תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 10:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פיאט פונטו ספייס
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 17:27 
מישהו יודע אם יש מגרשים באיזור המרכז שמוכרים את הרכב הזה?
תודה מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פיאט פונטו ספייס
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
מחפירות בעבר בפורומי רכב, להזהר מאד לקנות פונטו ספייס ממגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 18:39 
גביזון כתב:
מחפירות בעבר בפורומי רכב, להזהר מאד לקנות פונטו ספייס ממגרשים.

העניין הוא שאין לרכב הזה שוק, רק כמה בודדים באיזור המרכז.. מחפש שנתונים 2003-2005 עם קילומטרז סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 14:14 
הלכתי לראות כמה רכבים היום ונסעתי בהם. פשוטו עגלה! הכל מפורק מבפנים גועל נפש על רכב כזה גם 4 אלף אני לא אתן..

החלטתי שאני הולך על רנו קליאו b אוטומט שנת 2001. אשמח לחוות דעת ממי שיש לו ניסיון כאן בפורום. תודה רבה וחג שמח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי אם תלך גם על מרצדס ממגרשים, תמצא שהם מפורקים או לפני הקניה או חלילה אחרי תוך כדי נסיעה בכביש המהיר.
אל תקנה ממגרשים. שפע גדול של פונטו ספייס מפרטיים ששמרו על הרכב. תחשוב למה בנאדם ימכור רכב למגרש במחיר של פיתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 15:38 
dino כתב:
לדעתי אם תלך גם על מרצדס ממגרשים, תמצא שהם מפורקים או לפני הקניה או חלילה אחרי תוך כדי נסיעה בכביש המהיר.
אל תקנה ממגרשים. שפע גדול של פונטו ספייס מפרטיים ששמרו על הרכב. תחשוב למה בנאדם ימכור רכב למגרש במחיר של פיתה.

בכל אופן ירדתי מהפיאט.. מה דעתך על הרנו קליאו b אוטומט שנת 2001?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פיאט פונטו ספייס
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

זו הדעה הרווחת אבל זה לא תמיד נכון.
אני קניתי את שני הרכבים שלנו ממגרשים בחולון (אחד במימון, השני בצ'קים) ואם אתה בודק את הרכב כמו שצריך, עושה איתו נסיעת מבחן רצינית ולא סיבוב של דקה ורבע אז הסיכוי שלך ליפול מצטמצם.
אחד היתרונות במגרשים (מעבר לאחריות על המנוע לאחר בדיקה, התחייבות לקניה חוזרת וכדומה) הוא שאתה יכול להביא רכב בהרבה פחות מהמחירון וגם אם תצטרך לשים עליו סכום מסוים בהשקעה ראשונית, זה עדיין יצא לך פחות מהמחירון ואתה מקבל אוטו שאתה יודע שהוא פיקס, או מספיק קרוב לכך.
לא חסר חארות בשוק הפרטי שעושים טיפול קוסמטי לרכב רקוב כדי להעיף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
אני גם בחיפוש אחר הרכב הזה
הוא זול, חסכוני, אמין (בעדיפות לידני ), חלפים זולים . מתאים מאוד לסטודנטים.
אני מתכוון אבל לקנות משהו טיפה יותר חדש. 2006-2008 . ואני מקווה גם למצוא 1400 ידני, שזאת בכלל תיהיה מציאה בשנים הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
אני קניתי גטס ידני 2007 שהיה בהשכרה ב20000. הוא כבא חצי שנה אצלי, נוסע 2000 ק״מ בחודש, די חסכוני ועד שהלך עכשיו הקלאץ' (היה ידוע מראש שזה יקרה) הוא היה פיקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
אני קניתי גטס ידני 2007 שהיה בהשכרה ב20000. הוא כבא חצי שנה אצלי, נוסע 2000 ק״מ בחודש, די חסכוני ועד שהלך עכשיו הקלאץ' (היה ידוע מראש שזה יקרה) הוא היה פיקס

עוד אחד מהאפשרויות באותה קטגוריה.
אבל שוב, צריך אחרי שנת 2006 ועדיפות לידני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
מה התקציב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2013, 23:08 
ראשית אני נוטה לקבל את הדעה האומרת שעדיף לא לקנות ממגרש במיוחד אם הרוכש אינו איש שמבין במה קניית רכב כרוכה.
כמות השרלטנים במגרשים היא ממש ברמה שקשה לתאר.
יכולה להעיד על כך מישהי שסייעתי לה ברכישת רכב והתלהבה מכל כל כך הרבה מכוניות שראתה במגרשים שרק לאחר בדיקת הניירת ,היסטוריית הרכב,מד אוץ וכדומה התגלה עד כמה מידע הוסתר.היה מקרה נוסף של חבר שלי שהיה בדרך לרכוש רכב ממגרש .הכרתי מישהו שמכיר את בעל המגרש והוא מסר לי לאחר שברר כי עדיף לחבר שלי לא לקנות את הרכב לאחר שהסתבר שהרכב "נתפר" לאחר שירד מהכביש.ההמלצה לא לקנות ממגרש היא במיוחד במכוניות בשנים הללו ,מכוניות זולות שיש כמו וסליחה על הביטוי כמו זבל .המוכרים עושים הכל כדי לפתות את הקונה ולמכור לו.
מכאן אין להסיק שכל רכב שימכר ממגרש/סוכן מכירות/טרייד אינו כשר למכירה .אך מחייב להיות ממש זהיר ולקנות ממישהו ממש מוכר (למשל אוט סנטר של הרץ) ,לבוא עם מישהו שקצת מבין ויודע לבדוק ולשאול את השאלות הנכונות.
בכל מקרה אין לקנות ולא משנה אם זה מגרש או אדם פרטי אלא לאחר-
-בדיקת רישיון רכב בתוקף כאשר המוכר הוא זה שרשום ברישיון.
-בדיקה של מס' הבעלים כפי שרשום ברישיון
-בדיקה אם הרכב משועבד
-לבדוק היסטוריה מוכחת של טיפולים כולל מד אוץ (ישנם מקרים רבים שסוחרים משקרים ומורידים את מד האוץ של הרכב)-לבקש תדפיס הסטוריה/חשבוניות טיפולים/תיקונים
לאחר שמבחינת הניירת נמצא שהכל תקין
-לבדוק חזותית את הרכב (כמו שציינתי עדיף לבוא עם אחד שקצת מבין ,יודע לדעת להסתכל על רכב)
-בדיקה במכון בדיקה שאתה בוחר-לעולם אל תבדוק במכון שהקונה ממליץ לך בכל מיני תירוצים
-את תוצאות הבדיקה והרכב הראה לבעל מקצוע/בעל מוסך -אם יש לך מוסך שאתה סומך עליו עדיף שהוא יראה את התוצאות (אפילו אם יש לך ממש אחד כזה ,הייתי נותן לו להעיף מבט גם לפני הבדיקה במכון)
לגבי הרכב עצמו -פונטו ספייס .אני אישית לא ממש מכיר את הרכב.אני רק יכול לציין שאני עבדתי מס' שנים לא קטן אצל היבואן (זה היה מזמן) אך יצא לי להכיר את הפונטו בגרסא הקודמת שלו .תמיד פיאט עשו מכוניות עממיות,פשוטת בלי הרבה תיסבוכים ,אך יחד עם זאת עם מנוע זריז ואמין ,חלקים זולים שיש למכביר,אחזקה זולה ,תצרוכת דלק טובה ,אך ככל שהרכב מתיישן הבלאי גדל וכמות התקלות היא גדלה בהתאם .גם לאשתי היה פונטו,גם אני נסעתי בפונטו ומאד נהניתי.עם כי לשנתון שאתה מחפש נראה לי שקשה יהיה למצוא רכב במצב סביר.
בהצלחה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: