תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 00:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Streamer
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 05:05 
סמל אישי של המשתמש
אני מעוניין לקנות מכשיר שדרכו אני אוכל לראות סרטים וסדרות שיש לי על המחשב בטלוויזיה ויתמוך גם בקבצי כתוביות.
ממה שהבנתי סטרימר זה המכשיר שאני מחפש.
השאלה היא איך זה בדיוק עובד, כמה זה עולה, מה אני צריך לבדוק לגבי המחשב והטלוויזיה שלי כדי לוודא שזה יעבוד ואיזה דגם לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Streamer
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 16:10 
בראש ובראשונה אתה צריך להגדיר תקציב.
זה יכול לנוע ממאות שקלים ועד 1000 ש"ח וצפונה.
הרבה סטרימרים גם מציעים שירותים נוספים כמו: אפליקציות ומשחקים.
אם כל מה שאתה צריך בסטרימר זה לצפות בסדרות וסרטים, אין טעם להשקיע הרבה.

באיזה מהירות כרטיס הרשת שלך תומך?
האם אתה מתכוון לחבר את הסטרימר לטלוויזיה ולמחשב בצורה חוטית או אלחוטית?
האם אתה מתכנן לצפות בסרטי HD?
יש בטח עוד כמה שאלות ששכחתי לשאול, אבל בוא נתחיל מזה כדי שאוכל לנסות לעזור לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 16:45 
אם יש לך yes ממליץ לך לשלם 6 ש"ח בחודש ולסגור עניין. עובד סבבה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
o.p כתב:
בראש ובראשונה אתה צריך להגדיר תקציב.
זה יכול לנוע ממאות שקלים ועד 1000 ש"ח וצפונה.
הרבה סטרימרים גם מציעים שירותים נוספים כמו: אפליקציות ומשחקים.
אם כל מה שאתה צריך בסטרימר זה לצפות בסדרות וסרטים, אין טעם להשקיע הרבה.

באיזה מהירות כרטיס הרשת שלך תומך?
האם אתה מתכוון לחבר את הסטרימר לטלוויזיה ולמחשב בצורה חוטית או אלחוטית?
האם אתה מתכנן לצפות בסרטי HD?
יש בטח עוד כמה שאלות ששכחתי לשאול, אבל בוא נתחיל מזה כדי שאוכל לנסות לעזור לך.

באיזה מהירות כרטיס הרשת שלך תומך? לגבי המהירות כרטיס הרשת, הכוונה ל-Link Speed?
האם אתה מתכוון לחבר את הסטרימר לטלוויזיה ולמחשב בצורה חוטית או אלחוטית? זה תלוי איזה חיבורים צריך בשביל כל העניין ואיך זה מתאפשר בצורה אלחוטית.
האם אתה מתכנן לצפות בסרטי HD? כן.
לא מעניין אותי שירותים נוספים כמו אפליקציות ומשחקים.

שחר,
אני ביס אבל הממיר בחדר שלי הוא ממיר HD רגיל ולא הממיר שתומך בסטרימר, ככה שזה יעלה יותר מ-6 שקלים בחודש ושמעתי גם שהוא לא עובד כל כך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2012, 08:32 
כן, לזה התכוונתי.
בנוסף, האם מחובר לך ראוטר לאותו מחשב?

בגדול, בשביל להוזיל עלויות וכדי שסרטי HD ירוצו ללא תקלות, רצוי וכדאי לחבר בצורה חוטית, כלומר: טלוויזיה-סטרימר-ראוטר. את הטלוויזיה לסטרימר בכבל HDMI ואת הסטרימר לראוטר באמצעות כבל רשת.
סטרימרים עם מהירות העברת נתונים שמאפשרת צפייה ב-HD באופן אלחוטי, עולים יותר בד"כ.

מה התקציב שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
o.p כתב:
כן, לזה התכוונתי.
בנוסף, האם מחובר לך ראוטר לאותו מחשב?

בגדול, בשביל להוזיל עלויות וכדי שסרטי HD ירוצו ללא תקלות, רצוי וכדאי לחבר בצורה חוטית, כלומר: טלוויזיה-סטרימר-ראוטר. את הטלוויזיה לסטרימר בכבל HDMI ואת הסטרימר לראוטר באמצעות כבל רשת.
סטרימרים עם מהירות העברת נתונים שמאפשרת צפייה ב-HD באופן אלחוטי, עולים יותר בד"כ.

מה התקציב שלך?

התקציב שלי לא מוגבל במיוחד אבל לא הייתי רוצה שזה יגלוש מעל הכמה מאות שקלים.
בעיקרון ליד הטלוויזיה יש לי נקודת רשת שמגיעה לראוטר, אם אני מחבר את הסטרימר בכבל hdmi לטלוויזיה ועם כבל רשת לנקודה איך הוא יוצר קשר עם המחשב הספציפי שלי ולא עם השאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2012, 10:23 
סתם שאלת תם- בשביל מה צריך סטרימר אם אפשר אפשר פשוט לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2012, 11:08 
RedFox כתב:

התקציב שלי לא מוגבל במיוחד אבל לא הייתי רוצה שזה יגלוש מעל הכמה מאות שקלים.
בעיקרון ליד הטלוויזיה יש לי נקודת רשת שמגיעה לראוטר, אם אני מחבר את הסטרימר בכבל hdmi לטלוויזיה ועם כבל רשת לנקודה איך הוא יוצר קשר עם המחשב הספציפי שלי ולא עם השאר?

זה כל היופי בסטרימר. אתה מגדיר כונן\תיקייה כשיתופיים ואז הסטרימר מציג לך את התוכן (מוזיקה, סרטים וכו') ע"ג מסך הטלוויזיה.

אם כך ובהתאם למה שאמרת, יש לך אופציות בודדות:
Popbox V8 – של חברת popcorn hour שהיא די פופולארית. עונה על הדרישות שלך. בעל jukebox מובנה ובעל יכולת להורדת אפליקציית YAMJ. תפריטים בעברית ויכולת להורדת כתוביות מהרשת (פיצ'ר נחמד, אך לא תמיד יעיל). הוא יכול להתחבר חוטית ואלחוטית באמצעות דונגל. אין לו אפשרות לחיבור הארד דיסק פנימי (יש סטרימרים שניתן). יש לו שלט נחמד עם תאורה כחולה – גם זה פיצ'ר נחמד כשאתה צופה בחושך. המעבר בין התפריטים מעט איטי, אך כשאתה מחשב סך של עלות-תועלת בשביל המחיר של הסטרימר הזה, זה לא כזה נורא.
עלותו כ-550 ש"ח. באילת סביב 470 ש"ח.
גילוי נאות – יש לי סטרימר כזה בבית.
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14791 ... mpaign=zap

A.C.Ryan PlayOn! HD 2 73800 – בערך על אותו בסיס כמו הקודם. עלותו כ-500 ש"ח. הבעיה איתו שסניף החברה באירופה פשט את הרגל. נשאר הסניף בסינגפור, אך הדבר עדיין מהווה בעיה, שכן לא ניתן לדעת איך זה ישפיע על הלקוחות באירופה ועל עדכונים במכשיר. בנוסף, פורום משתמשים פעיל הוא משהו חשוב גם כן בסטרימר ואותו ניתן לומר שנראה פחות בעקבות פשיטת הרגל. עדיין מדובר במכשיר לא רע שאנשים עוד קונים.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811424

Boxee Box – אחד הסטרימרים המומלצים היום. מהיר, יש לו פורום נכבד. הוא מאוד נפוץ בארץ. סוג של Apple בסטרימרים. מחירו גם בהתאם. עולה כ-1000 ש"ח בבאג ובדיוטי פרי 200$, אם יוצא לך להיות. jukebox מובנה, גישה נוחה לאפליקציות ואינטרנט (שחלקן לא נתמכות בארץ), תפריטים נוחים ומקלדתQWERTY מלאה בשלט.
http://www.boxee.tv/buy

לסיכום, שלושת הסטרימרים נותנים פחות או יותר את אותו הדבר. שלושתם גם קומפקטיים, במקרה וזה חשוב לך. לא חושבת ששווה להשקיע כ"כ הרבה בשביל משהו שאתה לא זקוק לו. סה"כ רצית לראות סרטים.

כתבתי תגובה יותר מפורטת, אך המחשב החליט לאתחל את עצמו בדיוק כשבאתי לשלוח. יכול להיות שלא כתבתי ברור חלק מהדברים מחוסר זמן. אם יש לך שאלות נוספות, אתה מוזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2012, 11:15 
לירון האדום כתב:
סתם שאלת תם- בשביל מה צריך סטרימר אם אפשר אפשר פשוט לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה?

אם יש לך מחשב שניתן פשוט לחבר למסך הטלוויזיה, אז סבבה.
סטרימר משמש כפתרון זול יחסית וקטן (בהשוואה ל-HTPC) לניגון וניהול הסרטים שברשותך. הוא לוקח את כל מאגר הקבצים (שאתה מגדיר) מהמחשב ומקרין לך אותו ע"ג הטלוויזיה.
מה גם שלא צריך מקלדת\עכבר ופשוט יש לך שלט שמנהל את הכל. הרבה יותר קל להתעסק עם שלט מאשר כל פעם עם המקלדת והעכבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2012, 11:20 
בהמשך לתגובה של o.p, אם אתה לא צריך אכסון מקומי (יעני אתה לא מתכנן לדחוף לו כונן קשיח משלו ושהוא יעשה את ההורדות בעצמו ולא תהיה תלוי במחשב) בוקסי זה אחלה. לדעתי תוכל למצוא כאלו יד שניה באחלה מחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2012, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה o.p :HEART2: :ROSE:
אפשר לדעת רק מה זה Jukebox ואפליקציית YAMJ ומה אומר בדיוק המושג "פורום משתמשים".
אגב למה הסטרימר ה-3 עולה בערך כפול מהסטרימר ה-1 אם הם נותנים פחות או יותר אותו דבר והאם שווה להשקיע בקפיצת המדרגה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 20:26 
Jukebox ואפליקציית YAMJ -
http://code.google.com/p/moviejukebox/wiki/MovieJukebox

בקישור תוכל לראות דוגמא למה זה עושה.
בגדול, מאפשר לך לסדר את הסרטים בספרייה רצה עם "עטיפה" לכל סרט ומידע עליו כמו: תקציר, זמן הסרט ושחקנים.

פורום משתמשים - כשמו כן הוא. פורום באינטרנט שמיועד לאנשים שיש להם את אותו המכשיר.
הפורום משמש לקבלת עדכונים, עזרה ממשתמשים וכו'. עוזר מאוד כשאתה נתקל בבעיה.

הבוקסי בוקס הוא מותג. כמו אייפון, לצורך העניין. חלק מהמחיר שלו הוא כתוצאה מכך. מכשיר לא רע בכלל.
בזמנו חשבתי לקנות אחד כזה, אבל המחיר הרתיע אותי. מה גם שקניתי את ה-popbox שלי במבצע, אז לא הייתה לי התלבטות.
אם אתה לא נגד יד שנייה, אז כמו שלת"א אמר, ניתן למצוא כאלו יד שנייה ביופי של מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: