תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 357 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נוכלי הבחירות המקומיות - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
קטי פיאסצקי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 03:46 
סמל אישי של המשתמש
תגידו מותר ללחיאני להצהיר שתמורת כסף ומשרה הוא יעביר נציג לצד שלו? כמו בפוליטיקה שמנסים לבנות קואליציה נניח, או שיש סטנדרטים אחרים ברמה המוניציפלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 06:17 
האיש הזה לא יאמן, כל הכבוד לקטי.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
מה קורה אם ראש העיר הנבחר לא מצליח להקים קואליציה? ולמה לא עושים מהלך כזה גם בתל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:38 
Jugband כתב:
תגידו מותר ללחיאני להצהיר שתמורת כסף ומשרה הוא יעביר נציג לצד שלו? כמו בפוליטיקה שמנסים לבנות קואליציה נניח, או שיש סטנדרטים אחרים ברמה המוניציפלית?

ראש עיר יכול למנות סגני ראש עיר בשכר (הכמות היא לפי כמות התושבים בעיר) ,
השכר הוא מקביל לח״כ.
כל שאר חברי המועצה לא מקבלים שקל.
בדרך כלל הסיעות הגדולות מקבלות סגן בשכר(אחלה ג׳וב שבעולם) תמורת תמיכתם בקואליציה.
לחיאני התכוון שאם הוא מציע לקטי (או לכל אחד אחר) תפקיד של סגן ראש עיר הוא יחבור אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נוכלי הבחירות המקומיות - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 08:53 
ג.ר כתב:
אני רוצה לספר לכם מה קורה בפ"ת..
יש פה איזו רשימה אחת שנקראת ביחד, הם מייצגים את קבלה לעם - כת בני ברוך- הרב לייטמן.
עד פה אין בעיה, הבעיה מתחילה שהם ממש מתאמצים להסתיר את זה מהציבור.
כל חברי הכת של בני ברוך מצווים להדביק שלטים, להיכנס לבתים של אנשים, לעמוד עם שלטים כמו מיסיונרים ולעשות שלום עם היד לעוברים ושבים.
הם פשוט נכנסים לבית בית בכל אם המושבות/לב הסביונים/כפר גנים ובאים בנחמדות ורעיונות על "שולחנות עגולים" ועולם יותר טוב וחוגי הבית שהם עושים מתחילים בסיפורים על הרעב בסין ומשק כנפי הפרפר..
בקיצור כת מהסרטים, מילאו את כל כל פ"ת בשלטים של ביחד, ושאני אומר מילאו, אפילו מועמדים לראשות העירייה פה שהשקיעו מיליונים לא יכולים להם ורוב השלטים שלהם בבוקר- בפח.
הם מסיימים את התפילה המיוחדת שלהם בשעה 3 וחצי בבוקר, יוצאים לרחוב מאות אנשים. שאני אומר מאות, אני מחסיר את שאר האנשים בחמ"ל שלהם, את הקמב"צים, את יחידת ההסרטה שלהם (למקרה שמישהו יתקוף אותם על כך שהם מורידים לו שלטים), את יחידת האופנוענים שלהם ואת יחידות הקשר. עד לפני שבועיים חשבנו פה בפ"ת שהם סתם נסחפו ויהיה להם מנדט אחד בזכות העובדה שעברו לפ"ת 500 משפחות בחצי שנה האחרונה מכל קצוות הארץ (לכת יש סניפים בכל הארץ וגם בחו"ל, הם מתגאים בתא ניאו נאצי באוקראינה ש"גילה" את הקבלה ומאזין לשיעורים מתורגמים של הרב לייטמן).
לקבלה לעם יש ערוץ טלוויזיה והם השתמשו בו לצורך תעמולת נגד שקרית מאוד שלא נאמר מתוזמנת, שימו לב לסגנון העריכה של הסרטון הבא נגד מועמד מס' 4 ברשימת עיר צעירה רועי פאן-
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=IcupyIAL7tY[/youtube]
ושימו לב לאותה מגמת עריכה לגבי תקיפתו של מס 1 בעיר צעירה איתי שונשיין (הוא ירד מהאוטו בשביל להסיר שלטים שקריים שהם תלו נגדו וקיבל מכות רצח, מה שתראו בסרטון.. "מוכיח" אחרת)
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=rRDyFXMkGVA[/youtube]

ופה אתם יכולים לראות דף של חבר בכת הזאת לשעבר
https://www.facebook.com/haemetalbeyachad?fref=ts

וזה פוסט שאני כתבתי כבר לפני שבועיים-

תתארו לכם שאתם גרים בעיר מסויימת מזה תקופה ארוכה
משהו כמו כל החיים
ואתם קצת מעורבים בפוליטיקה בה, מתעניינים בישיבות מועצה ובתקציבים של העירייה ועוד.
יודעים שלכל מועמד בין אם הוא ממרצ או מש"ס יש התחייבות לבוחרים שלו, שבמקרה הבוחרים הם שכנים שלכם, הם תושבי העיר, כמו המועמדים עצמם, שהם נמנים זה עשרות שנים על תושבי העיר, גרים בה, חיים בה, מרגישים אותה. גם אם הוא מהבית היהודי או ממפלגת העבודה. אתם יודעים שלא יכול להיות שאין איזו שהיא זיקה בין המועמד לבין התושבים לבין העיר עצמה.
השאלה היא- מה תעשו, כש500 משפחות דתיות פנאטיות שמשוייכות לכת משיחית קבליסטית מעתיקות את מקום מגוריהם לעיר שלכם, משתלטת בגסות על מערכת הבחירות, מחריבות כל שלטי מועמד אחר, מבטיחות לדאוג לעירכם, אך בפועל- לא מכירים בכלל את העיר ולא יודעים את הצרכים שלה? הם יודעים על הצרכים שלהם- לקבל 2-3 מנדטים ולחלוש על תקציבים של מאות מיליונים. מהארנונה שלכם. מהעיר שלכם.
תתארו לכם מה זה לקום בבוקר יום אחד ולראות רב קבליסט שמאמין בתורת הנסתר בדרכו שלו, משתלט על מוסדות החינוך בעיר שלכם, מוסדות הספורט ומוסדות הנוער והצעירים.
כתושב עירי כמו בני משפחתי אני לא אעלה על הדעת בכלל, את האפשרות לבחור במישהו מבחוץ לעיר. העיר שלי, היא לא העיר שלו. מועצת העיר שלי מתחלקת בין כל המפלגות ולכל אחד שגר בה, יש את הזכות לייצוג במועצת העיר. ייצוג במועצת העיר, לדעתי, חייב להיות קודם כל לפי העיר עצמה ולאחר מכן לפי מאפיינים אחרים כמו סוג הכיפה, דפוס הצבעות לכנסת, היכרות עם מועמד זה או אחר.
אני לא אגיד לכם במי לבחור ולא אגיד לכם מה טוב לכם או מה לא טוב, אני רק יכול להגיד לכם, שבאו לעיר שלנו, והשתלטו עליה כוחות רעים. אני לא רוצה להגיד לכם למה לבחור ואיך לבחור אבל לפני שאתם בוחרים, דעו שיש רשימה אחת בעיר שלכם, שאסור לבחור בה בתכלית האיסור. הם באו לעיר שלכם במטרה אחת והמטרה הזאת היא לא לעזור לאנשי העיר אלא לעזור לעצמם בלבד.
תבחרו הכל- רק אל תבחרו בכת- זה מסוכן לתושבי העיר שלכם.

גילוי נאות, אני בוחר למפלגת עיר צעירה בראשות איתי שונשיין למועצת העיר, ולאורי אוהד לראשות העיר. שניהם ביחד וכל אחד לחוד יכולים לקדם רבות את הפועל פ"ת על שלל ענפיה.

נראה שבסוף ביחד ואורי אוהד התאחדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 09:24 
היום בהרצליה-
צביקה הדר (לא זה של כוכב נולד)
מול משה פדלון המפתיע.
יסעור מי שהיה ראש העיר בפועל אחרי שגרמן
נבחרה לכנסת, החליט לחבור דווקא להדר
שירד עליו כל הקמפיין.
הימור שלי : צמוד צמוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 11:52 
מדהים מאיפה כל הכסף שמבוזבז על הבחירות בהרצליה שירדו לפסים אישיים ומגעילים
מאוד מקווה שצביקה הדר ישאר בכוכב נולד, ולא יבחר על מנת לקדם את פרויקט "הולילנד" שיגמור עוד חתיכת חוף מהעיר לטובת נדלסיטים שמקורבים אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 17:35 
pokara כתב:
מאוד מקווה שצביקה הדר ישאר בכוכב נולד, ולא יבחר על מנת לקדם את פרויקט "הולילנד" שיגמור עוד חתיכת חוף מהעיר לטובת נדלסיטים שמקורבים אליו

אתה מודע לזה שצביקה הדר שמתמודד על ראשות עיריית הרצליה, זה לא צביקה הדר הבדרן שנחה את כוכב נולד נכון??
וליידע כללי הרחת מלון אכדיה לא תיקח שום חלק מהחוף אלא תיקח חלק ממגרשי הטניס ששייכים גם ככה למלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
היום בהרצליה-
צביקה הדר (לא זה של כוכב נולד)
מול משה פדלון המפתיע.
יסעור מי שהיה ראש העיר בפועל אחרי שגרמן
נבחרה לכנסת, החליט לחבור דווקא להדר
שירד עליו כל הקמפיין.
הימור שלי : צמוד צמוד

"אנשים רבים מבקשים ממני עצות לגבי הימורים (חוקיים) בימים האחרונים, ולכולם אני נותן את אותה התשובה: משולש. ככה זה, לא נולד משחק ההימורים שיעצור את דני נוימן. "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 23:29 
משה פדלון ראש עיריית הרצליה החדש
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נוכלי הבחירות המקומיות - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 00:09 
fidel כתב:
ג.ר כתב:
אני רוצה לספר לכם מה קורה בפ"ת..
יש פה איזו רשימה אחת שנקראת ביחד, הם מייצגים את קבלה לעם - כת בני ברוך- הרב לייטמן.
עד פה אין בעיה, הבעיה מתחילה שהם ממש מתאמצים להסתיר את זה מהציבור.
כל חברי הכת של בני ברוך מצווים להדביק שלטים, להיכנס לבתים של אנשים, לעמוד עם שלטים כמו מיסיונרים ולעשות שלום עם היד לעוברים ושבים.
הם פשוט נכנסים לבית בית בכל אם המושבות/לב הסביונים/כפר גנים ובאים בנחמדות ורעיונות על "שולחנות עגולים" ועולם יותר טוב וחוגי הבית שהם עושים מתחילים בסיפורים על הרעב בסין ומשק כנפי הפרפר..
בקיצור כת מהסרטים, מילאו את כל כל פ"ת בשלטים של ביחד, ושאני אומר מילאו, אפילו מועמדים לראשות העירייה פה שהשקיעו מיליונים לא יכולים להם ורוב השלטים שלהם בבוקר- בפח.
הם מסיימים את התפילה המיוחדת שלהם בשעה 3 וחצי בבוקר, יוצאים לרחוב מאות אנשים. שאני אומר מאות, אני מחסיר את שאר האנשים בחמ"ל שלהם, את הקמב"צים, את יחידת ההסרטה שלהם (למקרה שמישהו יתקוף אותם על כך שהם מורידים לו שלטים), את יחידת האופנוענים שלהם ואת יחידות הקשר. עד לפני שבועיים חשבנו פה בפ"ת שהם סתם נסחפו ויהיה להם מנדט אחד בזכות העובדה שעברו לפ"ת 500 משפחות בחצי שנה האחרונה מכל קצוות הארץ (לכת יש סניפים בכל הארץ וגם בחו"ל, הם מתגאים בתא ניאו נאצי באוקראינה ש"גילה" את הקבלה ומאזין לשיעורים מתורגמים של הרב לייטמן).
לקבלה לעם יש ערוץ טלוויזיה והם השתמשו בו לצורך תעמולת נגד שקרית מאוד שלא נאמר מתוזמנת, שימו לב לסגנון העריכה של הסרטון הבא נגד מועמד מס' 4 ברשימת עיר צעירה רועי פאן-
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=IcupyIAL7tY[/youtube]
ושימו לב לאותה מגמת עריכה לגבי תקיפתו של מס 1 בעיר צעירה איתי שונשיין (הוא ירד מהאוטו בשביל להסיר שלטים שקריים שהם תלו נגדו וקיבל מכות רצח, מה שתראו בסרטון.. "מוכיח" אחרת)
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=rRDyFXMkGVA[/youtube]

ופה אתם יכולים לראות דף של חבר בכת הזאת לשעבר
https://www.facebook.com/haemetalbeyachad?fref=ts

וזה פוסט שאני כתבתי כבר לפני שבועיים-

תתארו לכם שאתם גרים בעיר מסויימת מזה תקופה ארוכה
משהו כמו כל החיים
ואתם קצת מעורבים בפוליטיקה בה, מתעניינים בישיבות מועצה ובתקציבים של העירייה ועוד.
יודעים שלכל מועמד בין אם הוא ממרצ או מש"ס יש התחייבות לבוחרים שלו, שבמקרה הבוחרים הם שכנים שלכם, הם תושבי העיר, כמו המועמדים עצמם, שהם נמנים זה עשרות שנים על תושבי העיר, גרים בה, חיים בה, מרגישים אותה. גם אם הוא מהבית היהודי או ממפלגת העבודה. אתם יודעים שלא יכול להיות שאין איזו שהיא זיקה בין המועמד לבין התושבים לבין העיר עצמה.
השאלה היא- מה תעשו, כש500 משפחות דתיות פנאטיות שמשוייכות לכת משיחית קבליסטית מעתיקות את מקום מגוריהם לעיר שלכם, משתלטת בגסות על מערכת הבחירות, מחריבות כל שלטי מועמד אחר, מבטיחות לדאוג לעירכם, אך בפועל- לא מכירים בכלל את העיר ולא יודעים את הצרכים שלה? הם יודעים על הצרכים שלהם- לקבל 2-3 מנדטים ולחלוש על תקציבים של מאות מיליונים. מהארנונה שלכם. מהעיר שלכם.
תתארו לכם מה זה לקום בבוקר יום אחד ולראות רב קבליסט שמאמין בתורת הנסתר בדרכו שלו, משתלט על מוסדות החינוך בעיר שלכם, מוסדות הספורט ומוסדות הנוער והצעירים.
כתושב עירי כמו בני משפחתי אני לא אעלה על הדעת בכלל, את האפשרות לבחור במישהו מבחוץ לעיר. העיר שלי, היא לא העיר שלו. מועצת העיר שלי מתחלקת בין כל המפלגות ולכל אחד שגר בה, יש את הזכות לייצוג במועצת העיר. ייצוג במועצת העיר, לדעתי, חייב להיות קודם כל לפי העיר עצמה ולאחר מכן לפי מאפיינים אחרים כמו סוג הכיפה, דפוס הצבעות לכנסת, היכרות עם מועמד זה או אחר.
אני לא אגיד לכם במי לבחור ולא אגיד לכם מה טוב לכם או מה לא טוב, אני רק יכול להגיד לכם, שבאו לעיר שלנו, והשתלטו עליה כוחות רעים. אני לא רוצה להגיד לכם למה לבחור ואיך לבחור אבל לפני שאתם בוחרים, דעו שיש רשימה אחת בעיר שלכם, שאסור לבחור בה בתכלית האיסור. הם באו לעיר שלכם במטרה אחת והמטרה הזאת היא לא לעזור לאנשי העיר אלא לעזור לעצמם בלבד.
תבחרו הכל- רק אל תבחרו בכת- זה מסוכן לתושבי העיר שלכם.

גילוי נאות, אני בוחר למפלגת עיר צעירה בראשות איתי שונשיין למועצת העיר, ולאורי אוהד לראשות העיר. שניהם ביחד וכל אחד לחוד יכולים לקדם רבות את הפועל פ"ת על שלל ענפיה.

נראה שבסוף ביחד ואורי אוהד התאחדו

ושונשיין תומך בברוורמן.

בפתח תקווה היתה הפעם מערכת בחירות ייצרית מאוד,רווית שקרים ואלימות (כולל מעצר של מועמד לראשות),תככים מזימות ומה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 00:12 
ברוורמן כנראה נבחר לראש העיר בפ״ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נוכלי הבחירות המקומיות - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 00:20 
אבי אלקבץ הפסיד בעפולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נוכלי הבחירות המקומיות - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 00:20 
לירון האדום כתב:

טוב? רע? פרשנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 00:28 
ברגר כתב:
לירון האדום כתב:

טוב? רע? פרשנות?

תלוי את מי שואלים..
צביקה הדר איש של מערב הרצליה,
פדלון איש השכונות.
שניהם נמצאים שנים בעיריית הרצליה
בתפקידים שונים ואחרים.
פדלון הוא ללא ספק הפתעת הבחירות!
לא הרבה נתנו לו צ׳אנס להגיע בכלל לסיבוב השני.
הדר היה ממשיך דרכה של גרמן שאף תמכה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
היה צמוד?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
היה צמוד?

22.6% הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 08:07 
אני מבסוט, ביחד מפחידים אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 09:30 
לירון האדום כתב:
pokara כתב:

אתה מודע לזה שצביקה הדר שמתמודד על ראשות עיריית הרצליה, זה לא צביקה הדר הבדרן שנחה את כוכב נולד נכון??
וליידע כללי הרחת מלון אכדיה לא תיקח שום חלק מהחוף אלא תיקח חלק ממגרשי הטניס ששייכים גם ככה למלון.

מה באמת ? מזל שאתה כאן להסביר לי את זה,
כי באמת היה לי לא מובן כמה הוא התבגר בשלטי הפרסומת שלו שתלו בעיר :(

ולגבי ההרחבה, אני מאוד מקווה כי כל התוכנית הזאת תיפול עכשיו לגמרי,
אבל במידה ולא, נחיה ונראה אם באמת מה שאתה אומר יקרה, או כמו תמיד הבניה תתפשט ותתרחב הרבה מעל מה שתוכנן......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 09:32 
בהרצליה יש סיכוי שבגלל המהפך ישקיעו יותר בתחבורה ציבורית? רכבת קלה זה עדיין בגדר פנטזיה?
מה לגבי פתח תקוה?
המצב באמת כזה קטסטרופה מבחינת תקציבים כמו שתמיד טוענים?
מבחינתי הדבר הראשון שראשי הערים גם ב'פרברי' תל אביב צריכים לעשות זה להלחם בפקקים המטורפים בשעות הבוקר ובשעות אחר הצהריים, לא משהו אחר.
רק שלא יגידו עכשיו שאין לזה הצדקה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 09:50 
pokara כתב:
לירון האדום כתב:
pokara כתב:

מה באמת ? מזל שאתה כאן להסביר לי את זה,
כי באמת היה לי לא מובן כמה הוא התבגר בשלטי הפרסומת שלו שתלו בעיר :(

ולגבי ההרחבה, אני מאוד מקווה כי כל התוכנית הזאת תיפול עכשיו לגמרי,
אבל במידה ולא, נחיה ונראה אם באמת מה שאתה אומר יקרה, או כמו תמיד הבניה תתפשט ותתרחב הרבה מעל מה שתוכנן......

יש לא מעט(כאלו שלא תושבי העיר) שהתבלבלו וחשבו שצביקה הדר זה אותו אחד מערוץ 2.
לגבי אכדיה- בוא נראה את פדלון עומד במילתו.
(מבחינתי הלוואי ויצליח למנוע את ההתרחבות של המלון).

Redfan כתב:
בהרצליה יש סיכוי שבגלל המהפך ישקיעו יותר בתחבורה ציבורית? רכבת קלה זה עדיין בגדר פנטזיה?
מה לגבי פתח תקוה?
המצב באמת כזה קטסטרופה מבחינת תקציבים כמו שתמיד טוענים?
מבחינתי הדבר הראשון שראשי הערים גם ב'פרברי' תל אביב צריכים לעשות זה להלחם בפקקים המטורפים בשעות הבוקר ובשעות אחר הצהריים, לא משהו אחר.
רק שלא יגידו עכשיו שאין לזה הצדקה..

הדבר היחיד שהתחיל שינוי מבחינת תחבורה ציבורית בעיר זה העברת התחנה המרכזית לאיזור הרכבת (ליד קניון 7 הכוכבים והאיצטדיון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 09:52 
בהרצליה אין ממש בעיה של תקציבים לעירייה שהיא אחת מהעשירות בארץ (תודות לתשלומי הארנונה המנופחים בחלקים מסויימים של העיר),
אני מאוד מקווה כי פדלון אכן ידאג לתושבי העיר ולצרכיהם וישפר את התחבורה הציבורית
ולא ינהג כמו גרמן שבמהלך כהונתה בעיר (ואף תמכה בהדר באופן גלוי ובוטה אחרי שבסיבוב הראשון השפילה את סגנה ב8 השנים האחורונת יסעור) שדאגה רק להקמת מרכזי תרבות שלא ממש שימשו או עניינו 90% מהתושבים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 16:17 
מקוה שזה לא יגמר בזה שיוסיפו כרגיל עוד איזה 4 קוים מסורבלים בכל אזור ויקראו לזה "רפורמה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
בהרצליה ורעננה אמור להתחיל בשנים הקרובות פרוייקט BRT, שכרגע מתעכב הרבה בגלל (אל תיפלו מהכיסא) עיריית תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 22:16 
זוכר שקראתי על זה משהו, זה חלק מהתוכנית של הרכבות הקלות? כל הקוים האלה האדומים/סגולים/כחולים/צהובים/חומים?
או שזה בנוסף לעוד רכבת קלה שתהיה?
לא מבין למה לא פשוט לחפור מערכת רכבות מתחת לאדמה ולסגור עניין? למה מתעקשים להוציא את המילה מטרו מהלקסיקון?
מרתיע אנשים פה משום מה הרעיון שיהיה בישראל מטרו... מה הקטע? אלא אם כן זה מכוון מכיוון המושחתים בכנסת ואז זה לא מפתיע..
בכפר סבא בכל אופן, אני לא רואה את זה משתלב יפה במיוחד ברחוב כמו ויצמן אלא אם כן באמת הוא יעבור מהפך שראש העיר זומם לעשות בו כבר כמה וכמה שנים, גם באחוזה ברעננה קצת בעייתי עם כל העצים שם פתאום להרים איזה BRT, מה שבדרך כלל עושים בעולם אלא אם כן זה רחוב שיש בו מקום לנתיב על הקרקע, וגם ברחובות הצפופים של מרכז הרצליה, לא רואה איך הם מצליחים לעשות שם משהו כזה, זה יותר מתאים לרחובות פחות צרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.2177447
הקואליציה של שלומי לחיאני בידיים של אוהדת הפועל תל אביב

מה הקשר בין מתנגד להפלות, מעריצה של ליברמן וברמנית לשעבר שעושה שאכטות על החוף?
דווקא קטי פיאסצקי, טירונית פוליטית, נציגת מרצ בת ה–29 במועצת העיר בת ים, היטתה את הכף נגד ראש העיר המואשם בפלילים, שלומי לחיאני, כשהחליטה להצטרף לגוש חוסם כנגדו.
פיאסצקי ו-12 חבריה מונעים מלחיאני להקים קואליציה, במאמץ משותף. האם יצליחו לעמוד בפרץ ההצעות המפתות והלחצים של מקורביו, וידבקו זה בזה חרף הפערים והחשדות ההדדיים?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 357 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: