תתאבד כבר כתב:
סמיילית כתב:
תתאבד כבר כתב:
גביזון כתב:
לא מזמן שמעתי על אדם שהכרתי כבן 75 שחלה במלנומה ממארת והגיע למצב סבל קשה מאד.
הוא החליט שהוא לא יכול יותר וביקש לגמור את הסיפור, הרופא פשוט אמר לאישתו מה לעשות והוא הלך לעולמו ללא כאבים, ללא סבל, וללא צורך שאשתו או מישוה אחר יעשו משהו חלילה.
לכל אדם יש זכות אם לחיות או למות, אני לא חושב שבמקרה של הכתבה הזאת מדובר בזה.
אני חושב שבמקרים קיצוניים המדינה צריכה להתערב (לאו דווקא בזקנים, בעיקר בעוברים שהמש' מסרבת להפיל ויודעים בוודאות שטוב לא ייצא משם)
האינטרנט לא יסבול את שאר הרעיונות שרצים לי בראש,
אבל מבצע אוטינזה זה לא משהו שצריך לשלול לגמרי אם מבצעים אותו כהלכה לדעתי...
אם אתה באמת חושב שהמדינה או כל גוף חיצוני אחר יכול להכריח אשה/משפחה להפיל עובר אתה אידיוט.
אני מאוד בעד המתת חסד כשהבנאדם מספיק רציונאלי בשביל לבקש ולהחליט בשביל עצמו, אפחד לא יכול להכריח
סמיילית תחייכי מה זאת השפה הזאת
אני חושב שמתפקידה של המדינה לראות את טובת הכלל והפרט ולא לאפשר לידה של ילדים שהתגלה אצלם מום נדיר ומסובך (אוטיזם על כל סוגיו, נכות קשה מלידה וכו') בטרם הם נולדו, כמובן אם זה אפשרי ומבלי לפגוע בבריאות האישה.
אתה אומר פה דברים קצת-מאד קשים, אסברגר לדוגמה זה סוג של אוטיזם, אמנם בצורה הקלה ביותר אבל עדיין נכלל תחת אותה הגדרה.
אני מכיר אישית כמה שלוקים בו, ואני בטוח שאפילו פה יש כאלה, במיוחד שהרבה פעמים האבחון לוקה בין הכסאות.
ובלי קשר הרבה פעמים בריאות הציבור ובריאות הפרט הם 2 דברים שמתנגשים אחד בשני בצורה חזקה מאד, מחיסונים ועד להוסיף פלואור למשחת שיניים.
ועוד בלי קשר למרות שזה בא דווקא פה, אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש עם האינטיליגנציה שלך יחסית לגילך