תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות על ראשות מפלגת העבודה (או: קובסטר בוא לפה)
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
שלי קיבלה צ'אנס, נכשלה ולכן נגזר עליה לפנות את מקומה.
אין לה בעלות על ראשות המפלגה וזו גם הכרעת הבוחר.
עכשיו צריך לתת את אותו הצ'אנס להרצוג שהוא בשר מבשרה של מפלגת העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אופטימי,
אז זו לא אלטרנטיבה, או לפחות לא האלטרנטיבה מבחינתך ומבחינת כל אלה שמגדירים את מרצ ושמאלה להם כעוכרי ישראל/גיס חמישי/ווטאבר.

יקירי ,
זו לא הפעם הראשונה שאתה כותב שטות זו.
זו גם לא הפעם הראשונה שאני מעיר לך על כך.
במקרה הטוב זו דמגוגיה במקרה הרע שקר גס.

אין לי טעם להמשיך דיון אם מי שמטבל את הדיון בשקרים או בדמגוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
שנזכיר בפעם האלף שבדין הנהיג את הליכוד באופוזיציה 30 שנה עד שזכה בראשות הממשלה? רק פה הפכו את הפוליטיקה לריאליטי, יש לך צאנס אחד ואם לא נצחת בגדול יאלה הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

אנחנו צריכים לבוא כגוש שמאל חזק ולא להתבייש להגיד אחת,שתיים,שלוש. הסדר מדיני, דיור ציבורי, מסים מוגדלים על החברות הגדולות, החזרת הגז לידי המדינה, שיוויון זכויות וחובות מלא בארץ, הפרדת דת ממדינה, כל הדברים ששמאל סוציאל-דמוקרטי אמור להאמין בהם. האמן לי שברגע שיהיה מצע ברור, ממוקד, שיועבר במסרים נכונים ויעילים- השמאל יחזור למקומות שהוא הרבה זמן לא היה בהם.

החזון שאתה מתאר פה נשמע 1:1 כמה מפחגה שכבר קיימת.
לא שאני חושב שאני רואה בעיה עם זה שמפלגת העבודה תהיה תאומה אידיאולוגית של מרצ, רק שמרצ זאת מפלגה של 6 מנדטים שבסקרים הכי אופטימיים יש לה פוטנציאל של 12 מנדטים, ועפ"י הרעיון הזה, מה שמונע ממרצ להיות מפלגת שלטון זה התדמית השלילית שלה ושל מנהיגיה בקרב רוב הציבור.
אני ממש מקווה שאתה צודק ושזה אכן יקרה, אבל כני לא מסוגל לחשוב על זה ברצינות בלי להרגיש שאני הזוי לפחות כמו מתנחלי ארץ ישראל השלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
חתול,
כדי שזה יקרה אנשי מרצ צריכים למשל להתנער מחזון גבולות 67. לא רואה שום סיטואציה שמוקמת מדינה פלסטינית ממש על כביש 6, 250 מטר מראש העין ובנוסף אנחנו מוותרים על הגולן.
אילן גילאון, ניצן הורוביץ, תמר זנדברג, מיכל רוזין ומוסי רז הם אנשים שגם אני, בתור תומך עבודה, אשמח להצביע להם אבל גם הם יצטרכו לעשות שינוי במחשבה לטובת הצלחה של הרעיון הזה ליצור מפלגת שלטון גדולה וחזקה.
תדמית שלילית ? מה שמנע משלי להיות ראש ממשלה כבר עכשיו זו התדמית השלילית. כל מי שטיפה התעמק וקרא את המצע של העבודה לבחירות האחרונות היה יכול למצוא שם הכל.
אם ידעו לקחת את ההתחזקות של מרצ בסקרים (הכפלת מספר המנדטים) ואת הדרך החדשה שבוז'י אמור להביא וייצרו גוש אחד שמשלב גם אידיאלים וגם פרגמטיות, יהיה אפשר ליצור משהו שיחזיר להרבה אנשים את התקווה ויעצור אותם שניה לפני שהם חותכים לברלין/ארה"ב/אוסטרליה.
אני לא מניח שזה יקרה בקרוב אבל כרעיון לעתיד זה משהו שיכול לשרת את האינטרסים של שתי המפלגות.
קודם שבוז"י לא יעשה את הטעות ויצטרף לממשלה הכושלת הזו ובטח שלא יהיה קלף לאיום של ביבי על יאיר ובנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 08:34 
אני שמח שבוז'י נבחר ולא שלי שהזכירה לי תלמידת תיכון שהצטיינה בלימודים ונתנו לה לנהל בית ספר.אין לה מושג בכלום חוץ מנאומים פתאטיים שדיקלמה.
מקווה שלבוז'י יש לו את היכולת להביא את מפלגת העבודה לקדמת הבמה כמפלגה מאוחדת עם מצע ברור וליצור גוש מרכז שמאלה נורמלי ומאוחד,וליצור אלטרנטיבה שלטונית ,החיסרון שלו היה ההיזחלות לממשלה כפי שקרה בעבר .הוא חייב להדגיש ולהבליט את השוני ביניהם לבין הליכוד ,להיות אופוזיציה חזקה שעל כל במה תתקוף את הממשלה באשר היא .חייב שהציבור יבין עד כמה הם שונים והם אלטרנטיבה ,אחרת הם ייחשבו ליכוד ב' ואז הציבור (וכפי שנאמר הציבור מטומטם) יעדיף את ליכוד א' ,את מה שהם מכירים ורגילים.זה המבחן של בוז'י להיות מנהיג ולפי התנהלותו עד היום אני מאמין שיש כאן רבים סקפטיים לגבי יכולתו לסחוף קדימה את העבודה ושותפותיה .זה מבחן ,אני מקווה ונוטה לחשבות שהוא יצליח
חייבים אלטרנטיבה לביבי/וולדימיר/בנט שכל מה שהם מחפשים זה לחשק ולספר סיפורים .כל רצונם הוא לעסוק בהפחדות וכל מיני סיפורים רק כדי לשמר את המצב הקיים .

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
חתול,
כדי שזה יקרה אנשי מרצ צריכים למשל להתנער מחזון גבולות 67. לא רואה שום סיטואציה שמוקמת מדינה פלסטינית ממש על כביש 6, 250 מטר מראש העין ובנוסף אנחנו מוותרים על הגולן.
אילן גילאון, ניצן הורוביץ, תמר זנדברג, מיכל רוזין ומוסי רז הם אנשים שגם אני, בתור תומך עבודה, אשמח להצביע להם אבל גם הם יצטרכו לעשות שינוי במחשבה לטובת הצלחה של הרעיון הזה ליצור מפלגת שלטון גדולה וחזקה.
תדמית שלילית ? מה שמנע משלי להיות ראש ממשלה כבר עכשיו זו התדמית השלילית. כל מי שטיפה התעמק וקרא את המצע של העבודה לבחירות האחרונות היה יכול למצוא שם הכל.
אם ידעו לקחת את ההתחזקות של מרצ בסקרים (הכפלת מספר המנדטים) ואת הדרך החדשה שבוז'י אמור להביא וייצרו גוש אחד שמשלב גם אידיאלים וגם פרגמטיות, יהיה אפשר ליצור משהו שיחזיר להרבה אנשים את התקווה ויעצור אותם שניה לפני שהם חותכים לברלין/ארה"ב/אוסטרליה.
אני לא מניח שזה יקרה בקרוב אבל כרעיון לעתיד זה משהו שיכול לשרת את האינטרסים של שתי המפלגות.
קודם שבוז"י לא יעשה את הטעות ויצטרף לממשלה הכושלת הזו ובטח שלא יהיה קלף לאיום של ביבי על יאיר ובנט.

כמדומני, גם מרצ תומכת בחילופי שטחים ולא נדבקת לגבולות 67.
תמונה

ושוב, הלוואי שמה שאתה אומר יקרה, רק שאני מאוד פסימי לגבי הסיכויים של גוש שמבוסס על מרצ+מרצ עם פחות תדמית של עוכרי ישראל להצליח להתגבר על שלטון הפנאטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 13:46 
קובסטר, תסלח לי על ההשוואה המעליבה אבל אתה כמו אוהדי מכבי בעונת הדאבל. לפני כל דרבי בטוחים שהנה זה מגיע ומי זה בכלל זהבי מול מדוניאנין ויום אחרי הדרבי מחפשים מי האשם הפעם.

לא בוחרים בשמאל הישראלי כי הוא לא ראוי לבחירה. בוז'י הרצוג הוא לא מי שיביא את השלטון בחזרה לשמאל וגם הוא יודע את זה. אף אחד לא רוצה לבחור בחבורת הרקבון שם מבית בוז'י-פואד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שלי יחימוביץ היא פוליטיקאית בכל רמ"ח איבריה: שורדת וכשצריך טורפת.
אבל אתמול היא למדה שיעור חשוב ובסיסי על כוחם העצום של הטינה והתיעוב האישי במשחק הפוליטי.
יחימוביץ שילמה כמובן גם את מחיר פספוס הבחירות האחרונות, ובאו איתה חשבון גם על כך שניסתה למחוק את הדי-אן-איי של העבודה לחלוטין, ולהקים מפלגה חדשה: מפלגת יחימוביץ'.
היא אמנם צדקה לחלוטין כשאמרה שהמפלגה צריכה ניעור רציני, אבל טעתה בכך שניסתה להעלים ולגמד את כל מה ומי שהיו קודם כי לא הכל היה שלילי, ולא כל מי שהוא פעיל של עמיר ופואד הוא עסקן חמולתי, ולפעמים אפשר גם ללמוד דבר או שניים משחל ועוזי ברעם.
אם יחימוביץ היתה מצליחה לאחד את הישן, עם הצעירים שהצליחה לגייס, היא היתה ממשיכה היום להנהיג את מפלגת העבודה.
היו סולחים לה גם על ה-15 מנדטים.

תגובה שקראתי בפיסבוק שלדעתי נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
קובסטר, תסלח לי על ההשוואה המעליבה אבל אתה כמו אוהדי מכבי בעונת הדאבל. לפני כל דרבי בטוחים שהנה זה מגיע ומי זה בכלל זהבי מול מדוניאנין ויום אחרי הדרבי מחפשים מי האשם הפעם.

לא בוחרים בשמאל הישראלי כי הוא לא ראוי לבחירה. בוז'י הרצוג הוא לא מי שיביא את השלטון בחזרה לשמאל וגם הוא יודע את זה. אף אחד לא רוצה לבחור בחבורת הרקבון שם מבית בוז'י-פואד

לא יודע איך הגעת להשוואה הזו אבל שיהיה.
אם אני אקביל את המצב של השמאל למחלה, גם הוא צריך שינוי בחשיבה שמתחיל מהראש ובמקום לחיות באשליה שאוטוטו זה קורה, להתחיל לעשות. ועשיה מתחילה בהנהגה.
כבר 18 שנה שהשמאל בלי מנהיג, והיחיד שאיכשהו הצליח לגרד ניצחון בבחירות הרים קואליציה עם 17 מנדטים של ש"ס, דהר קדימה בלי לראות אף אחד בעיניים כי הוא היה משוכנע שהוא יודע הכי טוב, ריסק כמעט סופית את התהליך שהתחיל באוסלו, ועל הדרך ריסק גם את הדימוי העצמי של השמאל שמאז מתבייש בכלל להיות שמאל.
אותם מנהיגים צריכים להפסיק להתנצל ולדבר במושגים של שמאל-מרכז כדי לקרוץ לאוכלוסיות שכבר הוכח בבחירות האחרונות שיעדיפו ללכת על משהו שהמצפון שלהם יהיה שקט איתו. היתה הזדמנות מצוינת בבחירות האחרונות להחליף את הממשלה והשמאל, בראשות שלי, נכשל בענק כי הוא לא הבין מה צריך לעשות בשביל לנצח בחירות עם העם הזה.
העם פה דפוק אבל הוא מבין סיסמאות קצרות וברורות. בלי נאומי פאתוס של שלי וזהבה, בלי לבלבל את המוח יותר מדי ואם צריך להתלכלך בהשמצות ואיומי הפחדה על מה יקרה פה אם לא יהיה שלום, אז מתלכלכים עד הסוף.
רקוב ? הימין רקוב לא פחות (ביבי,לבירמן,הנגבי ושות') אבל הוא יודע מה צריך לעשות בשביל לנצח.
לא יודע אם בוז'י הוא האיש שינהיג את המחנה הזה, מוקדם מאוד לדעת והוא לא הבחירה האופטימלית שלי, זה בטוח.
יש זמן עד לבחירות, קודם צריך לדאוג שהוא לא יגרור את המפלגה לקואליציה ויהפוך אותה סופית ללא רלבנטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לא יודע איך הגעת להשוואה הזו אבל שיהיה.
אם אני אקביל את המצב של השמאל למחלה, גם הוא צריך שינוי בחשיבה שמתחיל מהראש ובמקום לחיות באשליה שאוטוטו זה קורה, להתחיל לעשות. ועשיה מתחילה בהנהגה.
כבר 18 שנה שהשמאל בלי מנהיג, והיחיד שאיכשהו הצליח לגרד ניצחון בבחירות הרים קואליציה עם 17 מנדטים של ש"ס, דהר קדימה בלי לראות אף אחד בעיניים כי הוא היה משוכנע שהוא יודע הכי טוב, ריסק כמעט סופית את התהליך שהתחיל באוסלו, ועל הדרך ריסק גם את הדימוי העצמי של השמאל שמאז מתבייש בכלל להיות שמאל.
אותם מנהיגים צריכים להפסיק להתנצל ולדבר במושגים של שמאל-מרכז כדי לקרוץ לאוכלוסיות שכבר הוכח בבחירות האחרונות שיעדיפו ללכת על משהו שהמצפון שלהם יהיה שקט איתו. היתה הזדמנות מצוינת בבחירות האחרונות להחליף את הממשלה והשמאל, בראשות שלי, נכשל בענק כי הוא לא הבין מה צריך לעשות בשביל לנצח בחירות עם העם הזה.
העם פה דפוק אבל הוא מבין סיסמאות קצרות וברורות. בלי נאומי פאתוס של שלי וזהבה, בלי לבלבל את המוח יותר מדי ואם צריך להתלכלך בהשמצות ואיומי הפחדה על מה יקרה פה אם לא יהיה שלום, אז מתלכלכים עד הסוף.
רקוב ? הימין רקוב לא פחות (ביבי,לבירמן,הנגבי ושות') אבל הוא יודע מה צריך לעשות בשביל לנצח.
לא יודע אם בוז'י הוא האיש שינהיג את המחנה הזה, מוקדם מאוד לדעת והוא לא הבחירה האופטימלית שלי, זה בטוח.
יש זמן עד לבחירות, קודם צריך לדאוג שהוא לא יגרור את המפלגה לקואליציה ויהפוך אותה סופית ללא רלבנטית.

ממש הזוי הדיון הזה מזכיר את זקני המפלגה שחושבים עוד שבבחירות של העבודה קובעים מי יהיה ראש הממשלה. מפלגות למרבה הצער (או השמחה תלוי את מי שואלים) אינן רלוונטיות יותר כי הן לא קימות יותר. זה רק ארגונים אד הוק שמתקיימים לצורך הגשת מועמדות לכנסת. מה מרכז ההליכוד קובע משהו היום? לשכת מפלגת העבודה שהיה פעם המקום שבו הוחלט ונקבע הכל? אנחנו חיים במדינה גזענית שנשלטת ע"י כנופיה של גנרלים , בעלי הון וכמה רבנים . זהו זה מה שיש עם זה צריך להתמודד כל השאר זה שאלות הרות גורל כגון מי יהיה יו"ר האופזיציה מופז (זוכרים אותו) שלי יחמוביץ או בוז'י הרצוג. או הקושיה המרתקת האם אופיר אוקוניס או כרמל שמה יהיו חברי כנסת. בכלל השאלה הכי חשובה בפרימריז הללו לא היתה מה צריך להיות פה אלא איך "חוזרים לשלטון" . מי חוזר לשלטון? את מי זה בכלל מעניין אם בוז'י הרצוג או שאול מופז או ציפי ליבני? שלא לדבר ש20 מאזרחי המדינה וכמעט חצי מתושביה? מודרים לחלוטין מהדיון. נוכחים נפקדים.
גם אם בוז'י יכניס חיים חדשים בגוויה המהלכת הזאת ויצליח לקבל 40 מנדטים בבחירות הבאות? לא ישנה כלום למען האמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
ברור, אז הדרך הכי טובה היא לקבור את הראש בחול כי גם ככה שום דבר לא יעזור ושום דבר לא ישנה.
חבוב, נכנסת לאשכול על פוליטיקה ועל איך מזיזים דברים ולא על אפסים שנותנים לאחרים להתעלל בהם ובטוחים שאין מה לעשות.
אם הכל ידוע מראש והמציאות כזו, מה אתה עושה בארץ (בהנחה ואתה לא מזוכיסט שנהנה שמתעללים בו) ? למה אתה מפקיר את עצמך ואת הילדים שלך, אם יש כאלה, לשלטון הגנרלים, בעלי ההון והרבנים ?
יש הרבה מה לעשות. המדינה שלנו ולא שלהם. היא מדינה שנכבשה ע"י גזענים ומושחתים ופופוליסטים ועילגים למינהם ואפשר וצריך לכבוש אותה בחזרה. צריך לשקף לאנשים כמוך כמה רע להם פה וכמה יכול להיות פה טוב יותר במספר החלטות לא גדול אפילו.
כל עוד רוב העם יחשוב כמוך, לא נגיע לשום מקום. סליחה, נגיע לאוסטרליה ונשאיר אותך פה להתמודד עם החרא כי כנראה שאתה דווקא זורם עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ברור, אז הדרך הכי טובה היא לקבור את הראש בחול כי גם ככה שום דבר לא יעזור ושום דבר לא ישנה.
חבוב, נכנסת לאשכול על פוליטיקה ועל איך מזיזים דברים ולא על אפסים שנותנים לאחרים להתעלל בהם ובטוחים שאין מה לעשות.
אם הכל ידוע מראש והמציאות כזו, מה אתה עושה בארץ (בהנחה ואתה לא מזוכיסט שנהנה שמתעללים בו) ? למה אתה מפקיר את עצמך ואת הילדים שלך, אם יש כאלה, לשלטון הגנרלים, בעלי ההון והרבנים ?
יש הרבה מה לעשות. המדינה שלנו ולא שלהם. היא מדינה שנכבשה ע"י גזענים ומושחתים ופופוליסטים ועילגים למינהם ואפשר וצריך לכבוש אותה בחזרה. צריך לשקף לאנשים כמוך כמה רע להם פה וכמה יכול להיות פה טוב יותר במספר החלטות לא גדול אפילו.
כל עוד רוב העם יחשוב כמוך, לא נגיע לשום מקום. סליחה, נגיע לאוסטרליה ונשאיר אותך פה להתמודד עם החרא כי כנראה שאתה דווקא זורם עם זה.

אני לא מבין מדוע זה חייב להפוך לענין אישי. אבל בכדי לפתור בעיות צריך להבין מה הן ולא להתייחס איהן בצורה מיסטית או מאטפורית. מפלגת העבודה היא חלק בלתי נפרד מהשלטון כאן אחראית לכיבוש להתנחלויות ולהפרטה רבין היה המפריט הכי גדול ולטרור הכלכלי כאן אין שום הבדל בין שלי יחמוביץ לבוז'י למרות שבחרתי כמובן בוז'י .
הפתרון לא יבוא מזה שמפלגת העבודה תהיה בשלטון אלא שהבעיות האמיתיות הן תהנה על השולחן. הכיבוש והגזענות דבר ראשון והטרור הכלכלי דבר שני ויכול להיות שהפתרונות לא יבואו מהכנסת אלא מהרחוב. שבעה אנשים שרפו את עצמם או ניסו להתאבד מאז אלון ירה בבנק בבאר שבע. לא מדברים על זה אלא על הזיונים של איל גולן כי הכנופיה מפחדת אבל בהחלט זה יכול להתפרץ יום אחד. ואני לא הולך לשום מקום. אני פה כבר יותר מדי שנים רק חרד שאתה וילדי ונכדי באמת ילכו לאוסטרליה,אם כי ברמה האישית זה בהחלט פתרון למרבה הצער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות על ראשות מפלגת העבודה (או: קובסטר בוא לפה)
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: