תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 23:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סימנו חניה חוקית כחניית נכה - והרכב נגרר
הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

אני לא מגן על אף אחד - אלא לא תוקף אנשים שאני לא יודע אם עשו עבודתם נאמנה או לא, על בסיס כלום. בדיוק כמו שאתה כותב, זה ספקולציות מי אשם. כשלדעתי (ויתכן שאני טועה) האחרונים שאשמים זה המסמנים. בכללי מדובר במדינת חפ-לפ. ולגבי ראש העיר החלאה, דוקא במקרה זה אני בספק שהכסף זה מה שמעניין אותו בקטע של סימון חניות נכים חדשות, פשוט כי זה זניח לעומת מאות או אלפי הדוחו"ת האחרים שניתנים כל יום. סתם חלמאות, והוא אחראי כי הוא עומד בראש זה.

אם בסופו של דבר נגרמה עוגמת נפש לאישה אקראית בגלל זלזול של כל המערכת, כולל המסמנים (שיכלו להשאיר פתק לפקחים), כולל הפקחים (שהיו אמורים לדעת שהסימון נעשה באותו יום), כולל מי שמתאם את כל הענייניים האלה, כולל מי שמעודד נתינת דוחות העיקר לדפוק קופה. בסופו של יום כולם אחראים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
bloodbrother כתב:

אני לא מגן על אף אחד - אלא לא תוקף אנשים שאני לא יודע אם עשו עבודתם נאמנה או לא, על בסיס כלום. בדיוק כמו שאתה כותב, זה ספקולציות מי אשם. כשלדעתי (ויתכן שאני טועה) האחרונים שאשמים זה המסמנים. בכללי מדובר במדינת חפ-לפ. ולגבי ראש העיר החלאה, דוקא במקרה זה אני בספק שהכסף זה מה שמעניין אותו בקטע של סימון חניות נכים חדשות, פשוט כי זה זניח לעומת מאות או אלפי הדוחו"ת האחרים שניתנים כל יום. סתם חלמאות, והוא אחראי כי הוא עומד בראש זה.

אם בסופו של דבר נגרמה עוגמת נפש לאישה אקראית בגלל זלזול של כל המערכת, כולל המסמנים (שיכלו להשאיר פתק לפקחים), כולל הפקחים (שהיו אמורים לדעת שהסימון נעשה באותו יום), כולל מי שמתאם את כל הענייניים האלה, כולל מי שמעודד נתינת דוחות העיקר לדפוק קופה. בסופו של יום כולם אחראים

אומרים שאם כולם אחראים אז אף אחד לא אחראי.
למרבה המזל בארגונים מסודרים (כמו עיריית תל אביב) יש אחראים, והם האנשים שעומדים בראש המערכת (כל אחד מהם וסוג האחריות הרלוונטי לו).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
bloodbrother כתב:

אם המסמנים הניחו שהפקחים יודעים, אז אין שום סיבה שישאירו פתק. אם זה לא בנוהל להשאיר פתק אז הם מניחים שהמערכת (זה אומר הפקחים או מי ששולח אותם) יודעים.

אם הפקחים לא ידעו בגלל שמישהו לא הודיע להם, אז גם הם לא אשמים.

בקיצור אף אחד חוץ ממי שממש נמצא במערכת הזאת, לא יודע מי אשם. אז לקלל אנשים שעשו את העבודה שלהם (לפחות עד יוכח אחרת) זה לא לעניין.

ולא מסכים ש"מעודד נתינת דוחו"ת העיקר לדפוק קופה" רלוונטי בכלל למקרה הזה. סימון חניית נכים (או אדום לבן) זה לא כזה דבר נפוץ, זה זניח לעומת דוח"ות על דברים אמיתיים (חניה בנכים, או באדום לבן או בכחול לבן בלי כרטיס, וכו').

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
עוד טעות מצערת חד פעמית בעיריית חולדאי. או שלא
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 2409270351

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

אני חושב שבמקרה הזה העירייה פחות אשמה
קודם כל אשם בעל העסק שלא שילם את החוב
ואחר כך היא אשמה, היא זאת שחתמה בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
הפועל כתב:

אני חושב שבמקרה הזה העירייה פחות אשמה
קודם כל אשם בעל העסק שלא שילם את החוב
ואחר כך היא אשמה, היא זאת שחתמה בסופו של דבר.
ממש לא מסכים (בהנחה שכל הפרטים מדויקים). היא לא אשמה בכלום - היא חתמה על זה שקיבלה את הדו"ח, שאותו אכן קיבלה, לא על התחייבות לשלם דו"ח שלא שייך לה בשום צורה. הבעלים אשם ברשלנות - לא שילם את הדו"ח. האשמה העיקרית זאת העירייה - היא התרשלה בכך שלא הקדישה דקה לברר של מי העסק כדי לשלוח אליו את הדו"ח, ואח"כ כשהתגלתה הטעות שלה (העירייה) במקום לעשות את הדבר המתחייב - להתנצל בפני האזרחית ולפנות לבעל העסק, היא ברוב חוצפתה מנפנפת את האזרחית וממשיכה לרדוף אותה. לדעתי זה גם לא בסדר שלא שלחו לה את חמשת המכתבים בדואר רשום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
האשמה היא בראש ובראשונה במי שחתם על צו העיקול הזה, זה שופטים חותמים על זה לא? כי אם כן, לדעתי מדובר במעילה בתפקיד ברמה שדורשת הדחה.
וזה שעושים עיקולים כאלו במעמד צד אחד זו שערוריה בפני עצמה.

מהעירייה אני באמת לא מצפה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 22:12 
הפועל כתב:

אפשר לסכם את זה במילה אחת.

מפגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
האשמה היא בראש ובראשונה במי שחתם על צו העיקול הזה, זה שופטים חותמים על זה לא? כי אם כן, לדעתי מדובר במעילה בתפקיד ברמה שדורשת הדחה.
וזה שעושים עיקולים כאלו במעמד צד אחד זו שערוריה בפני עצמה.

מהעירייה אני באמת לא מצפה לכלום.

נדמה לי שגם פקידים מדרגה מסוימת בהוצאה לפועל יכולים לחתום על עיקולים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: