המלצר הכי טוב ב-BBB.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
ניסית את http://www.skyscanner.net ?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 17:30 
Kashtan כתב:
יש לך זמן מוגדר לטיול?
כל עוד אין לך בדיוק, תזמין מסוכן אנושי.
חבל על ההתעסקות בשינויים ולחץ אם אתה יכול לפטור את זה עם סוכן.
אני מאמין שאתה יכול למצוא במחיר זול יותר. שאל בפייסבוק בקבוצה של מרכז/דרום אמריקה.

יש לי זמן די מוגדר, 3-4 חודשים בערך. בכל מקרה, הביאו לי הצעה שכנראה נלך עליה - 1250 דולר - מחיר סביר וגם סוכנות ישראלית. את סקיי סקנר יצא לי לראות אבל לא מצאתי שם אפשרות לחיפוש MULTI-CITY.
שבתאי, המלצר המצטיין הביא את CHEAPOAIR

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
המלצר מספר אחת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2015, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
לך על הסוכנות, חד משמעי.
ואם אתה צריך המלצות...
האמהאמ ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2015, 13:01 
Kashtan כתב:
לך על הסוכנות, חד משמעי.
ואם אתה צריך המלצות...
האמהאמ ;)

אני מתכנן להיות בכל מרכז אמריקה בין מתחילת מרץ לשלושה חודשים וקצת...
שוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה בחפש בעיקר?טיולים?מסיבות?להיזרק?רגוע?פרוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 16:20 
אני זוכר שטיסות לפנמה הלוך חזור מאירופה מאוד זולות
אולי כדאי לך לטוס לאירופה ולהמשיך משם, לבנות את המסלול כביכול עצמאי

Skyscanner.com שם יש את המחירים הכי זולים

הכי חשוב זה אם אתה הולך לעשות טיסות בין מדינות תוך כדי הטיול וכל מיני אפשרויות לשינויים או דברים בסגנון אז אולי תבדוק אופציה של "סובב עולם"
אם אני לא טועה זה טיסה אחת גדולה הלוך חזור ועוד איזה 3 "קטנות"
זה יוצא יותר משתלם בסופו של דבר אבל זה מאוד תלוי באופי הטיול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 16:48 
Kashtan כתב:

מחפש די הכל מהכל, טרקים בקטנה לא יותר מדי.

זפטה כבר סגרתי טיסה אבל תודה, אני אזכור את זה להבא ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 13:01 
ליברפול כתב:
Kashtan כתב:

בכיף אחי,
ואין לך יותר מידי מה לתכנן את המסלול שלך כי באמת כל מה שתתכנן לא יצא לפועל, אולי 10%
מרכז אמריקה הייתי ממליץ לך על פנמה - סן בלאס ובוקה טל טורו
מקסיקו - האיזור הקריבי (מאוד יקר לטיול מוצ'ילרים)
קוסטה ריקה - החופים הכי יפים
ניקארגוואה גואטמלה - להיזרק בכיף מחירים מאוד זולים ונוחים

בליז, אל סלבדור, והונדרס מאוד עניות ומסוכן להתסובב בכל מקום שם אז תהייה מוכן לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טיסה למרכז אמריקה - איפה כדאי להזמין טיסה?
הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 15:13 
אצטרף לאשכול ואשאל-

מה ההבדל מבחינת מחירי כרטיסים בין לסגור בעוד חודש כרטיס למקסיקו או לקראת הקיץ.
(ברור לי שהמחיראים עולים שמתקרב השאלה אם ההפרש משמעותי וכדאי להיסגר על עצמי כמה שיותר מהר...) ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
ליברפול כתב:
Kashtan כתב:

מאיפה אתה מתחיל?
נגיד מקסיקו:
תחילת מרץ זה שיא הספרינג ברייק.הכי המוני. אם מעניין אותך, חוויה יקרה בקנקון. אם מעניין אז סגור מלון את אחד המלונות שבחבילה בהקדם. מקנקון יש מעבורת לאיסלה (רגוע).
בפלאיה זה לא מורגש, פחות יקר, מסיבות וחוף.
מפלאיה אתה יכול לצאת לטולום וצ'יצ'ן איצה(טיול של יומיים), קוזומל(רגוע, ניתן לצלול)
מממ יש גם סן קריסטובל שלא הייתי.

בליז: מגיעים עם אוטובוס מפלאיה\קנקון, שלושה ימים של רוגע אחרי מקסיקו. לרוב הולכים ל"אי קוקר".
גואטמלה: נסיעה מבליז, ניתן להגיע לעיר פלורס ויוצאים ל'טיקאל' (אהבתי). ואז סמוק שמפיי.
משמה לפי הסדר זה לאנטיגואה, עיר נחמדה, מי שמבין יודע שזו עיר המסיבות של גואטמלה. צריך לדבר עם מקומיים לגבי מסיבות ואפטרים.
בנוסף קיימים טיול יום להר געש ואטרקציות נוספות.
יש את שלה. עיירה שממנה יוצאים לטרקים. לא הייתי.
אח"כ סן פנדרו לה לגונה, באמת עיירה יפה, רגוע, יש אוכל ישראלי ודברים נוספים שישראלים אוהבים בטיול.

הונדורס: לא הרבה מגיעים לאן. אני הייתי באי אוטילה. אי של צלילות ביום ומסיבות בלילה. התחברתי מאוד. יש להם בירה מצויינת Salva Vida.
ניקרגואה: יש את העיר לאון (לך להוסטל ביגפוט) ששמה גם יש אטרקציות יומיות כמו הר געש, Boarding ועוד...
סן חואן דל סור: עיירה פשוט מגניבה, אם יש לך כסף, קח כל יום ראשון טיסה לניקרגואה=] SundayFunday לפחות אחד!

קוסטה ריקה: לא הקדשתי לה ממש זמן, בעיקר גלישה וחופים פראיים ויש מסיבות פה ושם. (עיירות מומלצות: חאקו, פורטו וייחו, סנטה תרזה אבל ברר על עוד)
פנמה: פנמה סיטי נחמדה, עיר גדולה, קניונים ענקיים והרבה קזינו.
בוקאס דל טורו: הולכים לאי קולון. אי אדיר, אטרקציו ביום ומסיבות בלילה.
בסן בלאס לא הייתי. הבנתי שמדובר באיים ממש קטנים פרטיים ויפים, אין שם כלום, אחרי 20:00 אין חשמל אבל סה"כ אומרים שמדהים.
לא יכולתי לעזוב את בוקאס.

במרכז אמריקה קיימים מספר בתי חב"ד פשוט אדירים. ממליץ על חב"ד קוזומל, סן פדרו, סן חואן דל סור ובוקאס דל טורו.

נערך לאחרונה על ידי Kashtan בתאריך 21 ינואר 2015, 22:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 23:21 
גדול, תודה רבה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 13:47 
טיילתי בכל מרכז אמריקה לפניי 3 שנים ועדיין יש לי סנטימנטים לאזור.

אז אם כבר יש הזדמנות, אני אתן מספר המלצות, בהמשך להמלצותיו של המשתמש לפניי:

מקסיקו:
החוף הקריבי - אני הייתי רק באיסלה מוחרס, שנחשבת האופציה הרגועה יחסית, אבל גם שם יש חוף מדהים והיצע של מסעדות ומלונות.
סן כריסטובל- עיירה הררית נעימה מאד. אווירה צעירה, שוק נחמד, וגם נקודת יציאה לכמה טיולים וסיורים יפים באזור. אם אתה לא נרתע מלפגוש ישראלים בחו"ל,
אז ההוסטל של יגיל, ישראלי לשעבר שמארח אצלו את רוב הישראלים שמגיעים לשם, היא אופציה מומלצת. ואם אתה כבר אצלו, מומלץ לצאת לסיור בכפרי המאיה שהוא מדריך.
מקסיקו סיטי- עיר עצומה בגודלה ובאוכלוסייתה, אבל אני דווקא התרשמתי ממנה לטובה. יש שם מדרחוב ענקי ומלא בחנויות אופנה אם רוצים קצת שופינג (למרות שלא הכי זול שם).
אם בתור אוהד הפועל אתה מתעניין קצת בהיסטוריה של אישויות היסטוריות סוציאליסטיות בולטות :COMMY: תוכל לבקר בבית המשוחזר של הציירות פרידה קאלו
ובבית שבו התגורר (וגם נרצח) לאון טרוצקי, אחרי שברח למקסיקו מאימת סטאלין.
פלנקה- בין שני אתרי העתיקות הגדולים של המאיה: טיקאל שבצפון גוואטמלה ופלנקה שיושב במקסיקו (לא רחוק מהגבול עם גוואטמלה ו5 שעות נסיעה מסן-כריסטובל) אני הייתי ממליץ על פאלנקה.
אמנם טיקאל נחשב לאתר חוויתי יותר, אבל הוא יושב באמצע הג'ונגל, ובהתאם חם ולח שם כמו גיהנום, ואחרי טיפוס על פרמידה או שתיים כל מה שתרצה זה לשבת ולנוח עד שתחזור להוסטל.
בפלנקה לעומת זאת, יש מזג אוויר נח יותר וניתן להיכנס לתוך הפרמידות עצמן, מה שלא אפשרי בטיקאל. אבל אם יש לך את הזמן ואת העניין- לך לשניהם.

גוואטמלה:
לנקין וסמוק שמפיי- לא להחמיץ! לנקין זהו כפר שיושב באמצע שום מקום,פשוטו כמשמעו, אבל הוא מהווה את הנקודה הקרובה ביותר לאתר הטבע סמוק שמפיי- אחד המקומות היפים ביותר במרכז אמריקה.
אנטיגואה- אמנם נחשבת לעיר בטוחה והמתוירת ביותר בגוואטמלה, אבל אני אישית חוויתי שם שוד, וזאת חוויה מאד לא נעימה. אז אם מגיעים לשם, חשוב גם שם לשמור על כללי הזהירות הרגילים ולא להיות שאננים.

הונדורס:
קופאן- עיירה שיושבת לא רחוק מהגבול עם גוואטמלה, אני עשיתי שם עצירה של יום בדרך לגוואטמלה. עיירה נעימה מאד (אני ממליץ על ההוסטל Via-Via) וגם אתר עתיקות המאיה קופאן רוינס, שנמצא 10 דקות הליכה מהעיירה,
הוא אופציה לא ראה לסיור של כמה שעות.

ניקרגואה:
גרנדה- עיר עם אווירה נעימה ובסיס יציאה לכמה טיולים מאד יפים באזור (איי לאס איסטלס, לגונה דה אופיו).
אומטפה- אי שנמצא בלב אגם ניקרגואה, לא רחוק מגרנדה. האטרקציה היחידה שלשמה כדאי להגיע לשם היא טרק של יום או יומיים לפסגה של אחד משני הרי הגעש ששוכנים שם.
סן-חואן דל סור- עיירה מגניבה. ממליץ לקחת שאטל מאחד המלונות ולנסוע לחוף מאדרס, חוף בתולי ומרגש שנמצא לא רחוק משם.

קוסטה ריקה:
טורטגרו - קוסטה ריקה מלאה בשמורות טבע ופארקים לאומיים, אבל זה המומלץ מביניהם לדעתי. זה מן אי שיושב באמצע אזור ג'ונגל (בהתאם, ההגעה לשם היא מסע קטן בפני עצמה), וממנו לקוחים סיורים על סירת קאנו, שמשוטטת ברחבי
תעלות המים של הג'ונגל. על העצים רואים להקות של קופים וציפורים, על היבשה לטאות ואיגונות, ובמים לידך שוחים קרוקודלים. בקיצור, נשיונל ג'אוגרפיק לייב. שווה ביותר. בלילה, אחרי שחוזרים מהסיור בתעלות, ניתן ללכת לסיור בחוף הים,
ולראות צבות ים ענקיות עולות מהמים ומטילות את ביציהן בחול.
פורטו וייחו- עיירה קטנה עם אווירה קריבית וחוף ים שאפשר להסתלבט בו.

פנמה:
בוקאס דל טורו- קבוצת איים מתוירת למדי. ממליץ לטייל שם לבוקאס דל-דרגו, עוד חוף ים יפה ומתאים לסתלבט, וגם מומלץ לצאת לסיור בין האיים עם סירת מנוע.
בוקטה- עיירה נחמדה, מן "זכרון יעקב" של פנמה. יש מזג אוויר הררי וקריר, ואפשר לצאת לכמה טיולים יפים.
פנמה סיטי- משם התחלתי את הטיול, אבל לדעתי זאת עיר משעממת למדי ולא מצאתי בה אטרקציות מעניינות במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 16:49 
תודה רבה.
אני מתכנן לתת עצירה בקובה אחרי מקסיקו, ואני מתלבט אם להזמין כרטיס טיסה בארץ או במקסיקו. למישהו יש ניסיון עם זה ויודע דרך איפה יותר זול? וכמה זמן כדאי להיות בקובה סך הכל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 16:49 
ליברפול כתב:
תודה רבה.
אני מתכנן לתת עצירה בקובה אחרי מקסיקו, ואני מתלבט אם להזמין כרטיס טיסה בארץ או במקסיקו. למישהו יש ניסיון עם זה ויודע דרך איפה יותר זול? וכמה זמן כדאי להיות בקובה סך הכל?

לא הייתי בקובה אבל כל מי שפגשתי שהיה אמר לי שזו אחת המדינות היותר מהנות אז אולי כדאי לך להקצות לה קצת זמן
skyscanner.com
studentuniverse.com
שתי האתרים האלו יספקו לך את המחירים הכי זולים בוודאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 22:16 
אני מאוד אהבתי בניקרגאווה את איי התירס, אלו איים בצד הקאריבי, יחסית זולים אפילו לניקרגאווה, זו הזדמנות להיות בחוף קאריבי שמזכיר קצת את סיני מבחינת חושות ואוכל. ממש ממש כיף.
בכלל ניקרגאווה לא מתויירת כמו שאר המרכז ולדעתי זה יכול להיות כיף לא להיות מוקף בהמונים.
בקוסטה ריקה צריך לזכור שהעונה הגשומה מתחילה בערך באפריל, ושזו מדינה לא זולה כל כך. לא כמו גוואטמלה וניקה
תבלה הרבה, אם אתה צריך המלצות נוספות אז תשאל בכיף, גרתי בקוסטה ריקה תקופה ותמיד כיף לי לספר סיפורים ולעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 16:44 
UP!!!

כחלק מהטיסה למקסיקו יש לי קונקשן של 24 שעות בלונדון. אז כל המלצה שיש לכם כדי לנצל את הזמן שם כמה שיותר טוב תתקבל בברכה. הכי חשוב לי - מקום זול לישון בו שיהיה כמה שיותר קרוב למרכז העיר.
ראיתי גם שיש באותו יום ארסנל - אברטון - יש סיכוי למצוא כרטיס באיזור המגרש ביום המשחק? כמה הוא אמור לעלות?
ועוד שאלה שאולי תהיה קצת טפשית, ראיתי שאפשר לקחת חדר בדורמס במחיר ממש זול ורציתי לוודא שהם מספקים שם אפשרות לשמירת חפצים - זה דבר טריוויאלי או שצריך לבדוק את זה מול המקום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טיסה למרכז אמריקה-איפה כדאי להזמין טיסה?(וגם המלצות ללונדון)
הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
ארסנל זה הכרטיסים הכי יקרים באירופה.
אני מאמין שיש סיכוי לכרטיס במגרש אבל זה לא דבר שהוא מובטח.
יש לך קונקשן אז אין לך מה להפסיד.
תגיע מוקדם ותשאל כמה שיותר אנשים, תהיה ישראלי. בכל אופן 100 פאונד, יש סיכוי שתיפול על צדיקים בפחות, יש סיכוי שקצת יותר.

בכל אופן אם אתה לא מצליח להשיג כרטיס, לך לפאב של אוהדי ארסנל , זה מול המגרש , קרוב לתחנת טיוב של המגרש.
אני לא זוכר איך קוראים לפאב אבל מהתחנת טיוב אתה לוקח שמאלה ואתה שם, קשה לפספס. מקסימום תשאל.
בכל אופן האווירה שמה מדהימה לא פחות מבמגרש עצמו. אני הייתי שמה לפני ואחרי משחק והיה אדיר פשוט . יותר נהניתי שמה מבמגרש.
אתה סופג את האווירה , שותה, יש בנות אפילו - קלאסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: