תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מישהו היה בכריתים? מלאיה?
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
אני אסע ב'ה לחמישה ימים. רציתי לדעת כמה כסף בערך עלי לקחת לביזבוזים (שתייה, מסיבות, אטרקציות)
המחירים שם נוחים או מופקעים? אשמח לתשובות
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מישהו היה בכריתים? מלאיה?
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:01 
אחחח מאליה, זיכרונות מלפני צבא, מקום אדיר! תביא איזה אלף שקל לבזבוזים (לא כולל שתיה, שאותה הייתי ממליץ לך לקנות בדיוטי פרי כדי להימנע מחיקויים). בכל מקרה, המחיה שם סבבה, וכל הכניסות למועדונים בחינם, ככה שאתה פשוט הולך ברחוב הראשי ונכנס ויוצא כמה שבא לך מהמועדונים. דרך אגב, אני ממליץ לכם להביא רשיון ולשכור טרקטורונים ליום אחד ולנסוע איתם לפארק מים ולחופים מדהימים שהם טיפה יותר רחוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
חברים שלי נוסעים לכריתים ביום שלישי בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
מישהו היה בקוס ויכול להביא פרטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה, עוד מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 19:54 
בונדרוב כתב:
מישהו היה בקוס ויכול להביא פרטים?

הייתי בקוס בדיוק בשנה שעברה לפני הגיוס . אחרי הלילה הראשון תבינו שהגעתם לסדום , כמה דברים שחשוב לדעת :
ברגע שתנחתו סוכני מכירות ישראלים יציעו לכם דילים לאטרקציות, תיקחו רק את ההפלגה ואת הדיל שכולל נסיעה פלוס כניסה למסיבה בד״כ זה במועדון הסטרלייט.
בעקרון כל שאר הדילים שיציעו לכם הם עוקץ מהסיבה הפשוטה שאתם תשלמו מאות שקלים לדילים שכוללים בעיקר כניסה למסיבות , בזמן שברחוב הראשי בקוס ( שכחתי איך קוראים למקום , אם אני לא טועה פשוט קוראים לו ה main street ) דמי הכניסה למסיבה הם במקרה הגרוע צ׳ייסר שעולה טוב וברוב המקרים הכניסה היא בחינם ...
בקיצור , חופים נהדרים , המון מסיבות , המון תיירות אירופאיות מרגשות , הייתי חוזר בלי לחשוב פעמיים אם רק הייתי יכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: