את ח' אני מכיר כבר למעלה מ-18 שנים. מדובר בפועל בניין מעזה שעבד אצל אבי ומעבר להיותו איש מבריק שלמד במהירות את כל מקצועות הבניין התגלה כבחור מדהים. במשך שנים הוא היה כמו בן בית אצלנו ונעשה ממש חבר עד עליית החמאס ימ"ש. אגב,הוא מקלל ושונא את חמאס מאז ועד עכשיו יותר משרובנו מקללים ושונאים אותו. בשנים האחרונות מן הסתם עזה סגורה ונצורה ובמשך שנים לא ראינו אותו והקשר הוא טלפוני בלבד. לצערי השיחות איתו כוללות הרבה בכי על קשיי הפרנסה והחיים בעזה ונשמע שאיבד את רוב שמחת החיים. בנוסף לכל הוא נפצע באחד מימי העבודה המועטים שלו כפועל בניין,שבר את רגלו והושתלה לו פלטינה. כרגע גם לעבוד את המעט שעבד הוא לא יכול וכמי שלא מקורב לחמאס הוא לא מקבל עזרה כספית. על ביטוח אין בכלל מה לדבר נסיונותיו לקבל אישור מעבר לישראל כדי להיות מטופל טוב יותר עלו בתוהו פשוט כי במקרה כזה ממשלת חמאס תצטרך לשלם את הכסף עבור אשפוזו. כמובן שאלה האחרונים לא מסכימים ומתנים את המעבר בכך שהוא ישלם עבור הטיפול בעוד הוא רעב ללחם פחות או יותר לפני מס' דקות שוחחנו בטלפון וכשהבנתי את הבעיה אמרתי שאנסה לעזור. הבנתי שיש רופאים ישראלים שעוזרים חינם אין כסף גם לאנשים כמותו שאינם אזרחי ישראל ואני רוצה ליצור קשר ולראות מה אפשר לעשות. באם נצטרך הוא יעביר לי את המסמכים הרפואיים הדרושים דרך סוחר עזתי וכולי תקווה שיהיה מי שיוכל לו לקבל טיפול טוב יותר וגם לראות אותנו אחרי הרבה שנים. כך נוכל גם לעזור לו כספית (היום אסור להעביר כסף לבנקים בעזה למיטב ידיעתי) תודה מראש ואנא אל תגררו את האשכול הזה למחוזות פוליטיים,בשביל זה פתחו אחד אחר
_________________ חתימה
|