תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איטליה בחגים?
הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
רוצים לטוס לאיטליה בסוכות.
אשמח לשמוע על המלצות בכלליות לגבי איטליה ובפרט על מלונות טובים (וזולים?) ברומא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: איטליה בחגים?
הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 20:32 
מלון סאן מרקו
ליד הטרמיני
3 כוכבים שקט ונוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
אני ישנתי במלון הזה ברומא, במרכז העיר במרחק צעדים ספורים מפיאצה נאבונה המפוארת. עליו אני יכול להמליץ (אגב אני לא אדם דתי והרבה מהאורחים לא חבשו כיפה כשאני הייתי שם אבל בגלל הכשרות והקב"ט המלון מקבל גוון של "שומרי מצוות" מישראל) בחום.

"מלון "מגדל פאלאס" שנפתח לא מכבר (ב-2007) נמצא בקומה הראשונה של בית דירות עתיק ומצויד. בשונה ממלונות אחרים בעלי אופי יהודי, הוא ניכר במיטב אבזרי הנוחות עבור שומרי מצוות. בעל המלון, ג'ורג'ו דלה רוקה, צייד את 13 החדרים הנוחים במזגנים, בטלוויזיה לוווינית, באינטרנט חופשי ובטלפונים פרטיים. ומה שהכי חשוב - האורחים מקבלים ארוחת בוקר כשרה. כתובת: Corso vittorio emanuelle II‬, טל' ‭.6019009886‬"

לגבי המלצות בכללי - תלוי לאן אתה נוסע - לרומא? לאיזור הדרום (נאפולי-פוזיטנו-אמלפי)? לסיציליה? לאיזור האגמים בצפון? לאברוצי במזרח? לטוסקנה?
זה בערך כמו לשאול המלצות בכללי לנסיעה לארה"ב... :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
על הדרך אשמח לקבל המלצות לטיול יום ב:
נאפולי
סיציליה
ליבורנו
רומא
ונצייה
מארסיי
דוברובניק

תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 11:32 
ציטיאט כתב:
על הדרך אשמח לקבל המלצות לטיול יום ב:
סיציליה - חובה לעלות על האתנה. הר הגעש האחרון הפעיל באירופה, עולים לשם דרך קטאניה שהיא עיר מגניבה ומומלץ להישאר שם לילה.
ונצייה - אני אישית די השתעממתי, אבל סיור בסמטאות והרחובות יכול להיות נחמד ליום אחד.

תודה!

טיול יום נוסף שאני ממליץ לך הוא cinque terre. חמישה כפרים על צלע הר, שעתיים נסיעה מגנואה או מפירנצה. אחד המקומות היפים בעולם. יש מסלול קל להליכה שמחבר בין חמשת הכפרים. גגל על המקום, בהחלט שווה עצירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
לאן בדיוק אתה נוסע באיטליה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
תודה לכולם.
הכיוון הוא לטוס לרומא, לעשות שם יום-יומיים, לנסוע לטוסקנה (פירנצה), אולי-אולי-אולי ונציה, ולחזור לרומא.
חשבתי לחזור ממילאנו, אבל זה לא מתאים לכמות הימים שיש לי (משהו כמו שישי עד שישי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
תודה לכולם.
הכיוון הוא לטוס לרומא, לעשות שם יום-יומיים, לנסוע לטוסקנה (פירנצה), אולי-אולי-אולי ונציה, ולחזור לרומא.
חשבתי לחזור ממילאנו, אבל זה לא מתאים לכמות הימים שיש לי (משהו כמו שישי עד שישי).

בפירנצה הייתי ,גם ברומא
ברומא כמובן שאפשר לטייל אפילו שבוע שלם,אבל בפירנצה לא יודע,יפה וזה,אבל יותר מיום יומיים זה לא מתאים לפי דעתי.
בפירנצה קהילה יהודית מעניינת,יש מוזיאון יהודי יפה וגם בית כנסת מרשים ששווה לך לבדוק.
הם נמצאים בכתובת Via Farina 4
Bus: C, 6, 31, or 32(אוטובסים שמגיעים לשם).

אם אתה מתעניין באומנות,פירנצה היא כמובן עיר ששופעת באומנות.
יש לך את גלריה אופיצי,בכתובת Loggiato degli Uffizi, 6,יש גם את הACCADEMY GALLERY,בכתובת Via Ricasoli, 58-60
ליד אופיצי יש לך את מוזיאון היסטוריית המדע,מוזיאון די מרתק,במיוחד אם אתה מגיע עם ילדים אבל גם אם לא שווה לקפוץ לבקר,כשאני הייתי זה עלה 6.5 יורו כניסה אבל תבדוק עכשיו.
ליד האופיצי יש גם את הפיטי פלאס,מקום מאוד יפה וגדול,נמצא בכתובת Via della Ninna, 50122 Firenze.

שווה לבקר גם באוניברסיטה degli שם ליד יש את מוזיאון סאן מרקו שהוא גם מעניין מאוד ונמצא בכתובת Piazza San Marco 3

אני למשל מתעניין בארכיאולוגיה,אז איטליה כמובן מאוד מושכת אותי.בפירנצה יש מוזיאון ארכיאולוגיה לאומי שנמצא בכתובת Via della Colonna, 38

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
פירנצה עיר מיותרת, לא שווה אפילו חצי יום.
ונציה חובה.
קיצר: דלג על פירנצה ורוץ לוונציה!

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איטליה בחגים?
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:05 
לא מסכים
בפירנצה לא הייתי, אבל יותר מיום אחד אין מה לעשות בונציה. אם אתה נוסע מטוסקנה לשם באוטו זה לדעתי לא שווה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
לא מסכים
בפירנצה לא הייתי, אבל יותר מיום אחד אין מה לעשות בונציה. אם אתה נוסע מטוסקנה לשם באוטו זה לדעתי לא שווה את זה
הייתי ארבעה ימים בוונציה, חרשתי אותה ברגל. יש המון מקומות יפים שתיירים לא מגיעים אליהם. לדעתי גם שבוע אפשר למלא בקלות.
בפירנצה אין כל כך הרבה דברים יפים לראות, אלא אם יש לך פטיש לכנסיות או מוזיאונים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
תנו המלצות על המקומות שכתבתי בבקשה.

נאפולי
סיציליה
ליבורנו
רומא
ונצייה
מארסיי
דוברובניק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
פירנצה עיר מיותרת, לא שווה אפילו חצי יום.
ונציה חובה.
קיצר: דלג על פירנצה ורוץ לוונציה!

לא מסכים איתך
פירנצה שווה יום יומיים
עיר מאוד יפה,בעלת חשיבות היסטורית,נחמד מאוד לטייל בה.מגיעים לשם הרבה מאוד תיירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: