זה היה דיון קליל ביני לבין קורמן, לא נכתב בשום מקום שהיא מחשיבה עצמה או שהיא יהודיה עפ"י ההלכה או עפ"י אלפקה ( ותרשה לי לפקפק אם אתה יודע איך בדיוק היא מחשיבה את עצמה בלי קשר ). נכתב דם יהודי ושרוצים לייבא אותה וזה לא חייב להיות כמובן למטרות שחיה. ואז אתה ואע"ב התערבתם...
נאום הפרישה של פלפס אגב, חד משמעי מדי. נכון שהיו אין ספור קאמבקים שהיו הזויים קצת יותר מהודעה שלו אי שם בעוד שנתיים שהוא חוזר לקראת ריו, אבל פלפס לא עושה רושם שהוא מסוג הקאמבקיסט ושהוא יצטרך את זה בשביל להוכיח משהו לעצמו או למישהו או לעולם. נוור סיי נוור, אבל אני מהמר שלא.
עד שמצאנו אלופת עולם יהודיה ממשיכת דרכו של מארק שפיץ האגדי לא ניתן לעוכרי ישראל לקחת לנו אותה הסירו ידיכם המטונפות מרבקה היא שלנו ובע"ה תעשה עליה בקרוב ובא לציון גואל
עד שמצאנו אלופת עולם יהודיה ממשיכת דרכו של מארק שפיץ האגדי לא ניתן לעוכרי ישראל לקחת לנו אותה הסירו ידיכם המטונפות מרבקה היא שלנו ובע"ה תעשה עליה בקרוב ובא לציון גואל
זה ממש לא "עד שמצאנו". גם ארון פירסול, ג'ייסון לייזאק ולני קרייזלברג לקחו מדליות זהב באולימפיאדה.
זה ממש לא "עד שמצאנו". גם ארון פירסול, ג'ייסון לייזאק ולני קרייזלברג לקחו מדליות זהב באולימפיאדה.
אני מתעניין כרגע בנקבות אבל גם הם יכולים לבוא בכיף
... נאום הפרישה של פלפס אגב, חד משמעי מדי. נכון שהיו אין ספור קאמבקים שהיו הזויים קצת יותר מהודעה שלו אי שם בעוד שנתיים שהוא חוזר לקראת ריו, אבל פלפס לא עושה רושם שהוא מסוג הקאמבקיסט ושהוא יצטרך את זה בשביל להוכיח משהו לעצמו או למישהו או לעולם. נוור סיי נוור, אבל אני מהמר שלא.
אני לא חושב שמישהו מפקפק בזה שפלפס באמת מתכוון לזה שהוא אומר שהוא פורש. השאלה היא לא מה הוא מרגיש היום אלא מה יתחשק לו לעשות בעוד שלוש שנים וכאן יש לא מעטים שרוצים או שמעריכים שהוא יהיה בריו, כולל למשל האמא דבי. גם אני, אם הייתי חייב להמר, הייתי מהמר שהוא ישחה שם. אגב, בכל ראיונות הפרישה שהיו לו אתמול הוא סיפר פעם אחר פעם איך מייקל ג'ורדן הוא הספורטאי הנערץ עליו והדמות שלו לחיקוי עד שהשדרן מאנ.בי.סי הזכיר לו שגם ג'ורדן לא ממש הצליח לפרוש בפעם אחת. ואם מסכמים את התחרות הנפלאה בשחייה, ראוי שלפחות פעם אחת באשכול הזה יובא הסרט הסמי-רשמי של הנבחרת האדירה שלקחה 30 מדליות:
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה