נועם שחם כתב:
שמע, אנחנו מנהלים פה שיח חירשים שחבל על הזמן.
אתה הרי לא מצפה שאגן פה על הפוסטמה הזו מירי רגב. לא התיימרתי לטעון שאין אצלנו פוליטיקאים מנוולים. אני מתייחס כרגע לתופעה של הצביעות של הקהילייה הבינלאומית ובפרט של מדינות ערב, אל הנעשה בין ישראל לפלסטינים, בעוד שאצלם בבית נעשים דברים הרבה יותר גרועים. מה קשורה מירי רגב לענין.
לגבי נושא איראן - אני מצטער, אבל את התזה שכל נושא איראן זה ענין תעמולתי שנועד לשמש את ביבי, לא מקובל עלי.
ברור שהוא יודע להשתמש בענין הזה כדי להשפיע על הלך הרוח בציבור (אם לא, הוא לא יכול להיות פוליטיקאי), אבל זה לא משנה את העובדה שההתחמשות של איראן בגרעין היא איום קיומי ממשי בטווח הזמן הקרוב על ישראל. כמה עיוור אפשר להיות לסכנה?
אתה זה שביקשת דוגמאות לטמטום תעמולתי של ישראל, אני הבאתי לך די ומספיק דוגמאות.
אתה חייב לפתוח את האוזניים ואז לא יהיה שיח חירשים.
לגבי איראן- זה איום קיומי, זה שביבי מנצל אותו להסית מכל נושא אחר שקצת יותר מורכב, זה תעמולה.
אחד לא סותר את השני.
קאפיש?
א. לא זכור לי שביקשתי דוגמאות ל"טמטום תעמולתי" כלשהו. כאילו מה, אני צריך שתסביר לי מי אלו מירי רגב ודני דנון? אבל זה בכלל לא רלוונטי לטיעון שהצגתי.
ב. אם אתה רוצה לנהל דיון, מציע לך לשחרר קצת מהפוזה, ולהיות קצת יותר מנומס למי שאיתו אתה מדבר. אני מבין שאתה חושב שאתה איזה חכם גדול שממטיר עלינו מחכמתו הנעלה, אבל בכל זאת..