תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:25 
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:
למה אחוז קטן? ואם אחוז גדול עונה על הקריטריונים?

שיהיה אחוז גדול, למרות שנראה לי הגיוני שמדינה שמזיינת את האזרחים שלה על בסיס יום יומי לא תהיה מסוגלת לקלוט אחוז גדול של פליטים, מעמד זה מאוד נחמד, רק השאלה היא איך מטפלים באנשים האלה? חינוך, תעסוקה, בריאות? יש לכך תקציבים? אתה מסכים איתי שהתשובה היא לא? אז אחוז קטן הוא כנראה הדבר הריאלי שניתן לעלות על הדעת, בטח שהמדינה הזאת מנוהלת על ידי רובטרולים כמו לפיד, בנט וביבי.

מדינות יותר עניות מישראל קולטות הרבה הרבה יותר פליטים ממנה.
ישראל בעצמה קלטה הגירה בסדר גודל של עשרים אחוז מהאוכלוסייה רק לפני עשרים שנה.
פתאום כמה אלפי אנשים ימוטטו את המדינה?

ברור לך שהיה אינטרס של המדינה להשקיע בעלייה, אתה מסכים איתי שאין לאף גורם אינטרס להשקיע ב"כמה אלפי אנשים" הוויכוח שלך הוא לא איתי אלא עם המציאות במדינה הזאת, ברור שהם לא יקבלו שום תמיכה, אז מה יעזור להם מעמד תושב? שיתנו מעמד למי שבמציאות שלנו יוכל גם להנות ממנו שזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לינץ' של אריתראים במשפחה בתל אביב
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:26 
לא האשמתי אותם, האשכנזים העשירים מאשימים את המזרחים העבריינים בכל צרות העולם באותה מידה.
כמו שהלבנים מאשימים את ההיספנים והשחורים ולהיפך בארה"ב.

האינטרס של השלטון זה לחלק את האוכלוסיה כמה שיותר לקבוצות, ולגרום להן להסתכסך אחת עם השנייה, וככה הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, ואף אחד לא יאשים אותו, אלא את הקבוצה היריבה, והאבסורד הוא שככל שיותר תסכסך ותפלג בשביל לדפוק את כולם ולעשות מה בזין שלך, ככה תקבל יותר קולות. זה עובד בכל מקום.

ואני לא מסו קולד שכונת יוקרה, אני מבת ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:30 
לא התכוונתי אליך בהכללה של הסו קולד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:

שיהיה אחוז גדול, למרות שנראה לי הגיוני שמדינה שמזיינת את האזרחים שלה על בסיס יום יומי לא תהיה מסוגלת לקלוט אחוז גדול של פליטים, מעמד זה מאוד נחמד, רק השאלה היא איך מטפלים באנשים האלה? חינוך, תעסוקה, בריאות? יש לכך תקציבים? אתה מסכים איתי שהתשובה היא לא? אז אחוז קטן הוא כנראה הדבר הריאלי שניתן לעלות על הדעת, בטח שהמדינה הזאת מנוהלת על ידי רובטרולים כמו לפיד, בנט וביבי.

ברור לך שהיה אינטרס של המדינה להשקיע בעלייה, אתה מסכים איתי שאין לאף גורם אינטרס להשקיע ב"כמה אלפי אנשים" הוויכוח שלך הוא לא איתי אלא עם המציאות במדינה הזאת, ברור שהם לא יקבלו שום תמיכה, אז מה יעזור להם מעמד תושב? שיתנו מעמד למי שבמציאות שלנו יוכל גם להנות ממנו שזה.

בוא תסביר לי מה ההבדל בין מהגרי שנות התשעים לאפריקאים המדוברים, אבל אני מזכיר לך שאם ההבדל נעוץ בצבעם, מוצאם או דתם של המהגרים אז ייצא שאני צודק.
והטיעון השני, של "אין טעם במעמד פליט כי המדינה ענייה מדי" הוא קצת מביך בחוסר הרלוונטיות שלו, וגם בעובדה שכאמור הוא לא קשור למציאות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב, צ'ימפפייב, מעניין אותי לדעת מי הם אלה "שכן יוכלו ליהנות ממעמד פליט".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לינץ' של אריתראים במשפחה בתל אביב
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 00:37 
תשאל את המדינה, לא אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 00:37 
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:

בוא תסביר לי מה ההבדל בין מהגרי שנות התשעים לאפריקאים המדוברים, אבל אני מזכיר לך שאם ההבדל נעוץ בצבעם, מוצאם או דתם של המהגרים אז ייצא שאני צודק.
והטיעון השני, של "אין טעם במעמד פליט כי המדינה ענייה מדי" הוא קצת מביך בחוסר הרלוונטיות שלו, וגם בעובדה שכאמור הוא לא קשור למציאות.

מה שמביך זה הבנת הנקרא שלך, אז בוא אני אסביר לך שוב פעם, מבחינתי שיתנו למיליון פליטים מעמד, אני פשוט לא מאמין שיתנו להם תקציב לחיות כאן כאזרחים שווי זכויות, כי הכל כאן מבוסס על שבטיות אלקטורלית. ובאמת בן אדם, בוא תסביר לי מה ההבדל בין מהגרי שנות ה90 לאפריקאים המדוברים? תנחת מהלה לה לנד שלך לפני שאתה כרגיל מדביק כינויי גזענות, אבל סחטיין על הניסיונות המאולצים, די משעשע. אם אתה לא מבין איך הממסד מתייחס לכוח אלקטורלי שלו ל״כמה אלפים״ אז באמת שאתה חסר תקנה

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 01 אוגוסט 2013, 00:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
אז תסביר לי.
אני עדיין לא מבין מה ההבדל בינם למיליון המהגרים שנקלטו פה בהצלחה יחסית, וגם לא מבין מה הסיבה שאפילו אם הם יקבלו מעמד רשמי המדינה תתעלם מהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 00:51 
טרחתי וערכתי והסברתי, למרות שבאמת אתה מנסה בכוח לסובב את הדיון עלי ולא על הנושא, זה די מעייף בדיונים איתך וחבל כי אתה בחור אינטליגנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
מההסבר שלך לא הבנתי כלום.
מה הקשר לכוח אלקטורלי?
ראשית, מי שמקבל מעמד של פליט לאו דווקא הופך לאזרח, ולכן עורו האלקטורלי הוא אפס. מהגרי שנות התשעים לא התבקשו להודיע מראש למי הם יצביעו, כך שאני לא מבין מה כוחם האלקטורלי קשור ואיך הוא השפיע על מקבלי ההחלטות.

וכמובן שאין לי משהו אישי נגדך, וכשהאשמתי אותך אישית במשהו לא נעים טרחתי להתנצל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
בוא נתחיל מדבר פשוט: למה אין סיכוי ש"יתנו להם תקציב לחיות פה"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 13:32 
בדיוק שאין קשר, לעלייה נתנו תקציבי ענק מהמון אינטרסים כולל כוח הצבעה, אנשי השכלה וכו׳. לתת לאלפי סודנים אריתראים מעמד בישראל, ושוב מצידי שיתנו כמה שרוצים, זה לא משהו שאני רואה שהפוליטיקאים שלנו יעשו אי פעם, כל אחד והשיקול הפופוליסטי שלו, ולכן, שוב אני מדגיש שהתוצאה היא שלעולם לא יינתנו למסתננים אלפי אשרות של מעמד תושב, זה פשוט לא יקרה, ולא בגלל שאני לא רוצה, זה לא קשור למה אני רוצה אף אחד גם לא שואל אותי, זה קשור לתמונת המציאות במדינה שלנו. מה שמוביל אותי למסקנה שאין פתרון לאלפים האלה חוץ ממבצע של האחראים על ההגירה לעזור לאנשים האלה לחזור למדינות שלהם, כנראה שאיכשהו לחלק יתנו מעמד. זה הדבר המציאותי היחידי שאני רואה קורה, וכן הגיע הזמן לדאוג לאזרחים שלנו, להשקיע בהם? כן מסכים גם זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
אז בגלל שהסיכוי שזה יקרה קטן אתה עקרונית נגד זה? זה קצת מזכיר את לפיד שאמר שהוא נגד הפיכת הקנביס לחוקי כי קנביס זה לא חוקי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 13:49 
מסכים עם צ'ימפפייב שההסיכוי שישראלי או מדינת ישראל, יעמוד במילה שלו, במה שהוא התחייב עליו, ובמה שהוא חתם עליו, הוא לא גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 15:49 
teknoboy כתב:
אז בגלל שהסיכוי שזה יקרה קטן אתה עקרונית נגד זה? זה קצת מזכיר את לפיד שאמר שהוא נגד הפיכת הקנביס לחוקי כי קנביס זה לא חוקי.

לא, אני בעד אם זה מה שהיו עושים, ברור לי שלא, אז אני בעד הפתרון השני. ועכשיו השוות אותי ללפיד וזה שובר שיאי עלבונות... זה לא הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:

לא, אני בעד אם זה מה שהיו עושים, ברור לי שלא, אז אני בעד הפתרון השני. ועכשיו השוות אותי ללפיד וזה שובר שיאי עלבונות... זה לא הוגן.

טוב, היות והדיון הרציני נגמר כנראה, אני חייב לשאול: אז בעקרון יש לך דיעה משלך, אבל כיוון שהסיכוי שהיא תתקבל נמוך אתה מאמץ את הדיעה המנוגדת?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 17:22 
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:

טוב, היות והדיון הרציני נגמר כנראה, אני חייב לשאול: אז בעקרון יש לך דיעה משלך, אבל כיוון שהסיכוי שהיא תתקבל נמוך אתה מאמץ את הדיעה המנוגדת?

הדיון הרציני לעולם לא התקיים, הדיון עלי יותר מעניין אותך, אותי פחות, למרות שאני מוחמא מתשומת הלב, וכן, אתה לגמרי צודק הוא נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
dr.avi כתב:
גביזון כתב:
kobster כתב:
teknoboy כתב:
ועוד משהו קטן, אתם אומרים שכולם מסכימים שהאשמה היא על הממשלה. לא ראיתי פה קריאות לגרש את הממשלה או את מי שהצביע ליכוד. כן ראיתי קריאות לגרש זרים.

לגרש את הממשלה.
ואת כל מי שבחר ליכוד.
ועוד יותר - את כל מי שבחר יש עתיד.
מילא מי שהצביע ליכוד הוא מטומטם מיסודו שנהנה שמשתינים עליו ודופקים אותו כדי שיוכל אחרי זה להתלונן על זה, אבל מי שהצביע לפרזנטור של ביבי, למשתפי הפעולה של ליברמן בהרס הדמוקרטיה ושל בנט בהמשך הרס העתיד של המדינה, הוא מטומטם ברמה אחרת לחלוטין שבהחלט מצדיקה גירוש.
אישית, השבוע האחרון גמר לי כל שמץ של תקווה שמשהו פה ישתנה. אנחנו במדרון תלול לגיהנום, אשריך שהצלחת לקפוץ מהעגלה לפני שנהיה מאוחר מדי.
איזה כיף שאפשר לגנוב את המדינה בזמן שאנשים מתעסקים בטהוניה, לבנה, יניב ושאר הזבל המזוקק הזה.

רק משהו קטן, באירופה לדעתי המצב יהיה הרבה יותר גרוע מישראל, הרבה הרבה יותר גרוע (אין לי מושג לאן טקנו היגר).

מסכים ועוד אוסיף - ראה מה ארצות הברית הנאורה עושה למסתננים ממקסיקו. אבל זה בסדר.

* הוא היגר לפורטוגל.

אתה מנסה לטעון שמה שארצות הברית עושה למקסיקנים עוזר בעצירת ההגירה הלא חוקית?

כנראה שלא.
הבאתי את ארה"ב כדוגמא שגם במדינה נאורה מישראל מתקשים להתמודד עם הבעיה ונוקטים בשיטות שהן לטעמי נוקשות מהננקט בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 04:58 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

כנראה שלא.
הבאתי את ארה"ב כדוגמא שגם במדינה נאורה מישראל מתקשים להתמודד עם הבעיה ונוקטים בשיטות שהן לטעמי נוקשות מהננקט בישראל.

בכללי ארה"ב לא נוקטת בשיטות יותר מדי נוקשות, בטח שלא יותר מישראל, אל תיתן לרעש שכמה גזענים בדרום עושים להטעות אותך.
ברוב ארה"ב שוטרים אפילו לא בודקים את סטטוס ההגירה שלך אם הם עוצרים אותך.

וארצות הברית גם הולכת לתת אזרחות פחות או יותר לכל המסתננים הלא חוקיים שלה (והם גם עשו את זה בעבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: