תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניסיון ישראלי לבטל את הופעת RHCP
הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 21:55 
אבל זה בדיוק הענין
אנחנו מדינה במצור בדיוק כפי שמדריד הרפובליקנית היתה ב1936
ומי שקורא לחרם בהכרח תומך בעמדת אלה שצרים עלינו ומאיימים לכלותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אבל זה בדיוק הענין
אנחנו מדינה במצור בדיוק כפי שמדריד הרפובליקנית היתה ב1936
ומי שקורא לחרם בהכרח תומך בעמדת אלה שצרים עלינו ומאיימים לכלותנו

יש מצב שזו ההשוואה ההיסטורית הכי מופרכת שראיתי בחיים שלי.
ב - 36', ספרד היתה מדינה במלחמת אזרחים, לא מצור (מלחמת אזרחים שפרצה בעקבות מהפכה צבאית של גנרלים פשיסטים שניסו להפיל שלטון נבחר בכח).
והמצור על מדריד לא היה מצור תרבותי או מטאפורי, הוא היה מצור פיזי של כוחות צבאים על עיר הבירה הספרדית.
ומדריד לא נפלה בגלל בוגדים, היא נפלה בגלל שהנאצים עזרו לפשיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
וברצינות שניה, לשלוח אנשים שאתה לא מסכים איתם פוליטית לחו"ל?
באמת?
זה דברים שמתאימים לישראל ביתנו.
אני מרגיש טיפה נבוך שאני צריך אפילו להסביר לך את הבעייתיות בזה.

אמיר כתב:
נ.ב.
אני לא לגמרי מבין איך הוצאתי משהו מהקשרו.
אני לא דיברתי על המניעים, אלא על הפתרונות (קרי - לשלוח אנשים שאתה לא מסכים איתם לחו"ל) שהם לדעתי לא דמוקרטיים בעליל.
אתה רק מתעלם מדבר אחד קטנטן (בעמוד לפני זה)

יורם כתב:
אמיר כתב:
אני רק קצת מאכוזב לראות אותך שולח אנשים שאתה לא מסכים איתם פוליטית לחו"ל, כמו אחרון הטוקבקיסטים.
אני לא שולח אותה בגלל הדעות שלה, שכנראה לא רחוקות משלי, אלא בגלל שזה בדיוק מה שהיא דורשת מאחרים לעשות, ורוצה שהיא תשמש להם דוגמא אישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
קלדרון
ההשוואה לדרום אפריקה לא מדויקת
בדרום אפריקה לא היה כיבוש
אלא דיכוי של רב האוכלוסייה על ידי מיעוטה מסיבות גזעניות
כאן עדיין אין מצב כזה

וזה שונה ממה שהולך בשטחים בגלל???

בדרום אפריקה לא יודעים להכין חומוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2012, 00:01 
הפועל כתב:
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
קלדרון
ההשוואה לדרום אפריקה לא מדויקת
בדרום אפריקה לא היה כיבוש
אלא דיכוי של רב האוכלוסייה על ידי מיעוטה מסיבות גזעניות
כאן עדיין אין מצב כזה

וזה שונה ממה שהולך בשטחים בגלל???

בדרום אפריקה לא יודעים להכין חומוס

בדרום אפריקה לא מדברים ערבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2012, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
אמיר כתב:
באמת?

אמיר כתב:
נ.ב.
אני לא דיברתי על המניעים, אלא על הפתרונות (קרי - לשלוח אנשים שאתה לא מסכים איתם לחו"ל) שהם לדעתי לא דמוקרטיים בעליל.

יורם כתב:
אמיר כתב:
אני רק קצת מאכוזב לראות אותך שולח אנשים שאתה לא מסכים איתם פוליטית לחו"ל, כמו אחרון הטוקבקיסטים.
אני לא שולח אותה בגלל הדעות שלה, שכנראה לא רחוקות משלי, אלא בגלל שזה בדיוק מה שהיא דורשת מאחרים לעשות, ורוצה שהיא תשמש להם דוגמא אישית.

עוד פעם, אני לא חושב שהיא אמרה בשום מקום שישראל היא מדינה שלא מוסרי לחיות בה.
היא בסה"כ חושבת שחרם תרבותי הוא משהו שיכול להביא לשינוי המדיניות של ישראל בשטחים, אני מבין שאתה לא מסכים איתה, וזה לגיטימי, אני רק באמת באמת לא מבין איך זה הופך אותה לצבועה ולמה לדעתך היא צריכה עכשיו ללכת לחו"ל.
אולי תנסה להסביר לי במילים יותר קטנות.
אני רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2012, 05:27 
אמיר
התגובה שלך מעידה על שני דברים
האחד,בורות בנוגע למקור המושג גיס חמישי
השני, על התנשאות כיוון שאם אתה אינך יודע את מקור המושג מה לך כי תלין על אי הידיעה הנטענת של אחרים
אבל,בסופו של ענין אתה כנראה צודק שכן אלה שקוראים להחרים את ארצם ולא משנה מכח איזה אידאולוגיה ואופן מחשבה מעוות וחולני
אינם ראויים להקרא גיס ,כולה כמה עשרות או לכל היותר מאות הזויים ומנותקים שאיש מזמן כבר לא סופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2012, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
יורם כתב:
אמיר כתב:
באמת?

אמיר כתב:
נ.ב.

יורם כתב:
אמיר כתב:

עוד פעם, אני לא חושב שהיא אמרה בשום מקום שישראל היא מדינה שלא מוסרי לחיות בה.
היא בסה"כ חושבת שחרם תרבותי הוא משהו שיכול להביא לשינוי המדיניות של ישראל בשטחים, אני מבין שאתה לא מסכים איתה, וזה לגיטימי, אני רק באמת באמת לא מבין איך זה הופך אותה לצבועה ולמה לדעתך היא צריכה עכשיו ללכת לחו"ל.
אולי תנסה להסביר לי במילים יותר קטנות.
אני רציני.

קודם כל, לגיטימי שתטען שאין סתירה בין מה שהיא מבקשת מאחרים לעשות, למה שהיא עושה בעצמה, שגם אם רצתה להגר מהארץ אף מדינה לא תקח אותה (טענה לא לגמרי משוללת יסוד), ועוד טיעונים שאתה ואחרים העליתם כאן. ממש לא לגיטימי שתכתוב שוב ושוב שאני שולח אותה לחו"ל בגלל הדעות שלה כמו אחרון הטוקבקיסטים/פעיל ישראל ביתנו/השד יודע מה עוד, אחרי שהבהרתי את ההיפך כמה פעמים.
לעצם הענין, אין לי מה להוסיף על הטעונים שכבר העליתי, אז אתמצת: הבחורה כותבת לאנשים שבכלל לא מכירה, דורשת מהם לנקוט צד ברור בסכסוך בו אינם כנראה מעורים, לפגוע בפרנסה של עצמם (לפחות היתה מפצה אותם כלכלית) , להפר חוזה כתוב, ולגרום מפח נפש לעשרות אלפי אשים שלא חטאו, רק כדי לקדם את משנתה האידיאולוגית. אם לא די בכך, היא עושה זאת בזמן שהיא עצמה עובדת באותה מדינה בדיוק שהיא מבקשת מהם להחרים, מממנת אותה, ואולי גם משרתת או לפחות שירתה את צבאה. אם אתה לא רואה בכל זה בעיה מוסרית, אז אני באמת לא יודע מה עוד אפשר להגיד לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2012, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
קודם כל, לגיטימי שתטען שאין סתירה בין מה שהיא מבקשת מאחרים לעשות, למה שהיא עושה בעצמה, שגם אם רצתה להגר מהארץ אף מדינה לא תקח אותה (טענה לא לגמרי משוללת יסוד), ועוד טיעונים שאתה ואחרים העליתם כאן. ממש לא לגיטימי שתכתוב שוב ושוב שאני שולח אותה לחו"ל בגלל הדעות שלה כמו אחרון הטוקבקיסטים/פעיל ישראל ביתנו/השד יודע מה עוד, אחרי שהבהרתי את ההיפך כמה פעמים.

אני לא יודע איך אני אמור להבין משפט כמו - "אני ממש לא מצפה ממנה לעבור על החוק, אלא לעשות בדיוק את אותו דבר שהיא מבקשת מהם - לא להיות פה."
אבל בקטנה, אני לא מאמין שאדם חייב להגן על כל אות שיצאה לו מהמקלדת באינטרנט, אם אתה לא חושב שהיא צריכה לעזוב את הארץ בגלל העצומה הזו אז אין לי בעיה איתך בנושא הזה.

יורם כתב:
לעצם הענין, אין לי מה להוסיף על הטעונים שכבר העליתי, אז אתמצת: הבחורה כותבת לאנשים שבכלל לא מכירה, דורשת מהם לנקוט צד ברור בסכסוך בו אינם כנראה מעורים, לפגוע בפרנסה של עצמם (לפחות היתה מפצה אותם כלכלית) , להפר חוזה כתוב, ולגרום מפח נפש לעשרות אלפי אשים שלא חטאו, רק כדי לקדם את משנתה האידיאולוגית. אם לא די בכך, היא עושה זאת בזמן שהיא עצמה עובדת באותה מדינה בדיוק שהיא מבקשת מהם להחרים, מממנת אותה, ואולי גם משרתת או לפחות שירתה את צבאה. אם אתה לא רואה בכל זה בעיה מוסרית, אז אני באמת לא יודע מה עוד אפשר להגיד לך.

הדבר היחיד שהיא מבקשת מ RHCP היא להשתתף בחרם תרבותי.
עוד פעם, אתה מתנגד לחרם תרבותי באשר הוא?
אתה חושב שהוא בלתי מוסרי בהגדרה?
ואם כן, למה?

ואני לא מבין מה הקשר לעובדה שהיא גרה פה.
יורדים שקוראים ללהקות להחרים את ישראל זה כן בסדר מבחינתך?

mkorman1 כתב:
אמיר
השני, על התנשאות כיוון שאם אתה אינך יודע את מקור המושג מה לך כי תלין על אי הידיעה הנטענת של אחרים

נו באמת.
זו באמת רמת הדיון שאתה רוצה פה?
mkorman1 כתב:
אבל,בסופו של ענין אתה כנראה צודק שכן אלה שקוראים להחרים את ארצם ולא משנה מכח איזה אידאולוגיה ואופן מחשבה מעוות וחולני
אינם ראויים להקרא גיס ,כולה כמה עשרות או לכל היותר מאות הזויים ומנותקים שאיש מזמן כבר לא סופר

לא זו הסיבה שהם לא ראויים להקרא ככה.
גייס חמישי מנסה לפעול כנגד המדינה, האנשים האלו הם במקרה הכי גרוע טועים באמצעים שהם בוחרים.
תפסיק לעשות דה-לגטימיזציה לאנשים שאתה לא מסכים איתם פוליטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניסיון ישראלי לבטל את הופעת RHCP
הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 08:29 
אמיר כתב:
יורם כתב:

אני לא יודע איך אני אמור להבין משפט כמו - "אני ממש לא מצפה ממנה לעבור על החוק, אלא לעשות בדיוק את אותו דבר שהיא מבקשת מהם - לא להיות פה."
אבל בקטנה, אני לא מאמין שאדם חייב להגן על כל אות שיצאה לו מהמקלדת באינטרנט, אם אתה לא חושב שהיא צריכה לעזוב את הארץ בגלל העצומה הזו אז אין לי בעיה איתך בנושא הזה.

יורם כתב:

ואם כן, למה?

mkorman1 כתב:
אמיר

נו באמת.
זו באמת רמת הדיון שאתה רוצה פה?
mkorman1 כתב:

לא זו הסיבה שהם לא ראויים להקרא ככה.
גייס חמישי מנסה לפעול כנגד המדינה, האנשים האלו הם במקרה הכי גרוע טועים באמצעים שהם בוחרים.
תפסיק לעשות דה-לגטימיזציה לאנשים שאתה לא מסכים איתם פוליטית.

ודה ליגטימזציה למתנחלים? גם הם לא מסכימים איתך ״פוליטית״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 01:52 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
יורם כתב:

אני כן חושב ככה, אבל לא מדובר בדעות אלא במעשים. אני מצפה ממנה שתעשה בדיוק את מה שהיא דורשת מאחרים לעשות - לא לעבוד פה, בדיוק כמו שאני מצפה ממארגני חרם מנויים לא לעשות מנוי בעצמם. לפי ההגיון שלך מי שמצפה מאלה שמטיפים לצמחונות לא לאכול בשר, ואני מאמין שלרוב האנשים יש ציפיה כזאת, מרעיב אנשים על רקע ההשקפות שלהם.

אמיר כתב:
יורם כתב:

ואם כן, למה?
באמת נחמד שאתה והיא החלטת שהחרם חל רק על בעלי מקצוע מסוים - אמנים, ולא על המקצוע שלה, אם בכלל יש לה כזה. אולי גם אני אכריז על חרם על הפורום ואחליט שהוא חל רק על מי שאין לו תמונה של אלוהים בפרופיל. מענין, אגב, מה היית אומר אם היית מגלה שמארגן חרם האמנים על אריאל גר בעצמו באריאל, נהנה בשל כך מהטבות מפליגות, ומביא נימוקים כמו שלך - "מדובר רק על חרם של אמנים" או "יותר קשה לעבור דירה לתמיד מאשר לבטל הופעה חד פעמית".
חרם תרבותי זה מושג מאוד רחב, ולפעמים הוא נראה לי מוצדק, למשל אם הייתי מוזמן להופיע בפני ועידת הקו קלוקס קלאן. באופן עקרוני, כאמור, אני לא מתלהב מחרמות שמאורגנים ע"י אנשים שמסרבים להשתתף בהם. גם החרם התרבותי על דרום-אפריקה שהוזכר כאן אורגן אאל"ט ע"י סילביו דנטה ולא ע"י תושבים לבנים מקומיים.

אמיר כתב:
ואת המשפט "נאה דורש, נאה מקיים" אתה כן מבין? אני בכל מקרה לא הייתי תומך בקריאה להחרים הופעות בפני אזרחי מדינת שיראל שלא קשורות בכלום (פרט למיקום) למדינה ולמוסדותיה, אבל מיורדים זה היה באמת פחות חמור בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: