תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Titan alram מישהו שמע?
הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 04:36 
סמל אישי של המשתמש
אני מצטרף לחברה שמשווקת מערכות אבטחה לבתים (דלת לדלת, comission pay)
התפלאתי לגלות את כמות הישראלים בחברה,שכן מדובר חברה קנדית (משווקת מערכות של Honeywell)
www.titanalarm.ca
מישהו מכיר? שמע? יודע במה מדובר ויכול לתת המלצות שלא נותנים ב15 יום של מחנה אמונים כאשר שלושה מהם כללו חופשת סקי במונטנה בwhite fish resort) עם הגבלה בלתי מוגבלת של בירות. שאנשים הופכים לשיט פייס כבר ב2 בצהריים והכל על חשבון החברה (כולל אוכל וחדרים עם מיטות קינג בד וג'קוזי)-. אירוע מצחיק שקרה זה מכות בין הקנדים לאמריקנים הפטריוטים,שנגמר בשמשות שבורות בבר והרבה עצורים חח..מעניין היה לשמוע על היריבות בין השניים)

האם השמות שלו נמנוב,ג'קי ענבר,הודי הורוביץ מוכרים בארץ? יש הרבה מאוד תל אביבים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Titan alram מישהו שמע?
הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
זה כדאי להגן על הרמקולים החדשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
אני שמעתי שבקנדה יש חנות מכולת של אחד אברהם כהן. באור עקיבה ובטבריה כולם מחכים שהוא יפתח סניף גם אצלם והם בודקים כל יום את דף האינטרנט שלו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 07:52 
הם רצו לקנות את הפועל פעם, בעיקר ג'קי ענבר, אבל תאומים לא נתן להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
הם רצו לקנות את הפועל פעם, בעיקר ג'קי ענבר, אבל תאומים לא נתן להם.

אתה רציני?ידעתי שהשם הזה נשמע מוכר..

מדובר בחברה בשם Titan Alarm שמשווקת מוצרים של Honeywell ע"י מקדמי מכירות בשיטת הדלת לדלת.

בקצרה על החברה ובלי התעמקות יותר מדי בפרטים:
-החברה המובילה בקנדה בתחום האבטחה לבתים ועסקים פרטיים.
-התחילה בבעלות קנדית וכרגע יותר ויותר ישראלים מתבססים בחברה ומגיעים למעמדים גדולים-
בטיסה שכללה נופש,סקי וכנס במונטנה שבארה"ב נוכחתי לגלות שהאיש שעומד בראשות החברה כרגע הוא בחור בשם ג'קי ענבר,מתחתיו נמצא בחור בשם שלו נמנוב ובכלל יש כ40 ישראלים בחברה שמתוכם כ10 מתפקדים כמנג'רים עם כ3-6 שנות נסיון.(כשחזרנו ממונטנה לאדמונטון נתקלתי בהרבה מאוד תל-אביבים)

-החברה עצמה ממוקמת באדמונטון ומונה כ800 איש בלבד,קהל היעד כרגע הוא כל קנדה ומשנה שעברה גם חלקים נרחבים בארה"ב.

ההתרשמות שלי זה שמדובר בחברה מאוד מצליחה שתפסה שיטה ניהולית והתנהלותית מדהימה.
בתחילת כל עונה,כל מנג'ר לוקח את הצוות שלו שהוא בונה במשך השנים לחצי פרובניציה (כל פרובינציה מתחלקת לשתיים)..

שמה הצוותים מבלים את העונה שנמשכת כחצי שנה,כאשר כל שבועיים-שלושה מחליפים מלון ועוברים לעיירה הבאה ומכסים את כל האיזורים.

כל contract 250 דולר פרונט הנד ועוד 200-500 דולר בסוף העונה פר מכירה בהתאם לכמות המכירות שעשית
וכל חזוה שאתה חותם אתה מקבל 250 דולר ביום שישי של אותו השבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2012, 12:31 
אה, צחקתי יא חמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: