teknoboy כתב:
פלסטר כתב:
הדיון הזה על האם יגלו או לא, האם אני מפסיד מזה משהו, הסיכויים וכד' - זה בדיוק הדיון שרץ לי בראש.
בכל אופן, אני מניח שאת כל החודשים שלא שילמתי בעבר כבר אי אפשר לתקן, או שקשה יהיה לתקן, כי אני לא כ"כ זוכר כבר באיזה חודשים לא עבדתי (השאלה אם שווה להתאמץ ולנסות לתקן).
מה שבטוח נותר לעשות זה לחשוב כיצד לפעול לעתיד, ועדיין לא גיבשתי החלטה סופית בנושא.
אם יעבור מספיק זמן עד שיתפסו אותך שלא שילמת, תמיד תוכל להגיד שעבדת באותם חודשים רק שאתה לא זוכר איפה, ושכבר אז היו לך חשדות שהם לא מדווחים עליך (נניח תגיד שהיית ברמן במסעדה).
סתם, אל תעשה את זה, מדובר בעבירה על החוק.

לך תתחיל לריב איתם ועוד על שקר...
מלכה לב אדום כתב:
פלסטר כתב:
הדיון הזה על האם יגלו או לא, האם אני מפסיד מזה משהו, הסיכויים וכד' - זה בדיוק הדיון שרץ לי בראש.
בכל אופן, אני מניח שאת כל החודשים שלא שילמתי בעבר כבר אי אפשר לתקן, או שקשה יהיה לתקן, כי אני לא כ"כ זוכר כבר באיזה חודשים לא עבדתי (השאלה אם שווה להתאמץ ולנסות לתקן).
מה שבטוח נותר לעשות זה לחשוב כיצד לפעול לעתיד, ועדיין לא גיבשתי החלטה סופית בנושא.
המלצה לפחות החל מעכשיו תשמור משכורות (או לפחות 106).
כמה אמים:
אם זו פעם ראשונה "שיעלו עליך" - אתה לא מפסיד כלום ויורידו לך ריביות.
אם אתה יודע שאתה אמור לחתום בלשכה בשנה הקרובה - תסגור את העניינים קודם (תשלם), כי אם לא יעשו לך באלגן לעניין זכאות.
אם הייתי יודע מה קורה איתי בעתיד הקרוב כנראה שהייתי יודע כיצד לפעול, אבל זו תקופה של חוסר ודאות. מה שכן, כבר "עלו עליי" בעבר, אבל לא יודע מה זה משנה.