תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טלויזיה חכמה וכל השיט הזה... (איץיק בא לפה)
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 16:25 
its-sick כתב:
גיא האדום כתב:
מה שאני צריך זה (לכאורה) די פשוט. יש המון המון שדורים שאני יכול לראות דרך המחשב שלי: hulu, netflix, espn3, youtube, comedy central ועוד המון. אני רוצה "לשדר" את כל מה שיש לי על המחשב אל הטלויזיה.
הדרישות הנוספות הן שלא תהיה ירידה באיכות (כלומר, אם הדיילי שאו משודר בHD שזאת האיכות שתגיע לטלויזיה) ואז חשבתי שזה יהיה נחמד אם הפתרון יהיה יותר מאשר כבל מהלפטופ לטלויזיה, ואם אפשר שהמחשב המשדר והטלויזיה לא יצטרכו להיות זה מול זה, מה טוב.
לכאורה זה לא צריך להיות קשה. כל המחשבים יושבים על אותו ראוטר. הראוטרים הדי פשוטים של היום הם מתקן N, מה שאומר שקטן עליהם לשדר HD בתוך הרשת. צריך רק מוצר תוכנה שתשדר את מסך המחשב לרשת הביתית ועוד מוצר חומרה שישב ליד הטלויזיה, יתחבר לרשת הביתית ויוריד משם את מסך המחשב.
עד היום מצאתי רק מוצר אחד שעושה את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B004W2 ... 00_details
והאמת, שהוא עובד חרא והוא הוחזר אחר כבוד לחנות.
אם הטלויזיה שלך תומכת ב DLNA אז כאן יש רשימת תוכנות שתשדרנה מהפיסי לרשת הביתית , כמחציתן חינמיות:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison ... ia_servers

הבעיה שלי היא שאני רוצה לשדר מהממירים של יס, לא מהפיסי, ואני רוצה גם תשדורת שלט בכוון ההפוך. זה קצת יותר מורכב לצערי.

שום ראוטר לא מזרים היום Full HD, אבל הHD שמשדרים שם הוא לא באמת Full HD. כמו שאיציק אמר, אם יש לך DLNA אתה יכול לנסות להשתמש בזה, או לרכוש מחשב פשוט יחסית כמו
http://www.zotacusa.com/products/mini-pcs/zbox
או המקביל שלו של xtreamer, foxconn, asus & acer

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 17:03 
לא תתפוס אותי כתב:
its-sick כתב:
גיא האדום כתב:
מה שאני צריך זה (לכאורה) די פשוט. יש המון המון שדורים שאני יכול לראות דרך המחשב שלי: hulu, netflix, espn3, youtube, comedy central ועוד המון. אני רוצה "לשדר" את כל מה שיש לי על המחשב אל הטלויזיה.
הדרישות הנוספות הן שלא תהיה ירידה באיכות (כלומר, אם הדיילי שאו משודר בHD שזאת האיכות שתגיע לטלויזיה) ואז חשבתי שזה יהיה נחמד אם הפתרון יהיה יותר מאשר כבל מהלפטופ לטלויזיה, ואם אפשר שהמחשב המשדר והטלויזיה לא יצטרכו להיות זה מול זה, מה טוב.
לכאורה זה לא צריך להיות קשה. כל המחשבים יושבים על אותו ראוטר. הראוטרים הדי פשוטים של היום הם מתקן N, מה שאומר שקטן עליהם לשדר HD בתוך הרשת. צריך רק מוצר תוכנה שתשדר את מסך המחשב לרשת הביתית ועוד מוצר חומרה שישב ליד הטלויזיה, יתחבר לרשת הביתית ויוריד משם את מסך המחשב.
עד היום מצאתי רק מוצר אחד שעושה את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B004W2 ... 00_details
והאמת, שהוא עובד חרא והוא הוחזר אחר כבוד לחנות.
אם הטלויזיה שלך תומכת ב DLNA אז כאן יש רשימת תוכנות שתשדרנה מהפיסי לרשת הביתית , כמחציתן חינמיות:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison ... ia_servers

הבעיה שלי היא שאני רוצה לשדר מהממירים של יס, לא מהפיסי, ואני רוצה גם תשדורת שלט בכוון ההפוך. זה קצת יותר מורכב לצערי.

שום ראוטר לא מזרים היום Full HD, אבל הHD שמשדרים שם הוא לא באמת Full HD. כמו שאיציק אמר, אם יש לך DLNA אתה יכול לנסות להשתמש בזה, או לרכוש מחשב פשוט יחסית כמו
http://www.zotacusa.com/products/mini-pcs/zbox
או המקביל שלו של xtreamer, foxconn, asus & acer

תודה על התשובה.
לא ברור לי מה הבעייה של ראוטר להזרים FULL HD? ראוטרים מעבירים היום מאות מגהביטים בשנייה שזה הרבה יותר מאיכות של בלו ריי.
לא הבנתי גם איך המיני-מחשבים האלו עוזרים לי. אני הרי יכול לחבר את הלפטופ שלי לטלויזיה עם כבל HMDI. איך הפתרון הזה שונה? הבעייה שלי עם הכבל, מעבר לסרבול, זה שאין לי שליטה על זה (אני רוצה שהמחשב יהיה אצלי ולא ליד הטלויזיה) ושנית, שאני לפעמים רוצה לבצע את הסטרימינג ממחשב בחדר א' לטלויזיה בחדר ב'.
הטלויזיה שלי לא תומכת בDLNA. אגב, בשביל הטלויזיה הבאה, האם זה פשוט משדר את מה שיש על מסך המחשב (קרי - את הדפדפן), כמו שהוא, או שזה עובד דרך כל מיני תוכנות יעודיות? אם זה עובד דרך תוכנות כאלו ואחרות אני לא יודע איך זה מתמשק עם כל הDRM שיש לרוב השרותים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 17:24 
אז כנראה שאני לא כל כך מבין מה אתה רוצה.
אם אני מבין אותך נכון, מה שאתה מחפש זה מוצר שמתחבר למחשב, מוציא ממנו באלחוט שכפול של המסך למכשיר קטן שיושב ליד הטלויזיה שכשאתה מדליק אותו אתה רואה את מה שיש במחשב. אם זה מה שאתה מחפש אז אני לא ממש מכיר משהו כזה שגם עובד כמו שצריך, מה גם שיש לדבר הזה הרבה מגבלות. הדבר הכי בוגר בסביבה אמור להיות WiDi של אינטל - http://www.youtube.com/watch?v=5Gm4ADoMFus

כיוון שגם ככה אם תמצא פתרון זו תהיה השקעה, למה לא לשים מחשב קטן ליד הטלויזיה ולשלוט עליו דרך מקלדת, לפטופ עם תוכנת השתלטות או כל דרך שתבחר בעתיד (שלט, פלאפון וכו')? בהנחה שהם נמצאים באותה רשת, כל המחשבים יוכלו לראות את הקבצים של כולם.

כשאני התנסתי עם DLNA לא כל כך נהניתי, בעיקר לא מכל הtransocding שהוא מבצע.

עריכה: בנוגע לראוטרים - לפי מה שאני יודע ההתחשבות שלהם ברשתות מסביבם, הקלות בהם הם סובלים מהפרעות וענייני קידוד מפריעים מאוד להזרים full hd ברשת ביתית דרך האוויר. להזרים 720p אין שום בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 18:51 
אוגוסטוס היל כתב:
א. יש אישזהי נוסחא לחישוב גודל מסך לפי מרחק צפייה?
ב. לפי מה שאני מבין, חשוב שיהיו כל מיני חיבורים ולו כדי לאפשר לעצמי שדרוגים במערכת בעתיד.
אילו חיבורים חשוב שיהיו חוץ מ ‏HDMI?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 19:03 
א. יש כל מיני חישובים שאני לא כל כך מאמין בהם. לסלון צריך 50-55, ועדיף לקנות קטן יותר מאשר לקנות ענק של פוג'יקום. אם אתה ממש לא בטוח בעצמך אתה יכול למדוד את המרחק מהקיר לספה וללכת לחנות מקצועית ולבקש שיושיבו אותך מול מסך בגודל הזה מהמרחק שמדדת ויציגו לך שידורי טלויזיה רגילים וHD. קח לך אזהרת מסע- אם תיכנס לאחת מהחנויות האלה לא תקנה טלויזיה ב2000 ש"ח אלא בלפחות פי שלוש.
ב. לא מכיר חיבורים עתידניים ואני שייך לאסכולה שחושבת שהטלויזיה צריכה להיות מסך טיפש עם הרבה כניסות HDMI וזהו. אם תחליט שבא לך תלת מימד הטלויזיה תגיע עם חיבורי HDMI מתאימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אמיר כתב:
לדעתי היום, אם אתה לא רוצה להתעסק יותר מדי, הפתרון הכי פשוט הוא לחבר את הלפטופ\טאבלט\סמארטפון לטלוויזיה (או לריסיבר אם יש לך) עם HDMI ולגמור עם הסיפור.
עובד דבש.
וזה אני אומר לך בתור מישהו שיש לו פתרון הרבה יותר מורכב בבית.
זה נחמד, אבל לא ממש שווה את ההשקעה.

אני גם מנסה למצוא פתרונות יותר טובים אבל סתם לחבר את הלפטופ עם HDMI זה אומר כבלים בכל הבית ושאר ירקות לא? זה אומר שאין שלט רחוק לשלוט על הדברים האלו.
האמת שבאופן מפתיע לא קל לי למצוא פתרון שיחבר את כל המכשירים בבית (קרי מחשבים וטלויזיות) דרך רשת הWIFI הבייתית. מישהו מכיר פתרון שכזה?

זה כבל אחד, אבל כן, ולדעתי זה באמת לא נורא.
אם יש לך לפטופ מתאים וטלויזיה מתאימה יש לאינטל פתרון אלחוטי שאמור לעבוד אבל אני באופן אישי לא ניסיתי אותו.
אם אתה הולך לכיוון של מחשב יעודי לנושא, תקנה איזה nettop (משהו מהעדות האלו אם אתה הולך על פתרון של חלונות) מקלדת ועכבר bluetooth ושלט IR.

הבעיה במחשב יעודי הולכת להיות ה DRM שהחארות שמים על התוכניות שלהם.
אם אתה מוריד הכל פיראטי או עושה סטרימינג מאתרים אז אין בעיה, אם אתה קונה דברים באופן חוקי זה יכול להיות טיפה בלגן להעביר אותם ממחשב למחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 22:18 
לא תתפוס אותי כתב:
א. יש כל מיני חישובים שאני לא כל כך מאמין בהם. לסלון צריך 50-55, ועדיף לקנות קטן יותר מאשר לקנות ענק של פוג'יקום. אם אתה ממש לא בטוח בעצמך אתה יכול למדוד את המרחק מהקיר לספה וללכת לחנות מקצועית ולבקש שיושיבו אותך מול מסך בגודל הזה מהמרחק שמדדת ויציגו לך שידורי טלויזיה רגילים וHD. קח לך אזהרת מסע- אם תיכנס לאחת מהחנויות האלה לא תקנה טלויזיה ב2000 ש"ח אלא בלפחות פי שלוש.
ב. לא מכיר חיבורים עתידניים ואני שייך לאסכולה שחושבת שהטלויזיה צריכה להיות מסך טיפש עם הרבה כניסות HDMI וזהו. אם תחליט שבא לך תלת מימד הטלויזיה תגיע עם חיבורי HDMI מתאימים.

אם המרחק בין הספה לטלויזיה 3 מטר זה צריך להיות לפחות 42, לי יש מרחק כזה ורכשתי 46, זה סבבה לגמרי.

בחנות אי אפשר לראות כלום, אתה עומד מול קיר עם עשרות טלויזיות ,המוכר מחרטט לך על המכשירים שהוא רוצה למכור וגם כל מוניטור מכוייל אחרת, שלא לדבר על מרחק מהקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 23:11 
הכוונה בחנות מקצועית היא לא לשקם אלקטריקר או אבי סופר, אלא חנות שמתמחה בקולנוע ביתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 23:37 
לא תתפוס אותי כתב:
הכוונה בחנות מקצועית היא לא לשקם אלקטריקר או אבי סופר, אלא חנות שמתמחה בקולנוע ביתי.

הייתי גם בכזו, או לפחות אחת שמתיימרת. התחושה היתה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
טוב, עשיתי קצת בירורים וקיבלתי המלצות מאוד חמות על הE30 של פנסוניק
מישהו מכיר ויכול להרחיב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 22:41 
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אם המרחק בין הספה לטלויזיה 3 מטר זה צריך להיות לפחות 42, לי יש מרחק כזה ורכשתי 46, זה סבבה לגמרי.

בחנות אי אפשר לראות כלום, אתה עומד מול קיר עם עשרות טלויזיות ,המוכר מחרטט לך על המכשירים שהוא רוצה למכור וגם כל מוניטור מכוייל אחרת, שלא לדבר על מרחק מהקיר.

אני קיבלתי המלצות רבות על חנות ברמת השרון שנקראת העולם הדיגיטלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
גם אני קיבלתי המלצות על העולם הדיגיטלי ברמה"ש

הציעו לי את הLED של פנסוניק דגם TX-L42E30E (הדגם עם המעבד 200 Hz)
ב4500 ש"ח
מה אומרים? מחיר סביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: