אני רוצה לספר לכם מה קורה בפ"ת..
יש פה איזו רשימה אחת שנקראת ביחד, הם מייצגים את קבלה לעם - כת בני ברוך- הרב לייטמן.
עד פה אין בעיה, הבעיה מתחילה שהם ממש מתאמצים להסתיר את זה מהציבור.
כל חברי הכת של בני ברוך מצווים להדביק שלטים, להיכנס לבתים של אנשים, לעמוד עם שלטים כמו מיסיונרים ולעשות שלום עם היד לעוברים ושבים.
הם פשוט נכנסים לבית בית בכל אם המושבות/לב הסביונים/כפר גנים ובאים בנחמדות ורעיונות על "שולחנות עגולים" ועולם יותר טוב וחוגי הבית שהם עושים מתחילים בסיפורים על הרעב בסין ומשק כנפי הפרפר..
בקיצור כת מהסרטים, מילאו את כל כל פ"ת בשלטים של ביחד, ושאני אומר מילאו, אפילו מועמדים לראשות העירייה פה שהשקיעו מיליונים לא יכולים להם ורוב השלטים שלהם בבוקר- בפח.
הם מסיימים את התפילה המיוחדת שלהם בשעה 3 וחצי בבוקר, יוצאים לרחוב מאות אנשים. שאני אומר מאות, אני מחסיר את שאר האנשים בחמ"ל שלהם, את הקמב"צים, את יחידת ההסרטה שלהם (למקרה שמישהו יתקוף אותם על כך שהם מורידים לו שלטים), את יחידת האופנוענים שלהם ואת יחידות הקשר. עד לפני שבועיים חשבנו פה בפ"ת שהם סתם נסחפו ויהיה להם מנדט אחד בזכות העובדה שעברו לפ"ת 500 משפחות בחצי שנה האחרונה מכל קצוות הארץ (לכת יש סניפים בכל הארץ וגם בחו"ל, הם מתגאים בתא ניאו נאצי באוקראינה ש"גילה" את הקבלה ומאזין לשיעורים מתורגמים של הרב לייטמן).
לקבלה לעם יש ערוץ טלוויזיה והם השתמשו בו לצורך תעמולת נגד שקרית מאוד שלא נאמר מתוזמנת, שימו לב לסגנון העריכה של הסרטון הבא נגד מועמד מס' 4 ברשימת עיר צעירה רועי פאן-
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=IcupyIAL7tY[/youtube]
ושימו לב לאותה מגמת עריכה לגבי תקיפתו של מס 1 בעיר צעירה איתי שונשיין (הוא ירד מהאוטו בשביל להסיר שלטים שקריים שהם תלו נגדו וקיבל מכות רצח, מה שתראו בסרטון.. "מוכיח" אחרת)
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=rRDyFXMkGVA[/youtube]
ופה אתם יכולים לראות דף של חבר בכת הזאת לשעבר
https://www.facebook.com/haemetalbeyachad?fref=ts וזה פוסט שאני כתבתי כבר לפני שבועיים-
תתארו לכם שאתם גרים בעיר מסויימת מזה תקופה ארוכה
משהו כמו כל החיים
ואתם קצת מעורבים בפוליטיקה בה, מתעניינים בישיבות מועצה ובתקציבים של העירייה ועוד.
יודעים שלכל מועמד בין אם הוא ממרצ או מש"ס יש התחייבות לבוחרים שלו, שבמקרה הבוחרים הם שכנים שלכם, הם תושבי העיר, כמו המועמדים עצמם, שהם נמנים זה עשרות שנים על תושבי העיר, גרים בה, חיים בה, מרגישים אותה. גם אם הוא מהבית היהודי או ממפלגת העבודה. אתם יודעים שלא יכול להיות שאין איזו שהיא זיקה בין המועמד לבין התושבים לבין העיר עצמה.
השאלה היא- מה תעשו, כש500 משפחות דתיות פנאטיות שמשוייכות לכת משיחית קבליסטית מעתיקות את מקום מגוריהם לעיר שלכם, משתלטת בגסות על מערכת הבחירות, מחריבות כל שלטי מועמד אחר, מבטיחות לדאוג לעירכם, אך בפועל- לא מכירים בכלל את העיר ולא יודעים את הצרכים שלה? הם יודעים על הצרכים שלהם- לקבל 2-3 מנדטים ולחלוש על תקציבים של מאות מיליונים. מהארנונה שלכם. מהעיר שלכם.
תתארו לכם מה זה לקום בבוקר יום אחד ולראות רב קבליסט שמאמין בתורת הנסתר בדרכו שלו, משתלט על מוסדות החינוך בעיר שלכם, מוסדות הספורט ומוסדות הנוער והצעירים.
כתושב עירי כמו בני משפחתי אני לא אעלה על הדעת בכלל, את האפשרות לבחור במישהו מבחוץ לעיר. העיר שלי, היא לא העיר שלו. מועצת העיר שלי מתחלקת בין כל המפלגות ולכל אחד שגר בה, יש את הזכות לייצוג במועצת העיר. ייצוג במועצת העיר, לדעתי, חייב להיות קודם כל לפי העיר עצמה ולאחר מכן לפי מאפיינים אחרים כמו סוג הכיפה, דפוס הצבעות לכנסת, היכרות עם מועמד זה או אחר.
אני לא אגיד לכם במי לבחור ולא אגיד לכם מה טוב לכם או מה לא טוב, אני רק יכול להגיד לכם, שבאו לעיר שלנו, והשתלטו עליה כוחות רעים. אני לא רוצה להגיד לכם למה לבחור ואיך לבחור אבל לפני שאתם בוחרים, דעו שיש רשימה אחת בעיר שלכם, שאסור לבחור בה בתכלית האיסור. הם באו לעיר שלכם במטרה אחת והמטרה הזאת היא לא לעזור לאנשי העיר אלא לעזור לעצמם בלבד.
תבחרו הכל- רק אל תבחרו בכת- זה מסוכן לתושבי העיר שלכם.
גילוי נאות, אני בוחר למפלגת עיר צעירה בראשות איתי שונשיין למועצת העיר, ולאורי אוהד לראשות העיר. שניהם ביחד וכל אחד לחוד יכולים לקדם רבות את הפועל פ"ת על שלל ענפיה.