יורם כתב:
קודם כל, לגיטימי שתטען שאין סתירה בין מה שהיא מבקשת מאחרים לעשות, למה שהיא עושה בעצמה, שגם אם רצתה להגר מהארץ אף מדינה לא תקח אותה (טענה לא לגמרי משוללת יסוד), ועוד טיעונים שאתה ואחרים העליתם כאן. ממש לא לגיטימי שתכתוב שוב ושוב שאני שולח אותה לחו"ל בגלל הדעות שלה כמו אחרון הטוקבקיסטים/פעיל ישראל ביתנו/השד יודע מה עוד, אחרי שהבהרתי את ההיפך כמה פעמים.
אני לא יודע איך אני אמור להבין משפט כמו - "אני ממש לא מצפה ממנה לעבור על החוק, אלא לעשות בדיוק את אותו דבר שהיא מבקשת מהם - לא להיות פה."
אבל בקטנה, אני לא מאמין שאדם חייב להגן על כל אות שיצאה לו מהמקלדת באינטרנט, אם אתה לא חושב שהיא צריכה לעזוב את הארץ בגלל העצומה הזו אז אין לי בעיה איתך בנושא הזה.
יורם כתב:
לעצם הענין, אין לי מה להוסיף על הטעונים שכבר העליתי, אז אתמצת: הבחורה כותבת לאנשים שבכלל לא מכירה, דורשת מהם לנקוט צד ברור בסכסוך בו אינם כנראה מעורים, לפגוע בפרנסה של עצמם (לפחות היתה מפצה אותם כלכלית) , להפר חוזה כתוב, ולגרום מפח נפש לעשרות אלפי אשים שלא חטאו, רק כדי לקדם את משנתה האידיאולוגית. אם לא די בכך, היא עושה זאת בזמן שהיא עצמה עובדת באותה מדינה בדיוק שהיא מבקשת מהם להחרים, מממנת אותה, ואולי גם משרתת או לפחות שירתה את צבאה. אם אתה לא רואה בכל זה בעיה מוסרית, אז אני באמת לא יודע מה עוד אפשר להגיד לך.
הדבר היחיד שהיא מבקשת מ RHCP היא להשתתף בחרם תרבותי.
עוד פעם, אתה מתנגד לחרם תרבותי באשר הוא?
אתה חושב שהוא בלתי מוסרי בהגדרה?
ואם כן, למה?
ואני לא מבין מה הקשר לעובדה שהיא גרה פה.
יורדים שקוראים ללהקות להחרים את ישראל זה כן בסדר מבחינתך?
mkorman1 כתב:
אמיר
התגובה שלך מעידה על שני דברים
האחד,בורות בנוגע למקור המושג גיס חמישי
השני, על התנשאות כיוון שאם אתה אינך יודע את מקור המושג מה לך כי תלין על אי הידיעה הנטענת של אחרים
נו באמת.
זו באמת רמת הדיון שאתה רוצה פה?
mkorman1 כתב:
אבל,בסופו של ענין אתה כנראה צודק שכן אלה שקוראים להחרים את ארצם ולא משנה מכח איזה אידאולוגיה ואופן מחשבה מעוות וחולני
אינם ראויים להקרא גיס ,כולה כמה עשרות או לכל היותר מאות הזויים ומנותקים שאיש מזמן כבר לא סופר
לא זו הסיבה שהם לא ראויים להקרא ככה.
גייס חמישי מנסה לפעול כנגד המדינה, האנשים האלו הם במקרה הכי גרוע טועים באמצעים שהם בוחרים.
תפסיק לעשות דה-לגטימיזציה לאנשים שאתה לא מסכים איתם פוליטית.