תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 23:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קולומביה
הודעהפורסם: 03 מרץ 2012, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
טס לחודשיים (עוד כמה ימים)

המלצות, אזהרות. מה אומרים?

נערך לאחרונה על ידי Maor7 בתאריך 03 מרץ 2012, 17:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קולומביה
הודעהפורסם: 03 מרץ 2012, 17:46 
שאתה וואחד מניאק
תהנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2012, 17:55 
קלינמן כתב:
שאתה וואחד מניאק
תהנה

+
תלוי מה אתה מחפש, היתי ממליץ לך בנוסף לבוגוטה לנסוע לצפון לטגנגה עיירה קטנה ליד חוף ים, כל היום משתזפים ויש קזינו 10 דק' נסיעה משם.
קרטחנה- עיר הסמים והבחורות !
מדג'ין- עמק הסיליקון של קולומביה, כל הנשים שם עם סיליקיון והם הנשים של מאפיונרים.
וכמובן שיש עוד הרבה מקומות.
עצה לי תסתכל באתר הזה www.gringo.co.il

*קח את הדברים שאמרתי לך בערבון מוגבל היתי שם ב08

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
יהי זכרונך ברוך
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
מדג'ין- עמק הסיליקון של קולומביה, כל הנשים שם עם סיליקיון והם הנשים של מאפיונרים.

אם לעשות פרפרזה על דבריו של המשתמש קארל מרקס אז הסיכוי לאתר בחורה פנויה במדג'ין, לא משנה איפה, שקול לסיכוי שיהיה לך האומץ להתחיל עם אחת כזו.

ותשמור על כל האצבעות שלמות.

ובאופן כללי, תנחומי למשפחתך. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2012, 23:35 
Frank Serpico כתב:
לירון האדום כתב:

אם לעשות פרפרזה על דבריו של המשתמש קארל מרקס אז הסיכוי לאתר בחורה פנויה במדג'ין, לא משנה איפה, שקול לסיכוי שיהיה לך האומץ להתחיל עם אחת כזו.

ותשמור על כל האצבעות שלמות.

ובאופן כללי, תנחומי למשפחתך. :ROSE:

מסכים איתך, אסור להתקרב לבחורות שם, אבל מספיק לצאת למועדונים ולהתסכל סביב זה גם משהו יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 00:40 
קולומביה הנה אחת המדינות הצומחות ביותר כיום ביבשת. בנוסף למקומות שפורטו יש מסלול מעולה : חוות קפה. מדובר על חוות בהן מגדלים קפה והחלו לפתח תיירות כפרית. לא צריך להזמין מראש. כאשר תגיע לבוגוטה, אפשר ליצור קשר ולבקר שם (קרוב לוודאי שתפגוש מטיילים נוספים ומתארגנים במקום). מדובר על אזורים יפים, ירוקים שמשלבים הכרה של גידול הקפה ותהליך העיבוד. להלן קטע בספרדית עם המקומות המומלצים. דרך אגב, בוגוטה היא עיר עם אזורים מאד יפים (די מערביים) ואוכל מצויין.
מבחינת הבטחון האישי: המצב כיום שונה לחלוטין למה שהיה לפני שלוש-ארבע שנים. די רגוע.

Durante el recorrido por el departamento de Caldas, usted puede encontrar el nevado del Ruiz y el de Santa Isabel gobernando las tierras manizalitas con múltiples elevaciones y descensos en las calles de la ciudad, líder en Festivales de Toros y Teatro. En el sur, las haciendas y fincas cafeteras tradicionales paisas rodean con su exuberante vegetación la ciudad de Armenia en el Quindío, "La ciudad Milagro de Colombia". Finalmente, el último departamento que hace parte de la zona cafetera: Risaralda, con la majestuosidad de su Parque de los Nevados ofrece paisajes únicos de lagunas, bosques naturales, casacadas y por supuesto nieves perpetuas, enmarcando la "Querendona trasnochadora y morena" Pereira.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
מבחינת הבטחון האישי: המצב כיום שונה לחלוטין למה שהיה לפני שלוש-ארבע שנים. די רגוע.

שיא האקשן היה כמדומני בשנות השמונים והתשעים, בשנות פועלו של פבלו אסקובר. בשנת 1991 נרצחו בעיר מדג'ין לבדה כ-6,350 איש על רקע מלחמות קרטלי הסמים, ובבוגוטה הבירה היו נרצחים מספר דומה של אנשים מדי שנה. בוגוטה ומדג'ין נחשבו אז למקומות המסוכנים ביותר עלי אדמות. מאז נהרג/נרצח אסקובר בדצמבר 1993 דעכו אט-אט מלחמות ברוני הסמים (אני חושב שהעיר המסוכנת האחרונה היתה או עדיין הינה קאלי בשל קרטל הקוקאין של קאלי שעדיין פעיל).

בכל אופן, נדמה לי שכיום קולומביה הינה יעד תיירותי בטוח למדי. ישנן כמה ערים תיירותיות מאוד בארה"ב שנחשבות מסוכנות ורוויות פשע הרבה יותר (וושינגטון הבירה הממ...המממ...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 08:30 
קולומביה היא מדינה בטוחה מאד.
נכון יכול לקרות שישדדו אותך בלילה בסמטה חשוכה, אבל זה יכול לקרות בכל מקום.
ששאלתי שם נהג מונית על המצב בקולומביה, הוא שאל אותי מהיכן אני שעניתי לו מישראל הוא אמר לי:
בישראל בטוח להתסובב כי ממה שרואים בטלוויזיה זה לא נראה ככה.
אז SAME SAME

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 18:04 
לירון האדום כתב:
קולומביה היא מדינה בטוחה מאד.
נכון יכול לקרות שישדדו אותך בלילה בסמטה חשוכה, אבל זה יכול לקרות בכל מקום.
ששאלתי שם נהג מונית על המצב בקולומביה, הוא שאל אותי מהיכן אני שעניתי לו מישראל הוא אמר לי:
בישראל בטוח להתסובב כי ממה שרואים בטלוויזיה זה לא נראה ככה.
אז SAME SAME

לא הכל ורדים ושושנים, אותי שדדו שם עם אקדח באמצע נסיעה במיניבוס (4 נוסעים היו שודדים שקמו באמצע הנסיעה והתחילו לתפעל).
אבל, למרות זאת, אין להסיק שהמדינה לא בטוחה. באמת לא יותר מסוכן שם משאר המדינות ביבשת, באחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2012, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור אל תסתובב לבד
ברח שלא בחושך.

שמור על עצמך אחי הכי חשוב!

נ.ב אל תתקרב אבל אל תתקרב לקזינואים, רק צרות יש משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: