תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קעקועים - המלצות
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
שלום לכולם,
למי שיודע ולמי שלא, ראסינג לקחה אתמול אליפות לאחר 13 שנה וכפי שהבטחתי לעצמי אני מעוניין להתקעקע.

הסמל של ראסינג הוא יחסית פשוט ואני לא רואה את עצמי מוסיף קישוטים למיניהם (אולי רק משפט), ולכן על מנת שבאמת ייצא קעקוע יפה חשוב שהוא יהיה מדויק מאוד, בגודל טוב, דיו איכותי, וכו' וכו'.

אשמח מאוד מאוד לקבל מכם המלצות, מי שיכול להעלות את הקעקוע שלו לצורך התרשמות זה בכלל יהיה טוב.

גר ברמת השרון אבל לא מתכוון ללכת לאליאב, אז הכיוון הוא יותר באיזור המרכז, למרות שבהתאם להחלטה מוכן לסוע לאן שצריך.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קעקועים - המלצות
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
מזל טוב על האליפות
לפני שנה הייתי בשלושה משחקים שלהם בבואנוס . וראיתי גם את המספרת המרהיבה באיצטדיון !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 13:32 
זה כזה פשוט שקשה לי להאמין שזה באמת באמת משנה אצל מי תעשה.
את האחרון שלי סיימתי לפני חצי שנה אצל סרג'יו ברונפמן בתל אביב והוא באמת אחד הטובים בארץ, אבל זה לא באמת מהותי נראה לי. אם אתה רוצה אני אפשפש בפייסבוק ואמצא תמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
מזל טוב קודם כל !!!
דבר שני אתה בטח יודע יותר טוב ממני אבל ראיתי כמה וכמה קעקועים לא משהו שנעשו בארגנטינה כנראה של ראסינג אז תבדוק טוב את הסקיצה ואת המקום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
מזל טוב על האליפות
לפני שנה הייתי בשלושה משחקים שלהם בבואנוס . וראיתי גם את המספרת המרהיבה באיצטדיון !

נא להגיד בואנוס איירס לא בואנוס, כמו שהיית מצפה שיגידו תל אביב ולא תל :)
זה היה במשחק פתיחת עונה לדעתי, ההמשך היה מזעזע, אבל זה כבר היסטוריה
19 כתב:
זה כזה פשוט שקשה לי להאמין שזה באמת באמת משנה אצל מי תעשה.
את האחרון שלי סיימתי לפני חצי שנה אצל סרג'יו ברונפמן בתל אביב והוא באמת אחד הטובים בארץ, אבל זה לא באמת מהותי נראה לי. אם אתה רוצה אני אפשפש בפייסבוק ואמצא תמונה.

דווקא בגלל שזה כ"כ פשוט חשוב לי שזה יהיה באיכות הטובה ביותר, הפרופורציות של הפסים, הצבעים, כל קול וקו, על המילימטר.
קשה לי קצת להסביר את עצמי, וגם אין לי שום רקע בנושא ובסגנונות, אבל המטרה בגדל היא שזה פחות ייראה כמו ציור שמישהו צייר על הגוף ומילא בצבע, אלא ממש כמו חותמת אחידה שטבועה בגוף.

לגבי הקעקוע שלך, אם מדובר בקעקוע עם הדולפינים (?) ים שכיסה איזה משהו אחר שעשית על הכתף, אז באמת מדובר בקעקוע מרשים ביותר וזו הרמה שאני מחפש, גם אם לא תבוא לידי ביטוי בקעקוע פשוט יותר.
אשמח אם תפרט על המקום, כמה זמן אתה מעריך שצריך לקבוע מראש (אני באמת מעדיף שזה יהיה הקרוב כדי שמבחינתי זה יהיה חלק מהחגיגה), האם יש אפשרות לדעתך לצייר סקיצה על המקום, לבצע וללכת (בהנחה שאכן מדובר בקעקוע פשוט) וכו'.
אם אתה חושב שזה "קטן" עליו אז אשמח לעוד המלצות...

תודה.

ניקו - אני מכיר את זה טוב מדי ולכן מעדיף לברר קודם כל, הבעיה היא שמהמשפחה הקרובה והחברים אין לי כ"כ עם מי להתייעץ בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 15:23 
הוא מקעקע בסטודיו שנמצא אצלו בבית ברחוב הרצל בתל אביב. דבר איתו בדף הפייסבוק שלו, הוא זמין שם די הרבה.
לקעקוע כמו שלי יש פגישת ייעוץ ואז הוא מתחיל לעבוד על סקיצה וכו' וכל התהליך לקח לי איזה ארבעה חודשים.
על דבר כזה לדעתי אתה מראה לו בשיחה בפייסבוק את התמונה ואתם קובעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
שלחתי לו, אני מקווה שלא חפרתי מדי ושבמת יתייחס ברצינות על אף הפשטות.

ליתר ביטחון אני אשמח לקבל בינתיים עוד המלצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
קיפוד בתל אביב
למרות שהיחס שם חרא יש זמן המתנה ארוך והם גם יקרים יחסית הם מקצועיים בטירוף, מהטובים בארץ לדעתי
בשביל הקעקוע שאתה רוצה אתה לא חייב ללכת אליהם פשוט את שלי עשיתי אצלם והייתי מאוד מרוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
איך האלה שבדיזינגוף סנטר? שווים משהו?

חשוב שזה כן מקום שיהיה אשר לשבת ולבחון תוך כדי כמה אפשרויות שונות לסוג הסמל, מיקום, אפשרות להוספת משפט או תוספת קטנה אחרת, שיהיה אפשר להתלבט על היתרונות והחסרונות בכל אפשרות ולקבל באמת עצה מהמקעקע, ומנגד לא למרוח את זה מעבר למפגש אחד כי אני באמת לא חושב שצריך.

וכן, שיהיו נחמדים, בכל זאת קעקוע ראשון ואין לי מושג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 22:18 
הרבה מקומות מחזיקים מקעקע אחד שמקעקע על המקום אנשים שנכנסים ומבקשים דברים לא מסובכים. אני אישית לא הייתי עושה את זה בימינו. פעם זה היה ככה, ואחר כך אתה עושה עליהם קאוור:).

זה יהיה עליך כל החיים, אז ייקח עוד שבוע, זה שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: