19 כתב:
אתה חייב להסכים שזה קצת קלוש
גם כי איך הוא חשב להביא לשם את ג'סי מלכתחילה ולרכז שם את כולם אם הוא התכוון להרוג אותו? הוא כולה זרק ש"הוא הפך לשותף שלך", זה לא משהו שאמור בהכרח להביא לשם את ג'סי. ואם הוא התכוון להרוג את כל מי שנמצא שם בבית, בלי אבחנה, הוא לא היה צריך את המתקן המשוגע הזה שהוא בנה, הוא יכול היה פשוט לירות על הבית מבחוץ לכל הרוחב שלו, או להפעיל את המתקן מבחוץ בלי להכנס בכלל, או למצוא דרך שיותר תבטיח לו שכולם שם ימותו, בלי שיש סיכוי סביר שמישהו שם יהרוג אותו קודם. הרי כבר היה לו אקדח מכוון לראש בתוך הקלאב האוס שם. כמה היה רחוק שהוא ימות וכל התכנית שלו תכשל? אפילו כשהביאו את ג'סי, אם ג'ק לא היה כזה יהיר וסדיסט שנהנה מהרגע, ולא אומר לו להתקרב קרוב לג'סי בשביל לראות "כמה הוא שותף שלו", הוא לא היה יכול להציל אותו. יכלו להראות לו את ג'סי, ישר להוציא אותו בחזרה למעבדה, ולחסל את וולט.
אני מסכים שהוא נתן לג'סי את האפשרות לבחור, אני רק חושב שזה היה ברור לכל מי שראה את זה, וגם לדמות, שג'סי לא יעשה את זה. היו לזה הרבה רמזים מקדימים, ובלי קשר, זה השחרור הכי גדול של ג'סי, לא לעשות את זה, ופשוט ללכת ולהשאיר הכל מאחורה.
לא שאני מתלונן חלילה, זה מפרקי הסיום היותר טובים שראיתי, ובכלל זו סדרה מעולה מהתחלה עד הסוף.
תראה, אם תחפש, תמצא הרבה חורים כאלו, הן בפרק האחרון והן בסדרה בכלל, רוב התוכניות שלו היו מבוססות על המון מזל ודברים שהוא לא היה יכול באמת לדעת, אבל האמת, זה לא משהו שאי פעם הפריע לי בסדרה הזו.
מעבר לזה, אני בגדול שמח שהיה לסדרה הזו סוף טוב (כן, אני יודע שהמון אנשים מתו, אבל שאתה חושב איפה הדמויות נמצאו רק פרק אחד אחורה, זה סיום על גבול השמאלץ) יותר מדי יוצרים מבלבלים סוף דכאוני עם איכות, אני לא אומר שלכל סדרה חייב להיות סוף טוב, אבל אין שום דבר רע בלתת לצופים את מה שהם רוצים מדי פעם, ואחרי חמש עונות (ואחרי שסבלתי גם את סקיילר של העונות הראשונות וגם את הפרק הסופר מעפן הזה עם הזבוב) זה נחמד שאפשר לסגור את העניין עם הרגשה טובה (ושיר רוק לאסי מהסבנטיז).