תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סחטנים יש בכל מקום
הודעהפורסם: 28 אפריל 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
לפני כ-5 שנים סבתא שלי עשתה טעות וקנתה DVD דרך חברת "ישראדיל". אגב גם אותו DVD היה מקולקל, הגיע בחור מהחברה, הביא מכשיר חדש, לקח את הישן ולאחר כשבועיים התקשרו מהחברה לבשר לסבתא שלי שהמכשיר המקולקל לא הגיע אליהם או במילים אחרות שהיא גנבה את המכשיר המקולקל.
במקרה נוסף היא קנתה מצלמה שלטענתם מחירה הוא 1200 ש"ח אבל אחרי שהיא בדקה באינטרנט היא ראתה שהמחיר הוא רק 600 ש"ח בחנויות.
אבל זה לא הסיפור, זה רק מראה את אופי החברה. מכיוון שלסבתא שלי יש חיבה לקניית שטויות, ובגלל חוסר ההבנה שלה בתחום מצד אחד והרצון לעצמאות מצד שני היא המשיכה לקנות מהם מוצרים לאורך השנים.
לפני מספר חודשים, כשסבתא שלי כבר הבינה שלא כדאי לקנות מהם, הם התקשרו אליה שוב ולאחר שהסבירה להם שהיא לא מוכנה לקנות אצלם יותר שום דבר היא קיבלה הצעה כזאת: היא תשלם להם על דבר אחרון (לא לגמרי הבנתי מה זה היה אבל אני יודע שהיא עשתה עסקה של 5000 ש"ח בתשלומים עד סוף השנה), ובתמורה לכך הם ימחקו לה את הכרטיס וישלחו לה מכתב חתום בדואר שהם לא יתקשרו אליה יותר לעולם.
אחרי שהם נדנדו לה פעמים רבות היא נכנעה להם והסכימה לשלם. עד היום לא התקבל שום מכתב כמו זה שהובטח אגב.
היום התחילו להתקשר אליה שוב, בפעם השמינית היא ענתה. תחילה הציעו לה שרשרת זהב ב2000 ש"ח (בתמורה לכך שלא יתקשרו יותר בעתיד), אחר כך המוכרת הנדיבה הסכימה לעשות הנחה ל1500 ש"ח.
אני שהייתי אצלה בבית ושמעתי את השיחה ממש יכולתי לראות כמה רע זה גורם לה. בסופו של דבר אחרי שהיא אמרה למוכרת שיש לה לחץ דם גבוה והיא תקבל התקף לב בגללם המוכרת הסכימה לעזוב אותה (לבינתיים).
סתם כדי להבין כמה שטויות לא שימושיות היא קנתה אצלם, לפני שבועיים היא עשתה סדר בארון ומצאה מסחטת מיץ (היא חולת סכרת ככה שמיץ זה לא דבר שיש לה מה לעשות איתו), שתי מצלמות שאחת מהן די ישנה לפי המראה שלה ומכשיר נוסף שאין לי מושג מה המטרה שלו.

הסיבה שאני כותב את זה פה היא כדי לשאול האם יש פה קייס, האם משהו מהדברים הללו לא חוקי ויש משהו לעשות חוץ מלא לענות להם (מה שכבר הבנתם שסבתא שלי לא מצליחה ליישם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סחטנים יש בכל מקום
הודעהפורסם: 28 אפריל 2013, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
לא פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.
איזה חרא של אנשים יש במדינה הזאת, זה דבר שלא יאומן פשוט.

אולי שווה לפתוח באיזה קמפיין פייסבוק או משהו.
מה שבטוח שווה לעשות זה לברר פרטים על החברה הזאת.

עריכה: מרגש, אם זה הם - המוטו של החברה הוא "ישראדיל - כי ישראלים לא פראיירים".
http://www.isradeal.co.il/

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2013, 15:25 
בגדול יש מה לעשות.
אפשר לטעון לעושק של קשישה.
2 אופציות:
שאבא שלך (או לפחות מישהו מבוגר- לא
יודע בן כמה אתה) ישלח מכתב מנומק ומנומס שהוא
מבקש לבטל את עסקת התשלומים ובלה בלה.
ואם לא ייענו לדרישותיו הוא יפנה לערכאות משפטיות.
לא יבטלו? תגישו תביעה בביהמ״ש לתביעות קטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2013, 15:28 
קשה לי להאמין שזו אותה החברה
http://www.sponser.co.il/Article.aspx?ArticleId=24843

אני הייתי פונה למשרדיה בכתב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2013, 18:23 
אם מתקשרים אליה 8 פעמים ביום זה לטעמי הטרדה. יש אפילו סעיף מיוחד בחוק הישראלי שקובע עבירה של הטרדה באמצעות מתקן בזק. בכל מקרה כדאי שתפנה לחברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2013, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
שרמוטות.
לא יודע כמה זה חכם, אבל הייתי לוקח את הטלפון בעצבים ואומר שאני הנכד שלה ומתחיל לשמוע את השקרים שלהם, בשלב מסוים הייתי אומר שאני שוטר וזה נשמע לי מופרך ומבקש לדעת איפה ממוקמים המשרדים בשביל להגיע לשם. לא נראה לי שהיו מתקשרים אליה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2013, 22:55 
ממליץ לשאול עורך דין. לדעתי את התשלומים אפשר עוד להציל, בטח על המוצרים שמכרו לה „כדי לא להתקשר יותר" . זה ממש לא חוקי. אגב, לא יזיק להקליט שיחה איתם בה היא מבקשת להתנתק והם ממשיכים להתקשר ולנסות למכור לה דברים.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
היה לי סיפור דומה עם אבי בסוף ימיו. נערמו אצלו בבית קרטונים של מוצרים חסרי ערך, שנרכשו באלפי שקלים מאחת החברות הללו, שמתפרנסות מעושק קשישים.
את רובם-ככולם, אגב, הוא לא קנה עבור עצמו, אלא השתכנע לקנות עבורנו (זאת דרך השיכנוע העיקרית שלהם, כי הם יודעים שהקשישים מאד שמחים לרכוש דברים עבור הילדים והנכדים).
הסברתי לו שאנו לא צריכים, ומה שאנו צריכים אנו קונים בעצמנו, וזה עדיין לא פסק.
פניתי לחברה הזאת, וביקשתי שיפסיקו, וגם זה לא עזר. שלחתי להם מוצרים חזרה, ואמרו שאני יכול לקבל זיכוי לרכישת מוצרים מהמחסן שלהם, אי-שם בפאתי כפר סבא. לא קיבלתי זיכוי וגם לא מוצרים.
בסופו של דבר שיכנעתי את אבי שבכל פעם שיתקשרו מאיזושהי חברה ויציעו לו לקנות מוצרים, שיפנה אותם למספר הטלפון שלי, ואם זה טוב - אני אשמח לקנות.
אני כמובן לא קניתי מהם כלום, וכך, לאחר זמן, נפסקו גם הטלפונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
תיאור של הנאמר באשכול + פתרון קונסטרוקטיבי:

http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s16e02-cash-for-gold

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
Erling כתב:
תיאור של הנאמר באשכול + פתרון קונסטרוקטיבי:

http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s16e02-cash-for-gold

:LOL2: :BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: