תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חניה בת"א
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 10:12 
לאחר שנים יפות בצפון המרגש של הצפון הישן, בואכה המקדש ז"ל הי"ד, כנראה שאני עובר דירה.
הרבה מהשיקולים על הלוקיישן החדש יהיה תלוי גם בענייני חניה ואני טובע בספקולציות. אשמח לקצת סדר, כי יש הרבה ניואנסים שרק מי שגר שם פיזית ומחפש חניה יום יום באותו האזור יכול לדעת ולהתייחס.
חשוב לציין שאני לא מזיז כל בוקר את הרכב, כך שלא תמיד מקומות עם חניות לילה רלבנטיים עבורי, אלא חניה קבועה ללא הגבלת זמן (כחול לבן או חופשית). לרוב אני אחפש חניה בין שעות אחה"צ לשעות הלילה המוקדם-הערב המאוחר, כלומר השעות הקשות באזורי בילויי ערב+מגורים
האזור שאני גר בו, מצפון לנורדאו עד הירקון והנמל, הוא אזור של מגורים ובילויי ערב אך לא אזור תעסוקתי לשעות היום, כך שבשעות היום באמצע השבוע (וגם בשישי בשעות לפנות ערב ולפנות בוקר עד לשבת בבוקר) אין בעיות חניה לדיירים, אבל בערב ובסופ"שים זה אלוהים ישמור. יש באזור הזה פלוס, שתמיד ניתן לברוח במרחק הליכה סביר אך מעצבן לרידינג או יותר קרוב מזה לנמל (החניון הפתוח שמימין ליורדי הסירה) ושם לרוב תהיה חניה.

עכשיו האופציות הנוספות הן:

בצפון הישן מדרום לנורדאו - נראה לי בדיוק אותו הבלגן בערב, מינוס מרחק ההליכה הסביר כדי לברוח לחניה ברידינג ובנמל, שכבר לא יהיה ריאלי כעת.

אזור דיזינגוף סנטר ודב הוז - גם פה זה לא אזור תעסוקה ביום, וכן אזור מגורים ובילויי בערב, ופה גם אין לאן לברוח. מצד אחד נראית לי גם שואה חנייתית בשעות הערב. מצד שני היו מי שאמרו שמכיוון שזהו אזור המאוכלס בפחות משפחות וזוגות צעירים בעלי רכב מאשר הצפון הישן, ויותר בצעירים בלי אוטו, או מנגד במבוגרים בעלי חניה פרטית או גם ללא אוטו, אז יש שם סיכוי טוב יחסית לתפוס חניה בשעות הערב. לדעתכם זה נכון? כי אני בספק לגבי הספקולציה הזאת

אזור מרמורק - אותו הסיפור כמו אזור הסנטר בעצם? גם שם יש בילויים ומגורים בערב, אבל אין יותר מדי לאן לברוח כדי להחנות...

האזורים סביב אלנבי - כל מה שממזרח לאלנבי זה גם סיכויים קשים בערב?
חניה הרבה יותר קלה תהיה ממערב לאלנבי? בצד הצפוני יותר תהיה חנית ערב קלה באזור כרם התימנים, אבל בשעות היום יהיה יותר קשה בגלל שוק הכרמל? לגבי הצד הדרומי ממערבה לאלנבי, כלומר האזור המערבי של רוטשילד, אחד העם, יהודה הלוי וכו' - זהו אזור תעסוקה בשעות היום, כך שזה נכון שניתן לתפוס על זה טרמפ בשעות אחה"צ ולמצוא חניה כשהם זזים, מאחה"צ עד 20:00? ואפשר לברוח למטה לסמטאות נווה צדק כדי להחנות.

נווה צדק והכרם - כאמור, אין שם יותר מדי בעיית חניה, נכון? אולי רק בבוקר סביב השוק. תמיד אפשר לברוח גם לרחובות והסמטאות הצדדיים כדי למצוא.

אשמח לאישור על הנאמר (במיוחד על העניין של חנית ערב באזור הסנטר ומערבה לאלנבי). בגלל שאני מהסס בעניין אז אשמח לחיזוקים גם לגבי דברים שהייתי משוכנע שאני די סגור עליהם. תודה מראש וסליחה על הטירחון :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חניה בת"א
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
באזור נווה צדק והכרם (וביניהם, קלישר/מוהליבר וכל אלה) אתה יכול רק לחלום על חנייה.
הזמן היחיד שבו יש חנייה זה שבת בבוקר, כשאין אנשים שמגיעים מבחוץ וחלק מהדיירים נוסעים עם הרכב.
היתרון היחיד זה שאתה מקבל תו אזור 4, שמה שטוב בו שהוא תופס גם על אזור 1, אבל מי שיש לו אזור 1 לא יכול לחנות באזור 4.
חוץ מזה האזור הזה הוא שואה למכוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
מרגע שויתרתי על המגורים בתוך תל אביב החיים שלי נהיו הרבה יותר קלים.
ככל שעוברות השנים אני הולך ומתרחק, והחיים משתפרים בכל שלב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 11:46 
KID A כתב:
באזור נווה צדק והכרם (וביניהם, קלישר/מוהליבר וכל אלה) אתה יכול רק לחלום על חנייה.
הזמן היחיד שבו יש חנייה זה שבת בבוקר, כשאין אנשים שמגיעים מבחוץ וחלק מהדיירים נוסעים עם הרכב.
היתרון היחיד זה שאתה מקבל תו אזור 4, שמה שטוב בו שהוא תופס גם על אזור 1, אבל מי שיש לו אזור 1 לא יכול לחנות באזור 4.
חוץ מזה האזור הזה הוא שואה למכוניות.

הרחובות הראשיים אכן קשים, אבל מאז ומתמיד מצאתי שם איזו סמטה, חניון חשוך או אקס טריטוריה כדי להחנות. מצד שני החניתי שם רק בחניות קצרות, לא לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: