תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעיה תיכון
הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
אני גר במושב במרכז ששייך למועצה אזורית חבל מודיעין, עד לפני שנתיים כל התלמידים יכלו ללכת לאיזה תיכון שרצו (כולם הלכו למקיף יהוד שהוא הכי אחלה והכי קרוב) עד שלפני שנה המועצה החליטה בנוסף לחטיבת הביינים בשהם ששייכת למועצה לבנות גם תיכון, ראש המועצה לא נותן לאף תלמיד לעבור למקיף יהוד בטענה שהחוק הוא שכל תלמיד לומד בתיכון ששייך לאיזור שהוא גר בו .או משהו כזה, אני מבין שיש חוק כזה, מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה? הבית ספר נוראי וברמה נמוכה מאוד ואף אחד מהתלמידים לא רוצה להישאר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעיה תיכון
הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
משנים כתובת במשרד הפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
אצלנו הייתה בעיה דומה, תיכון אחד היה מפוצץ והשני יחסית ריק (לא חשוב למה) וחייבו את ילדי הקיבוץ שלי (מי שעולה לכיתה ז', מי שכבר בבית ספר הטוב לא אולץ לעזוב) ללמוד שם. אז ידוע לי שאחד שכר דירה במושב שכן יכול להירשם לבית הספר (החלוקה של מי ילך לאיזה בית ספר היא לפי קרבת מקום המגורים לבית הספר).
בגדול העצה היא לשכור דירה במקום שכן יכול ללכת לבית הספר הטוב. כמובן שזאת הוצאה רצינית של כסף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
משנים כתובת במשרד הפנים

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 21:09 
תלמידי פרדס חנה שרצו ללמוד במועצה שלנו ולא יכלו בגלל החלטה דומה, השכירו אדמות או בתים במועצה שלנו או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
במקרה הכי גרוע אי אפשר לארגן איזו הפגנה מעפנה (על חשבון יום לימודים כמובן) של כל ילדי השכבה? זאת אומרת להתחיל באיזה מאבק. נראה לי שאם תעשו משהו רוב התושבים בחור שאתה גר בו יהיו בצד שלכם ואז יש סיכוי שראש המועצה ישנה את ההחלטה (שנת בחירות מוניציפליות וזה)

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
תלמידי פרדס חנה שרצו ללמוד במועצה שלנו ולא יכלו בגלל החלטה דומה, השכירו אדמות או בתים במועצה שלנו או משהו כזה.

הבעיה במבואות לא הייתה זו, למועצה של פרדס חנה לא היה בעיה לשחרר תלמידים (רק היית צריך להגיש בקשה שהייתה כמעט תמיד מתקבלת), הבעיה הייתה שלמבואות היה עודף תלמידים, ותלמידים מהאדמות הללו הם חייבים לקבל (יחד עם גוונים), לעומת תלמידי פרדס חנה שהם יכולים לדחות, אז הם התחילו לסנן את תלמידי פרדס חנה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: