אחד אדום כתב:
bloodbrother כתב:
אני לא מגן על אף אחד - אלא לא תוקף אנשים שאני לא יודע אם עשו עבודתם נאמנה או לא, על בסיס כלום. בדיוק כמו שאתה כותב, זה ספקולציות מי אשם. כשלדעתי (ויתכן שאני טועה) האחרונים שאשמים זה המסמנים. בכללי מדובר במדינת חפ-לפ. ולגבי ראש העיר החלאה, דוקא במקרה זה אני בספק שהכסף זה מה שמעניין אותו בקטע של סימון חניות נכים חדשות, פשוט כי זה זניח לעומת מאות או אלפי הדוחו"ת האחרים שניתנים כל יום. סתם חלמאות, והוא אחראי כי הוא עומד בראש זה.
אם בסופו של דבר נגרמה עוגמת נפש לאישה אקראית בגלל זלזול של כל המערכת, כולל המסמנים (שיכלו להשאיר פתק לפקחים), כולל הפקחים (שהיו אמורים לדעת שהסימון נעשה באותו יום), כולל מי שמתאם את כל הענייניים האלה, כולל מי שמעודד נתינת דוחות העיקר לדפוק קופה. בסופו של יום כולם אחראים
אם המסמנים הניחו שהפקחים יודעים, אז אין שום סיבה שישאירו פתק. אם זה לא בנוהל להשאיר פתק אז הם מניחים שהמערכת (זה אומר הפקחים או מי ששולח אותם) יודעים.
אם הפקחים לא ידעו בגלל שמישהו לא הודיע להם, אז גם הם לא אשמים.
בקיצור אף אחד חוץ ממי שממש נמצא במערכת הזאת, לא יודע מי אשם. אז לקלל אנשים שעשו את העבודה שלהם (לפחות עד יוכח אחרת) זה לא לעניין.
ולא מסכים ש"מעודד נתינת דוחו"ת העיקר לדפוק קופה" רלוונטי בכלל למקרה הזה. סימון חניית נכים (או אדום לבן) זה לא כזה דבר נפוץ, זה זניח לעומת דוח"ות על דברים אמיתיים (חניה בנכים, או באדום לבן או בכחול לבן בלי כרטיס, וכו').