תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 02:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: וואלטה ד'אספניה
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 13:27 
אנחנו כבר אחרי השלב ה-16.
אני מודה שאני לא עוקב כמעט בשידור ישיר, צריך לישון. אחרי הטור דה פראנס והאולימפיאדה, שבועות ארוכים של ללא שינה נורמלית, ואחרי עוד כמה ימי סקי, נאלצתי לוותר לעצמי.
וזה חבל, כי הוואלטה השנה מרתק הרבה יותר מהטור. מההתחלה, 4 מתחרים בליגה מעל כולם:
אלברטו קונטדור - סקסו-בנק, אין צורך להציג אותו, חזר מהשעיה רעב להוכיח שהוא אכן הטוב מכולם.
כריס פרום - מסקיי, שהרבה טענו שהוא אפילו יותר טוב מוויגינס, אבל כדומסטיק לא התאפשר לו להוכיח זאת לזכות בטור דה פראנס. היה שני בוואלטה 2011.
יואכים רודריגז הספרדי - מקבוצת קטושה הרוסית, שהוליך השנה את הג'ירו עד היום האחרון, והפסיד אותו בגלל ביום האחרון לריידר הייז'ידל ב-TT.
אלחנדרו וולוורדה הספרדי מ-MOVISTAR, שחזר גם הוא לא מזמן מהשעיה, לקח קטע מרגש בטור, וחזר לספרד כדי לקחת תואר.

המרוץ מרתק, הרבה מאד קטעים הרריים, התקפות בלתי פוסקות של המובילים אחד על השני. דרמות נפלאות. סקיי חזקים גם כאן, מנסים להכתיב את הקצב, אבל בניגוד לטור דה פראנס לא מצליחים להגן על עצמם מפני ההתקפות הללו. כך יש לנו ימים הרבה יותר דרמתיים.
בימים הראשונים עוד היה צמוד יחסית, הפרשים של עד 10 שניות בין ה-4 הללו, למעט ולוורדה שהתרסק והפסיד זמן רב יחסית כאשר לא חיכו לו.
לובש החולצה האדומה (המוביל) מזה הרבה ימים הוא רודריגז, שמפתיע ולא נותן לקונטדור לקחת לו אף קטע.
ביומיים האחרונים, עמוק בתוך הפירנאים, שני החברים הללו קצת ברחו לפרום שלא עומד בקצב. הוא היה מקום שני הרבה זמן, אבל קונדור עבר אותו, ועכשיו גם ולוורדה.
הזמנים:
הדירוג בינהם כרגע:
1. רודריגז
2. קונטאדור + 28 שניות
3. ולוורדה + 2:24
4. פרום + 4:52

שלב ה-TT, שבו הייתה הזדמנות לפרום לסגור פערים (ואכן סגר די הרבה), כבר עבר.
נותרו עוד כמה ימים עד הסיום במדריד. בינהם שני שלבים עם סיום בפסגה, שאם לא תהיינה הפתעות, שני המובילים יכולים להגדיל את יתרונם.
לדעתי יהיה לנו פודיום ספרדי למהדרין.

ולמי שחשב שפרום מספר 1 בעולם, הנה התשובה. לא כל יום פורים, ולברוח כאשר אתה דומסטיק יותר קל מאשר אתה בסטטוס של מוביל קבוצה.
מי שיכול, מומלץ לצפות בשלב של מחר, ובשלב של שבת בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: וואלטה ד'אספניה
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 14:59 
שאלה אמיתית, לא מתוך סרקזם - מה מעניין אותך בצפייה ממושכת במירוץ אופניים?
אני מבין את ההערכה לה זוכים הרוכבים ואת המאמץ הבלתי הגיוני. אבל איך אתה מוצא עצמך נהנה מישיבה של שעות ארוכות מוך המסך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
אני אוסיף על השאלה של איתי מה מושך במיוחד כשרוב המובילים או אחרי השעיה על שימוש בחומרים אסורים או לפני השעיה על שימוש בחומרים אסורים?
חוץ מזה אם גם ככה כולם משתמשים בהם למה הם עדיין אסורים?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 16:07 
איתי כתב:
אני מבין את ההערכה לה זוכים הרוכבים ואת המאמץ הבלתי הגיוני. אבל איך אתה מוצא עצמך נהנה מישיבה של שעות ארוכות מוך המסך?

קודם כל כעובדה, אני אכן יכול לשבת במשך נניח 4 שעות רצופות, בלי להגזים, ולראות מרוץ אופניים. בגלל המיקום הנוכחי שלי על כדור הארץ זה גם קורה בשעות הקטנות של הלילה, אז זה עוד יותר השקעה, אבל שווה כל רגע. (העדפתי למשל לראות טור דה פראנס מאשר משחקים ביורו).

האמת שאם אין לך שום רקע וידע בתחום, זה קצת קשה להסביר. אני אנסה קצת, בכל זאת.
צריך להבין את מבנה התחרות, את הקטגוריות השונות בהם מתחרים, צריך להבין את המבנה של הקבוצות, צריך להבין שזו עבודה קבוצתית שיש לה מטרה מסוימת.
יש הרבה טכניקה ברכיבה (את זה מכירים יותר כשממש רוכבים), צריך להבין מה המטרה של כל קבוצה בכל יום של רכיבה כתלות באופי הרוכבים בקבוצה, במטרות הכלליות שלה, וכתלות במתווה הגאוגרפי של היום הספיציפי.
יש הרבה מאד טקטיקה, וההוצאה שלה אל הפועל מרתקת.
ברור שככל שאתה מכיר יותר רוכבים, את היכולות שלהם, את האופי שלהם, אז הכל הרבה יותר מעניין.
בתוך הפלטון יש המון התרחשות, הרבה דרמות, המון קואלציות שנרקמות גם בין רוכבים של קבוצות שונות.

בתכל'ס, אנשים שלא רואים כדורגל, לא מבינים איך אפשר לראות 20 אנשים רודפים אחרי כדור שעה וחצי, כאשר לפעמים בכל הזמן הזה מובקע שער אחד.
אני לא מצליח להסביר להם שאני הרבה יותר נהנה לראות כדורגל מאשר כדורסל, למשל, שם בכל דקה יש כמה סלים.
כמו שאתה אומר: בלי סרקזם - זה באמת פחות או יותר אותו דבר. מי שלא מכיר - קשה לו להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:

ממש לא מתאים לך, שאלה טיפשית,
מה מהנה בלשבת לראות שעתיים משחק כדורגל או כדורסל?
מה מהנה לראות 12 שעות ביום אולימפיאדה?
בכלל, מה מעניין בלראות שעתיים סרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: