kobster כתב:
טורקיש,
כשגורדנה היה רע במשחקים הראשונים שלו העונה לאחר החזרה מהפציעה וכשנגמר לו האוויר בכל משחק אני כעסתי עליו והעברתי ביקורת על ההתנהלות הכללית שלו.
מאז הדרבי חל שיפור גדול ביכולת שלו ובנושא הכושר בפרט (בעיקר בגלל חלוקת עומסים נכונה) ובכל אשכול טרחתי לפרגן לו על זה ולשבח אותו.
כשטוטו עשה את מה שעשה בטדי והורחק על לא עוול בכפו אתה טרחת לפתוח אשכול במועצה (דבר שהוא כשלעצמו די נדיר מבחינתך) ולנהל דיון עם עשרות תגובות שבכולן קטלת אותו וירדת עליו ועל ההתנהגות שלו, כנראה מתוך אג'נדה אישית נגד טוטו.
כשטוטו ניצח לנו כמעט לבד את שני משחקי הליגה האחרונים משום מה נעלמת ולא הגבת אפילו תגובה מפרגנת אחת.
יכול להיות שאתה מרגיש שאתה צודק וכנראה גם על התגובה הזו אתה תגיב על אוטומט מיד כשתראה אותה ותנסה להיכנס לכל מיני פלפולים שרק יסבכו אותך יותר.
האופציה הנוספת היא לקחת זמן ולנסות להבין איך דפוס ההתנהגות הזה גורם לתגובות ה"אוהדות" כלפיך בפורום.
אני בעדך וכבר אמרתי לך את זה כמה פעמים, אבל הקטעים האלה הם בדיוק הנקודות שאתה נופל בהם ויכול לנצל אותן כדי לשנות את היחס הזה.
שצ'ם, מצטער אם האשכול שלך נפגע, תהנו בספא

את דעתי על טוטו אמרתי בתגובה הקודמת.
לא יכול לפרגן לשחקן שאני לא סובל בלשון המעטה, וגם כשהוא יצא על טביב בגמר הגביע ביקרתי אותו, טוטו בניגוד לגורדנה עושה את המעשים שטותיים האלה כל פעם ולא לומד מהם ומפסיק וזה מה שכואב לי באמת.
אני לא חושב שהדיעה שלי על שחקן כזה או אחר היא מדד /משקל לתגובות ה"אהודות" כלפיי כי גם לפני שהבעתי דיעה על טוטו הם היו כאלה.
ודבר אחרון אם אתה בעדי כמו שאתה אומר תעשה לי טובה ולעצמך ואל תכניס את עצמך לויכוחים/שיחות שלי עם משתמשים שאני בכסח איתם ועוד תכתוב להם"אני מאוכזב ממך"(כמו שראית אני איחלתי לשחם בהצלחה עם החברה (במידה ויש כזו))כי ככה זה לא ניראה שאתה בעדי