תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 18:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הזמנת חולצות כדורגל מחו"ל
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:39 
מישהו מכיר אתר אמין?
ואני לא רוצה רק חולצות של קבוצות אירופאיות פופלריות אלא גם כאלה מדרום אמריקה וכו'.

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הזמנת חולצות כדורגל מחו"ל
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
kitbag.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הזמנת חולצות כדורגל מחו"ל
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:50 
אין שם מה שאני מחפש:/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 23:06 
תן רשימה של דרום אמריקה ויכול להיות שניתן לעזור לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
בטיסה האחרונה ללוקסמבורג שכחתי במלון חולצה אדומה/לבנה יפיפייה של גלאזגו ריינג׳רס עם carling מקדימה כספונסר.
ראיתי באיביי חולצה כזו,רק שאני לא סגור על הבדלי המידות בן בריטניה לישראל ואירופה ואני חושש שהיא אולי תהיה גדולה,למרות שאני מאמין שלא.
העניין הוא שאני אוהב שהחולצה יושבת עלי בול.
האם סמול מבוגרים באנגליה זה מגביל למדיום בישראל?
אני פעם קניתי מדיום מבוגרים דרך אייבי מאנגליה (חולצה אדומה של יובנטוס) והיא היתה גדולה עלי משמעותית,ומיד מכרתי אותה.
החולצה שמצאתי עכשיו באיביי שהיא בול כמו החולצה שאבדה לי,היא כאמור במידה סמול מבוגרים בריטי,האם היא תתאים לי בתור אחד שלובש מידה מדיום ישראלית,1.70 מטר ויחסית רזה (אם כי לא שחיף דקיק)?
אגב,המידה האמריקאית של חולצות nba שיושבת עלי בול וכבר הזמנתי כמה כאלה בעבר ישירות מארה״ב זה מידה אקסטרא לארג׳ של ילדים.
האם זה נותן אינדיקציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
בטיסה האחרונה ללוקסמבורג שכחתי במלון חולצה אדומה/לבנה יפיפייה של גלאזגו ריינג׳רס עם carling מקדימה כספונסר.
ראיתי באיביי חולצה כזו,רק שאני לא סגור על הבדלי המידות בן בריטניה לישראל ואירופה ואני חושש שהיא אולי תהיה גדולה,למרות שאני מאמין שלא.
אני פעם קניתי מדיום מבוגרים דרך אייבי מאנגליה (חולצה אדומה של יובנטוס) והיא היתה גדולה עלי משמעותית,ומיד מכרתי אותה.
החולצה שמצאתי עכשיו באיביי שהיא בול כמו החולצה שאבדה לי,היא כאמור במידה סמול מבוגרים בריטי,האם היא תתאים לי בתור אחד שלובש מידה מדיום ישראלית,1.70 מטר ויחסית רזה (אם כי לא שחיף דקיק)?
אגב,המידה האמריקאית של חולצות nba שיושבת עלי בול וכבר הזמנתי כמה כאלה בעבר ישירות מארה״ב זה מידה אקסטרא לארג׳ של ילדים.
האם זה נותן אינדיקציה?

היא נמצאת אצלי בארון :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
Raul כתב:
עזרא כתב:
האם זה נותן אינדיקציה?

היא נמצאת אצלי בארון :ROSE:

חולצה אדירה ונדירה.
כאב הלב לראות כמה היא גדולה עלי,כי לא מצאתי עוד כזו באיביי.בוודאי שלא במידה שלי.
בגלל זה אני לא רוצה ליפול שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: