ציטיאט כתב:
ב2005 ראיתי ב6 בבוקר משחק של הפועל בקרית אליעזר נגד הפועל חיפה.
3 ימים חיפשתי מקום שפתוח ב6 בבוקר וכולם אמרו לי שאין סיכוי.
בסוף התחלתי לעבור למלונות ואחרי כמה חיפושים שכנעתי פקיד קבלה במלון די טוב שאני אשלם לו ואבוא ב6 בבוקר לראות את המשחק במחשב של הקבלה.
אכן כך היו הדברים,הגעתי ב6 בבוקר כולי מתנשף(מי שהיה בלה פאז יודע מה זה ללכת שם 10 דקות רצוף,ועוד בקור של 6 בבוקר..), ההוא היה מבסוט עד השמיים שבאתי כי הוא סיפר לחבר שלו שעבד שם בתחזוקה וניקיון שאני ביקשתי וההוא לא האמין לו..
בקשר לשידור, עוד לא היה אפליקציה ושידורים מערוץ הספורט ולא את כל אתרי השידורים החיים, כך שלבסוף משתמשת יקרה כאן בפורום ואוהדת גדולה שידרה לי את כל המשחק בשיחת וידאו במסנג'ר, השם יקום דמו, כאשר מצלמת המחשב שלה היתה מכוונת על הטלויזיה..
המשחק הסתיים בתוצאה שבהחלט הצדיקה את כל המאמץ:0:0.
כוס אמק,
איפה המשתמש "יד שבורה ושן עקורה" שיספר על החוויות שלנו מקוסקו מאותו משחק?
6 בבוקר מסתובבים בקור של קוסקו (אוי כמה קר היה, כמעט כמו בקאזאן), גמורים ושפוכים אחרי לילה קוסקואי טיפוסי, עוברים את כל העיר כדי לחפש מחשב אחד לרפואה.
בסוף ב7 נפתח אחד מהאינטרנט-קפה, וראינו מחצית שניה רק כדי לראות את טוטואנה נוגח פנימה...
בכלל, אז היה הרבה יותר מאתגר ומעניין לחפש שידורים. היום זה אייפון וויפי וסקייפ ומיליון ואחת דברים.
הטריק הכי נפוץ שלי ב2005 היה שיכוונו לי את המצלמה המסריחה בצאט של המסנג'ר על הטלויזיה והייתי רואה נקודות אדומות רצות בריבוע קטנטן בפינה...