תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיוב כפול על חבילת ספורט 2,1
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 18:46 
קצת אחרי שנגמרה העונה (3/6/13) ביטלתי את חבילת הספורט (ערוצים 53 ו- 54) בהוט.
אחרי כמה ימים (7/6/13) נזכרתי שיש את היורו לנבחרות צעירות והזמנתי את הערוץ מחדש.
עכשיו, ידוע לי שישנה מדיניות שצפייה בערוץ בחודש מלא או בחלקו יחוייב לפי חודש מלא. כלומר, גם אם ראיתי יומיים וביטלתי, עדיין אשלם על חודש שלם.
מה שהפתיע אותי, זה שלא רק שחוייבתי על 66 ש"ח (עלות הערוץ לחודש), אלא חוייבתי על 107 ש"ח, בגלל שהזמנתי פעמיים.
כלומר, על כל הזמנה אני צריך שלם כסף.
גם כשמנסים להסביר לטלפנים שם למה זה לא הגיוני ולא הוגן לשלם על אותו חודש פעמיים. הם המשיכו לטעון שגם אם אזמין עשר פעמים באותו חודש, אז אשלם עשר פעמים על הערוץ, כי כתוב שגם על חלק מהחודש בו השתמשנו נשלם עפ"י 30 ימים. הסברתי להם שיש הבדל גדול בין לשלם על חודש שלם בגין שימוש בחלק מהחודש, לבין לשלם כפול על חודש אחד. אבל אלה שדיברתי איתם היו סתומים מדי כדי להבין.
עכשיו, החישוב הוא לא בדיוק ששילמתי כפול, אלא על ה- 27 ימים שהייתי מחובר שילמתי 60 ש"ח (ולא 66 ש"ח), ועוד 47 ש"ח חיוב חד פעמי בגין הזמנת ערוצים. ייתכן שבחודש הבא אראה עוד כמה ש"ח על אותה הזמנה (החשבון שלי נגמר ב- 22 לכל חודש, אז אולי זה יכנס לחודש הזה).
וגם אם לא, שילמתי על 107 ש"ח על צפייה ב- 27 ימים, בגלל שהזמנתי פעמיים. ממש גניבה!
למישהו עוד זה קרה והתמודד איתם על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חיוב כפול על חבילת ספורט 2,1
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
לא נתפס.
תנסה להתקשר עכשיו שוב, לספר לשירות הלקוחות מה קרה ולהגיד שנמאס לך ואתה רוצה להתנתק. מאמין שזה יעשה את העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
או שהם ינתקו אותו ואז הוא שוב יצטרך להתחבר מחדש ולשלם כפול.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
תקליט את השיחה איתם ותעלה ליוטיוב, או למצער תכין איזו אינפו-גרפיקה מרגשת, ותפצח בקמפיין פייסבוק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2013, 06:37 
מוות כתב:
לא נתפס.
תנסה להתקשר עכשיו שוב, לספר לשירות הלקוחות מה קרה ולהגיד שנמאס לך ואתה רוצה להתנתק. מאמין שזה יעשה את העבודה.

ניסיתי ולא נראה שהפריע להם.
מה שכן, ייתכן שבשלב הבא (שימור לקוחות או טכנאי ניתוק) זה היה משתנה, הבעיה שיש לי בעיה להתנתק בשבועות הקרובים, אז אני אעשה את זה בחודש הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2013, 06:49 
תנסה לפנות למועצה לצרכנות. מאחר והוט, במקרה הזה, הם סוג של פלטפורמה ולא ספק התוכן, יכול להיות שהחיוב הוא תוצאה של החוזה ביניהם לבין צ'ארלטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: