תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בטוח יש שיטה-איך מבטלים את הפרסומות ביוטיוב?!
הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה אגיב, ותיקח מה שאתה רוצה מהדברים הבאים.

1.לגבי הפרסומות "לחיצה", יש אתרים שמחייבים אותך ללחוץ על הפרסומות בשביל להיכנס, ככה שגם עם מופיע החוסם, אז לא תוכל להיכנס בלי להוריד את החסימה, ככה שאל תדאג לאתרים מבחינת רווח על פרסומות.

2.בהמשך לאתרים שדאגת להם מבחינה כלכלית, יש באנרים של פרסומות או פרסומות בכתב, אלה פרסומות שלא נחסמות ישר על ידי החוסם, ואתה צריך לחסום אותם באופן ידני, לא לכולם זה מפריע כי זה בצד או למטה של האתרים, והאתר מרוויח מהם כסף.

3.גוגל מעדיפה שתגיד שהחוסם שלהם מוצלח, כי זה אומר שאתה משתמש בגוגל כרום בשביל לא לראות פרסומות, ולא משתמש במתחרים.

4.אם גוגל הייתה רוצה, היא הייתה מונעת את הכניסה של אנשים ליוטיוב עם החוסם, היה רשום לך למעלה "יש חסימה על ידי הadblock ולא תוכל לראות את התוכן כראוי, בשביל לראות את התוכן אנא לחץ על ביטול החוסם", ולא תאמין יש גם אתרים שזה מופיע לי (במיוחד אתרים שבהם יש כדורגל לצפיה ישירה, שם אני מבטל את הקופץ בשביל שאוכל לראות משחק בצפיה ישירה), אז זה אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
בכל מקרה אגיב, ותיקח מה שאתה רוצה מהדברים הבאים.

1.לגבי הפרסומות "לחיצה", יש אתרים שמחייבים אותך ללחוץ על הפרסומות בשביל להיכנס, ככה שגם עם מופיע החוסם, אז לא תוכל להיכנס בלי להוריד את החסימה, ככה שאל תדאג לאתרים מבחינת רווח על פרסומות.

2.בהמשך לאתרים שדאגת להם מבחינה כלכלית, יש באנרים של פרסומות או פרסומות בכתב, אלה פרסומות שלא נחסמות ישר על ידי החוסם, ואתה צריך לחסום אותם באופן ידני, לא לכולם זה מפריע כי זה בצד או למטה של האתרים, והאתר מרוויח מהם כסף.

3.גוגל מעדיפה שתגיד שהחוסם שלהם מוצלח, כי זה אומר שאתה משתמש בגוגל כרום בשביל לא לראות פרסומות, ולא משתמש במתחרים.

4.אם גוגל הייתה רוצה, היא הייתה מונעת את הכניסה של אנשים ליוטיוב עם החוסם, היה רשום לך למעלה "יש חסימה על ידי הadblock ולא תוכל לראות את התוכן כראוי, בשביל לראות את התוכן אנא לחץ על ביטול החוסם", ולא תאמין יש גם אתרים שזה מופיע לי (במיוחד אתרים שבהם יש כדורגל לצפיה ישירה, שם אני מבטל את הקופץ בשביל שאוכל לראות משחק בצפיה ישירה), אז זה אפשרי.

1. לא מבין מה הקשר. נתת איזה דוגמא לדעתי לפרסומת ששבאה לפני האתר, ולא חייבים ללחוץ עליה, אלא על "דלג". אבל מה הקשר? אז נגיד שנתת דוגמא לסוג אחד של פרסומות שהאדבלוק לא חוסם? זה מה שאתה אומר? יופי. מה עם השאר שהוא חוסם? איך זה שמצאת דוגמא אחת למשהו שהאדבלוק לא חוסם אומר שאני לא צריך לדאוג לאתרים מבחינת רווח על פרסומות? כל פרסומת בכל קמפיין שאמורה להיות מוצגת, והיא לא, זאת פגיעה בהכנסה של האתר, ופגיעה בשיווק של המפרסמים.

2. למה האדבלוק לא חוסם באנרים ופרסומות טקסט? זה הכי קל. מה זה לחסום באופן ידני? מה היתרון בזה? ובכל מקרה, שוב זאת דוגמא לכביכול פרסומת שלא נחסמת ע"י אדבלוק, אז ראה התשובה ל 1.

3. זאת ספקולציה, אבל גם אם נכונה (ואני בספק, הסיבה העיקרית שאנשים משתמשים בכרום היא לא חוסם פרסומות, ויש חוסמי פרסומות לעוד דפדפנים), גוגל היא רק חברת אינטרנט אחת, וכרום רק דפדפן אחד. ועובדה שגוגל גם הורידה מהחנות שלה איזה אדבלוק אחר, כי גם היא חייה מפרסומות (ומעוד דברים, כמו שעון לעסקים). האדבלוק פוגע בכל שאר הכנסות אתרי האינטרנט מפרסומות.

4. נו, אז אתה מתאר מאבק בין האתרים לבין האדבלוק. זה מראה שהאתרים נפגעים מהקיום של האדבלוק. לא שצריך הוכחה. במינימום הם צריכים להשקיע זמן ואמצעים בשביל לכתוב או להתקין תכנות שבודקות את זה, על חשבון פיתוח האתר. דוקא אתר מהסוג שנתת, אגב, רוב הסיכוי שעושה הרבה כסף משידור פיראטי, כך שלא דואג לו. חלקם גורמים לאנשים אפילו ללחוץ על פרסומות, ע"י שיטות לא לגיטימיות, כך שגם הם פוגעים בתעשיה. אני מתייחס לאינטרנט הלגיטימי.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
לגבי 1 ו2 , יש קידודים די קבועים לפרסומות , ברגע שאתה שם באנר כמו לוגו של אתר או בכתב כמו הכיתוב של הפורום, החוסם לא מזהה ישר שזה פרסומות.
לגבי 3 , דווקא בגוגל כרום גרם לי להגיע לחוסם, ולא האשכול הזה.
4. רק נתתי דוגמא של אתר אחד, יש מלא אתרים שאי אפשר להכנס אליהם בלי החוסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
והשבוע בתוכניתנו: בלאד מציל את האינטרנט מסכנות האדבלוק המרושע. הישארו עימנו!

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 06:57 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
לגבי 1 ו2 , יש קידודים די קבועים לפרסומות , ברגע שאתה שם באנר כמו לוגו של אתר או בכתב כמו הכיתוב של הפורום, החוסם לא מזהה ישר שזה פרסומות.
לגבי 3 , דווקא בגוגל כרום גרם לי להגיע לחוסם, ולא האשכול הזה.
4. רק נתתי דוגמא של אתר אחד, יש מלא אתרים שאי אפשר להכנס אליהם בלי החוסם.

1 + 2) החוסם די חכם אם הוא מצליח לדלג עם פרסומות ביוטיוב ולעבור מיד לקליפ, כך שלזהות באנר של פרסומת זה ממש פשוט יחסית. לרוב זה מוגש
ע"י שרת של רשת פרסומות (די קל לזהות במקרה של איי-פריים, וגם במקרה של div וג'אבסקריפט אפשר לזהות די בקלות את שרת הפרסומות כשרת של הג'אבסקריפט). בכל אופן זה לא משנה.
3) לא יודע איך. לא משנה.
4) שוב, זה מחזק את זה שהחוסמים רעים לאתרים, וחלק מהאתרים מבזבזים זמן יקר על לחימה בחוסמים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
שינוי עצום. איזה תענוג.
לפתוח קליפ ביוטיוב בלי לחכות לידו מהפחד שתתחיל פרסומות של 012 :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2013, 19:28 
דרך אגב עד אתמול הצלחתי לראות תוכניות באתר MAKO בלי פרסומות בזכות התוסף.
והנה עכשיו פתאום צצה לי הודעה שאומרת שאני צריך להפסיק את התוסף בשביל לראות את התוכנית.
:ANG1:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
דרך אגב עד אתמול הצלחתי לראות תוכניות באתר MAKO בלי פרסומות בזכות התוסף.
והנה עכשיו פתאום צצה לי הודעה שאומרת שאני צריך להפסיק את התוסף בשביל לראות את התוכנית.
:ANG1:

כן כבר ציינתי למעלה שאתרים מגבילים דברים בגלל התוסף
ויש גם פרסומות שעוקפות את התוסף, באנרים קטנים או פרסומות בכתב (כן זה פשוט, אבל כנראה שזאת העקיפה לתוסף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 21:56 
bloodbrother אתה פשוט בנאדם הזיה
למה שמישהו ירצה לראות פרסומות אם הוא לא מעוניין בהם
אז מוצאים דרך לעקוף את זה. האתרים מוצאים דרכים חדשות להרוויח כסף. ואז מוצאים דרך למנוע את זה. לולאה שלמה שלעולם לא נגמרת
ככה פועל העולם .
אבל זה מאוד חמוד שאתה דואג לכיס של גוגל . כי באמת בזכותך יוטיוב על הרגליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2013, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
על-פי דיווח של האתר האוסטרי Horizont Online העוסק בפרסום ומדיה, גוגל לצד חברות נוספות משלמות ל'איאו' (Eyeo) מפתחת 'אד-בלוק פלוס' על-מנת לכלול את רשת הפרסום שלהם ב"רשימה הלבנה" של התוסף, אשר מתירה הצגת פרסומות. אז איך תוסף להסרה של פרסומות מתיר פרסומות, ובכן בדף השאלות והתשובות של התוסף נכתב כי המפתחת מאפשרת לאתרים קטנים או אתרים חינמיים להתיר פרסום בתנאי שלא מדובר בפרסומות לא פולשניות והדבר אף משתנה בין אתר לאתר ובין אזור לאזור ועל הפרסומות לענות על הקריטריונים שהציבה החברה. בנוסף מציינים בחברה כי הם מקבלים תשלום על-מנת לממן את הפעילות השוטפת של תחזוק הרשימות.

קרא עוד: http://www.tgspot.co.il/google-pays-adb ... z2ZwxblfO8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 03:47 
סמל אישי של המשתמש
ניר בלומפילד כתב:
bloodbrother אתה פשוט בנאדם הזיה
למה שמישהו ירצה לראות פרסומות אם הוא לא מעוניין בהם
אז מוצאים דרך לעקוף את זה. האתרים מוצאים דרכים חדשות להרוויח כסף. ואז מוצאים דרך למנוע את זה. לולאה שלמה שלעולם לא נגמרת
ככה פועל העולם .
אבל זה מאוד חמוד שאתה דואג לכיס של גוגל . כי באמת בזכותך יוטיוב על הרגליים

אני לא דואג לגוגל, אלא בעיקר לאתרים יותר קטנים שמתקיימים מפרסומות.

לגבי גוגל, אני לא דואג, אבל אני מעשי - כל פגיעה בהכנסה שלהם, זאת פגיעה באיכות המוצרים החינמיים שלהם שאתה ואני נהנים מהם.

ואגב, לגבי יוטיוב, הפגיעה של חוסמי הפרסומות היא לא רק ביוטיוב, אלא גם באמנים ובחברות תקליטים בגדלים שונים. אלו שמאפשרים פרסומות בקליפים שלהם ומקבלים חלק מההכנסות של יוטיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
חפרת אחי.
בינתיים :LAGUH!: לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
בהתחשב בעובדה העובדתית שבלתי אפשרי לחסום פרסומות, כל האשכול הזה הוא פיקטיבי לחלוטין.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שזה יחסום גם את זה:
http://www.mako.co.il/nexter-internet/s ... page_jumbo

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: