Sadrik כתב:
MANDALA כתב:
Sadrik כתב:
כל זה כדי להגיד שאני באמת ובתמים מאמין שדוד הנחלאווי באמת הרגיש סכנה לחייו ולכן פעל באופן נכון. מה גם שבסופו של דבר הוא לא פגע באף אחד.
לא הבנתי איך הוא הרגיש מאויים מנער בן 16 ? (בהנחה שהוא טען את הנשק לפני שהנער השני עם האגרופן בא אליו, מה שאי אפשר לדעת בבירור אבל בכל זאת)
אני יודע שאי אפשר לשפוט, וזה גם די מיותר בגלל שזה לא שהוא השתמש בנשק, הוא רק טען, אבל אני עדיין רוצה להבין
נער בן 16 בא לתאר יצור חסר אונים בלתי מאיים? כך לפחות הבנתי מההודעה שלך, ואני לא מסכים לכך שנער בן 16 הוא יצור תמים שאינו מאיים. נער בן 16=גבר כשם שחייל בן 18=גבר.
כך לדעתי.
לא יודע.
נראלי שכל עוד אותו נער יחיד (יכול להיות גם גבר) לא מחזיק בידו דבר כלשהו (משו חד, אבן, אגרופן וכו') לא יכול להיחשב איום. מקסימום מפר סדר.
אני יכול להבין שזה מעצבן ו'מוריד לך תכבוד' אבל לא צריך להגיב ככה (אני מדבר גם על הקטע של הקללות אחרי הטעינה של הרובה). תאמין לי, שנינו לא היינו רוצים שחיילים\שוטרים וכל בעל סמכות אחר יגיב ככה אחרי שמישו עיצבן אותו או הוריד לו ת'כבוד.
דוד סילבה, מסכים איתך. כשמדובר במיידי אבנים וכדומה צריך להגיב (וגם אז צריך להגיב שראש שקול. אני די בטוח שיש מספיק דרכים אחרות)