תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נעלי ריצה
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 19:52 
כיוון שדפקתי לעצמי את האצבע, עם סיכוי סביר לנזק בלתי הפיך שאומר שלא אוכל לשחק כדורגל יותר, החלטתי לחזור לרוץ.
בקדנציה הקודמת רצתי עם נעליים ככה ככה, והגעתי למצב של תחילת שברי מאמץ.
אין לי שום כוונה לרוץ מעל 3-4 קילומטר, פעמיים שלוש בשבוע. לא מושך אותי ולא מעניין אותי לעשות יותר מזה.

השאלה אם יש צורך ללכת לחנות להתאמת נעליים וכל החרא הזה, או סתם לקנות נעל בטווח המחירים שנראה לי ממוצע של 400-500 שקל פלוס מינוס של כל מיני אסיקס או סאקוני וכאלה, אמור להספיק לצורך הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נעלי ריצה
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כיוון שדפקתי לעצמי את האצבע, עם סיכוי סביר לנזק בלתי הפיך שאומר שלא אוכל לשחק כדורגל יותר, החלטתי לחזור לרוץ.
בקדנציה הקודמת רצתי עם נעליים ככה ככה, והגעתי למצב של תחילת שברי מאמץ.
אין לי שום כוונה לרוץ מעל 3-4 קילומטר, פעמיים שלוש בשבוע. לא מושך אותי ולא מעניין אותי לעשות יותר מזה.

השאלה אם יש צורך ללכת לחנות להתאמת נעליים וכל החרא הזה, או סתם לקנות נעל בטווח המחירים שנראה לי ממוצע של 400-500 שקל פלוס מינוס של כל מיני אסיקס או סאקוני וכאלה, אמור להספיק לצורך הזה?

בעיקרון אני ממליץ כן לבדוק ,לפעמים יש קריסה פנימה או החוצה וצריך נעל מתקנת ולא יודעים עד שמתחילים הכאבים

אם לא לך על החברות המומלצות כמו שאמרת ותבחר נעל קלה שתהיה נוחה לך כמובן שתלוי איפה אתה מתכוון לרוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 19:59 
קריסה פנימה יעני קשת גבוהה? יש לי. אבל לא דרמטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
קריסה פנימה יעני קשת גבוהה? יש לי. אבל לא דרמטי.

לי בנעליים רגילות מתחיל כאבים בשוקה הקידמית אחרי כמה זמן אם לך לא לך על רגילות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 20:12 
לפי מה שהבנתי, זה לא בהכרח קשת גבוהה (לי יש פלטפוס וגם קריסה פנימה) , זה כשהרגל נוחתת על הקרקע, יש "קריסה" של השוק פנימה ואז צריך נעל עם תמיכה חזקה יותר בפנים הרגל.
כשמצלמים אותך בריצה רואים את זה בצורה מאוד ברורה ואח"כ רואים איך הנעל מייצבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 20:14 
אני הולך לשחות עם הזקנים בבריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
להלן 2 הסנט שלי -
1. בכל ספורט שאתה עושה חשוב שתהיה מצוייד כמו שצריך. עדיף מאשר להיפצע. כן הייתי ממליץ לבדוק איזה סוג נעליים אתה צריך, גם אם אתה מתכוון רק "לרוץ בקטנה".
2. אחרי שנסגרת על איזה נעליים אתה רוצה - גש ל-EBAY הקרוב לביתך והזמן לך זוג באינטרנט. הרבה יותר משתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 21:47 
המלצה חד משמעית זה לקנות נעליים שמתאימות לך, הן לא בהכרח יותר יקרות ממה שאתה תקנה מבלי לבדוק
אני תמיד הולך לבדוק מה מתאים לי(יש חנות טובה בהרצליה של ורטהיימר) ואז קונה בחו"ל, שמתי כאן כבר כמה פעמיים לינק לחנות מאנגליה עם מחירים זולים ומשלוחים לארץ, לא אכזבו אותי
http://www.startfitness.co.uk/
באופן כללי לא רק עניין התיקונים זה הדבר החשוב, אלא המידה והנוחות של הנעל, רוב מותגי העילית היום באותה רמה אני אישית מעדיף את מיזונו כי הן יותר רחבות ברוב הדגמים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
המלצה חד משמעית זה לקנות נעליים שמתאימות לך, הן לא בהכרח יותר יקרות ממה שאתה תקנה מבלי לבדוק
אני תמיד הולך לבדוק מה מתאים לי(יש חנות טובה בהרצליה של ורטהיימר) ואז קונה בחו"ל, שמתי כאן כבר כמה פעמיים לינק לחנות מאנגליה עם מחירים זולים ומשלוחים לארץ, לא אכזבו אותי
http://www.startfitness.co.uk/
באופן כללי לא רק עניין התיקונים זה הדבר החשוב, אלא המידה והנוחות של הנעל, רוב מותגי העילית היום באותה רמה אני אישית מעדיף את מיזונו כי הן יותר רחבות ברוב הדגמים שלהם

חנות מעולה בגדים אני קונה רק מהם
לגבי רוחב בחנות נורמלית אפשר למצוא את אותה נעל ברוחב שונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 22:09 
ורטהיימר ספיציפית בהרצליה? יש לי מטר מהבית בגן העיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

לדעתי הבדיקה רק בסניף הטריאךתון שלהם באבא אבן בהרצליה

אבל יש לך בדיקה בחשמונאים תל אביב בפרו ספורט (לפחות פעם היה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 22:15 
19 כתב:

זו חנות הטריאתלון שלהם, יש להם שם את התכנה שמצלמת אותך רץ ומראה מה הבעיה שלך, יש את זה בעוד כמה סניפים אבל שם אני חושב שהעובדים יותר מקצועיים בתשובות שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 22:49 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
כנ"ל בסאוקוני ממול קניון איילון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 10:04 
המלצה שלי, לא ללכת לחנויות כמו ורטהיימר שחיברו מצלמה למסך טלוויזיה ואתה מקבל ייעוץ אורטופדי מילד בן 21 שהתחיל לעבוד שם לפני כמה דקות ואין לו מושג.

אם אתה רוצה ייעוץ מקצועי לך לחנויות רציניות כמו א.א אורטופדיה, אפילו פרוספורט בחשמונאים כבר עדיף.

אני משוחד, אבל לניו באלאנס יש מבצע של כ-40% הנחה על הדגם הכי יקר שלהם שהוא הנעל הרשמית של מרתון ירושלים, זה יוצא 549 ש"ח במקום 899 ש"ח. אם זה נכנס לך בטווח, זו השקעה מצוינת ביחס למחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:
המלצה שלי, לא ללכת לחנויות כמו ורטהיימר שחיברו מצלמה למסך טלוויזיה ואתה מקבל ייעוץ אורטופדי מילד בן 21 שהתחיל לעבוד שם לפני כמה דקות ואין לו מושג.

אם אתה רוצה ייעוץ מקצועי לך לחנויות רציניות כמו א.א אורטופדיה, אפילו פרוספורט בחשמונאים כבר עדיף.

אני משוחד, אבל לניו באלאנס יש מבצע של כ-40% הנחה על הדגם הכי יקר שלהם שהוא הנעל הרשמית של מרתון ירושלים, זה יוצא 549 ש"ח במקום 899 ש"ח. אם זה נכנס לך בטווח, זו השקעה מצוינת ביחס למחיר.

אפשר שתביאו סטיבליטי לא בצבעי המחלה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 13:31 
r200 כתב:
הצלם כתב:

אפשר שתפסיק לבקש דברים בלי שום כוונה לקנות אותם?

יש M1260V3 פצצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 13:32 
ואפרופו רכישה, אני יודע שיש אקספו גדול מאוד לפני מרתון ירושלים 18-20/3 בבנייני האומה, כולם יציעו שם מחירי שחיטה לנעליים.

אולי יש גם לפני מרתון תל אביב, שם הכי טוב לקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:
r200 כתב:
הצלם כתב:

יש M1260V3 פצצה.

וואי האדום יפה מחר אחפש למדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 13:35 
r200 כתב:
הצלם כתב:
r200 כתב:
הצלם כתב:

יש M1260V3 פצצה.

וואי האדום יפה מחר אחפש למדוד

איזה אדום? אדום זה ישן. החדש הוא לבן-כתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 20:01 
לי יש קריסה פנימה שלא הייתי מודעת אליה עד שהצטרפתי לקבוצה של trail running, אחת מהנשים שם עובדת בחנות שמתמחה בריצה והיא המליצה לי להגיע לשם.

באמת כשצילמו אותי בזמן הריצה הבנתי על מה הם מדברים כשאמרו קריסה פנימה. בדקנו סוגים שונים של נעליים, הנעל שהכי התאימה לי אישית היא של ברוקס. היא נותנת המון תמיכה לרגל ומפחיתה לי את הכאבים.

מה גם שבחנויות לריצה יש אביזרים נוספים שיכולים לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
ברוקס נעליים מעולות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 05:48 
Amit כתב:
ברוקס נעליים מעולות

ולגמרי underrated. אני לא חשבתי בכלל על לקנות ברוקס כי אני יכולה להשיג סאקוני במחירים ממש זולים.
ניסיתי עד כה את ניו באלאנס, סאקוני, אסיקס, נייקי וברוקס. ברוקס הן ללא ספק המועדפות עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: