תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שובר שורות, (חצי) עונה אחרונה - האשכול הרשמי *מכיל ספוילרים*
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
ואו! פשוט ואו! איזה סוף מדהים!

לא חושב שהיה אפשר לכתוב את פרק הסיום טוב יותר :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שובר שורות, (חצי) עונה אחרונה - האשכול הרשמי *מכיל ספויל
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 19:25 
אמיר כתב:
יופי טופי.
זה לא קל לסגור סדרה כזו והם עשו יופי של עבודה לדעתי.
אולי זה לא הפרק הכי טוב בסדרה, זה בטוח נגמר טיפה יותר מדי נקי ומסודר והיה קצת יותר מדי on the nose כמו שהגויים ימ"ש אומרים, אבל קיבלתי תמורה לאגרה ואפילו נשאר לי עודף.
ובאמת, לבוא בטענות לשובר שורות (כמו שאני עושה לפרקים) זה צרות של עשירים.

מסכים
הכל נסגר פרפקט, כאילו יותר מדי מושלם, אבל סיום טוב. הסדרה הכי טובה של השנים האחרונות בעיני.

אגב, ראיתי אתמול בלילה ממש עייף וחצי שיכור. אם וולט לא היה חוטף כדור, מה הייתה התכנית? הוא היה יורה בעצמו? או שפספסתי משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 19:27 
19 כתב:
אמיר כתב:
יופי טופי.
אולי זה לא הפרק הכי טוב בסדרה, זה בטוח נגמר טיפה יותר מדי נקי ומסודר והיה קצת יותר מדי on the nose כמו שהגויים ימ"ש אומרים, אבל קיבלתי תמורה לאגרה ואפילו נשאר לי עודף.

מסכים
הכל נסגר פרפקט, כאילו יותר מדי מושלם, אבל סיום טוב. הסדרה הכי טובה של השנים האחרונות בעיני.

אגב, ראיתי אתמול בלילה ממש עייף וחצי שיכור. אם וולט לא היה חוטף כדור, מה הייתה התכנית? הוא היה יורה בעצמו? או שפספסתי משהו?

אני לא חושב שידוע מה היה קורה, אבל אפשר היה להבין שהוא לא התכוון לצאת משם חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אמיר כתב:
יופי טופי.

מסכים

זה מובן.
וולט תכנן שג'סי יירה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 20:40 
מה?
הוא ארגן את כל ההפקה הזו בשביל שכולם חוץ מג'סי ימותו והוא ייצא נקי ויוכל לברוח ולחיות עם דף חדש ונקי כמה שאפשר, רק בשביל לסבך אותו ברצח כשהמשטרה בדרך לשם? נשמע לי מאד מאד לא הגיוני.

אני מניח שהוא היה מתאבד. אני לא מאמין שהוא האמין שג'סי, שכל החרא שלו בחיים התחיל מזה שהוא התחיל להרוג אנשים בלי שהוא רצה, ובכלל מהרג של אנשים סביבו, יהרוג אותו.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 01 אוקטובר 2013, 20:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 20:55 
chimpfive כתב:
כמו שאני רואה את זה וולט יחזור לחסל את הזוג שנישל אותו מהעסק, לא לפני שהוא יגרום להם לפתוח קרן למשפחה שלו, אחרי זה אולי יהיה קתרזיס עם הנאצים.

חייב לתת לעצמי ח׳ח עצמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 21:16 
אחלה פרק סיום, לסידרה ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
בתוכנית "מכסחי המיתוסים" עשו ספיישל מיוחד בו בדקו את הניסויים הכימיים שנערכו בסדרה

http://www.dailymotion.com/video/x136bs ... shortfilms

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מה?
הוא ארגן את כל ההפקה הזו בשביל שכולם חוץ מג'סי ימותו והוא ייצא נקי ויוכל לברוח ולחיות עם דף חדש ונקי כמה שאפשר, רק בשביל לסבך אותו ברצח כשהמשטרה בדרך לשם? נשמע לי מאד מאד לא הגיוני.

אני מניח שהוא היה מתאבד. אני לא מאמין שהוא האמין שג'סי, שכל החרא שלו בחיים התחיל מזה שהוא התחיל להרוג אנשים בלי שהוא רצה, ובכלל מהרג של אנשים סביבו, יהרוג אותו.

הוא חשב שג'סי משתף פעולה עם הנאצים ותכנן להרוג גם אותו. כשהוא ראה מה קרה לו, הוא החליט להציל אותו. הוא ידע שהוא הולך למות בכל מקרה, הוא רצה לתת לג'סי את האפשרות להרוג אותו אם הוא היה רוצה.
אלה לא השערות שלי, זה מה שוינס גיליגן אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 00:41 
יובל כתב:
19 כתב:
מה?

הוא חשב שג'סי משתף פעולה עם הנאצים ותכנן להרוג גם אותו. כשהוא ראה מה קרה לו, הוא החליט להציל אותו. הוא ידע שהוא הולך למות בכל מקרה, הוא רצה לתת לג'סי את האפשרות להרוג אותו אם הוא היה רוצה.
אלה לא השערות שלי, זה מה שוינס גיליגן אמר.

אתה חייב להסכים שזה קצת קלוש

גם כי איך הוא חשב להביא לשם את ג'סי מלכתחילה ולרכז שם את כולם אם הוא התכוון להרוג אותו? הוא כולה זרק ש"הוא הפך לשותף שלך", זה לא משהו שאמור בהכרח להביא לשם את ג'סי. ואם הוא התכוון להרוג את כל מי שנמצא שם בבית, בלי אבחנה, הוא לא היה צריך את המתקן המשוגע הזה שהוא בנה, הוא יכול היה פשוט לירות על הבית מבחוץ לכל הרוחב שלו, או להפעיל את המתקן מבחוץ בלי להכנס בכלל, או למצוא דרך שיותר תבטיח לו שכולם שם ימותו, בלי שיש סיכוי סביר שמישהו שם יהרוג אותו קודם. הרי כבר היה לו אקדח מכוון לראש בתוך הקלאב האוס שם. כמה היה רחוק שהוא ימות וכל התכנית שלו תכשל? אפילו כשהביאו את ג'סי, אם ג'ק לא היה כזה יהיר וסדיסט שנהנה מהרגע, ולא אומר לו להתקרב קרוב לג'סי בשביל לראות "כמה הוא שותף שלו", הוא לא היה יכול להציל אותו. יכלו להראות לו את ג'סי, ישר להוציא אותו בחזרה למעבדה, ולחסל את וולט.

אני מסכים שהוא נתן לג'סי את האפשרות לבחור, אני רק חושב שזה היה ברור לכל מי שראה את זה, וגם לדמות, שג'סי לא יעשה את זה. היו לזה הרבה רמזים מקדימים, ובלי קשר, זה השחרור הכי גדול של ג'סי, לא לעשות את זה, ופשוט ללכת ולהשאיר הכל מאחורה.

לא שאני מתלונן חלילה, זה מפרקי הסיום היותר טובים שראיתי, ובכלל זו סדרה מעולה מהתחלה עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 04:42 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אתה חייב להסכים שזה קצת קלוש

גם כי איך הוא חשב להביא לשם את ג'סי מלכתחילה ולרכז שם את כולם אם הוא התכוון להרוג אותו? הוא כולה זרק ש"הוא הפך לשותף שלך", זה לא משהו שאמור בהכרח להביא לשם את ג'סי. ואם הוא התכוון להרוג את כל מי שנמצא שם בבית, בלי אבחנה, הוא לא היה צריך את המתקן המשוגע הזה שהוא בנה, הוא יכול היה פשוט לירות על הבית מבחוץ לכל הרוחב שלו, או להפעיל את המתקן מבחוץ בלי להכנס בכלל, או למצוא דרך שיותר תבטיח לו שכולם שם ימותו, בלי שיש סיכוי סביר שמישהו שם יהרוג אותו קודם. הרי כבר היה לו אקדח מכוון לראש בתוך הקלאב האוס שם. כמה היה רחוק שהוא ימות וכל התכנית שלו תכשל? אפילו כשהביאו את ג'סי, אם ג'ק לא היה כזה יהיר וסדיסט שנהנה מהרגע, ולא אומר לו להתקרב קרוב לג'סי בשביל לראות "כמה הוא שותף שלו", הוא לא היה יכול להציל אותו. יכלו להראות לו את ג'סי, ישר להוציא אותו בחזרה למעבדה, ולחסל את וולט.

אני מסכים שהוא נתן לג'סי את האפשרות לבחור, אני רק חושב שזה היה ברור לכל מי שראה את זה, וגם לדמות, שג'סי לא יעשה את זה. היו לזה הרבה רמזים מקדימים, ובלי קשר, זה השחרור הכי גדול של ג'סי, לא לעשות את זה, ופשוט ללכת ולהשאיר הכל מאחורה.

לא שאני מתלונן חלילה, זה מפרקי הסיום היותר טובים שראיתי, ובכלל זו סדרה מעולה מהתחלה עד הסוף.

תראה, אם תחפש, תמצא הרבה חורים כאלו, הן בפרק האחרון והן בסדרה בכלל, רוב התוכניות שלו היו מבוססות על המון מזל ודברים שהוא לא היה יכול באמת לדעת, אבל האמת, זה לא משהו שאי פעם הפריע לי בסדרה הזו.
מעבר לזה, אני בגדול שמח שהיה לסדרה הזו סוף טוב (כן, אני יודע שהמון אנשים מתו, אבל שאתה חושב איפה הדמויות נמצאו רק פרק אחד אחורה, זה סיום על גבול השמאלץ) יותר מדי יוצרים מבלבלים סוף דכאוני עם איכות, אני לא אומר שלכל סדרה חייב להיות סוף טוב, אבל אין שום דבר רע בלתת לצופים את מה שהם רוצים מדי פעם, ואחרי חמש עונות (ואחרי שסבלתי גם את סקיילר של העונות הראשונות וגם את הפרק הסופר מעפן הזה עם הזבוב) זה נחמד שאפשר לסגור את העניין עם הרגשה טובה (ושיר רוק לאסי מהסבנטיז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 15:42 
ענק, שובר שורות כסיטקום, כסדרה משנות ה90 וכדרמה רומנטית :LOL2:
http://www.youtube.com/watch?v=-6v-ApehVbc
http://www.youtube.com/watch?v=ZFjsOZDjnJA
http://www.youtube.com/watch?v=KWrRPohom3I

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שראיתי את הפרק האחרון אני מרשה לעצמי להיכנס לדיון הזה.

שובר שורות זו הסדרה הטובה ביותר שראיתי. וראיתי את כל "המתחרות" שלה לכתר. פשוט סדרה מדהימה.

סדרה מסוג הסדרות שכשהן נגמרות אתה אומר לעצמך מה נשאר לי בחיים כרגע? :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:

http://soyoufinishedbreakingbad.tumblr.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
עדום כתב:
Maor7 כתב:

http://soyoufinishedbreakingbad.tumblr.com/

התחלתי לראות, פרק 6 עונה ראשונה. היא צריכה הרבה סבלנות אבל זה משתלם עד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 18:41 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
אני מבולבל. התחילה העונה ה5 ונעצרה באמצע ואז לפני כמה חודשים שוחררו עוד כמה פרקים, לא סוכר אילו וכמה. עכשיו יצאו עוד חדשים לעןנה הזאת?
אני חושב שהסצינה האחרונה שאני זוגר זה גסי אצל העורך דין אחרי שגילה על סיגריית הריצין.
לא סוכר את מספר הפרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
אני מבולבל. התחילה העונה ה5 ונעצרה באמצע ואז לפני כמה חודשים שוחררו עוד כמה פרקים, לא סוכר אילו וכמה. עכשיו יצאו עוד חדשים לעןנה הזאת?
אני חושב שהסצינה האחרונה שאני זוגר זה גסי אצל העורך דין אחרי שגילה על סיגריית הריצין.
לא סוכר את מספר הפרק

זה פרק 12 לדעתי.
וזה לא כזה מסובך, העונה החמישית חולקה לשתיים (כביכול שתי עונות קצרות), 8 פרקים בכל חלק, 16 סה"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מה?

הוא האמין שג'סי יהרוג אותו וג'סי גם היה הורג אותו אם הוא לא היה רואה שהוא ימות בכל מקרה, ג'סי היה חייב לצאת משם בידיעה שוולט מת וככה הוא אכן יצא.

הפרק השאיר אותי בהרגשה קצת דומה להרגשה שהפרק האחרון של 'המגן' השאיר אותי.
סוג של סוף טוב אבל זה לא מדוייק, יותר מדוייק לקרוא לסוף כזה סוף והוגן, כל הדמויות קיבלו מה שמגיע להן בתכלס, אני אפילו חושב שוולטר קיבל סוף טוב יותר מהסוף שקיבל ויק מאקי למרות שהוא מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 08:40 
הסוף של המגן ממש לא היה סוף טוב עבור ויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:36 
ג'סי אמר לו פרק או שניים לסוף במפורש שהוא בחיים לא עושה מה שוולט מבקש ממנו יותר.
זה היה ברור שהוא לא יהרוג אותו, זה השחרור שלו מוולט. לא לעשות מה שהוא מבקש ולא להיות חייל במשחק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
הסוף של המגן ממש לא היה סוף טוב עבור ויק.

לא התכוונתי שזה סוף טוב לאנטי גיבור, התכוונתי שזה סוף טוב מבחינה מוסרית. כמו בברייקינג באד.
רק הוספתי ואמרתי שלדעתי וולטר וויט יצא בזול למה שויק מאקי קיבל ולפחות סיים את הסיפור שלו בשלוות נפש.

ציטוט:
ג'סי אמר לו פרק או שניים לסוף במפורש שהוא בחיים לא עושה מה שוולט מבקש ממנו יותר.
זה היה ברור שהוא לא יהרוג אותו, זה השחרור שלו מוולט. לא לעשות מה שהוא מבקש ולא להיות חייל במשחק שלו.

אתה מוזמן להסתכל על הסצינה שוב ולראות שג'סי מוריד את הנשק רק אחרי שהוא רואה את הדם בבטן של וולט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
הגיע לג'סי יותר!
:cry:

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
נזכרתי עכשיו במשהו שלא הבנתי בפרק הסיום.
בתחילת הפרק וולט מגיע לזוג שוורצר ושם להם 8 מליון דולר (הסכום שהיה לו טרם הגניבה של הנאצים) על השולחן שיעבירו למשפחתו.
בסוף הפרק וולט מגיע לנאצים, ומחסל אותם מבלי לנסות להבין איפה מוחבא הכסף שגנבו לו.
אז את איזה כסף הוא נתן לזוג, ואיפה הכסף של הנאצים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 14:10 
לא הבנתי. הנאצים השאירו לו חבית אחת כשהם הרגו את האנק. זה מה שהיה לו לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אבל הבנתי שבכל חבית יש מליון וחצי דולר (?) או משהו כזה, ושבכולן ביחד יש 8-9, שזה גם הסכום שהוא הניח על שולחנם.
לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 14:41 
אנשים משועממים שחישבו כמה הוא קבר הגיעו למסקנה שזה בין 116 ל40 ומשהו מיליון (תלוי כמה שטרות של 100 היו שם)'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
19 כתב:

אבל הבנתי שבכל חבית יש מליון וחצי דולר (?) או משהו כזה, ושבכולן ביחד יש 8-9, שזה גם הסכום שהוא הניח על שולחנם.
לא?

בפרק שהנאצים הורגים את האנק הם משאירים לו חבית אחת ואומרים שיש שם 11 מיליון דולר.
הוא שילם לא מעט כסף לבחור ההוא ששינה לו את הזהות, שילם על המכונת ירייה שהוא קנה ועל עוד כל מיני דברים והסכום שנשאר לו מהחבית זה הסכום שהוא נתן לזוג.
מה לא ברור?

הסכום שהיה לו לפני הגניבה הוא קרוב ל-100 מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
רואה שחורות כתב:
19 כתב:

לא?

בפרק שהנאצים הורגים את האנק הם משאירים לו חבית אחת ואומרים שיש שם 11 מיליון דולר.
הוא שילם לא מעט כסף לבחור ההוא ששינה לו את הזהות, שילם על המכונת ירייה שהוא קנה ועל עוד כל מיני דברים והסכום שנשאר לו מהחבית זה הסכום שהוא נתן לזוג.
מה לא ברור?

הסכום שהיה לו לפני הגניבה הוא קרוב ל-100 מיליון דולר .

אוקיי, אז השורה המודגשת היא זאת שלא הייתה ידועה לי ובה טמון הפיתרון. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
"שובר שורות" המצוינת סגרה את העונה החמישית והאחרונה שלה, אבל זה לא אומר שחייה הסתיימו. השחקן הראשי של הסדרה, בריאן קרנסטון, הפך את מעריצי הסדרה למרוצים במיוחד, לאחר שפרסם סוף אלטרנטיבי לסדרה.
עכשיו, לפני שתלחצו על הפליי, כדאי שתדעו את הפרט הבא: כמה שנים לפני שהתחיל לגלם את דמותו של וולטר ווייט ב"שובר שורות" שיחק קרנסטון את האל, אב המשפחה ב"מלקולם באמצע", הסיטקום האמריקאי המצויין ששודר בשנות ה-2000 המוקדמות.

לקראת סוף הסדרה, העלו כמה מעריצים את הסברה שבסוף התוכנית יתברר שהכל היה חלום של האל. בסדרה האמיתית הסוף היה שונה, אבל השחקן הראשי שלה כנראה כל כך אהב את הרעיון שהוא החליט ליצור את הסוף האלטרנטיבי, שמלא באזכורים שיעשו שמח גם למעריצי "שובר שורות" וגם למעריצי "מלקולם באמצע".
בשביל לצלם את הסוף האלטרנטיבי הזה, קרא קרנסטון לג'יין קצמירק, מי ששיחקה את אישתו ב"מלקולם". קצמירק היתה זו שנחשבה אז להבטחה הגדולה ולשחקנית הטובה ביותר בסדרה - תואר שהיום שייך ללא ספק לקרנסטון, שהוכיח שהוא מסוגל לעשות תפקידים שאינם קומיים בהצלחה לא פחותה.

http://dailypicksandflicks.com/2013/11/ ... ing-video/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: