לא תתפוס אותי כתב:
קובסטר, תסלח לי על ההשוואה המעליבה אבל אתה כמו אוהדי מכבי בעונת הדאבל. לפני כל דרבי בטוחים שהנה זה מגיע ומי זה בכלל זהבי מול מדוניאנין ויום אחרי הדרבי מחפשים מי האשם הפעם.
לא בוחרים בשמאל הישראלי כי הוא לא ראוי לבחירה. בוז'י הרצוג הוא לא מי שיביא את השלטון בחזרה לשמאל וגם הוא יודע את זה. אף אחד לא רוצה לבחור בחבורת הרקבון שם מבית בוז'י-פואד
לא יודע איך הגעת להשוואה הזו אבל שיהיה.
אם אני אקביל את המצב של השמאל למחלה, גם הוא צריך שינוי בחשיבה שמתחיל מהראש ובמקום לחיות באשליה שאוטוטו זה קורה, להתחיל לעשות. ועשיה מתחילה בהנהגה.
כבר 18 שנה שהשמאל בלי מנהיג, והיחיד שאיכשהו הצליח לגרד ניצחון בבחירות הרים קואליציה עם 17 מנדטים של ש"ס, דהר קדימה בלי לראות אף אחד בעיניים כי הוא היה משוכנע שהוא יודע הכי טוב, ריסק כמעט סופית את התהליך שהתחיל באוסלו, ועל הדרך ריסק גם את הדימוי העצמי של השמאל שמאז מתבייש בכלל להיות שמאל.
אותם מנהיגים צריכים להפסיק להתנצל ולדבר במושגים של שמאל-מרכז כדי לקרוץ לאוכלוסיות שכבר הוכח בבחירות האחרונות שיעדיפו ללכת על משהו שהמצפון שלהם יהיה שקט איתו. היתה הזדמנות מצוינת בבחירות האחרונות להחליף את הממשלה והשמאל, בראשות שלי, נכשל בענק כי הוא לא הבין מה צריך לעשות בשביל לנצח בחירות עם העם הזה.
העם פה דפוק אבל הוא מבין סיסמאות קצרות וברורות. בלי נאומי פאתוס של שלי וזהבה, בלי לבלבל את המוח יותר מדי ואם צריך להתלכלך בהשמצות ואיומי הפחדה על מה יקרה פה אם לא יהיה שלום, אז מתלכלכים עד הסוף.
רקוב ? הימין רקוב לא פחות (ביבי,לבירמן,הנגבי ושות') אבל הוא יודע מה צריך לעשות בשביל לנצח.
לא יודע אם בוז'י הוא האיש שינהיג את המחנה הזה, מוקדם מאוד לדעת והוא לא הבחירה האופטימלית שלי, זה בטוח.
יש זמן עד לבחירות, קודם צריך לדאוג שהוא לא יגרור את המפלגה לקואליציה ויהפוך אותה סופית ללא רלבנטית.