תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רגע של גועל ונחת
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
נועם, אני חושב שלשלוח אנשים לקחת כדורים פסיכיאטרים זה חמור לא פחות.

לא חושב שטקנו יכול לבוא בטענות אחרי היחס המזלזל והפוגעני שהוא מפגין פה כלפי משתמשים.

עזוב את טכנו. חבל להכביר מילים. הוא קורא את ההודעות של האחרים ומגיב בסיגנונו.

בא אדון שחם , ככל הידוע לי הורה , ככל הידוע לי בעל מקצוע שנחשב למכובד, משכיל לפחות בגלל התעודה שהיה צריך להוציא כדי לעסוק במקצועו ולא מהסס להכניס את הילדים שלי להכפשות. עשה זאת בעבר כמה פעמים. לא פעם אחת אלא כמה פעמים.

אז אחד מהאנשים הצבועים ביותר שאני מכיר עלי אדמות ולצערי אני מכיר לא מעט, נכנס לאשכול מודה שהוא לא בקיא בפרטים אבל קורא לפראנק צבוע.
נו שויין. פראנק צבוע בגלל שבנושא מסויים תמך בי .

ובא שונא ישראל הפורטוגלי ולא מבין למה פראנק אוהב כל כך חיות אבל מצד שני לא אוהב את הפלשתינאים. איני משווה בין הפלשתינאים לחיות ( כמו שבוודאי יהיו כאלה שכך יקחו את דברי) אבל לפחות החיות שאני באתי איתם במגע ( כלבים וחתולים בעיקר ) לא שנאו אותי ותמיד החזירו הרבה הרבה אהבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ItaiH6 כתב:
Frank Serpico כתב:
מסתבר שלא רק שאינך עוקב אחרי כל מה שאנשים כותבים כאן - אינך עוקב אפילו אחרי מה שאתה עצמך קורא.

לרגע לא "תמכתי בהתבטאויות מן הסוג הזה" כפי שאתה טוען, והגיבוי היחיד שנתתי לאופטימי היה לעמדתו הפוליטית שלא לשתף בקואליציה מפלגות אנטי ציוניות. מה שכן כתבתי זה שהפורום הזה כבר חווה לא מעט התבטאויות לא פחות חמורות, ואף אחד לא הורחק. בין השאר אפילו באשכול הזה (הנה, ההכפשות והטלת הרפש שלך כלפיי, או הרמיזות של איתי כלפי אופטימי בעניין בעיות שתייה).

באשר למוסר - מעולם לא טענתי שאני איזה מופת של מוסר. ממש לא. למעשה אני חושב שאני אפילו די לא הומניסט (זכויות בע"ח זה משהו אחר לגמרי. מותר לאדם להיות הומניסט ולא לתמוך בזכויות בע"ח - ולהיפך. האם כל הומניסט הדוק או תומך בצלם הוא גם טבעוני או חובב בע"ח בכלל?). אז יפה שאתה מחליט בשבילי איך אני רואה את עצמי (בשעה שלא פעם ולא פעמיים הודיתי שהומניסט גדול אני לא), ועל כך עוד מחליט שאני צבוע כי אני לא תואם את מה שאתה החלטת שאתה מלביש עליי, אבל לפחות הייתי מצפה שתהיה קצת יותר הגון. מסתבר שמדובר בציפייה מופרזת.

אגב הטלות רפש לא מבוססות - מתי בדיוק נתתי למישהו גיבוי על סגנון כזה של התבטאויות?

איפה רמזתי שלאופטימי יש בעיות שתייה?

תמיד חשבתי שנועם שחם הוא התמים ב- ה' הידיעה של הפורום. אתה נותן לו פייט חזק.

מעולם לא רמזתי שיש לך בעיות שתייה.
על משקל השמחה של טקנו כשמת ילד בן 4 בנחל עוז טענתי מפורשות שהיד שלך נוחה על הקוואנטרו כשמתים ילדים ערבים ובגלל הכמות הגדולה של הרוגים ערבים אתה מוצף באלכוהול כרגע.
שום דבר שכתבת פה במהלך המבצע לא הפריך את הטענה אלא אפילו ההפך.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

על משקל השמחה של טקנו כשמת ילד בן 4 בנחל עוז טענתי מפורשות שהיד שלך נוחה על הקוואנטרו כשמתים ילדים ערבים ובגלל הכמות הגדולה של הרוגים ערבים אתה מוצף באלכוהול כרגע.

באחת מהתגובות שלי אליך ואני כמעט לא מגיב למה שאתה כותב, כתבתי שלא נגעתי בקוואנטרו מאז שערפאת הלך לעולמו והבקבוק ההוא עדיין ממתין.
באותה תגובה גם כתבתי שאיני שותה אלכוהול ( בירה לא נחשב) , אבל אתה הימשכת והימשכת בנושא זה.

אל תיתמם. אל תשקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:07 
אדום אופטימי כתב:
dr.avi כתב:
נועם, אני חושב שלשלוח אנשים לקחת כדורים פסיכיאטרים זה חמור לא פחות.

לא חושב שטקנו יכול לבוא בטענות אחרי היחס המזלזל והפוגעני שהוא מפגין פה כלפי משתמשים.

עזוב את טכנו. חבל להכביר מילים. הוא קורא את ההודעות של האחרים ומגיב בסיגנונו.

בא אדון שחם , ככל הידוע לי הורה , ככל הידוע לי בעל מקצוע שנחשב למכובד, משכיל לפחות בגלל התעודה שהיה צריך להוציא כדי לעסוק במקצועו ולא מהסס להכניס את הילדים שלי להכפשות. עשה זאת בעבר כמה פעמים. לא פעם אחת אלא כמה פעמים.

אז אחד מהאנשים הצבועים ביותר שאני מכיר עלי אדמות ולצערי אני מכיר לא מעט, נכנס לאשכול מודה שהוא לא בקיא בפרטים אבל קורא לפראנק צבוע.
נו שויין. פראנק צבוע בגלל שבנושא מסויים תמך בי .

ובא שונא ישראל הפורטוגלי ולא מבין למה פראנק אוהב כל כך חיות אבל מצד שני לא אוהב את הפלשתינאים. איני משווה בין הפלשתינאים לחיות ( כמו שבוודאי יהיו כאלה שכך יקחו את דברי) אבל לפחות החיות שאני באתי איתם במגע ( כלבים וחתולים בעיקר ) לא שנאו אותי ותמיד החזירו הרבה הרבה אהבה.

אתה שקרן. לא הכנסתי מעולם את הילדים שלך לכלום (בטח לא "כמה פעמים"). אם כבר, מי שבין שנינו התייחס לילדים של השני, זה אתה. חתיכת איש אלים ואומלל. מה שבטוח, גם בריבים הכי קשים שהיו לי לא ירדתי לעשירית מהטינופת והרוע שאתה שופך פה בכל הזדמנות. חלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
יאללה תסתמו ת'פה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
הכנסת גם הכנסת.

בפעם הראשונה תמכת בהודעה של משתמש שעושה זאת לעיתים מזומנות ואף הכניס את נכדי לאחרונה. אם ציטוט של הודעה בלי שום מילה או סמיילי אינו תמיכה ברוח ההודעה אזי נוותר על מקרה זה.

בפעם השניה זה היה באשכול בו תלתה איזושהי תנועה חרדית כרוזים נגד ערבים ונגד נישואי תערובת.
כתבתי את דעתי שם ואתה הכנסת שם את ילדי כחלק מניתוח פסיכולוגי שערכת לי .

אחרי זה היתה עוד פעם , איני זוכר באיזה נושא של אשכול.

לא במקרה איני מתייחס למה שאתה כותב כבר הרבה מאוד זמן , אלא אם כן אני מסכים לחלוטין עם מה שאתה כותב.

אלק תמים, מתחסד ושקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Frank Serpico כתב:
מותר לאדם להיות הומניסט ולא לתמוך בזכויות בע"ח - ולהיפך. האם כל הומניסט הדוק או תומך בצלם הוא גם טבעוני או חובב בע"ח בכלל?

מותר, כמובן, אבל זה קצ מוזר ויש יאמרו צבוע.
אם אתה אוהב יותר את הישראלים מאשר את הפלסטינאים כי עניי עירך קודמים וכו' וכו', אבל על התרנגולות והפרות אתה מרחם יותר, הרי שמשתמע שבמדרג שלך יש למטה את הפלסטינאים, מעליהם את הפרות והתרנגולות, ומעליהם (או באותה שורה איתם) את הישראלים.
קצת מוזר בעיניי.

אענה לך בסגנונך: לפני שמשתמשים בשם תואר מסויים ("צבוע") כדאי מאוד לפתוח מילון לבדוק את משמעותו :)

בכל מקרה, פי ולבי שווים, ואם כבר התייחסנו לזה, אז רק אחדד את מעגלי הסולידריות האישיים שלי:
האנשים הקרובים אליי, פרות ותרנגולות, ישראלים, פלסטינאים. בסדר הזה.
מוזר, אבל זה מה יש. צבוע? כדאי לפתוח מילון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
Frank Serpico כתב:
מותר לאדם להיות הומניסט ולא לתמוך בזכויות בע"ח - ולהיפך. האם כל הומניסט הדוק או תומך בצלם הוא גם טבעוני או חובב בע"ח בכלל?

אם אתה אוהב יותר את הישראלים מאשר את הפלסטינאים כי עניי עירך קודמים וכו' וכו', אבל על התרנגולות והפרות אתה מרחם יותר, הרי שמשתמע שבמדרג שלך יש למטה את הפלסטינאים, מעליהם את הפרות והתרנגולות, ומעליהם (או באותה שורה איתם) את הישראלים.
קצת מוזר בעיניי.

אענה לך בסגנונך: לפני שמשתמשים בשם תואר מסויים ("צבוע") כדאי מאוד לפתוח מילון לבדוק את משמעותו :)

בכל מקרה, פי ולבי שווים, ואם כבר התייחסנו לזה, אז רק אחדד את מעגלי הסולידריות האישיים שלי:

אז אם מחר יהיה פיגוע באיזה לול וימותו 10 אנשים שלא קרובים אליך ו-10 תרנגולות, אתה מרחם יותר על התרנגולות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב לומר כן, אחרת יגידו שאני צבוע... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
1. ברצינות?
2. צבוע זאת חיה. אז זה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
סלב'ז בסגנון "הנחתי נר על החלון" נחשבים אנשים קרובים?
פרנק המדרג שלך לוקה ואני חושש שבשעות הקרובות תגיע תגובה חריפה מצד משטרת המוסר, הצדק והחלל של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 07:24 
teknoboy כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
אגב, תופעה מעניינת - שימו לב כמה אנשים קפצו להגנתו של פרנק אחרי שקראתי לו צבוע, אל מול השתיקה שלהם כשאופטימי מאשים את טקנובוי - בצורה מאד ארסית וגועלית - בתמיכה בחמאס ובשמחה על מותו של ילד בן 4 מירי החמאס. כנראה שפרנק הוא לא הצבוע היחיד כאן.

כל מה שזה אומר זה שלטקנובוי יש כאן הרבה חברים, ובעיקר דמויות שאין להם בעיה להתבטא. מבטיח לך שאם תעשה סקר תגלה בקלילות שלא חושבים עליו אחרת. להגיד ששמת לב למה שפרנק או אופטימי כותבים אבל לא שמת לב למה שטקנובוי מעולל כאן שנים ארוכות זו עצימת עין במקרה הטוב והתחסדות במקרה הרע, והוא כותב יותר משניהם ביחד

אז אתה אומר שהסיבה שכולם מגנים על פרנק ולא עליי היא שיש לי יותר חברים, ושנוח להם להתבטא?
יש לי תחושה שקצת נכשלת בבניית הטיעון.

ככה כולם אצלך, תמיד נכשלים בבנית הטיעון אפילו אם הוא פשוט להבנה שאפילו אתה תוכל לקלוט.
בשורה התחתונה סקר פשוט יגלה שאתה בלתי נסבל בעיני אחרים בדיוק כמו חברך לדו קרב, גיו אור טייק. בטוח שאת זה תוכל להבין. או שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
*גיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רגע של גועל ונחת
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
Frank Serpico כתב:

קצת מוזר בעיניי.

מקבל בהכנעה את התיקון.
אתה לא צבוע, סתם בנאדם שמחזיק במערכת מוסר מעוותת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רגע של גועל ונחת
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
teknoboy כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
אגב, תופעה מעניינת - שימו לב כמה אנשים קפצו להגנתו של פרנק אחרי שקראתי לו צבוע, אל מול השתיקה שלהם כשאופטימי מאשים את טקנובוי - בצורה מאד ארסית וגועלית - בתמיכה בחמאס ובשמחה על מותו של ילד בן 4 מירי החמאס. כנראה שפרנק הוא לא הצבוע היחיד כאן.

כל מה שזה אומר זה שלטקנובוי יש כאן הרבה חברים, ובעיקר דמויות שאין להם בעיה להתבטא. מבטיח לך שאם תעשה סקר תגלה בקלילות שלא חושבים עליו אחרת. להגיד ששמת לב למה שפרנק או אופטימי כותבים אבל לא שמת לב למה שטקנובוי מעולל כאן שנים ארוכות זו עצימת עין במקרה הטוב והתחסדות במקרה הרע, והוא כותב יותר משניהם ביחד

אז אתה אומר שהסיבה שכולם מגנים על פרנק ולא עליי היא שיש לי יותר חברים, ושנוח להם להתבטא?
יש לי תחושה שקצת נכשלת בבניית הטיעון.

ככה כולם אצלך, תמיד נכשלים בבנית הטיעון אפילו אם הוא פשוט להבנה שאפילו אתה תוכל לקלוט.
בשורה התחתונה סקר פשוט יגלה שאתה בלתי נסבל בעיני אחרים בדיוק כמו חברך לדו קרב, גיו אור טייק. בטוח שאת זה תוכל להבין. או שלא.

תגיד, לא מביך אותך להתערב בדיונים רק בשביל הניסיונות העלובים האלה להיכנס בי או אני לא יודע מה?
על פניו זה לא מעיד על דברים טובים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
פרנק, הבהרה:
אמרתי צבוע כי לא חשבתי שתעז לכתוב במפורש שחיי תרנגולת חשובים בעינייך יותר מחיי פלסטיני. אפילו אחרי שקראתי לקח לי קצת זמן לעכל.
גם עכשיו אני עדיין לא בטוח שהבנתי נכון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
תגיד, לא מביך אותך להתערב בדיונים רק בשביל הניסיונות העלובים האלה להיכנס בי או אני לא יודע מה?

אני חושב שהסוס דואג לחברים שלו ואולי לקרובי המשפחה שלו הפזורים בפורטוגל וחושש לגורלם ולעתידם.
על פניו זה מעיד על דבר טוב מאוד. דאגה לחברים ולמשפחה הוא ערך די בסיסי ומובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

אני חושב שהסוס דואג לחברים שלו ואולי לקרובי המשפחה שלו הפזורים בפורטוגל וחושש לגורלם ולעתידם.
על פניו זה מעיד על דבר טוב מאוד. דאגה לחברים ולמשפחה הוא ערך די בסיסי ומובן.

:LOL2: :LOL2:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ItaiH6 כתב:

באחת מהתגובות שלי אליך ואני כמעט לא מגיב למה שאתה כותב, כתבתי שלא נגעתי בקוואנטרו מאז שערפאת הלך לעולמו והבקבוק ההוא עדיין ממתין.
באותה תגובה גם כתבתי שאיני שותה אלכוהול ( בירה לא נחשב) , אבל אתה הימשכת והימשכת בנושא זה.

אל תיתמם. אל תשקר.

ניסיתי למצוא נסיבות מקלות שמוציאות אותך בסך הכל מבושם ממותם של אלפי ערבים.
אם אתה כותב ככה כשאתה צלול אז כנראה שבכל זאת האחרים צודקים ואתה בסופו של דבר סתם פסיכופת מסוכן לציבור.

לא נותר לי אלא להתנצל על האשמת השווא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
סבבה מתוקי,.
בריאות וכל טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 22:18 
סמל אישי של המשתמש

מתוקי זה איתי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 07:27 
וואו, איך פספסתי את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 16:16 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: